Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4de 1ini biraktim ztn

Canım çok az yemişsin ya dikkat et şekerin tansiyonun dusmesin
Ahahah yani bide ole bi durum.var ama acikmadim. Haftasonu bunyem deli gibi sasirmistir haftaici miktarinazaltinca iyi bi kilo veririm ins. Yoksa pes edicm
Pes etmek yok ne olursa olsun bu kilolar gidecek
Ginaydin kizlar +600 deyim ama.sanirim bu odem cunku yuzugumu takamadim yine girmio parmagima
Odemdir canım suyu artır cumaya kalmaz bişey inşallah
Başarılar canım benim yaparsın sen
Bu arada tebrikler
Günaydınlar.
Herkese mutlu ve bol eksili günler.
Bende durumlar çok iyi.
Cuma : 90.7 kg
Bu gün : 89. 6 kg
Fark : 1.1 kg
Oooooo tebrikler maşallah
Günaydın kızlar

Cuma : 76.900

Bugün: 76.200

-700 fark
Masallah canım benim tebrikler
Kizlar gunaydin. 64.5 im ama dun az yedigimden bu kadar az cikti. Cuma 65.2 ydim. Umarim cumaya yukselmez.
Çok güzel canım tebrikler
Gunaydin herkese bende durumlar vahimm
Cuma 79.6
Bugun 79.9
+300 deyim
Cumayaaa cok guzel -lerle gelecegimmm
Cumaya gidecek canım sen merak etme
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Slm hg ben Gül ayşe iyiyim siz nasılsınız
ben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum
Geçmiş olsun daha iyisinizdir inşallah

senin bu gün doktor randevun yok muydu gittin mi

Sagol canimm :)

iyiyim çok şükür atlattık iyiyim şimdi.

gunaydin hanimlar ben bugun tartilamadim saka gibi sabah kahvaltiya supriz misafir geldi biz daha yataktaydik oglumla yarin tartilacagim insallah hemen gecmis yapacagim
yakın akraba herhalde sen uyurken kahvaltıya gelen :))
yarın tartılırsın tabi ne olacak gülüm

İnşallah canım ama biraz daha fazlasını istiyorum gönül b istiyor işte napim
Gelelim kilo bildirimine regl etkisini gidermeye başladı
Cuma 78
Bugün 77
Fark -1
Oooooo maşallah demiştim bak gördün mü biliyordum ödem olduğunu

Günaydın Ablacim
senin bu gün doktor randevun yok muydu gittin mi
Evet ablacim gittim Dr benim olcumlerime bakıp değerlendirme yaptı iyi gittigimi söyledi 24 düşürdüğünü gece insulini ni 14e kadar gündüzleri de 10dan 8 e dusurmemi söyledi kilo verdigimi söyledim çok güzel dedi yuzunde şaşırmış bir ifade vardı devam dedi ve 1 ay sonra görüşelim dedi
Yani şuan için iyi gidiyorum şükür kendimi de çok daha iyi hissediyorum daha güzel ve sağlıklı günlere doğru adım adım ilerliyorumtesekkur ederim ilgin icin
gunaydin hanimlar ben bugun tartilamadim saka gibi sabah kahvaltiya supriz misafir geldi biz daha yataktaydik oglumla yarin tartilacagim insallah hemen gecmis yapacagim
bu ne ya sabah sabah rüyasında görmüş sizi daha yataktan kalkmamissiniz hayrolsun inşallah
Kaptanım sende verdin 1 kg ben biliyorum bakmana gerek yok
iyiyim çok şükür atlattık iyiyim şimdi.
Maşallah o zaman hadi bakalım biraz da kilo verelim

ne güzel ne mutlu haberler çok sevindim gülümbundan sonra her şey çok daha güzel olacak

Günaydınn Canlarr
Kızlarr bugün tartılamadım çok şişliğim var ( cuma 80.9 ) birde regl araya girmişti bugün moralim bozulsun istemedim yarın sabah tartılıyorum nasipse

kaptan da kabul ederse neden olmasın

huhuuu hanimlar tarti oncesi hos olmayan kacamaklat olmus burada kalsin lutfen hafta icine tasimayalim kayip uyeler nerede yardimcilar @askrhpozitif @Habinar
Aynen öyle yaptım canim. 4 5 yemek kasigi haşlanmış didilmis tavuk 1 kase corba 1 kase yoğurt yedim duzeltemedim menuyu sonradan.

evet kızlar ben yürüyüşe kaçıyorum 1 saat yürüyüş + öğle yemeğinden sonra görüşürüz

ne güzel ne mutlu haberler çok sevindim gülümbundan sonra her şey çok daha güzel olacak
İnşallah ablam inşallah elimden geleni yapıyorum
Günaydınn Canlarr
Kızlarr bugün tartılamadım çok şişliğim var ( cuma 80.9 ) birde regl araya girmişti bugün moralim bozulsun istemedim yarın sabah tartılıyorum nasipse
Yarın tartilirsin canım
kaptan da kabul ederse neden olmasın
Tabi kaptan bı prosedure bakar cevap verir sana
takım kaptanı kim oldu acaba
North River kaptanımız canım cevap yazar müsait olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…