- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.161
Canım benim insanın evi gibisi yok sanırım cenaze falan muhabbetine evde degildin Rabbim rahmet eylesin inşallah tekrarslm kizlar iki gundur yine ev yuzu gormedim yeni geldim valla evim evim guxel evim
sizler nasilsiniz hafts sonuna,ragmen guzel gidiyor kacamaksiz yarin tarti var unutmayalim
Canım """"""[/QUOTE]"""""""" yazısından sonra yaz düşüncelerini o zaman problem olmazYa benim yazdigim mesajlar niye araya karisiyo beceremedim su isi
Ne deyim ben sana gruptaki 2. Kaçamak gördüğüm hafta içi telafi edersin canım3 haftadir ilk defa boyle bir kacamak yaptimm ve cok mutsuzummm
Sabah 8.4p
Haslanmis yumurta
1 dl tb ekmegi
1 kasik acuka
Cecil peyniri
Ara 13.00
Sade turk kahvesi
Ogle 16.00
1 kutu ton baligi
Aksam 19.30
Kusbasili cantik
30 dk tempolu yuruyus 2.5 lt su
Habinar . askrhpozitif .
Altına yaz canım problem olmaz merak etme sen :))O zaman da senin tum yazdigin cevaplar da cikiyo sadece bana yazdigin kisma nasil yapcam
Internetden baktim biraz tarifine gayet leziz görünüyor ama simdi bu saatde yapmaya üşedim yarın yapcam İnşaallahOooooo afiyet olsun ben de çok özledim pikniği ben de istiyorum
Abla sen yarış yapmıyorsun ama güzel kilo veriyorsun tebrik ediyorum seni
İnşallah abla inşallah şöyle 4-5 kilo daha versem daha belli olacak görüntü olarak şuan 4 kg verdim ama pek belli olmuyor sanki
Hatundaki ozguvenden istiyorum kendimr
Canım ben yulaf lapası yaptım kakaolu içine yarım elma bir tatlandırıcı koydum muhteşem oldu deneyebilirsin
Ayy maşallah kazasız bir güne tebrikler
Ben de deli gibi yürüyüş yaptım çok iyi hissediyorum kendimi
Şekerim yüksek yiyemem daha da yükselir diyorum
Midem rahatsız ilaç içip geldim vs vs
Bunlarda benden
Afiyet olsun canım
Merhaba canım
Afiyet olsun canım
Bende
Afiyet olsun canım
Tahin çok yağlı değil mi canımüzüldüm canım bence kendine ceza vermelisin
Amaaaaaan su kvler ya illa söylenecek birşeyler bulurlar duymuyorum ben bazende alnının catina lafı cakiyotum dayanamıyorum bazen napim
Afiyet olsun canım
Süpersin tatlım tebrikler
Canım spor yapma dinlen çok yorulmussunmisil mışıl uyursun bugece
Teşekkür ederim ablam
Afiyet olsun canım
Evet canımcım yarında tartılıcazKızlar yarındamı tartılıp yazacağız,anlamadım ben.
Evet canim haftasonu kacamaklarini onlemek adina pazartesi de tartilip yaziyoruzKızlar yarındamı tartılıp yazacağız,anlamadım ben.
bol eksiler getirsin inşallahİyi geceler.
40 dk yürüdüm ve geldim.
İşte menü
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
3 zeytin
Ara 14.00
3 hurma
Öğlen 15.40
2 köfte
Salata
1 bardsk ayran
1 yk Acılı ezme
Ara 17.00
2 hurma
Akşam 20.00
2 köfte
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
tatlim tavugu cok corbayi bi kase tuketseydin keske genel olarak guzel ama 4dlm ekmek ediyor bak belkide bunlar engelliyorMenum;
10.00
2 yemek kaşığı soğanlı domates kavurma
1.5 yumurta
1kk peynir
1 lokma normal ekmek (benim ekmegim kaybolmuştu heryere tambugday ekmeği taşıyorum sadece 1 lokma aldim)
12.30
2 ceviz
2 hurma
15.00
1 küçük dilim muz
Yarim yemek kaşığı bulgur köfte
1 kase corba
1 kase yoğurt
17.30 (suan
Sütlü kahve
19.00 19.30
2 kase çorba
Salata
Cok az tavuk haslama
45 dk yürüdüm acik havada. 3 litre suyu geçer. Dün gece 1 litre daha su içtim. Iki üç kez kalktım.
buraya kadar guzelmis de tahini nasil yedin yaninda ekmeklemi merak ettim zaten cok agirMenüm
sabah 11:00
12 zeytin
3 yk.az yağlı lor
1 rafadan yumurta
2 dilim saf kepek ekmek
Çay
Akşam 19:00
1 tabak ıspanak yemeği (1 tencere yemeği 1 yk.yağla pişirdim)
1 avuç içi kadar tavuk haşlama
1 kase yoğurt
4 minik domates
1 dilim saf kepek ekmek
Dereotu,funda çayı,3 litre su
6sis kebabin ustune acikirsam diyor yaeSelam kizlar
Sabah 11.00
1 haslanmis yunurta
2 dilim.ekmek
Cok az peynir
4 zeytin
Ogle ve aksam
6 sis cag kebabi
Salata ayran
Aksam acikirsam 1 kase yogurt yerim kizlar
2 litre su
20 dk yuruyus
:Ben bi suç yaptımyarım su bardağı tahin yedim
(yağ yakıcı)Funda çayımı demledim hemmen içiyorum
5 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
2 d. Ekmek
5 zeytin
Domates
2dal taze soğan
Maydanoz
Ara 13.15
1 elma
1sb süt
17.00
1 kase tarhana çorbası
3yk kıymalı bamya
3yk yogurt
Salata
2d ekmek
Ara 20.00
1 büyük elma
1sb süt
Su 2lt
110 dk yürüyüş
Habinar
afiyet olsun canlarMenüm
Sabah 11.00
3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara 13.30
2 hurma
Öğlen 15.00
1 kase çorba
Akşam 19.00
1 parça tavuk, salata, yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Spor 3.500 adım fazla yürüyemedim
Su 2 litre
tatlim populer uye kk nin belirledigi birsey onun yerine nickine tikla kisisel bilgilere boy k hdf yaz bizdekiler giPazar günü kaçamak yapmadıysam, süperim yani :) :)
ortmenim 3yk makarna yeyip yanina yogurt yeseydin yarim tabak cpk yarina spor cezan ellerinden operKizlaaaar aksama kadar secim gorevindeydim okulda. Sabah 6da kalktim aksam 7 de eve geldim kilimi kipirdatamiyorum. Sabah 6.30 da yarim muz sut ictim. 12de kepek ekmege sandvic yedim peynir domates salatalik 3 zeytin. Ara 14: 5 6 tane cerez yedim karisik. Simdi eve geldim yarim tabak makarna yicem esim yapmis. 2 lt su. Spora mecalim yok
sabah sabah corba iyi icmissin abla afiyet olsunmenüm
sabah 10 :30
2 kase küçük köfteli yayla çorbası
1 d. ekmek,
muz
ara
yarım armut (kocamandı)
akşam 19 :30
tavuk göğüslü yeşil salata
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
spor niyetine bol oryantal
su az oldu bu gün içesim gelmedi 2 litre olmamıştır daha
cantik pide turu birsey mi canim spor la yarin telagi et sendromlara girme olan olmus beyne olumsuz kodlama3 haftadir ilk defa boyle bir kacamak yaptimm ve cok mutsuzummm
Sabah 8.4p
Haslanmis yumurta
1 dl tb ekmegi
1 kasik acuka
Cecil peyniri
Ara 13.00
Sade turk kahvesi
Ogle 16.00
1 kutu ton baligi
Aksam 19.30
Kusbasili cantik
30 dk tempolu yuruyus 2.5 lt su
Habinar . askrhpozitif .
insallah iyi haberler alirsin canimKızlar kacamaksiz bir haftasonu geçirdim şükürler olsun
Yarın da Dr kontrolüne gideceğim sabahtan şekerim için inşallah değerlerim iyi çıkar iyi çıkacağını ümit ediyorum kendimi iyi hissediyorum değerlerim de iyi çıkarsa daha iyi olacağım inşallah
sabah ki krep cok agir olmus uc yumurta iki muz neredeyse 3kisilik bir tarif bititememen isabet olmus canimSabah 11.00 ( öglen oldu ama anca kendime geldim)
2 muz, 3 yumurta ve biraz sütten krep yaptin üstüne 1 tk kadar recel ama hepsini yemedim
Ara 16.00
1 portakal, 4 ceviz
Aksam 18.00
Taze fasülye ve yoğurt
Yarın ve çarşamba günü 6 ya kdar okuldayım ne yapcağımı hiç bilmiyorum okulda yiyecek hiç birşeyyok evden ne götürsem bilmiyorum. İnternetden baya baktım ama fazla biley bulamadım
kendin icin hicbirseye usenme sen daha ogrencisin ilerde kendine ait o kadar az vaktin olcak ki is guc coluk cocuk simdi usenme simdi hedefine odaklan sandvich haslanmis brokoli limonlu herseyi goturebilirsin yeter ki isteInternetden baktim biraz tarifine gayet leziz görünüyor ama simdi bu saatde yapmaya üşedim yarın yapcam İnşaallah
vuhu guzel menuİyi geceler.
40 dk yürüdüm ve geldim.
İşte menü
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
3 zeytin
Ara 14.00
3 hurma
Öğlen 15.40
2 köfte
Salata
1 bardsk ayran
1 yk Acılı ezme
Ara 17.00
2 hurma
Akşam 20.00
2 köfte
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Kaptanım tahini ekmeksiz yedimtatlim tavugu cok corbayi bi kase tuketseydin keske genel olarak guzel ama 4dlm ekmek ediyor bak belkide bunlar engelliyor
buraya kadar guzelmis de tahini nasil yedin yaninda ekmeklemi merak ettim zaten cok agir
6sis kebabin ustune acikirsam diyor yae
:calorisini hesapla canim yarina o kadar sppr cezan var
afiyet olsun canlar
tatlim populer uye kk nin belirledigi birsey onun yerine nickine tikla kisisel bilgilere boy k hdf yaz bizdekiler gi
ortmenim 3yk makarna yeyip yanina yogurt yeseydin yarim tabak cpk yarina spor cezan ellerinden oper
sabah sabah corba iyi icmissin abla afiyet olsun
cantik pide turu birsey mi canim spor la yarin telagi et sendromlara girme olan olmus beyne olumsuz kodlama
insallah iyi haberler alirsin canim
sabah ki krep cok agir olmus uc yumurta iki muz neredeyse 3kisilik bir tarif bititememen isabet olmus canim
kendin icin hicbirseye usenme sen daha ogrencisin ilerde kendine ait o kadar az vaktin olcak ki is guc coluk cocuk simdi usenme simdi hedefine odaklan sandvich haslanmis brokoli limonlu herseyi goturebilirsin yeter ki iste
vuhu guzel menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?