- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.141
İşte bu hayır demeye başlamak beyin obezliği ile mücadele etmeye başlamak demektirBen hiçbir haftasonumu bu kadar kacamaksiz geçirmedim. Her haftaiçi düzenli spor ve diyet yaparim her haftasonu annem veya kaynanamda verdiğimin fazlasını alır gelirdim. Herkese herşeye hayır dedim. Mesela gorumcem kurabiye falan yapmış ısrar olacaktı ben ne dedim margarinli ve hazır şeyler yemiyorum kusurabakma dedim. Israr da olmadı. Ama diyetteyim desem müthiş ısrar olurdu. Hayatim boyunca ne zaman diyetteyim dediysem anne evinde diyet olmaz 40 yılda bir görüşüyoruz bunda da diyeti mi bahane edeceksin. Bir kereden bisey olmaz. Şimdi ye akşam yemezsin. Beni mi kiracaksin bir diyet icin o kadar uğraştım gibi serzenisler duydumm. Artık cok tokum mideme dokunuyor margarinli yemiyorum gibi bahaneler buluyorum işe de yarıyorsizin de benzer seyler yaşadığınızdan eminim paylasmak istedim
aferin kızz ne güzel demişsin zaten margarin mideyi boş ver eve bile girmemeli yalan değil hani bahanen doğru yapmışsınBen hiçbir haftasonumu bu kadar kacamaksiz geçirmedim. Her haftaiçi düzenli spor ve diyet yaparim her haftasonu annem veya kaynanamda verdiğimin fazlasını alır gelirdim. Herkese herşeye hayır dedim. Mesela gorumcem kurabiye falan yapmış ısrar olacaktı ben ne dedim margarinli ve hazır şeyler yemiyorum kusurabakma dedim. Israr da olmadı. Ama diyetteyim desem müthiş ısrar olurdu. Hayatim boyunca ne zaman diyetteyim dediysem anne evinde diyet olmaz 40 yılda bir görüşüyoruz bunda da diyeti mi bahane edeceksin. Bir kereden bisey olmaz. Şimdi ye akşam yemezsin. Beni mi kiracaksin bir diyet icin o kadar uğraştım gibi serzenisler duydumm. Artık cok tokum mideme dokunuyor margarinli yemiyorum gibi bahaneler buluyorum işe de yarıyorsizin de benzer seyler yaşadığınızdan eminim paylasmak istedim
akşam menülerimiz benziyor :))Menum;
10.00
2 yemek kaşığı soğanlı domates kavurma
1.5 yumurta
1kk peynir
1 lokma normal ekmek (benim ekmegim kaybolmuştu heryere tambugday ekmeği taşıyorum sadece 1 lokma aldim)
12.30
2 ceviz
2 hurma
15.00
1 küçük dilim muz
Yarim yemek kaşığı bulgur köfte
1 kase corba
1 kase yoğurt
17.30 (suan
Sütlü kahve
19.00 19.30
2 kase çorba
Salata
Cok az tavuk haslama
45 dk yürüdüm acik havada. 3 litre suyu geçer. Dün gece 1 litre daha su içtim. Iki üç kez kalktım.
güzel menü afiyet olsunMenüm
sabah 11:00
12 zeytin
3 yk.az yağlı lor
1 rafadan yumurta
2 dilim saf kepek ekmek
Çay
Akşam 19:00
1 tabak ıspanak yemeği (1 tencere yemeği 1 yk.yağla pişirdim)
1 avuç içi kadar tavuk haşlama
1 kase yoğurt
4 minik domates
1 dilim saf kepek ekmek
Dereotu,funda çayı,3 litre su
çok güzel protein bol afiyet olsunSelam kizlar
Sabah 11.00
1 haslanmis yunurta
2 dilim.ekmek
Cok az peynir
4 zeytin
Ogle ve aksam
6 sis cag kebabi
Salata ayran
Aksam acikirsam 1 kase yogurt yerim kizlar
2 litre su
20 dk yuruyus
çok güzel düzenli bir menü afiyet olsun5 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
2 d. Ekmek
5 zeytin
Domates
2dal taze soğan
Maydanoz
Ara 13.15
1 elma
1sb süt
17.00
1 kase tarhana çorbası
3yk kıymalı bamya
3yk yogurt
Salata
2d ekmek
Ara 20.00
1 büyük elma
1sb süt
Su 2lt
110 dk yürüyüş
Habinar
Sağol canım :)güzel menü afiyet olsun
düzenli güzel menü gülüm afiyet olsunMenüm
Sabah 11.00
3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara 13.30
2 hurma
Öğlen 15.00
1 kase çorba
Akşam 19.00
1 parça tavuk, salata, yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Spor 3.500 adım fazla yürüyemedim
Su 2 litre
Oooooo afiyet olsun ben de çok özledim pikniği ben de istiyorumGunaydin kizlar bugun piknik sezonu aciyoruz oltu cag kebabi yapicaklar esim esimin ailesi ve kendi ailem kahvalti yaptim aksama kadar et yicez yani tartilmadim ve hafif hissediyorum cumaya gore pazartesi bi diyetosyenle konusup yardim alabilirim
Abla sen yarış yapmıyorsun ama güzel kilo veriyorsun tebrik ediyorum senihah bak ne güzel kilolar da yakınmış siz yarışın gülüm ben takip ederim sizi:)
İnşallah abla inşallah şöyle 4-5 kilo daha versem daha belli olacak görüntü olarak şuan 4 kg verdim ama pek belli olmuyor sankiazimli insanlar başkalarına da ilham kaynağı olur gündeki arkadaşların bir ay sonra seni gördüklerin de iltifatlar takdirler peşi sıra gelince sen bir de o zaman ki mutluluğunu hayal et, vee onlar daufaktan başlayacaklar sana danışacaklar sabah ne yesek akşam ne yesek ne yapsak diyecekler :)
Hatundaki ozguvenden istiyorum kendimrEki Görüntüle 1962494 ▶ 5:50
@isilkzlll wifi bulursan izle şişmanım diye oynamıyordun
bu hatun çok ünlü hayranları dolu olan biri :)
Canım ben yulaf lapası yaptım kakaolu içine yarım elma bir tatlandırıcı koydum muhteşem oldu deneyebilirsinNe götürceğimi bir bilsem kendimle hazırlar götürürüm de işte ne götürceğimi bilmiyorum
Ayy maşallah kazasız bir güne tebriklerKızlar sabahtan beri dışardaydım. Ancak geldim. Geçmişe bakayım. Kaçamaksız geri döndüm çok şükür.
Herkese merhabalar kizlar pazar gunu sakin sanirim buralarrrr bende simdi sporumu yapmaya gidiyormmmm:) hava cok guzel bu hava da yapilacak en guzel seyyy yuruyussss optum herkesiii
Şekerim yüksek yiyemem daha da yükselir diyorumBen hiçbir haftasonumu bu kadar kacamaksiz geçirmedim. Her haftaiçi düzenli spor ve diyet yaparim her haftasonu annem veya kaynanamda verdiğimin fazlasını alır gelirdim. Herkese herşeye hayır dedim. Mesela gorumcem kurabiye falan yapmış ısrar olacaktı ben ne dedim margarinli ve hazır şeyler yemiyorum kusurabakma dedim. Israr da olmadı. Ama diyetteyim desem müthiş ısrar olurdu. Hayatim boyunca ne zaman diyetteyim dediysem anne evinde diyet olmaz 40 yılda bir görüşüyoruz bunda da diyeti mi bahane edeceksin. Bir kereden bisey olmaz. Şimdi ye akşam yemezsin. Beni mi kiracaksin bir diyet icin o kadar uğraştım gibi serzenisler duydumm. Artık cok tokum mideme dokunuyor margarinli yemiyorum gibi bahaneler buluyorum işe de yarıyorsizin de benzer seyler yaşadığınızdan eminim paylasmak istedim
Afiyet olsun canımMenum;
10.00
2 yemek kaşığı soğanlı domates kavurma
1.5 yumurta
1kk peynir
1 lokma normal ekmek (benim ekmegim kaybolmuştu heryere tambugday ekmeği taşıyorum sadece 1 lokma aldim)
12.30
2 ceviz
2 hurma
15.00
1 küçük dilim muz
Yarim yemek kaşığı bulgur köfte
1 kase corba
1 kase yoğurt
17.30 (suan
Sütlü kahve
19.00 19.30
2 kase çorba
Salata
Cok az tavuk haslama
45 dk yürüdüm acik havada. 3 litre suyu geçer. Dün gece 1 litre daha su içtim. Iki üç kez kalktım.
Merhaba canımGünaydın diyemedim İyi akşamlar kızlarr
Afiyet olsun canımMenüm
sabah 11:00
12 zeytin
3 yk.az yağlı lor
1 rafadan yumurta
2 dilim saf kepek ekmek
Çay
Akşam 19:00
1 tabak ıspanak yemeği (1 tencere yemeği 1 yk.yağla pişirdim)
1 avuç içi kadar tavuk haşlama
1 kase yoğurt
4 minik domates
1 dilim saf kepek ekmek
Dereotu,funda çayı,3 litre su
BendeKızlar yarın sabah tartılıcaz çook heyecanlıyım :)
Afiyet olsun canımSelam kizlar
Sabah 11.00
1 haslanmis yunurta
2 dilim.ekmek
Cok az peynir
4 zeytin
Ogle ve aksam
6 sis cag kebabi
Salata ayran
Aksam acikirsam 1 kase yogurt yerim kizlar
2 litre su
20 dk yuruyus
Tahin çok yağlı değil mi canımBen bi suç yaptımyarım su bardağı tahin yedim
(yağ yakıcı)Funda çayımı demledim hemmen içiyorum
Amaaaaaan su kvler ya illa söylenecek birşeyler bulurlar duymuyorum ben bazende alnının catina lafı cakiyotum dayanamıyorum bazen napimaferin kızz ne güzel demişsin zaten margarin mideyi boş ver eve bile girmemeli yalan değil hani bahanen doğru yapmışsın
benim kv geçen sene ben küçük tabakla yiyorum diye söylenmeye başladı ona tavır yapıyorum sandı en son eşim evde de böyle yiyor o hep böyle dedi de sustu hiiç tınmam valla ben nefsimi tutup az öz yiyorsam kim ne ikram ederse etsin acıkmadım ki daha diyorum :)
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11.00
3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara 13.30
2 hurma
Öğlen 15.00
1 kase çorba
Akşam 19.00
1 parça tavuk, salata, yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Spor 3.500 adım fazla yürüyemedim
Su 2 litre
Süpersin tatlım tebriklerPazar günü kaçamak yapmadıysam, süperim yani :) :)
Canım spor yapma dinlen çok yorulmussunKizlaaaar aksama kadar secim gorevindeydim okulda. Sabah 6da kalktim aksam 7 de eve geldim kilimi kipirdatamiyorum. Sabah 6.30 da yarim muz sut ictim. 12de kepek ekmege sandvic yedim peynir domates salatalik 3 zeytin. Ara 14: 5 6 tane cerez yedim karisik. Simdi eve geldim yarim tabak makarna yicem esim yapmis. 2 lt su. Spora mecalim yok
Teşekkür ederim ablamçok güzel düzenli bir menü afiyet olsun
Afiyet olsun canımmenüm
sabah 10 :30
2 kase küçük köfteli yayla çorbası
1 d. ekmek,
muz
ara
yarım armut (kocamandı)
akşam 19 :30
tavuk göğüslü yeşil salata
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
spor niyetine bol oryantal
su az oldu bu gün içesim gelmedi 2 litre olmamıştır daha
Oooooo afiyet olsun ben de çok özledim pikniği ben de istiyorum
Abla sen yarış yapmıyorsun ama güzel kilo veriyorsun tebrik ediyorum seni
İnşallah abla inşallah şöyle 4-5 kilo daha versem daha belli olacak görüntü olarak şuan 4 kg verdim ama pek belli olmuyor sanki
Hatundaki ozguvenden istiyorum kendimr
Canım ben yulaf lapası yaptım kakaolu içine yarım elma bir tatlandırıcı koydum muhteşem oldu deneyebilirsin
Ayy maşallah kazasız bir güne tebrikler
Ben de deli gibi yürüyüş yaptım çok iyi hissediyorum kendimi
Şekerim yüksek yiyemem daha da yükselir diyorum
Midem rahatsız ilaç içip geldim vs vs
Bunlarda benden
Afiyet olsun canım
Merhaba canım
Afiyet olsun canım
Bende
Afiyet olsun canım
Tahin çok yağlı değil mi canımüzüldüm canım bence kendine ceza vermelisin
Amaaaaaan su kvler ya illa söylenecek birşeyler bulurlar duymuyorum ben bazende alnının catina lafı cakiyotum dayanamıyorum bazen napim
Afiyet olsun canım
Süpersin tatlım tebrikler
Canım spor yapma dinlen çok yorulmussunmisil mışıl uyursun bugece
Evet canimm yaa kolumu kaldiramiyorummmmm
Teşekkür ederim ablam
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?