- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.041
Dünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak. @sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyimZaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)
oo sizin tayin dilekçeleri erken oluyormuş, çıkıp çıkmadığını da mı haziran da öğreneceksiniz 2 senedir falan mesajla tayin kararnamesin de olup olmadığı bildiriliyor sanırım tüm memurlara nereye olduğu ancak yayınlanınca öğreniliyor diye biliyorum.. hayırlısıyla olur inşallah güzel yerler ne çok aşırı küçük ne de çocuk yetiştirirken endişelendirecek kadar büyük :)Amin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)
O kadar detayli bilgim yok ama simdi tercihler yapildi sonuclar haziran gibi aciklanacak,ben de ogretmenim benimde agustosta olur artik.oo sizin tayin dilekçeleri erken oluyormuş, çıkıp çıkmadığını da mı haziran da öğreneceksiniz 2 senedir falan mesajla tayin kararnamesin de olup olmadığı bildiriliyor sanırım tüm memurlara nereye olduğu ancak yayınlanınca öğreniliyor diye biliyorum.. hayırlısıyla olur inşallah güzel yerler ne çok aşırı küçük ne de çocuk yetiştirirken endişelendirecek kadar büyük :)
bizim nasipse en son durak malatya :)O kadar detayli bilgim yok ama simdi tercihler yapildi sonuclar haziran gibi aciklanacak,ben de ogretmenim benimde agustosta olur artik.
En son duragimiz da Allah nasip ederse Malatya
Malatyamiz guzeldirbizim nasipse en son durak malatya :)
bak bak hicte eksik kalmiyorlar
ucuncu cuma canim deneme suresi kurali uyenin ucuncu cumasinda paylasimi bol menuler duzenliyse istikrarliysa listede oluyor evet ilk etapta uzun geliyor surec ama onemli olan motivasyon sen listeye takilma sonucta aramizdasinGünaydın kızlar ,kahvaltımı yaptım, ne zaman listeye alınacağım ben
a bla bende unutuyorum ya zihnin seninde cok dolu galiba gozlerimi kapatip saatlerce dusununce buluyorum cokta alakasiz bir yerdenprofil resminin altına yazmıştım yaşımı görünüyor:) ama senin gül hatırına baştan kendimi tanıtayım canımcım
adım ekim 37 yaşındayım
3.5 ay kaldı 18 yıllık evliyim, 16 sına girmek üzere olan bir oğul annesiyim,
haşere ve bazı sürüngen türleri sürüngen huylu insanlar da buna dahil) hariç, tüm canlıları olduğu gibi kabul edip seven biriyim ev hanımıyım malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum
2 senedir haydi yine yeniden adlı topikteyim, mefkurem sayesin de sizi buldum liste dışı olarak sizlerleyim 2 hafta oldu galiba :)
kızlar gençler baya sağ olsunlar sevdiler de abla diyor kuzularım
oldukça cins ve tuhaf huylarım vardır, bunlardan biri de abla diyenleri sahiplenme iç güdüsü, hafıza sorunlarını çok fazla yaşıyorum bazen kiminle ne konuştuğumu yada kaşar peynirini nereye koyduğumu tamamen unutabiliyorum(buzluktan çıktı allahtan kaşar bu defa götürüp çamaşır odasına bırakmamışım )
sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım
aaa sen gecmisi okumuyor musun bak sen soylemesen hic farkinda degildikAnaamm biz yari hemseriyuz seninle ozamanaslen Elazigliyim ama dogma buyume Malatya ailelerimiz de malatya da suan ben de gorev icabi Elazigin Maden ilcesinde bulunmaktayim.
Aramizda cok yas farki yok(30 yasindayim) ama ben de abla diyeyim ozaman.
Ben yazin mezun olmustum o nedenle suan liste disi takiliyorum ama itiraf etmek gerekirse gecmisi bazen okumuyorum kaptan duymasino nedenle kendini tanitan uyeleri kacirabiliyorum.
nasil okumuyosun en cok konusanlardan biri sensin abla herkese cvp veriyosun :)yarı toprağım diycem ama malatya da doğmuş büyümüşsün bildik toprağımsın
elazığ dediğin ne 50 dk lık yol, istanbul da bir ilçeden diğerine gitmesi bile çok daha uzun sürüyor ailene yakın olman çok güzelistesen her hafta sonu hatta her gün gidip gelebilirsin :)
gülüm benim için yaş önemli değil saygı sevgi olduktan sonra kim nasıl rahat ediyorsa öyle hitap etmeli bence ister ekim ister abla de canın nasıl çekerse :)
çok sayfa olduğun da ben de etiketlenmişsem yada alıntı varsa onlara bakıyorum hepsini okuyamıyorum okumak mı lazımdı aboooo çaktırmayalım o vakit hehehe
gorursub canim neden gormeyesin eksilerin bol olsunKusrua bakmayin biraz gec yazdim isteyim anca vakit bulabildim sabah bi tartiöayim dedim 67.7 ciktim öyle sevindim ki anlatamam cumaya kadar 66 yı görsem mükemmel olur
ben bitirdim gezme olimpiystlari var :)Temizlik olimpiyatları başladı
sende ben kimim kim olacagim yap sende dua alAz diil mi canim yaaa
Yaaaaa ne kadar güzel dualar etmissin öyle ağzından inciler dokulmus resmen ben de istiyorum böyle duamaşallah
Oooo süper benim en sevdiğim oryantallerden kiloluyum diye oynamiyorum ne zamandir gaza geldim oynucam bugün
Oooo hemen abla diyoruz o zamanablacim cok güzel anlatmissin tanıdığıma cok memnun oldum. Bütün paylasimlarinla gruba renk katiyorsun cok pozitifsin enerjiksin esprilisin sen de sakin eksik olma
masallah geldigin gunu hatirliyorumdaDünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak. @sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyimZaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)
hayirlisi olsun canim hakkinizdaAmin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)
Yap yap kalori yakarsın miss gibi evin kokar.psikolajik acıdan rahatlarsın.Teşekkür ederim.
Bundan sonra sporumu eksik bırakmamayı düşünüyorum. Çünkü sporla birlikte daha hızlı kilo veriliyor.
Haydi oynamaya.
Kalkın kızlarrrr
Teşekkür ederim.
Ayyy çok tatlısın.
Harika tanıtmışsın kendini.
Ayyy hiç sevmiyorum temizlik yapmayı.
Ama maalesef ben de totoyu ksldırıp yspmam lazım.
Hayıtlısı olsun canım.
Tayin süreci çok heyecanlı.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Süpersin. Pişman olmamak için hayır diyelim canım.
Yaza daha mutlu olmak sadece hayırın ucunda. Ve bir mağazaya gittiğinde istediğini seçmek.
Daha özgüvenli olmak için sağlıklı beslenmeliuiz.
bak bak hicte eksik kalmiyorlar
ucuncu cuma canim deneme suresi kurali uyenin ucuncu cumasinda paylasimi bol menuler duzenliyse istikrarliysa listede oluyor evet ilk etapta uzun geliyor surec ama onemli olan motivasyon sen listeye takilma sonucta aramizdasin
a bla bende unutuyorum ya zihnin seninde cok dolu galiba gozlerimi kapatip saatlerce dusununce buluyorum cokta alakasiz bir yerdenbellegi biraz bosaltmak lazim
aaa sen gecmisi okumuyor musun bak sen soylemesen hic farkinda degildik
nasil okumuyosun en cok konusanlardan biri sensin abla herkese cvp veriyosun :)
gorursub canim neden gormeyesin eksilerin bol olsun
canim benim alinti yapinca
Dünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak. @sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyimZaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)
21 gün kuralı nedir geçmişe baktımda göremedimm
Maşallah canımev temizlendi hatta bi posta cam bile sildim parca parca silerim bu hafta oglumu cok ihmal etmeden simdi onu giydirdim kendim giyinip cikacagim gecenlerde olan eski kotlarim bol gelmeye basladi belleri zor kapaniyirdu simdi beli dusuyor bacak kenarlarida bol bil oldu ama olsun bu demektir ki digerleeine girmeye az kaldi opuldunuz arada ugrarim
ev temizlendi hatta bi posta cam bile sildim parca parca silerim bu hafta oglumu cok ihmal etmeden simdi onu giydirdim kendim giyinip cikacagim gecenlerde olan eski kotlarim bol gelmeye basladi belleri zor kapaniyirdu simdi beli dusuyor bacak kenarlarida bol bil oldu ama olsun bu demektir ki digerleeine girmeye az kaldi opuldunuz arada ugrarim
Yap yap kalori yakarsın miss gibi evin kokar.psikolajik acıdan rahatlarsın.
Bugünkü menüm
11.00
Yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1/2 haşlanmış patates
15.00
1 kuru incir
Sade kahve
17.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane sarma
2 yk menemen
1 dilim ekmek
20.00
2 çay kaşığı chia tohumu
200 mg yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
2 litre su
60 dk leslie, 20 dk tempolu yürüyüşaskrhpozitif
21 gün kuralı nedir geçmişe baktımda göremedimm
Maşallah canımözellikle iç bacağın gitmesi çok harika bi sonuçç inşallah hepimize nasip olur
dan sonra yazacaklarini yazip cvplabak bak hicte eksik kalmiyorlar
ucuncu cuma canim deneme suresi kurali uyenin ucuncu cumasinda paylasimi bol menuler duzenliyse istikrarliysa listede oluyor evet ilk etapta uzun geliyor surec ama onemli olan motivasyon sen listeye takilma sonucta aramizdasin
a bla bende unutuyorum ya zihnin seninde cok dolu galiba gozlerimi kapatip saatlerce dusununce buluyorum cokta alakasiz bir yerdenbellegi biraz bosaltmak lazim
aaa sen gecmisi okumuyor musun bak sen soylemesen hic farkinda degildik
nasil okumuyosun en cok konusanlardan biri sensin abla herkese cvp veriyosun :)
gorursub canim neden gormeyesin eksilerin bol olsun
canim benim alinti yapinca
ayyy ne güzel demiii insan nasıl mutlu oluyor pantolanlar geniş gelip totoşundan düşme eğilimi gösterince hahahaev temizlendi hatta bi posta cam bile sildim parca parca silerim bu hafta oglumu cok ihmal etmeden simdi onu giydirdim kendim giyinip cikacagim gecenlerde olan eski kotlarim bol gelmeye basladi belleri zor kapaniyirdu simdi beli dusuyor bacak kenarlarida bol bil oldu ama olsun bu demektir ki digerleeine girmeye az kaldi opuldunuz arada ugrarim
düzenli ve dozun da olmuş menün sporun da çok güzel yatana kadar zaten daha su içersin afiyet olsun :)Bugünkü menüm
11.00
Yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1/2 haşlanmış patates
15.00
1 kuru incir
Sade kahve
17.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane sarma
2 yk menemen
1 dilim ekmek
20.00
2 çay kaşığı chia tohumu
200 mg yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
2 litre su
60 dk leslie, 20 dk tempolu yürüyüşaskrhpozitif
diğer kızlar ne der bilmem ama bana az göründü yediklerin gülümSelam kızlar menümü yazıyım
Sabah10.00
1 dilim light ekmekli tost
1 salatalık
Öğlen14.00
4 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Akşam 18.30
Haşlanmış tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 litre su
Ara öğün yapamadım dışardaydım.
21 gün dikkat edersen her yer de karşımıza çıkıyor 3 haftalık kürler 21 günlük oruçlar (şeker v.s. )gibi ben de meraktan neden 21 gün diye araştırdım hem zihin altına yeni alışkanlığın bilginin yerleşme süresi hem de hücrelerin yenilenme süresi olarak karşıma çıktı hani arada yüzün gözün pullanır deri dökersin o cildin yenilenmesi de 21 gün de bir olur regl dönemi yumurtlama da daha bir sürü şey vardı,21 gün kuralı nedir geçmişe baktımda göremedimm
Maşallah canımözellikle iç bacağın gitmesi çok harika bi sonuçç inşallah hepimize nasip olur
diğer kızlar ne der bilmem ama bana az göründü yediklerin gülüm
Hmm tamamdır abla aklımda 21 gün şöyle olursa o zamn hep öyle olur gibi bir sürü tilki koşmaya başladı şimdi :) her yerde kullanılabilir okul olsun sevilmeyen huylar olsun21 gün dikkat edersen her yer de karşımıza çıkıyor 3 haftalık kürler 21 günlük oruçlar (şeker v.s. )gibi ben de meraktan neden 21 gün diye araştırdım hem zihin altına yeni alışkanlığın bilginin yerleşme süresi hem de hücrelerin yenilenme süresi olarak karşıma çıktı hani arada yüzün gözün pullanır deri dökersin o cildin yenilenmesi de 21 gün de bir olur regl dönemi yumurtlama da daha bir sürü şey vardı,
bir ara ben size bilimsel açıklaması olan yazıları bulup paylaşayım benim yarım yamalak anlatmamla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?