- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.061
Afiyet olsunSelam kızlar menümü yazıyım
Sabah10.00
1 dilim light ekmekli tost
1 salatalık
Öğlen14.00
4 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Akşam 18.30
Haşlanmış tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 litre su
Ara öğün yapamadım dışardaydım.
Masallah benimde giyilmeyi bekleyen bir sürü 42 beden etegimvar insallah içine gireceğim bir günev temizlendi hatta bi posta cam bile sildim parca parca silerim bu hafta oglumu cok ihmal etmeden simdi onu giydirdim kendim giyinip cikacagim gecenlerde olan eski kotlarim bol gelmeye basladi belleri zor kapaniyirdu simdi beli dusuyor bacak kenarlarida bol bil oldu ama olsun bu demektir ki digerleeine girmeye az kaldi opuldunuz arada ugrarim
Baba olmak demek vurup kafayı uyumak değil aslında ama eşlerimiz saolsunlar hep aynılar sanırımGünaydın canlar uykusuz geceler yine başladı bizim sarhoş gibiyim baba olmak varmis
Maşallah canım tebrikler aynen devam ediyoruzKusrua bakmayin biraz gec yazdim isteyim anca vakit bulabildim sabah bi tartiöayim dedim 67.7 ciktim öyle sevindim ki anlatamam cumaya kadar 66 yı görsem mükemmel olur
Benimde yapmam lazım yaTemizlik olimpiyatları başladı
Pissstttt okumuyor musunuz geçmişi sizAman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumakailelere yakin olmak guzel tabi ama burasi cok kucuk nasip olursa tayin isteyecez hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Ben evde az az azAz diil mi canim yaaa
Yaaaaa ne kadar güzel dualar etmissin öyle ağzından inciler dokulmus resmen ben de istiyorum böyle duamaşallah
Oooo süper benim en sevdiğim oryantallerden kiloluyum diye oynamiyorum ne zamandir gaza geldim oynucam bugün
Oooo hemen abla diyoruz o zamanablacim cok güzel anlatmissin tanıdığıma cok memnun oldum. Bütün paylasimlarinla gruba renk katiyorsun cok pozitifsin enerjiksin esprilisin sen de sakin eksik olma
Sen bu işte uzman olacaksın motton da hayır olacakDünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak. @sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyimZaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)
Abla ben seni çok seviyorum ya hayranım sana düşüncelerine fikirlerine bazen seni beynimde taşımak istiyorum benimle olsun düşüncelerin diyeciddi misin sen kilolusun diye mi oynamıyordun yaaav gülüm içinden nasıl geçiyorsa öyle davran öyle yaşa ömür dediğin gelip hızlıca geçiyor
sağol gülüm ben de memnun oldum seni tanığıma enerjim eskiden o kadar çoktu ki ve sürekli başkaları için o enrjiyi harcardım kendime kalmazdı son 2 senedir artık önce ben diyorum çok huzurluyum şunu yapıyorum:
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısı olsunAmin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)
Ellerine sağlıkev temizlendi hatta bi posta cam bile sildim parca parca silerim bu hafta oglumu cok ihmal etmeden simdi onu giydirdim kendim giyinip cikacagim gecenlerde olan eski kotlarim bol gelmeye basladi belleri zor kapaniyirdu simdi beli dusuyor bacak kenarlarida bol bil oldu ama olsun bu demektir ki digerleeine girmeye az kaldi opuldunuz arada ugrarim
Maşallah afiyet olsun sporuna bayıldımBugünkü menüm
11.00
Yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1/2 haşlanmış patates
15.00
1 kuru incir
Sade kahve
17.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane sarma
2 yk menemen
1 dilim ekmek
20.00
2 çay kaşığı chia tohumu
200 mg yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
2 litre su
60 dk leslie, 20 dk tempolu yürüyüşaskrhpozitif
Ara öğün çok önemli canım geçirme benceSelam kızlar menümü yazıyım
Sabah10.00
1 dilim light ekmekli tost
1 salatalık
Öğlen14.00
4 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Akşam 18.30
Haşlanmış tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 litre su
Ara öğün yapamadım dışardaydım.
Dengeli düzenli ve porsiyon hesabı yedikten sonra problem olmaz tatlim
Bencede az ama valla korkuyorum artık yemekten
Helva miSabah:4 yk menemen 2 dilim ekmek sekersiz cay
Aksam: hamsi ve salata iki dilim ekmek uzerine cok azıcık helva yemiş olabilirim
Çok düzensiz oldu bugünün ya offf.
Spor : temizlik yaptığım için yapamadım
Su 2 litre
İnşallah canım hepsini giyebilecek son az bı sure sonraMasallah benimde giyilmeyi bekleyen bir sürü 42 beden etegimvar insallah içine gireceğim bir gün
Afiyet olsun spor çok güzelMenum:
10.00
2 yemek kaşığı menemen
1 kk peynir
2 dilim ekmek
14.30
5 yemek kaşığı limonlu pirasa
2 kase cacik
19.00
2 izgara tavuk
Salata
1 bardak ayran
Ciğer kebabi yağsız kimyonla
45 dk oryantal aerobik hareketleri ile dans
3 litre su
Birazdan da yürüyüşe cikcaz en az bir yarim saat yururuz
Oryantal yapcam diye internet pakedimi bitirdim wifi buldukca giricem ama eskisi gibi aktif olamicam kusuruma bakmayin lütfen 3 gb diye güvendim bitti haftaya yenilenecek.
Afiyet olsun canımBugunku menum oglen 11.45 kepekli sandvic ekmegine hamburger 3/4 unu yedim. Icine kofte marul burger peyniri domates koydum.
Ara 13.00 1 portakal 4 soyali fistik
Ara: 16.00 yarim muz
Aksam: 3 kofte salata bir d ekmek
Ara: sade soda limon
Gun boyu 1 lt su ictim 2.5 la bitircem. Spor da saat tutmadim ama pazara git gel yaptik. Sahil de yuruyus yaptik. Bir de temizlik :)
Sagol canimMaşallah canım tebrikler aynen devam ediyoruz
Benimde yapmam lazım ya
Pissstttt okumuyor musunuz geçmişi siz
Ben evde az az az
Canım benim herkese dua ediyorum sırası geldiğinde hepiniz kardesimsiniz hepinizin iyiliğini isterim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sen bu işte uzman olacaksın motton da hayır olacak
Abla ben seni çok seviyorum ya hayranım sana düşüncelerine fikirlerine bazen seni beynimde taşımak istiyorum benimle olsun düşüncelerin diye
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısı olsun
Ellerine sağlık
Ben de istiyorum düşsün pantolonlar yenisini alayim
Maşallah afiyet olsun sporuna bayıldım
Ara öğün çok önemli canım geçirme bence
Helva mi
İnşallah canım hepsini giyebilecek son az bı sure sonra
Afiyet olsun spor çok güzel
Afiyet olsun canım
Evet helva tahin helvası azıcıkMaşallah canım tebrikler aynen devam ediyoruz
Benimde yapmam lazım ya
Pissstttt okumuyor musunuz geçmişi siz
Ben evde az az az
Canım benim herkese dua ediyorum sırası geldiğinde hepiniz kardesimsiniz hepinizin iyiliğini isterim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sen bu işte uzman olacaksın motton da hayır olacak
Abla ben seni çok seviyorum ya hayranım sana düşüncelerine fikirlerine bazen seni beynimde taşımak istiyorum benimle olsun düşüncelerin diye
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısı olsun
Ellerine sağlık
Ben de istiyorum düşsün pantolonlar yenisini alayim
Maşallah afiyet olsun sporuna bayıldım
Ara öğün çok önemli canım geçirme bence
Helva mi
İnşallah canım hepsini giyebilecek son az bı sure sonra
Afiyet olsun spor çok güzel
Afiyet olsun canım
İyi aksamlarİyi akşamlar canlarr :)
Afiyet olsunMenüm
Sabah 11:30
12 zeytin
Az tereyağlı 1yumurta
1 dilim füme
Yoğurt,2dilim ekmek
Çay
Akşam 20:00
1 büyük tabak ıspanak yemeği
Yoğurt,2dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3 litre sıcak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?