- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.121
azimli insanlar başkalarına da ilham kaynağı olur gündeki arkadaşların bir ay sonra seni gördüklerin de iltifatlar takdirler peşi sıra gelince sen bir de o zaman ki mutluluğunu hayal et, vee onlar daufaktan başlayacaklar sana danışacaklar sabah ne yesek akşam ne yesek ne yapsak diyecekler :)Afiyet olsun canım ben içtiğim çayları yazmıyorum burdan köye yol olur dermişim
Ayyy Allah razı olsun canım benim
Canım benim dikkat et kendine geçmiş olsun
21 gün sabrederek herşeyi otomatiklestirebiliriz yani bu durumda çok güzel bir bilgi sağol Ablacim Allah razı olsun
Bundan sonra böyle yanımda tasiyacagim yemeğimi gururla yedim dün herkes de merak etti yedigimi bu ne içinde ne var tadı nasıl tok tutuyor mübir sürü soru sordular ben de çok mutlu oldum
Allah razı olsun senin gibi gönül dostu birine Burda çok ihtiyacımız var
Aynı ben yerinde olsam aynı şeyi yapardım gider kolundan bir ısırık alırdımgeçen yıl koluna bir saat yapmışım 1 hafta açıyor diye diye gezdi hep
Ayyy bu de sana laf mı ediyor kız ne duruyorsun eşini de ikna et diyete ne guzl beraber yaparsınız işte yoldaş olur sana da
Benimki de öyle ama önden göbek fırladı bazen bana bişey söylediğinde gobusune bak derim olmadı kas yapsana derim ama bu hafta beraber spor yapacağız iş yerinde arkadaşı kendini koyvermissin önceden çok iyiydin demiş benimkinin de gücüne gitmiş
Ayyy bu erkekler kız sende horluyorsun de benimki bir haftadır uyutmuyor beni yatağı terk Edip gidiyorum artık ya
Aferin size kızlar işte buna bu işi beyinde bitirmek diyoruz bilinçli ve farkında yaşamak diyoruz ne yersem osun unutmayın amacınıza kilitlenin kendinizi 36 beden elbise içinde hayal edin hepimiz başaracağız ben inanıyorum
Canım sende benim gibi yanında götür yiyeceğini bak o zaman kendini çok daha rahat hissedeceksin herşey daha kolay olacak accda kalmayacaksin kaçamak da yapmayacaksın bu bizim.sagligimiz için kendimiz için yapıyoruz
Bal kabağini nasıl yapıyorsunuz 2 tane kocaman kabağın var balkonda havalarda ısınmaya başladı ne olacak onlar böyle ya curumelerini istemiyorum
Günaydın canım
Günaydın canım
Vayyyy bir meydan okuma görüyorum
Var mı bana meydan okuyacak
Sagol canimbiz vedalaşalı baya oldu
sarmanın yanında ekmek olmasa iyimiş kelebegim
daha gidecek o kadar ççok bacak var ki bende
benimde henuz sırada bekeleyenler var 63 degiyeceklerim ve 55 giyeceklerim
afiyet olsun güzel canım
senin şirin aklını seveyim
canım gün içerisinde fazla açlık çekiyor musun ilk baştan çok azaltmakta iyi degil dengede tutmak önemli
balıgın üzerine helva öneriliyor ama miktarı önemli tabi birde çok sık degil
afiyet olsun gayet güzel canım
şuan yorumsuz kaldım inan
afiyet olsun canım
süpersin canım tebriikler
yok canım yeni başladın kas yapmak için çok erken stres yapma nerede yanlış yaptıgını bulmaya calıs ,
hızlı ve gazla degil menülerin gayet iyi
çok güzel canım
afiyet olsun güzelc anım
burcu güzel yürüyüşün ama ne cısllar yedin acaba
balık ve çay gunu olmuş
çok geçm,i olsun canım bol bol limonlu zencefilli ilik su iç
güzel menü akşamda canın istememiş
aman dikkat canım sende önlemini al gelemesin
Tamam canim yarin ve cuma ringlerde buluşuyoruz
Dur ya bu beddua gibi oldu atarsan da gurur duyarım destek olurum sözümü geri aldımTamam canim yarin ve cuma ringlerde buluşuyoruzama cuma itibariyle da regl olma ihtimalim var bana fark atmazsin inşallah
Izlicem yarin ablaEki Görüntüle 1962494 ▶ 5:50
I isilkzlll wifi bulursan izle şişmanım diye oynamıyordun
bu hatun çok ünlü hayranları dolu olan biri :)
Bende hafta sonu biraz kaçırdım iyi olacak bu yarış iyi oldu ikimizedeTamam canim yarin ve cuma ringlerde buluşuyoruzama cuma itibariyle da regl olma ihtimalim var bana fark atmazsin inşallah
geçmiş olsun canım. kendine zencefilli tavuksuyu çorba yap istersen.Kızlar çok fena grip olmußum
Akşamdan bu ysna yorgunluktan öleceğim.
Sanki dövmüßler omuzlarım dökülüyor.
Yürüyüş yapmaya kalkacağım inşallah bir gayret.
çok iyiymiş buEki Görüntüle 1962494 ▶ 5:50
I isilkzlll wifi bulursan izle şişmanım diye oynamıyordun
bu hatun çok ünlü hayranları dolu olan biri :)
Afiyet olsun canım ben içtiğim çayları yazmıyorum burdan köye yol olur dermişim
21 gün sabrederek herşeyi otomatiklestirebiliriz yani bu durumda çok güzel bir bilgi sağol Ablacim Allah razı olsun
Bundan sonra böyle yanımda tasiyacagim yemeğimi gururla yedim dün herkes de merak etti yedigimi bu ne içinde ne var tadı nasıl tok tutuyor mübir sürü soru sordular ben de çok mutlu oldum
Aynı ben yerinde olsam aynı şeyi yapardım gider kolundan bir ısırık alırdımgeçen yıl koluna bir saat yapmışım 1 hafta açıyor diye diye gezdi hep
Ayyy bu de sana laf mı ediyor kız ne duruyorsun eşini de ikna et diyete ne guzl beraber yaparsınız işte yoldaş olur sana da
Benimki de öyle ama önden göbek fırladı bazen bana bişey söylediğinde gobusune bak derim olmadı kas yapsana derim ama bu hafta beraber spor yapacağız iş yerinde arkadaşı kendini koyvermissin önceden çok iyiydin demiş benimkinin de gücüne gitmiş
Ayyy bu erkekler kız sende horluyorsun de benimki bir haftadır uyutmuyor beni yatağı terk Edip gidiyorum artık ya
Aferin size kızlar işte buna bu işi beyinde bitirmek diyoruz bilinçli ve farkında yaşamak diyoruz ne yersem osun unutmayın amacınıza kilitlenin kendinizi 36 beden elbise içinde hayal edin hepimiz başaracağız ben inanıyorum
Canım sende benim gibi yanında götür yiyeceğini bak o zaman kendini çok daha rahat hissedeceksin herşey daha kolay olacak accda kalmayacaksin kaçamak da yapmayacaksın bu bizim.sagligimiz için kendimiz için yapıyoruz
Bal kabağini nasıl yapıyorsunuz 2 tane kocaman kabağın var balkonda havalarda ısınmaya başladı ne olacak onlar böyle ya curumelerini istemiyorum
Günaydın canım
Günaydın canım
eyvah eyvah kötü olmuş ev de varsa hemen bal zencefil zerdeçal karabiber arı poleni katıştır yutmaya başla inşallah çok uzun sürmez yürüyüşü de boş ver bu grip yatıp dinlenmeden geçmiyor
biz vedalaşalı baya oldu
sarmanın yanında ekmek olmasa iyimiş kelebegim
daha gidecek o kadar ççok bacak var ki bende
benimde henuz sırada bekeleyenler var 63 degiyeceklerim ve 55 giyeceklerim
afiyet olsun güzel canım
senin şirin aklını seveyim
canım gün içerisinde fazla açlık çekiyor musun ilk baştan çok azaltmakta iyi degil dengede tutmak önemli
balıgın üzerine helva öneriliyor ama miktarı önemli tabi birde çok sık degil
afiyet olsun gayet güzel canım
şuan yorumsuz kaldım inan
afiyet olsun canım
süpersin canım tebriikler
yok canım yeni başladın kas yapmak için çok erken stres yapma nerede yanlış yaptıgını bulmaya calıs ,
hızlı ve gazla degil menülerin gayet iyi
çok güzel canım
afiyet olsun güzelc anım
burcu güzel yürüyüşün ama ne cısllar yedin acaba
balık ve çay gunu olmuş
çok geçm,i olsun canım bol bol limonlu zencefilli ilik su iç
güzel menü akşamda canın istememiş
aman dikkat canım sende önlemini al gelemesin
Afiyet olsun canım ben içtiğim çayları yazmıyorum burdan köye yol olur dermişim
Günaydın canım
Günaydın canım
Gunaydin kizlar bugun piknik sezonu aciyoruz oltu cag kebabi yapicaklar esim esimin ailesi ve kendi ailem kahvalti yaptim aksama kadar et yicez yani tartilmadim ve hafif hissediyorum cumaya gore pazartesi bi diyetosyenle konusup yardim alabilirim
geçmiş olsun canım. kendine zencefilli tavuksuyu çorba yap istersen.
çok iyiymiş bu
Herkese merhabalar kizlar pazar gunu sakin sanirim buralarrrr bende simdi sporumu yapmaya gidiyormmmm:) hava cok guzel bu hava da yapilacak en guzel seyyy yuruyussss optum herkesiii
Ben hiçbir haftasonumu bu kadar kacamaksiz geçirmedim. Her haftaiçi düzenli spor ve diyet yaparim her haftasonu annem veya kaynanamda verdiğimin fazlasını alır gelirdim. Herkese herşeye hayır dedim. Mesela gorumcem kurabiye falan yapmış ısrar olacaktı ben ne dedim margarinli ve hazır şeyler yemiyorum kusurabakma dedim. Israr da olmadı. Ama diyetteyim desem müthiş ısrar olurdu. Hayatim boyunca ne zaman diyetteyim dediysem anne evinde diyet olmaz 40 yılda bir görüşüyoruz bunda da diyeti mi bahane edeceksin. Bir kereden bisey olmaz. Şimdi ye akşam yemezsin. Beni mi kiracaksin bir diyet icin o kadar uğraştım gibi serzenisler duydumm. Artık cok tokum mideme dokunuyor margarinli yemiyorum gibi bahaneler buluyorum işe de yarıyorsizin de benzer seyler yaşadığınızdan eminim paylasmak istedim
İyi aksamlar canımGünaydın diyemedim İyi akşamlar kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?