Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kizlar iki gundur yine ev yuzu gormedim yeni geldim valla evim evim guxel evim
sizler nasilsiniz hafts sonuna,ragmen guzel gidiyor kacamaksiz yarin tarti var unutmayalim
Canım benim insanın evi gibisi yok sanırım cenaze falan muhabbetine evde degildin Rabbim rahmet eylesin inşallah tekrar
Ben iyiyim şükür kacamaksiz bir haftasonu geçirdim yarına hazırım ve heyecanlıyım
Ya benim yazdigim mesajlar niye araya karisiyo beceremedim su isi
Canım """"""[/QUOTE]"""""""" yazısından sonra yaz düşüncelerini o zaman problem olmaz
Ne deyim ben sana gruptaki 2. Kaçamak gördüğüm hafta içi telafi edersin canım

Sabah 11.00 ( öglen oldu ama anca kendime geldim)
2 muz, 3 yumurta ve biraz sütten krep yaptin üstüne 1 tk kadar recel ama hepsini yemedim
Ara 16.00
1 portakal, 4 ceviz
Aksam 18.00
Taze fasülye ve yoğurt
Yarın ve çarşamba günü 6 ya kdar okuldayım ne yapcağımı hiç bilmiyorum okulda yiyecek hiç birşeyyok evden ne götürsem bilmiyorum. İnternetden baya baktım ama fazla biley bulamadım

Internetden baktim biraz tarifine gayet leziz görünüyor ama simdi bu saatde yapmaya üşedim yarın yapcam İnşaallah

İyi geceler.
40 dk yürüdüm ve geldim.
İşte menü
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
3 zeytin

Ara 14.00
3 hurma

Öğlen 15.40
2 köfte
Salata
1 bardsk ayran
1 yk Acılı ezme

Ara 17.00
2 hurma

Akşam 20.00
2 köfte
1 kase yoğurt

2 litre su
40 dk yürüyüş

bol eksiler getirsin inşallah

tatlim tavugu cok corbayi bi kase tuketseydin keske genel olarak guzel ama 4dlm ekmek ediyor bak belkide bunlar engelliyor

buraya kadar guzelmis de tahini nasil yedin yaninda ekmeklemi merak ettim zaten cok agir
Selam kizlar

Sabah 11.00
1 haslanmis yunurta
2 dilim.ekmek
Cok az peynir
4 zeytin

Ogle ve aksam
6 sis cag kebabi
Salata ayran

Aksam acikirsam 1 kase yogurt yerim kizlar

2 litre su
20 dk yuruyus
6sis kebabin ustune acikirsam diyor yae
Ben bi suç yaptım yarım su bardağı tahin yedim

(yağ yakıcı)Funda çayımı demledim hemmen içiyorum
: calorisini hesapla canim yarina o kadar sppr cezan var

afiyet olsun canlar
Pazar günü kaçamak yapmadıysam, süperim yani :) :)
tatlim populer uye kk nin belirledigi birsey onun yerine nickine tikla kisisel bilgilere boy k hdf yaz bizdekiler gi
ortmenim 3yk makarna yeyip yanina yogurt yeseydin yarim tabak cpk yarina spor cezan ellerinden oper

sabah sabah corba iyi icmissin abla afiyet olsun
cantik pide turu birsey mi canim spor la yarin telagi et sendromlara girme olan olmus beyne olumsuz kodlama
insallah iyi haberler alirsin canim
sabah ki krep cok agir olmus uc yumurta iki muz neredeyse 3kisilik bir tarif bititememen isabet olmus canim
Internetden baktim biraz tarifine gayet leziz görünüyor ama simdi bu saatde yapmaya üşedim yarın yapcam İnşaallah
kendin icin hicbirseye usenme sen daha ogrencisin ilerde kendine ait o kadar az vaktin olcak ki is guc coluk cocuk simdi usenme simdi hedefine odaklan sandvich haslanmis brokoli limonlu herseyi goturebilirsin yeter ki iste
vuhu guzel menu

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün yökdil sınavı vardı, görevli olduğum için evden çok erken çıktım kahvaltı yapamadım maalesef.
sadece kahve ve 7 zeytin yedim.

Öğle:
Yulaf kepeği ile yapılmış yoğurt çorbası

Ara:
1 yk gojiberry
1 kahve

Akşam:
Tavuk Izgara

Ara:
1 kahve

1 saat yürüyüş

Kaptanım tahini ekmeksiz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…