Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

azimli insanlar başkalarına da ilham kaynağı olur gündeki arkadaşların bir ay sonra seni gördüklerin de iltifatlar takdirler peşi sıra gelince sen bir de o zaman ki mutluluğunu hayal et, vee onlar daufaktan başlayacaklar sana danışacaklar sabah ne yesek akşam ne yesek ne yapsak diyecekler :)

Sagol canim

Ne götürceğimi bir bilsem kendimle hazırlar götürürüm de işte ne götürceğimi bilmiyorum

Ben hiçbir haftasonumu bu kadar kacamaksiz geçirmedim. Her haftaiçi düzenli spor ve diyet yaparim her haftasonu annem veya kaynanamda verdiğimin fazlasını alır gelirdim. Herkese herşeye hayır dedim. Mesela gorumcem kurabiye falan yapmış ısrar olacaktı ben ne dedim margarinli ve hazır şeyler yemiyorum kusurabakma dedim. Israr da olmadı. Ama diyetteyim desem müthiş ısrar olurdu. Hayatim boyunca ne zaman diyetteyim dediysem anne evinde diyet olmaz 40 yılda bir görüşüyoruz bunda da diyeti mi bahane edeceksin. Bir kereden bisey olmaz. Şimdi ye akşam yemezsin. Beni mi kiracaksin bir diyet icin o kadar uğraştım gibi serzenisler duydumm. Artık cok tokum mideme dokunuyor margarinli yemiyorum gibi bahaneler buluyorum işe de yarıyor sizin de benzer seyler yaşadığınızdan eminim paylasmak istedim

Menum;
10.00
2 yemek kaşığı soğanlı domates kavurma
1.5 yumurta
1kk peynir
1 lokma normal ekmek (benim ekmegim kaybolmuştu heryere tambugday ekmeği taşıyorum sadece 1 lokma aldim)
12.30
2 ceviz
2 hurma
15.00
1 küçük dilim muz
Yarim yemek kaşığı bulgur köfte
1 kase corba
1 kase yoğurt
17.30 (suan
Sütlü kahve
19.00 19.30
2 kase çorba
Salata
Cok az tavuk haslama
45 dk yürüdüm acik havada. 3 litre suyu geçer. Dün gece 1 litre daha su içtim. Iki üç kez kalktım.

eyvah eyvah kötü olmuş ev de varsa hemen bal zencefil zerdeçal karabiber arı poleni katıştır yutmaya başla inşallah çok uzun sürmez yürüyüşü de boş ver bu grip yatıp dinlenmeden geçmiyor

Deniyeyim canım.
Çok fenayım . Çocukları gezdireyim dedim sabah ama 3 gibi döndüm. Çok başım ağrıyor.

Kaptanım senin çıta çok aşağılardaymış. 55 çok iyi. Ben 68 olsam yetecek bana. Kemikliyim ben. 68 de 38 - 40 arası oluyorum.

Teşekkür ederim csnım.

Gunaydin kizlar bugun piknik sezonu aciyoruz oltu cag kebabi yapicaklar esim esimin ailesi ve kendi ailem kahvalti yaptim aksama kadar et yicez yani tartilmadim ve hafif hissediyorum cumaya gore pazartesi bi diyetosyenle konusup yardim alabilirim

Diyetisyene gitme şansın varsa git canım. Kesinlikle faydası olur. Daha motive olursun.

geçmiş olsun canım. kendine zencefilli tavuksuyu çorba yap istersen.

çok iyiymiş bu

Teşekkür ederim.

Herkese merhabalar kizlar pazar gunu sakin sanirim buralarrrr bende simdi sporumu yapmaya gidiyormmmm:) hava cok guzel bu hava da yapilacak en guzel seyyy yuruyussss optum herkesiii

Kolay gelsin canım. Ben gündüz dpor yapamıyorum. Hep gecd yapıyorum.

Kesinlikle öğle bahaneler işe yarıyor. Bazen ben de başvuruyorum. Çünkü insanlar bir kere hayırdan anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…