- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.081
Afiyet olsun canım.bergamotlu karanfilli çay nasıl oluyor ne işe yarıyor?İyi geceler kızlar
(11:00)
1 dilim tb ekmeği
1 tavada yumurta
7 yeşil zeytin
4 cb bergamotlu karanfilli siyah çay
Az çevik
(20:00)
3 uskumru
7-8 mezgit
Marul salatası
(10:00)
3 cb bergamotlu karanfilli siyah çay
Su:2 lt
Spor :30 dk sahilde yürüyüş
Bergamutlu siyah çay marketlerde satılıyor kuzusu zaten ben içine 2 karanfil koyuyorum siyah çayı duz içmiyorum bergamut ve karanfil aroma veriyor viseye faydası olduğu için içmiyorum yaniAfiyet olsun canım.bergamotlu karanfilli çay nasıl oluyor ne işe yarıyor?
Artık biri öksürürse zayıflamak için mi diyorum psikolojik olarak süper boyuttayımBergamutlu siyah çay marketlerde satılıyor kuzusu zaten ben içine 2 karanfil koyuyorum siyah çayı duz içmiyorum bergamut ve karanfil aroma veriyor viseye faydası olduğu için içmiyorum yanimutlaka vardır da
35 dk daha yürüdüm canim hemen yazayim dedim herkese iyi gecelerBergamutlu siyah çay marketlerde satılıyor kuzusu zaten ben içine 2 karanfil koyuyorum siyah çayı duz içmiyorum bergamut ve karanfil aroma veriyor viseye faydası olduğu için içmiyorum yanimutlaka vardır da
canım benim gurur duyuyoruz seninleKızlar Menu paylaşımı yapayım
Baştan söyleyeyim bugün günüm vardı ama orda hiç birşey yemedim evde yulaf lapası yaptım yanımda götürdüm pasta börek sarmalara hayır dedim tatlarına bakmadım bundan sonra hep böyle yapacağımı söyledim önce ısrar ettiler sonra baktılar ki ben kararlıyım ısrar etmediler ben de irademle gurur duydum
4mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
2d ekmek
2dal taze soğan
1 domates
2ceviz
Nane yaprakları
Öğle 13.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
1 elma
Ara 14.00
3 kuru kayısı
Yulaf lapası( 2yk Yulaf 1sb süt 1yk kakao 1 stevia yarım elma)
Ara 18.00
1 elma
Akşam 20.00
Fırında tavuk 2 parça
Biber yogurtlamasi (3yk)
2 fırınlanmış biber
1/2 büyük mantar fırınlanmış
1/4 soğan fırınlanmış
2 d. Ekmek
Ara 21.30
1 sb süt
Su 2lt
Spor 70 dk yürüyüş
Geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor bugünKızlar çok fena grip olmußum
Akşamdan bu ysna yorgunluktan öleceğim.
Sanki dövmüßler omuzlarım dökülüyor.
Yürüyüş yapmaya kalkacağım inşallah bir gayret.
ah canım yaa videolar hemen bitiryormuş gb ları tühh kötü olmuş bir daha kine indirsen mi müziğiekim2009
Abla gazinla bir oryantale başladık milleti de costurdumçok sagolasin yalniz 1 saat youtube açık olunca internet pakedim bitti
harikasın maşallah güne gidip yemeden dönmek cidden tebriklerKızlar Menu paylaşımı yapayım
Baştan söyleyeyim bugün günüm vardı ama orda hiç birşey yemedim evde yulaf lapası yaptım yanımda götürdüm pasta börek sarmalara hayır dedim tatlarına bakmadım bundan sonra hep böyle yapacağımı söyledim önce ısrar ettiler sonra baktılar ki ben kararlıyım ısrar etmediler ben de irademle gurur duydum
4mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
2d ekmek
2dal taze soğan
1 domates
2ceviz
Nane yaprakları
Öğle 13.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
1 elma
Ara 14.00
3 kuru kayısı
Ara 18.00
1 elma
Akşam 20.00
Fırında tavuk 2 parça
Biber yogurtlamasi (3yk)
2 fırınlanmış biber
1/4 soğan fırınlanmış
2 d. Ekmek
Ara 21.30
1 sb süt
Su 2lt
Spor 70 dk yürüyüş
bak az sonra resim paylaşıcam 2 si de 1 kg .. yağın hacmi çok olduğundan kapladığı alan da çoktur 1 kilo yağdan gittiğin tartı 1 kiloyu gösterse bile görüntü sanki 3-4 kilo vermiş gibidir santime her zaman güvenmek lazım yani:)North River
Canim diyete damdan düşer gibi baslamamak lazim hızla ve gazla başlanan hızla da bitiyor. Beynen ruhen motive olup başlamak lazim. Bu da bir hazırlık aşaması gerektiriyorşimdi ben bedenen inceldim buraya başladığımdan beri 7 cm inceldim ama tartida bu haftada veremedim regl de haftaya cumartesi falan. Şimdi o kadar stres yapiyorum ki haftaya da reglden veremezsem gruba katilamazsam. Kas yapmış olamam dimi ya
sağol kuzumm :))Maşallah canım tebrikler aynen devam ediyoruz
Benimde yapmam lazım ya
Pissstttt okumuyor musunuz geçmişi siz
Ben evde az az az
Canım benim herkese dua ediyorum sırası geldiğinde hepiniz kardesimsiniz hepinizin iyiliğini isterim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sen bu işte uzman olacaksın motton da hayır olacak
Abla ben seni çok seviyorum ya hayranım sana düşüncelerine fikirlerine bazen seni beynimde taşımak istiyorum benimle olsun düşüncelerin diye
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısı olsun
Ellerine sağlık
Ben de istiyorum düşsün pantolonlar yenisini alayim
Maşallah afiyet olsun sporuna bayıldım
Ara öğün çok önemli canım geçirme bence
Dengeli düzenli ve porsiyon hesabı yedikten sonra problem olmaz tatlim
Helva mi
İnşallah canım hepsini giyebilecek son az bı sure sonra
Afiyet olsun spor çok güzel
Afiyet olsun canım
niye oradakiler açsa yiyecekleri yokta aç sen nasıl aç kalmayacakmışsın onları mı yiyecekmişsin onu mu kast etti anacım bu adamların dili hep mi böyle sivri yoksa bize mi böylesi denk gelmiş :)bir keresin de benim ki de buna benzer birşey ima etti de dur önce seni yiyeyim diye kolunu kıtlamaya kalktım :)Survivor izliyorum.Çok zayıfladılar dedim eşime bendemi katılsam.sen orda da aç kalmazsın dedi iyi mi .
eyvah eyvah kötü olmuş ev de varsa hemen bal zencefil zerdeçal karabiber arı poleni katıştır yutmaya başla inşallah çok uzun sürmez yürüyüşü de boş ver bu grip yatıp dinlenmeden geçmiyorKızlar çok fena grip olmußum
Dur bende eşimi kıtlayım.iyi fikir.kendiside fidan gibi sanki 100 kilo masallah.bide benle alay ediyorniye oradakiler açsa yiyecekleri yokta aç sen nasıl aç kalmayacakmışsın onları mı yiyecekmişsin onu mu kast etti anacım bu adamların dili hep mi böyle sivri yoksa bize mi böylesi denk gelmiş :)bir keresin de benim ki de buna benzer birşey ima etti de dur önce seni yiyeyim diye kolunu kıtlamaya kalktım :)
amann önce kendi göbüşüne baksın :))Dur bende eşimi kıtlayım.iyi fikir.kendiside fidan gibi sanki 100 kilo masallah.bide benle alay ediyor
biz vedalaşalı baya olduBende hamside av yasağı baslayacak diye duydum dün haberde bugün vedalasiyoruz.
sarmanın yanında ekmek olmasa iyimiş kelebegimBugünkü menüm
11.00
Yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1/2 haşlanmış patates
15.00
1 kuru incir
Sade kahve
17.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane sarma
2 yk menemen
1 dilim ekmek
20.00
2 çay kaşığı chia tohumu
200 mg yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
2 litre su
60 dk leslie, 20 dk tempolu yürüyüşaskrhpozitif
daha gidecek o kadar ççok bacak var ki bende21 gün kuralı nedir geçmişe baktımda göremedimm
Maşallah canımözellikle iç bacağın gitmesi çok harika bi sonuçç inşallah hepimize nasip olur
benimde henuz sırada bekeleyenler var 63 degiyeceklerim ve 55 giyeceklerimNe güzel bir mutlulluk.
Darısı başımıza.
Benim ilk hedef 83 kg. Orada giyebileceğim bir grup beni bekliyor. Sonraki grup 76da orada da bir grup var. Daha aşağıya çok uzun süredir düdmediģim için onların hepsini vermiştim. Ama yeni almaktan hiç sıkılmam. Oralara düşersem fardirobu yenilerim. Hiç acımam. Benim uzun soluklu hedef eylüle 68 olmak. İnşallah yapabilirim.
Yaptım canım. Şimdi yemek faslına geçtim.
Şu yemek beni çok yoruyor. Eve hazır gelse ne güzel olur.
Güzel bence. Sadece öğlen sarmaları yediysen ekmeği kıssaydın en azından.
21 gün bozmadan devam edersen. Düzeni oturtmuşsun demek ki. Alişkanlık haline gelmesi.
afiyet olsun güzel canımSelam kızlar menümü yazıyım
Sabah10.00
1 dilim light ekmekli tost
1 salatalık
Öğlen14.00
4 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Akşam 18.30
Haşlanmış tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 litre su
Ara öğün yapamadım dışardaydım.
ayyy ne güzel demiii insan nasıl mutlu oluyor pantolanlar geniş gelip totoşundan düşme eğilimi gösterince hahaha
geçen sene yazın 3 tane pantalon aldım hepsi geniş geliyor komşulardan biri ekimim valla sen zayıflamışsın bu pantolan geniş çok çirkin olmuş darattır dedi 2 hafta önce tüm gün ve gece durup durup hahaha diye güldüm şirin aklımdan olmuş gibi şimdi sen yazınca yine sevindirik oldum kızzz:))maşallah maşallah
canım gün içerisinde fazla açlık çekiyor musun ilk baştan çok azaltmakta iyi degil dengede tutmak önemli
Bencede az ama valla korkuyorum artık yemekten
balıgın üzerine helva öneriliyor ama miktarı önemli tabi birde çok sık degilSabah:4 yk menemen 2 dilim ekmek sekersiz cay
Aksam: hamsi ve salata iki dilim ekmek uzerine cok azıcık helva yemiş olabilirim
Çok düzensiz oldu bugünün ya offf.
Spor : temizlik yaptığım için yapamadım
Su 2 litre
afiyet olsun gayet güzel canımMenum:
10.00
2 yemek kaşığı menemen
1 kk peynir
2 dilim ekmek
14.30
5 yemek kaşığı limonlu pirasa
2 kase cacik
19.00
2 izgara tavuk
Salata
1 bardak ayran
Ciğer kebabi yağsız kimyonla
45 dk oryantal aerobik hareketleri ile dans
3 litre su
Birazdan da yürüyüşe cikcaz en az bir yarim saat yururuz
şuan yorumsuz kaldım inanOryantal yapcam diye internet pakedimi bitirdim wifi buldukca giricem ama eskisi gibi aktif olamicam kusuruma bakmayin lütfen 3 gb diye güvendim bitti haftaya yenilenecek.
afiyet olsun canımBugunku menum oglen 11.45 kepekli sandvic ekmegine hamburger 3/4 unu yedim. Icine kofte marul burger peyniri domates koydum.
Ara 13.00 1 portakal 4 soyali fistik
Ara: 16.00 yarim muz
Aksam: 3 kofte salata bir d ekmek
Ara: sade soda limon
Gun boyu 1 lt su ictim 2.5 la bitircem. Spor da saat tutmadim ama pazara git gel yaptik. Sahil de yuruyus yaptik. Bir de temizlik :)
süpersin canım tebriiklerKızlar Menu paylaşımı yapayım
4mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
2d ekmek
2dal taze soğan
1 domates
2ceviz
Nane yaprakları
Öğle 13.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
1 elma
Ara 14.00
3 kuru kayısı
Ara 18.00
1 elma
Akşam 20.00
Fırında tavuk 2 parça
Biber yogurtlamasi (3yk)
2 fırınlanmış biber
1/4 soğan fırınlanmış
2 d. Ekmek
Ara 21.30
1 sb süt
Su 2lt
Spor 70 dk yürüyüş
yok canım yeni başladın kas yapmak için çok erken stres yapma nerede yanlış yaptıgını bulmaya calıs ,North River
Canim diyete damdan düşer gibi baslamamak lazim hızla ve gazla başlanan hızla da bitiyor. Beynen ruhen motive olup başlamak lazim. Bu da bir hazırlık aşaması gerektiriyorşimdi ben bedenen inceldim buraya başladığımdan beri 7 cm inceldim ama tartida bu haftada veremedim regl de haftaya cumartesi falan. Şimdi o kadar stres yapiyorum ki haftaya da reglden veremezsem gruba katilamazsam. Kas yapmış olamam dimi ya
çok güzel canımKizlar ben bugun cok aktif degilim kusura bakmayin yogunum biraz menumu yazip kaciyorum
Sabah 12.00
1 dl tb ekmegi
1 cay kasigi acuka
Cecil peyniri
Salatalik
Haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Ogle 15.00
Ispanak yemegi
Ara 17.00
Sade turk kahvesi
Aksam 20.00
1 kepce mercimek corbasi
1 adet kabak dolma
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Su 2.5 lt
@Habinar.askrhpozitif .
afiyet olsun güzelc anımMenüm
Sabah 11:30
12 zeytin
Az tereyağlı 1yumurta
1 dilim füme
Yoğurt,2dilim ekmek
Çay
Akşam 20:00
1 büyük tabak ıspanak yemeği
Yoğurt,2dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3 litre sıcak su
burcu güzel yürüyüşün ama ne cısllar yedin acabaKizlar selamlar sabahtan beri sokaklardayiz yeni eve geldik cok yorgunum yediklerimde tadimlik cislar var ama 12 bin adim atmisim bugun yakmisimdir herhalde
Survivor izliyorum.Çok zayıfladılar dedim eşime bendemi katılsam.sen orda da aç kalmazsın dedi iyi mi .
balık ve çay gunu olmuşİyi geceler kızlar
(11:00)
1 dilim tb ekmeği
1 tavada yumurta
7 yeşil zeytin
4 cb bergamotlu karanfilli siyah çay
Az çevik
(20:00)
3 uskumru
7-8 mezgit
Marul salatası
(10:00)
3 cb bergamotlu karanfilli siyah çay
Su:2 lt
Spor :30 dk sahilde yürüyüş
Artık biri öksürürse zayıflamak için mi diyorum psikolojik olarak süper boyuttayım
çok geçm,i olsun canım bol bol limonlu zencefilli ilik su içKızlar çok fena grip olmußum
güzel menü akşamda canın istememişBu günkü menüm.
Sabah 7.30
2 haş yumurta
Domates
Ara 11.00
1 orya boy elma
Öğlen 14.30
1 kase ıspanak yemeği
1 bardsk ayran
1 parça but
Ara 16.30
1 3 kayısı
Akşam 20.00
1 kk peynit
Yarım filim ekmek
1 kase yoğurt
( akşam hiç yemek canım istemedi. Sırf gece acıkmıyayım diye yedim)
2 litre su
Spor yapınca yazarım.
aman dikkat canım sende önlemini al gelemesinGeçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?