- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.101
ay benimkide bugun yedigim ymeklere bakmış eve gelince diueti bozdun mu diyor bi haftadır meyve yeyince adam bozdum sandıamann önce kendi göbüşüne baksın :))
gülüm hiç kendine laf söyletme tatlı tatlı gelen taşı geri yolla hayat böyle eğlenceli
eşim benden 15 kilo daha az, boyu da benden 11 cm uzun kilosu normal gibi yaniarada bir şeyler izler bak şu kişi bu kadar kilo vermiş sen veremedin gibisine ağzını açtımı hiç bozuntuya vermeden istesem olur ki ben de kaslı baklava dilimlerin olsun istiyorum şöyle güçlü güçlü sarılınca kemiklerim çıtırdasın kas yap diyorum benim ki laf değişiyor sanki çok zayıf olupta ne olacak podyuma mı çıkacak bu kadınlar diyor kadın dediğin biraz etli olurmuş azıcık zayıflasam iyiymiş sağlığım için v.s. laf değişiyor yani hemen :)
uzun süreli sıkı ve gerekli ana gıdalardan çok eksik (protein, karbonhidrat, yağ) diyetler zaten sonradan dönüşü olmayan zararlar veriyor metabolizmaya da organlara da meyve yemiyorsun diye söylenmesi gerekir aslın da vitamin minaraller nereden gelecek , azcık meyve ye diyeti mi bozdun diyor canısağ olasıca :))ay benimkide bugun yedigim ymeklere bakmış eve gelince diueti bozdun mu diyor bi haftadır meyve yeyince adam bozdum sandı
kasda var ben nerelere gidem nasıl edem biraz göbek yaptı ona laf söylüyorum arada
Dünden beri nelere nelere yok diyorum. Nelere yok dediğimi yazip belki bazilarinizin unuttuğu gözünün de gormedigi tatlari hatirlatip nefsinizi de zorlamak istemiyorum. Ama en zoru kokuyu içine cekip cekip tatmamak.sehnsuht kaçamak yazindan sonra nefsimi koreltmek icin dahi olsa tatmamaya başladım hem de tum israrlara ragmen. Masallah diyim Zaten gün içinde o kadar tadilacak şey oluyor ki. 21 gün kuralini yazan arkadas kimdi hatırlamıyorum tüm geçmişi okuyorum cevap ile araya zaman girince unutuyorum. O arkadasinda 21 kuralini denicem insallah ;-)
Valla iyi yapıyorsun.hakediyor bunlaramann önce kendi göbüşüne baksın :))
gülüm hiç kendine laf söyletme tatlı tatlı gelen taşı geri yolla hayat böyle eğlenceli
eşim benden 15 kilo daha az, boyu da benden 11 cm uzun kilosu normal gibi yaniarada bir şeyler izler bak şu kişi bu kadar kilo vermiş sen veremedin gibisine ağzını açtımı hiç bozuntuya vermeden istesem olur ki ben de kaslı baklava dilimlerin olsun istiyorum şöyle güçlü güçlü sarılınca kemiklerim çıtırdasın kas yap diyorum benim ki laf değişiyor sanki çok zayıf olupta ne olacak podyuma mı çıkacak bu kadınlar diyor kadın dediğin biraz etli olurmuş azıcık zayıflasam iyiymiş sağlığım için v.s. laf değişiyor yani hemen :)
Afiyet olsun canım ben içtiğim çayları yazmıyorum burdan köye yol olur dermişimİyi geceler kızlar
(11:00)
1 dilim tb ekmeği
1 tavada yumurta
7 yeşil zeytin
4 cb bergamotlu karanfilli siyah çay
Az çevik
(20:00)
3 uskumru
7-8 mezgit
Marul salatası
(10:00)
3 cb bergamotlu karanfilli siyah çay
Su:2 lt
Spor :30 dk sahilde yürüyüş
Artık biri öksürürse zayıflamak için mi diyorum psikolojik olarak süper boyuttayım
Ayyy Allah razı olsun canım benimcanım benim gurur duyuyoruz seninle
Canım benim dikkat et kendine geçmiş olsunKızlar çok fena grip olmußum
Akşamdan bu ysna yorgunluktan öleceğim.
Sanki dövmüßler omuzlarım dökülüyor.
Yürüyüş yapmaya kalkacağım inşallah bir gayret.
21 gün sabrederek herşeyi otomatiklestirebiliriz yani bu durumda çok güzel bir bilgi sağol Ablacim Allah razı olsunEK BİLGİ
21 Rakamının Beyindeki Sırrı
'Beyin midemiz gibi çalışır, önce bilgiyi alır sonra tekrar yolu ile hazmeder.'
Nasıl çalıştığı günümüzdeki tüm çalışma ve ilerlemelere rağmen tam olarak bilinmeyen beynin sırrı, beyinde oluşan ve 'nöron' adı verilen yaklaşık yüz milyar hücrenin içindedir. Bir nöronun yeni bir bağlantı kurma süresi yapılan araştırmalara göre 21 gündür. Bu şu demektir; bir davranışı 21 gün süre ile devam ettirmek, kurulan yeni nöron bağlantısı sayesinde o davranışın alışkanlık haline gelmesini sağlar. Zaman içinde daha sık tekrarlanan davranışlar ise 'vücut saati' kavramını harekete geçirerek süreklilik kazanmış olur.
Bundan sonra böyle yanımda tasiyacagim yemeğimi gururla yedim dün herkes de merak etti yedigimi bu ne içinde ne var tadı nasıl tok tutuyor müharikasın maşallah güne gidip yemeden dönmek cidden tebrikler
Allah razı olsun senin gibi gönül dostu birine Burda çok ihtiyacımız varsağol kuzumm :))
ben artık buradayım gülüm yavaştan kendi öğrenip düşünce yapıma kazıdıklarımı paylaşıyorum zaten yanın da gibiyim zaten :))
Aynı ben yerinde olsam aynı şeyi yapardım gider kolundan bir ısırık alırdımniye oradakiler açsa yiyecekleri yokta aç sen nasıl aç kalmayacakmışsın onları mı yiyecekmişsin onu mu kast etti anacım bu adamların dili hep mi böyle sivri yoksa bize mi böylesi denk gelmiş :)bir keresin de benim ki de buna benzer birşey ima etti de dur önce seni yiyeyim diye kolunu kıtlamaya kalktım :)
Ayyy bu de sana laf mı ediyor kız ne duruyorsun eşini de ikna et diyete ne guzl beraber yaparsınız işte yoldaş olur sana daDur bende eşimi kıtlayım.iyi fikir.kendiside fidan gibi sanki 100 kilo masallah.bide benle alay ediyor
Benimki de öyle ama önden göbek fırladı bazen bana bişey söylediğinde gobusune bak derim olmadı kas yapsana derim ama bu hafta beraber spor yapacağız iş yerinde arkadaşı kendini koyvermissin önceden çok iyiydin demiş benimkinin de gücüne gitmişamann önce kendi göbüşüne baksın :))
Ayyy bu erkekler kız sende horluyorsun de benimki bir haftadır uyutmuyor beni yatağı terk Edip gidiyorum artık yaay benimkide bugun yedigim ymeklere bakmış eve gelince diueti bozdun mu diyor bi haftadır meyve yeyince adam bozdum sandı
kasda var ben nerelere gidem nasıl edem biraz göbek yaptı ona laf söylüyorum arada
Aferin size kızlar işte buna bu işi beyinde bitirmek diyoruz bilinçli ve farkında yaşamak diyoruz ne yersem osun unutmayın amacınıza kilitlenin kendinizi 36 beden elbise içinde hayal edin hepimiz başaracağız ben inanıyorumCanım ne kadar doğru demişsin, gün içinde o kadar çok tadılacak şeyler oluyor ki, hepsinin ucunda azıcık alsam dünya yemiş olucam. Nefsimizi zorlamamak gibi bir şey olamaz ki, nasıl unutabiliriz, bugün gezmeye çıktım, herkes çeşit çeşit tatlılar yiyordu, pastane vitrinleri rengarenk, şu an dolapta cheesecake var ki çok severim hadi ucundan tattım, küçük şekerlemeler aldım kahvenin yanına hadi onun da ucundan tattım nasıl olsa küçücük şeyler, çikolata kavonozları var hiçbir şey olmasa kaşık kaşık yemeyi çok severim, benim nasıl kilo aldığım çıkıyor ortaya böyle böyleHepsinden azıcık tatsaydım dünya yemiş olacaktım, bir de yemek yemeği doğuruyor, diyet mantığından bir kez çıktın mı eyvah eyvah, ben de hep öyle oldu şimdiye kadar, ucundan tadayım diye başladım, bugün yedim nasıl olsa yarın devam ederim dedim, tabi ki yalan En iyisi hiç kaçamak yapmamak o yüzden süpersin canım.
Canım sende benim gibi yanında götür yiyeceğini bak o zaman kendini çok daha rahat hissedeceksin herşey daha kolay olacak accda kalmayacaksin kaçamak da yapmayacaksın bu bizim.sagligimiz için kendimiz için yapıyoruzHerkes mışıl mışıl uyurken ben bi menümü bildireyim yeni eve girdim ayaklarım zonkluyor resmen buarada ben yurt dışında yaşıyorum saat 12.00 burda. Geçmişi hiç okuyamadım yarın okumaya çalışırım
Sabah 8.00
1 bardak süt, 1 adet muz
Ara 11.30
Protein bar
Öğlen 13.30
ton balıklı salata alacaktım hiç kalmamış sadece sandviç tarzı şeyler vardı bende hiç birşey yemedim sadece bir tane proten bar yedim gene ve çerez vardı yanimda ondan yedim
Ara 16.00
1 bardak şekersiz latte mecbur kaldım çok açtım biraz olsun açlığımı bastırsın diye
Akşam 20.00
İşten direk düğüne gittim ordada kızarmış tavuk ve patates püresi vardı onları yedim
Bugün gerçekten en zor sınavımı verdim ekmek dışında hiç bir şey yoktu bulunduğum yerde bende bütün gün aç gezdim resmen
Spor: yaklaşık 20.000 adım işte artı bol bol halay
Su: 3 litre
Menüm çok kötü biliyorum
Bal kabağini nasıl yapıyorsunuz 2 tane kocaman kabağın var balkonda havalarda ısınmaya başladı ne olacak onlar böyle ya curumelerini istemiyorumKızlar bugün gezmelerdeydim tüm gün yeni fırsatım oldu
Sabah:
2 tane domates
2 yk yoğurt
8 adet zaytin
Öğlen:
2 dilim balkabağı (tatlısı değil ama)
Akşam:
Tavuk ızgara ve sebze haşlaması
Kızlar bugün unutarak kaçamak yaptım maalesef
Arkadaşlarla sohbet ediyorduk, yemek geldi, garnitür olarak sebze haşlaması koymuşlar yanına, içinde mısırda vardı, çok miktarda değildi gerçi, bir kaşık falan olsun, mısırın bana yasak olduğunu unutup bir güzel yedim. Dukanda kaçamak yaparsan kilo verme duruyor diyorlar, şimdiye kadar hiç kaçamak yapmamıştım, inşallah pazartesi hüsrana uğramam
Günaydın canım
Günaydın canımEki Görüntüle 1962422
Herkese günaydın....
Vayyyy bir meydan okuma görüyorumekim2009 bu hafta yarışalım mı ?
biz vedalaşalı baya oldu
sarmanın yanında ekmek olmasa iyimiş kelebegim
daha gidecek o kadar ççok bacak var ki bende
benimde henuz sırada bekeleyenler var 63 degiyeceklerim ve 55 giyeceklerim
afiyet olsun güzel canım
senin şirin aklını seveyim
canım gün içerisinde fazla açlık çekiyor musun ilk baştan çok azaltmakta iyi degil dengede tutmak önemli
balıgın üzerine helva öneriliyor ama miktarı önemli tabi birde çok sık degil
afiyet olsun gayet güzel canım
şuan yorumsuz kaldım inan
afiyet olsun canım
süpersin canım tebriikler
yok canım yeni başladın kas yapmak için çok erken stres yapma nerede yanlış yaptıgını bulmaya calıs ,
hızlı ve gazla degil menülerin gayet iyi
çok güzel canım
afiyet olsun güzelc anım
burcu güzel yürüyüşün ama ne cısllar yedin acaba
balık ve çay gunu olmuş
çok geçm,i olsun canım bol bol limonlu zencefilli ilik su iç
güzel menü akşamda canın istememiş
aman dikkat canım sende önlemini al gelemesin
Afiyet olsun ekmek fazla tüketmeGunaydin kizlar bugun piknik sezonu aciyoruz oltu cag kebabi yapicaklar esim esimin ailesi ve kendi ailem kahvalti yaptim aksama kadar et yicez yani tartilmadim ve hafif hissediyorum cumaya gore pazartesi bi diyetosyenle konusup yardim alabilirim
Bizim kilolarimiz daha yakin bence biz yarışmalıyızekim2009 bu hafta yarışalım mı ?
Seninle de yarışalım ben varımBizim kilolarimiz daha yakin bence biz yarışmalıyız
yok gülüm benimle olmaz , ben dişli değilim hem de en fazla hafta da 500 gram gidiyor yarışmalar stres yapıyor ben deekim2009 bu hafta yarışalım mı ?
hah bak ne güzel kilolar da yakınmış siz yarışın gülüm ben takip ederim sizi:)Bizim kilolarimiz daha yakin bence biz yarışmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?