Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım.bergamotlu karanfilli çay nasıl oluyor ne işe yarıyor?

Afiyet olsun canım.bergamotlu karanfilli çay nasıl oluyor ne işe yarıyor?
Bergamutlu siyah çay marketlerde satılıyor kuzusu zaten ben içine 2 karanfil koyuyorum siyah çayı duz içmiyorum bergamut ve karanfil aroma veriyor viseye faydası olduğu için içmiyorum yani mutlaka vardır da

Bergamutlu siyah çay marketlerde satılıyor kuzusu zaten ben içine 2 karanfil koyuyorum siyah çayı duz içmiyorum bergamut ve karanfil aroma veriyor viseye faydası olduğu için içmiyorum yani mutlaka vardır da
Artık biri öksürürse zayıflamak için mi diyorum psikolojik olarak süper boyuttayım

35 dk daha yürüdüm canim hemen yazayim dedim herkese iyi geceler

canım benim gurur duyuyoruz seninle

Bu günkü menüm.
Sabah 7.30
2 haş yumurta
Domates

Ara 11.00
1 orya boy elma

Öğlen 14.30
1 kase ıspanak yemeği
1 bardsk ayran
1 parça but

Ara 16.30
1 3 kayısı

Akşam 20.00
1 kk peynit
Yarım filim ekmek
1 kase yoğurt
( akşam hiç yemek canım istemedi. Sırf gece acıkmıyayım diye yedim)

2 litre su
Spor yapınca yazarım.

EK BİLGİ

21 Rakamının Beyindeki Sırrı

'Beyin midemiz gibi çalışır, önce bilgiyi alır sonra tekrar yolu ile hazmeder.'
Nasıl çalıştığı günümüzdeki tüm çalışma ve ilerlemelere rağmen tam olarak bilinmeyen beynin sırrı, beyinde oluşan ve 'nöron' adı verilen yaklaşık yüz milyar hücrenin içindedir. Bir nöronun yeni bir bağlantı kurma süresi yapılan araştırmalara göre 21 gündür. Bu şu demektir; bir davranışı 21 gün süre ile devam ettirmek, kurulan yeni nöron bağlantısı sayesinde o davranışın alışkanlık haline gelmesini sağlar. Zaman içinde daha sık tekrarlanan davranışlar ise 'vücut saati' kavramını harekete geçirerek süreklilik kazanmış olur.

harikasın maşallah güne gidip yemeden dönmek cidden tebrikler

bak az sonra resim paylaşıcam 2 si de 1 kg .. yağın hacmi çok olduğundan kapladığı alan da çoktur 1 kilo yağdan gittiğin tartı 1 kiloyu gösterse bile görüntü sanki 3-4 kilo vermiş gibidir santime her zaman güvenmek lazım yani:)

sağol kuzumm :))
ben artık buradayım gülüm yavaştan kendi öğrenip düşünce yapıma kazıdıklarımı paylaşıyorum zaten yanın da gibiyim zaten :))

Survivor izliyorum.Çok zayıfladılar dedim eşime bendemi katılsam.sen orda da aç kalmazsın dedi iyi mi.
niye oradakiler açsa yiyecekleri yokta aç sen nasıl aç kalmayacakmışsın onları mı yiyecekmişsin onu mu kast etti anacım bu adamların dili hep mi böyle sivri yoksa bize mi böylesi denk gelmiş :)bir keresin de benim ki de buna benzer birşey ima etti de dur önce seni yiyeyim diye kolunu kıtlamaya kalktım :)

Kızlar çok fena grip olmußum
Akşamdan bu ysna yorgunluktan öleceğim.
Sanki dövmüßler omuzlarım dökülüyor.
Yürüyüş yapmaya kalkacağım inşallah bir gayret.
eyvah eyvah kötü olmuş ev de varsa hemen bal zencefil zerdeçal karabiber arı poleni katıştır yutmaya başla inşallah çok uzun sürmez yürüyüşü de boş ver bu grip yatıp dinlenmeden geçmiyor

Dur bende eşimi kıtlayım.iyi fikir.kendiside fidan gibi sanki 100 kilo masallah.bide benle alay ediyor

Dur bende eşimi kıtlayım.iyi fikir.kendiside fidan gibi sanki 100 kilo masallah.bide benle alay ediyor
amann önce kendi göbüşüne baksın :))
gülüm hiç kendine laf söyletme tatlı tatlı gelen taşı geri yolla hayat böyle eğlenceli
eşim benden 15 kilo daha az, boyu da benden 11 cm uzun kilosu normal gibi yaniarada bir şeyler izler bak şu kişi bu kadar kilo vermiş sen veremedin gibisine ağzını açtımı hiç bozuntuya vermeden istesem olur ki ben de kaslı baklava dilimlerin olsun istiyorum şöyle güçlü güçlü sarılınca kemiklerim çıtırdasın kas yap diyorum benim ki laf değişiyor sanki çok zayıf olupta ne olacak podyuma mı çıkacak bu kadınlar diyor kadın dediğin biraz etli olurmuş azıcık zayıflasam iyiymiş sağlığım için v.s. laf değişiyor yani hemen :)

Bende hamside av yasağı baslayacak diye duydum dün haberde bugün vedalasiyoruz.
biz vedalaşalı baya oldu
sarmanın yanında ekmek olmasa iyimiş kelebegim
21 gün kuralı nedir geçmişe baktımda göremedimm

Maşallah canım özellikle iç bacağın gitmesi çok harika bi sonuçç inşallah hepimize nasip olur
daha gidecek o kadar ççok bacak var ki bende
benimde henuz sırada bekeleyenler var 63 degiyeceklerim ve 55 giyeceklerim
afiyet olsun güzel canım
senin şirin aklını seveyim

Bencede az ama valla korkuyorum artık yemekten
canım gün içerisinde fazla açlık çekiyor musun ilk baştan çok azaltmakta iyi degil dengede tutmak önemli

Sabah:4 yk menemen 2 dilim ekmek sekersiz cay
Aksam: hamsi ve salata iki dilim ekmek uzerine cok azıcık helva yemiş olabilirim
Çok düzensiz oldu bugünün ya offf.
Spor : temizlik yaptığım için yapamadım
Su 2 litre
balıgın üzerine helva öneriliyor ama miktarı önemli tabi birde çok sık degil
afiyet olsun gayet güzel canım
Oryantal yapcam diye internet pakedimi bitirdim wifi buldukca giricem ama eskisi gibi aktif olamicam kusuruma bakmayin lütfen 3 gb diye güvendim bitti haftaya yenilenecek.
şuan yorumsuz kaldım inan
afiyet olsun canım
süpersin canım tebriikler
yok canım yeni başladın kas yapmak için çok erken stres yapma nerede yanlış yaptıgını bulmaya calıs ,
hızlı ve gazla degil menülerin gayet iyi
çok güzel canım
Menüm
Sabah 11:30
12 zeytin
Az tereyağlı 1yumurta

1 dilim füme
Yoğurt,2dilim ekmek
Çay

Akşam 20:00
1 büyük tabak ıspanak yemeği
Yoğurt,2dilim ekmek

Dereotu,funda çayı,3 litre sıcak su
afiyet olsun güzelc anım
Kizlar selamlar sabahtan beri sokaklardayiz yeni eve geldik cok yorgunum yediklerimde tadimlik cislar var ama 12 bin adim atmisim bugun yakmisimdir herhalde
burcu güzel yürüyüşün ama ne cısllar yedin acaba
Survivor izliyorum.Çok zayıfladılar dedim eşime bendemi katılsam.sen orda da aç kalmazsın dedi iyi mi.

balık ve çay gunu olmuş
Artık biri öksürürse zayıflamak için mi diyorum psikolojik olarak süper boyuttayım

Kızlar çok fena grip olmußum
Akşamdan bu ysna yorgunluktan öleceğim.
Sanki dövmüßler omuzlarım dökülüyor.
Yürüyüş yapmaya kalkacağım inşallah bir gayret.
çok geçm,i olsun canım bol bol limonlu zencefilli ilik su iç
güzel menü akşamda canın istememiş

Geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor bugün
aman dikkat canım sende önlemini al gelemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…