- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.181
tatlim tavugu cok corbayi bi kase tuketseydin keske genel olarak guzel ama 4dlm ekmek ediyor bak belkide bunlar engelliyor
buraya kadar guzelmis de tahini nasil yedin yaninda ekmeklemi merak ettim zaten cok agir
6sis kebabin ustune acikirsam diyor yae
:calorisini hesapla canim yarina o kadar sppr cezan var
afiyet olsun canlar
tatlim populer uye kk nin belirledigi birsey onun yerine nickine tikla kisisel bilgilere boy k hdf yaz bizdekiler gi
ortmenim 3yk makarna yeyip yanina yogurt yeseydin yarim tabak cpk yarina spor cezan ellerinden oper
sabah sabah corba iyi icmissin abla afiyet olsun
cantik pide turu birsey mi canim spor la yarin telagi et sendromlara girme olan olmus beyne olumsuz kodlama
insallah iyi haberler alirsin canim
sabah ki krep cok agir olmus uc yumurta iki muz neredeyse 3kisilik bir tarif bititememen isabet olmus canim
kendin icin hicbirseye usenme sen daha ogrencisin ilerde kendine ait o kadar az vaktin olcak ki is guc coluk cocuk simdi usenme simdi hedefine odaklan sandvich haslanmis brokoli limonlu herseyi goturebilirsin yeter ki iste
vuhu guzel menu
Evet canımm olabilir ödem attırıcı kürler deneyebilirsin canımGinaydin kizlar +600 deyim ama.sanirim bu odem cunku yuzugumu takamadim yine girmio parmagima
tatlim tavugu cok corbayi bi kase tuketseydin keske genel olarak guzel ama 4dlm ekmek ediyor bak belkide bunlar engelliyor
buraya kadar guzelmis de tahini nasil yedin yaninda ekmeklemi merak ettim zaten cok agir
6sis kebabin ustune acikirsam diyor yae
:calorisini hesapla canim yarina o kadar sppr cezan var
afiyet olsun canlar
tatlim populer uye kk nin belirledigi birsey onun yerine nickine tikla kisisel bilgilere boy k hdf yaz bizdekiler gi
ortmenim 3yk makarna yeyip yanina yogurt yeseydin yarim tabak cpk yarina spor cezan ellerinden oper
sabah sabah corba iyi icmissin abla afiyet olsun
cantik pide turu birsey mi canim spor la yarin telagi et sendromlara girme olan olmus beyne olumsuz kodlama
insallah iyi haberler alirsin canim
sabah ki krep cok agir olmus uc yumurta iki muz neredeyse 3kisilik bir tarif bititememen isabet olmus canim
kendin icin hicbirseye usenme sen daha ogrencisin ilerde kendine ait o kadar az vaktin olcak ki is guc coluk cocuk simdi usenme simdi hedefine odaklan sandvich haslanmis brokoli limonlu herseyi goturebilirsin yeter ki iste
vuhu guzel menu
Olabilir canm cumaya hic bisiyn kalmaz eminimGinaydin kizlar +600 deyim ama.sanirim bu odem cunku yuzugumu takamadim yine girmio parmagima
Detokslar deniyebilirsn tatlim insallahhh sinavn da guzel gecer tatlimmGünaydınn kızlarr bugün yeni bi staja geçiyorum, onun sınavı var çok az uyudum gözlerim yanıyo şuan inşallah başarılı olırum bugün yaaa
Kilo bildirimi: -200
Bugünden sonra yeni bi atağa geçirmem lazım vücutcuğum kilolarını muhafaza etmeye başladı
Gunaydnnn harikasinnnGünaydınlar.
Herkese mutlu ve bol eksili günler.
Bende durumlar çok iyi.
Cuma : 90.7 kg
Bu gün : 89. 6 kg
Fark : 1.1 kg
Tebrik ederimm canim cok iyiiGünaydın kızlar
Cuma : 76.900
Bugün: 76.200
-700 fark
Yukselmez canim sen dikkat et yeterkiKizlar gunaydin. 64.5 im ama dun az yedigimden bu kadar az cikti. Cuma 65.2 ydim. Umarim cumaya yukselmez.
Gunaydinnn biz tanismamistik sanirimmGünaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Insallah canimmmmOlabilir canm cumaya hic bisiyn kalmaz eminim
Detokslar deniyebilirsn tatlim insallahhh sinavn da guzel gecer tatlimm
Gunaydnnn harikasinnn
Tebrik ederimm canim cok iyii
Yukselmez canim sen dikkat et yeterki
ben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorumGunaydinnn biz tanismamistik sanirimm
Anladmmm canm cok gecmis olsunnben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum
Yettim kaptanim hafta sonu yoğunluğu oldu biraz havalar isininca evde durmadık pekhuhuuu hanimlar tarti oncesi hos olmayan kacamaklat olmus burada kalsin lutfen hafta icine tasimayalim kayip uyeler nerede yardimcilaraskrhpozitif @Habinar
Hemen önlemini al tatlım cumaya güzel eksilere gelelimGinaydin kizlar +600 deyim ama.sanirim bu odem cunku yuzugumu takamadim yine girmio parmagima
Yap biseyler kelebeğim bu hafta birinciliğe oynuyoruzGünaydınn kızlarr bugün yeni bi staja geçiyorum, onun sınavı var çok az uyudum gözlerim yanıyo şuan inşallah başarılı olırum bugün yaaa
Kilo bildirimi: -200
Bugünden sonra yeni bi atağa geçirmem lazım vücutcuğum kilolarını muhafaza etmeye başladı
SupersinGünaydınlar.
Herkese mutlu ve bol eksili günler.
Bende durumlar çok iyi.
Cuma : 90.7 kg
Bu gün : 89. 6 kg
Fark : 1.1 kg
HarikaGünaydın kızlar
Cuma : 76.900
Bugün: 76.200
-700 fark
canısı bak listedrsin aman dikkat ilk dakikadan artı olmasın listeye güzel başlangıç yapalımGunaydin herkese bende durumlar vahimm
Cuma 79.6
Bugun 79.9
+300 deyim
Cumayaaa cok guzel -lerle gelecegimmm
cumaya-1 i görürsün bence canimGünaydın kızlar -200gr cumaya göre
Eki Görüntüle 1962864
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?