Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

21 günün ilk 10 günü zorlu geçer sonrası daha rahat olur yaparsın gülüm insan oğlunun isteyipte başaramadığı ne var ki
bu alıntılamayı çok sık kullanırım :)

Amin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)
oo sizin tayin dilekçeleri erken oluyormuş, çıkıp çıkmadığını da mı haziran da öğreneceksiniz 2 senedir falan mesajla tayin kararnamesin de olup olmadığı bildiriliyor sanırım tüm memurlara nereye olduğu ancak yayınlanınca öğreniliyor diye biliyorum.. hayırlısıyla olur inşallah güzel yerler ne çok aşırı küçük ne de çocuk yetiştirirken endişelendirecek kadar büyük :)

O kadar detayli bilgim yok ama simdi tercihler yapildi sonuclar haziran gibi aciklanacak,ben de ogretmenim benimde agustosta olur artik.

En son duragimiz da Allah nasip ederse Malatya

Arama Sonuçları

► 3:31
Oryantal Darbuka - YouTube
@sans_sans dün fırsat olmadı şimdi oynayalım :)
bak bak hicte eksik kalmiyorlar
Günaydın kızlar ,kahvaltımı yaptım, ne zaman listeye alınacağım ben
ucuncu cuma canim deneme suresi kurali uyenin ucuncu cumasinda paylasimi bol menuler duzenliyse istikrarliysa listede oluyor evet ilk etapta uzun geliyor surec ama onemli olan motivasyon sen listeye takilma sonucta aramizdasin
a bla bende unutuyorum ya zihnin seninde cok dolu galiba gozlerimi kapatip saatlerce dusununce buluyorum cokta alakasiz bir yerden bellegi biraz bosaltmak lazim
aaa sen gecmisi okumuyor musun bak sen soylemesen hic farkinda degildik
nasil okumuyosun en cok konusanlardan biri sensin abla herkese cvp veriyosun :)

Kusrua bakmayin biraz gec yazdim isteyim anca vakit bulabildim sabah bi tartiöayim dedim 67.7 ciktim öyle sevindim ki anlatamam cumaya kadar 66 yı görsem mükemmel olur
gorursub canim neden gormeyesin eksilerin bol olsun
canim benim alinti yapinca [/QUOTE] dan sonra yazacaklarini yazip cvpla
Temizlik olimpiyatları başladı
ben bitirdim gezme olimpiystlari var :)
sende ben kimim kim olacagim yap sende dua al
masallah geldigin gunu hatirliyorumda
Amin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)
hayirlisi olsun canim hakkinizda

ev temizlendi hatta bi posta cam bile sildim parca parca silerim bu hafta oglumu cok ihmal etmeden simdi onu giydirdim kendim giyinip cikacagim gecenlerde olan eski kotlarim bol gelmeye basladi belleri zor kapaniyirdu simdi beli dusuyor bacak kenarlarida bol bil oldu ama olsun bu demektir ki digerleeine girmeye az kaldi opuldunuz arada ugrarim

Yap yap kalori yakarsın miss gibi evin kokar.psikolajik acıdan rahatlarsın.

Bende hamside av yasağı baslayacak diye duydum dün haberde bugün vedalasiyoruz.

Bugünkü menüm
11.00
Yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1/2 haşlanmış patates

15.00
1 kuru incir
Sade kahve

17.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane sarma
2 yk menemen
1 dilim ekmek

20.00
2 çay kaşığı chia tohumu
200 mg yoğurt

Akşamüstü:
Bitki çayı
2 litre su

60 dk leslie, 20 dk tempolu yürüyüş askrhpozitif

21 günün ilk 10 günü zorlu geçer sonrası daha rahat olur yaparsın gülüm insan oğlunun isteyipte başaramadığı ne var ki
bu alıntılamayı çok sık kullanırım :)
21 gün kuralı nedir geçmişe baktımda göremedimm
Maşallah canım özellikle iç bacağın gitmesi çok harika bi sonuçç inşallah hepimize nasip olur

Ne güzel bir mutlulluk.
Darısı başımıza.
Benim ilk hedef 83 kg. Orada giyebileceğim bir grup beni bekliyor. Sonraki grup 76da orada da bir grup var. Daha aşağıya çok uzun süredir düdmediģim için onların hepsini vermiştim. Ama yeni almaktan hiç sıkılmam. Oralara düşersem fardirobu yenilerim. Hiç acımam. Benim uzun soluklu hedef eylüle 68 olmak. İnşallah yapabilirim.

Yap yap kalori yakarsın miss gibi evin kokar.psikolajik acıdan rahatlarsın.

Yaptım canım. Şimdi yemek faslına geçtim.
Şu yemek beni çok yoruyor. Eve hazır gelse ne güzel olur.

Güzel bence. Sadece öğlen sarmaları yediysen ekmeği kıssaydın en azından.

Maşallah canım özellikle iç bacağın gitmesi çok harika bi sonuçç inşallah hepimize nasip olur

21 gün bozmadan devam edersen. Düzeni oturtmuşsun demek ki. Alişkanlık haline gelmesi.

dan sonra yazacaklarini yazip cvpla

ben bitirdim gezme olimpiystlari var :)

sende ben kimim kim olacagim yap sende dua al

masallah geldigin gunu hatirliyorumda
hayirlisi olsun canim hakkinizda[/QUOTE]
ahh gülüm sensiz oynadık valla gece bir daha oynarız ne olacak elimize mi yapışır :))
troid hastalığından sonra ne olduysa hafıza sorunları da yaşamaya başladım ameliyat sonrası da iyice beter oldu ömür boyu kullanacağım ilaçlar için de b12 de var ayda bir iğnesini oluyorum niye diye sorarsan doktor demişti ama valla onu da unuttum :)

geçmişi okuyorum da bazen gün için de gelemeyince çok fazla muhabbet olmuşsa benim de zamanım yoksa hepsine bakamayabiliyorum

ayyy ne güzel demiii insan nasıl mutlu oluyor pantolanlar geniş gelip totoşundan düşme eğilimi gösterince hahaha
geçen sene yazın 3 tane pantalon aldım hepsi geniş geliyor komşulardan biri ekimim valla sen zayıflamışsın bu pantolan geniş çok çirkin olmuş darattır dedi 2 hafta önce tüm gün ve gece durup durup hahaha diye güldüm şirin aklımdan olmuş gibi şimdi sen yazınca yine sevindirik oldum kızzz:))maşallah maşallah

düzenli ve dozun da olmuş menün sporun da çok güzel yatana kadar zaten daha su içersin afiyet olsun :)

diğer kızlar ne der bilmem ama bana az göründü yediklerin gülüm

21 gün dikkat edersen her yer de karşımıza çıkıyor 3 haftalık kürler 21 günlük oruçlar (şeker v.s. )gibi ben de meraktan neden 21 gün diye araştırdım hem zihin altına yeni alışkanlığın bilginin yerleşme süresi hem de hücrelerin yenilenme süresi olarak karşıma çıktı hani arada yüzün gözün pullanır deri dökersin o cildin yenilenmesi de 21 gün de bir olur regl dönemi yumurtlama da daha bir sürü şey vardı,
bir ara ben size bilimsel açıklaması olan yazıları bulup paylaşayım benim yarım yamalak anlatmamla olmaz

Hmm tamamdır abla aklımda 21 gün şöyle olursa o zamn hep öyle olur gibi bir sürü tilki koşmaya başladı şimdi :) her yerde kullanılabilir okul olsun sevilmeyen huylar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…