Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah benimde giyilmeyi bekleyen bir sürü 42 beden etegimvar insallah içine gireceğim bir gün

Menum:
10.00
2 yemek kaşığı menemen
1 kk peynir
2 dilim ekmek
14.30
5 yemek kaşığı limonlu pirasa
2 kase cacik
19.00
2 izgara tavuk
Salata
1 bardak ayran
Ciğer kebabi yağsız kimyonla
45 dk oryantal aerobik hareketleri ile dans
3 litre su
Birazdan da yürüyüşe cikcaz en az bir yarim saat yururuz

Bugunku menum oglen 11.45 kepekli sandvic ekmegine hamburger 3/4 unu yedim. Icine kofte marul burger peyniri domates koydum.
Ara 13.00 1 portakal 4 soyali fistik
Ara: 16.00 yarim muz
Aksam: 3 kofte salata bir d ekmek
Ara: sade soda limon
Gun boyu 1 lt su ictim 2.5 la bitircem. Spor da saat tutmadim ama pazara git gel yaptik. Sahil de yuruyus yaptik. Bir de temizlik :)

Kızlar Menu paylaşımı yapayım
Baştan söyleyeyim bugün günüm vardı ama orda hiç birşey yemedim evde yulaf lapası yaptım yanımda götürdüm pasta börek sarmalara hayır dedim tatlarına bakmadım bundan sonra hep böyle yapacağımı söyledim önce ısrar ettiler sonra baktılar ki ben kararlıyım ısrar etmediler ben de irademle gurur duydum

4mart diyabetik menüm

Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
2d ekmek
2dal taze soğan
1 domates
2ceviz
Nane yaprakları

Öğle 13.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
1 elma

Ara 14.00
3 kuru kayısı
Yulaf lapası( 2yk Yulaf 1sb süt 1yk kakao 1 stevia yarım elma)

Ara 18.00
1 elma

Akşam 20.00
Fırında tavuk 2 parça
Biber yogurtlamasi (3yk)
2 fırınlanmış biber
1/2 büyük mantar fırınlanmış
1/4 soğan fırınlanmış
2 d. Ekmek

Ara 21.30
1 sb süt

Su 2lt
Spor 70 dk yürüyüş

@nanekekik
Canim diyete damdan düşer gibi baslamamak lazim hızla ve gazla başlanan hızla da bitiyor. Beynen ruhen motive olup başlamak lazim. Bu da bir hazırlık aşaması gerektiriyor şimdi ben bedenen inceldim buraya başladığımdan beri 7 cm inceldim ama tartida bu haftada veremedim regl de haftaya cumartesi falan. Şimdi o kadar stres yapiyorum ki haftaya da reglden veremezsem gruba katilamazsam. Kas yapmış olamam dimi ya

Kizlar ben bugun cok aktif degilim kusura bakmayin yogunum biraz menumu yazip kaciyorum
Sabah 12.00
1 dl tb ekmegi
1 cay kasigi acuka
Cecil peyniri
Salatalik
Haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Ogle 15.00
Ispanak yemegi
Ara 17.00
Sade turk kahvesi
Aksam 20.00
1 kepce mercimek corbasi
1 adet kabak dolma
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Su 2.5 lt
Habinar . askrhpozitif .

Kusrua bakmayin biraz gec yazdim isteyim anca vakit bulabildim sabah bi tartiöayim dedim 67.7 ciktim öyle sevindim ki anlatamam cumaya kadar 66 yı görsem mükemmel olur
Maşallah canım tebrikler aynen devam ediyoruz
Temizlik olimpiyatları başladı
Benimde yapmam lazım ya
Aman canim caktirma kurallardan biride tum gecmisi okumak ailelere yakin olmak guzel tabi ama burasi cok kucuk nasip olursa tayin isteyecez hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Pissstttt okumuyor musunuz geçmişi siz
Ben evde az az az
Canım benim herkese dua ediyorum sırası geldiğinde hepiniz kardesimsiniz hepinizin iyiliğini isterim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sen bu işte uzman olacaksın motton da hayır olacak
Abla ben seni çok seviyorum ya hayranım sana düşüncelerine fikirlerine bazen seni beynimde taşımak istiyorum benimle olsun düşüncelerin diye
Amin canim insallah,esim polis once o isteyecek sonra ben,dun tercihleri yaptik ilk tercih bursa,sakarya,duzce,bolu,balikesir. haziran da belli olacak daha vakit cok:)
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısı olsun
Ellerine sağlık
Ben de istiyorum düşsün pantolonlar yenisini alayim
Maşallah afiyet olsun sporuna bayıldım
Ara öğün çok önemli canım geçirme bence

Bencede az ama valla korkuyorum artık yemekten
Dengeli düzenli ve porsiyon hesabı yedikten sonra problem olmaz tatlim
Sabah:4 yk menemen 2 dilim ekmek sekersiz cay
Aksam: hamsi ve salata iki dilim ekmek uzerine cok azıcık helva yemiş olabilirim
Çok düzensiz oldu bugünün ya offf.
Spor : temizlik yaptığım için yapamadım
Su 2 litre
Helva mi
Masallah benimde giyilmeyi bekleyen bir sürü 42 beden etegimvar insallah içine gireceğim bir gün
İnşallah canım hepsini giyebilecek son az bı sure sonra
Afiyet olsun spor çok güzel
Oryantal yapcam diye internet pakedimi bitirdim wifi buldukca giricem ama eskisi gibi aktif olamicam kusuruma bakmayin lütfen 3 gb diye güvendim bitti haftaya yenilenecek.

Afiyet olsun canım

Sagol canim

Evet helva tahin helvası azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…