Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay benimkide bugun yedigim ymeklere bakmış eve gelince diueti bozdun mu diyor bi haftadır meyve yeyince adam bozdum sandı
kasda var ben nerelere gidem nasıl edem biraz göbek yaptı ona laf söylüyorum arada

ay benimkide bugun yedigim ymeklere bakmış eve gelince diueti bozdun mu diyor bi haftadır meyve yeyince adam bozdum sandı
kasda var ben nerelere gidem nasıl edem biraz göbek yaptı ona laf söylüyorum arada
uzun süreli sıkı ve gerekli ana gıdalardan çok eksik (protein, karbonhidrat, yağ) diyetler zaten sonradan dönüşü olmayan zararlar veriyor metabolizmaya da organlara da meyve yemiyorsun diye söylenmesi gerekir aslın da vitamin minaraller nereden gelecek , azcık meyve ye diyeti mi bozdun diyor canısağ olasıca :))
ben de kas olsun diye canımı çıkarıyorum kollarım kalkmıyor yaptığım hareketlere ne güzel sen de var zaten mutlu ol sadece incecik dümdüz(travestiler öyle) olmaktansa kaslı, biraz popolu, nenişli olmak her zaman iyidir :))

Canım ne kadar doğru demişsin, gün içinde o kadar çok tadılacak şeyler oluyor ki, hepsinin ucunda azıcık alsam dünya yemiş olucam. Nefsimizi zorlamamak gibi bir şey olamaz ki, nasıl unutabiliriz, bugün gezmeye çıktım, herkes çeşit çeşit tatlılar yiyordu, pastane vitrinleri rengarenk, şu an dolapta cheesecake var ki çok severim hadi ucundan tattım, küçük şekerlemeler aldım kahvenin yanına hadi onun da ucundan tattım nasıl olsa küçücük şeyler, çikolata kavonozları var hiçbir şey olmasa kaşık kaşık yemeyi çok severim, benim nasıl kilo aldığım çıkıyor ortaya böyle böyle Hepsinden azıcık tatsaydım dünya yemiş olacaktım, bir de yemek yemeği doğuruyor, diyet mantığından bir kez çıktın mı eyvah eyvah, ben de hep öyle oldu şimdiye kadar, ucundan tadayım diye başladım, bugün yedim nasıl olsa yarın devam ederim dedim, tabi ki yalan En iyisi hiç kaçamak yapmamak o yüzden süpersin canım.

Herkes mışıl mışıl uyurken ben bi menümü bildireyim yeni eve girdim ayaklarım zonkluyor resmen buarada ben yurt dışında yaşıyorum saat 12.00 burda. Geçmişi hiç okuyamadım yarın okumaya çalışırım

Sabah 8.00
1 bardak süt, 1 adet muz

Ara 11.30
Protein bar

Öğlen 13.30
ton balıklı salata alacaktım hiç kalmamış sadece sandviç tarzı şeyler vardı bende hiç birşey yemedim sadece bir tane proten bar yedim gene ve çerez vardı yanimda ondan yedim

Ara 16.00
1 bardak şekersiz latte mecbur kaldım çok açtım biraz olsun açlığımı bastırsın diye

Akşam 20.00
İşten direk düğüne gittim ordada kızarmış tavuk ve patates püresi vardı onları yedim

Bugün gerçekten en zor sınavımı verdim ekmek dışında hiç bir şey yoktu bulunduğum yerde bende bütün gün aç gezdim resmen

Spor: yaklaşık 20.000 adım işte artı bol bol halay
Su: 3 litre
Menüm çok kötü biliyorum

Kızlar bugün gezmelerdeydim tüm gün yeni fırsatım oldu

Sabah:
2 tane domates
2 yk yoğurt
8 adet zaytin

Öğlen:
2 dilim balkabağı (tatlısı değil ama)

Akşam:
Tavuk ızgara ve sebze haşlaması

Kızlar bugün unutarak kaçamak yaptım maalesef

Arkadaşlarla sohbet ediyorduk, yemek geldi, garnitür olarak sebze haşlaması koymuşlar yanına, içinde mısırda vardı, çok miktarda değildi gerçi, bir kaşık falan olsun, mısırın bana yasak olduğunu unutup bir güzel yedim. Dukanda kaçamak yaparsan kilo verme duruyor diyorlar, şimdiye kadar hiç kaçamak yapmamıştım, inşallah pazartesi hüsrana uğramam

Valla iyi yapıyorsun.hakediyor bunlar

Afiyet olsun canım ben içtiğim çayları yazmıyorum burdan köye yol olur dermişim
Artık biri öksürürse zayıflamak için mi diyorum psikolojik olarak süper boyuttayım

canım benim gurur duyuyoruz seninle
Ayyy Allah razı olsun canım benim
Kızlar çok fena grip olmußum
Akşamdan bu ysna yorgunluktan öleceğim.
Sanki dövmüßler omuzlarım dökülüyor.
Yürüyüş yapmaya kalkacağım inşallah bir gayret.
Canım benim dikkat et kendine geçmiş olsun
21 gün sabrederek herşeyi otomatiklestirebiliriz yani bu durumda çok güzel bir bilgi sağol Ablacim Allah razı olsun
harikasın maşallah güne gidip yemeden dönmek cidden tebrikler
Bundan sonra böyle yanımda tasiyacagim yemeğimi gururla yedim dün herkes de merak etti yedigimi bu ne içinde ne var tadı nasıl tok tutuyor mü bir sürü soru sordular ben de çok mutlu oldum
sağol kuzumm :))
ben artık buradayım gülüm yavaştan kendi öğrenip düşünce yapıma kazıdıklarımı paylaşıyorum zaten yanın da gibiyim zaten :))
Allah razı olsun senin gibi gönül dostu birine Burda çok ihtiyacımız var
Aynı ben yerinde olsam aynı şeyi yapardım gider kolundan bir ısırık alırdım geçen yıl koluna bir saat yapmışım 1 hafta açıyor diye diye gezdi hep
Dur bende eşimi kıtlayım.iyi fikir.kendiside fidan gibi sanki 100 kilo masallah.bide benle alay ediyor
Ayyy bu de sana laf mı ediyor kız ne duruyorsun eşini de ikna et diyete ne guzl beraber yaparsınız işte yoldaş olur sana da
Benimki de öyle ama önden göbek fırladı bazen bana bişey söylediğinde gobusune bak derim olmadı kas yapsana derim ama bu hafta beraber spor yapacağız iş yerinde arkadaşı kendini koyvermissin önceden çok iyiydin demiş benimkinin de gücüne gitmiş
Ayyy bu erkekler kız sende horluyorsun de benimki bir haftadır uyutmuyor beni yatağı terk Edip gidiyorum artık ya
Aferin size kızlar işte buna bu işi beyinde bitirmek diyoruz bilinçli ve farkında yaşamak diyoruz ne yersem osun unutmayın amacınıza kilitlenin kendinizi 36 beden elbise içinde hayal edin hepimiz başaracağız ben inanıyorum
Canım sende benim gibi yanında götür yiyeceğini bak o zaman kendini çok daha rahat hissedeceksin herşey daha kolay olacak accda kalmayacaksin kaçamak da yapmayacaksın bu bizim.sagligimiz için kendimiz için yapıyoruz
Bal kabağini nasıl yapıyorsunuz 2 tane kocaman kabağın var balkonda havalarda ısınmaya başladı ne olacak onlar böyle ya curumelerini istemiyorum
Günaydın canım
Günaydın canım
ekim2009 bu hafta yarışalım mı ?
Vayyyy bir meydan okuma görüyorum

Var mı bana meydan okuyacak

Sabah ceyrek simit ve 2 dilim.ekmek aksamda 2 dilim karisik pide yedim cnm cislarim.bu kadar

Gunaydin kizlar bugun piknik sezonu aciyoruz oltu cag kebabi yapicaklar esim esimin ailesi ve kendi ailem kahvalti yaptim aksama kadar et yicez yani tartilmadim ve hafif hissediyorum cumaya gore pazartesi bi diyetosyenle konusup yardim alabilirim

Gunaydin kizlar bugun piknik sezonu aciyoruz oltu cag kebabi yapicaklar esim esimin ailesi ve kendi ailem kahvalti yaptim aksama kadar et yicez yani tartilmadim ve hafif hissediyorum cumaya gore pazartesi bi diyetosyenle konusup yardim alabilirim
Afiyet olsun ekmek fazla tüketme

ekim2009 bu hafta yarışalım mı ?
yok gülüm benimle olmaz , ben dişli değilim hem de en fazla hafta da 500 gram gidiyor yarışmalar stres yapıyor ben de
o 500 de gitmiyor bu defa :) zaten malum döneme denk gelecek bu cuma da diğer cumada (en az 10 gün en fazla 14-15 gün sürüyor da)
tırstım yani senden benden rakip olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…