- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.201
4de 1ini biraktim ztntatlim tavugu cok corbayi bi kase tuketseydin keske genel olarak guzel ama 4dlm ekmek ediyor bak belkide bunlar engelliyor
buraya kadar guzelmis de tahini nasil yedin yaninda ekmeklemi merak ettim zaten cok agir
6sis kebabin ustune acikirsam diyor yae
:calorisini hesapla canim yarina o kadar sppr cezan var
afiyet olsun canlar
tatlim populer uye kk nin belirledigi birsey onun yerine nickine tikla kisisel bilgilere boy k hdf yaz bizdekiler gi
ortmenim 3yk makarna yeyip yanina yogurt yeseydin yarim tabak cpk yarina spor cezan ellerinden oper
sabah sabah corba iyi icmissin abla afiyet olsun
cantik pide turu birsey mi canim spor la yarin telagi et sendromlara girme olan olmus beyne olumsuz kodlama
insallah iyi haberler alirsin canim
sabah ki krep cok agir olmus uc yumurta iki muz neredeyse 3kisilik bir tarif bititememen isabet olmus canim
kendin icin hicbirseye usenme sen daha ogrencisin ilerde kendine ait o kadar az vaktin olcak ki is guc coluk cocuk simdi usenme simdi hedefine odaklan sandvich haslanmis brokoli limonlu herseyi goturebilirsin yeter ki iste
vuhu guzel menu
Canım çok az yemişsin ya dikkat et şekerin tansiyonun dusmesinMerhaba Arkadaşlar,
Bugün yökdil sınavı vardı, görevli olduğum için evden çok erken çıktım kahvaltı yapamadım maalesef.
sadece kahve ve 7 zeytin yedim.
Öğle:
Yulaf kepeği ile yapılmış yoğurt çorbası
Ara:
1 yk gojiberry
1 kahve
Akşam:
Tavuk Izgara
Ara:
1 kahve
1 saat yürüyüş
Pes etmek yok ne olursa olsun bu kilolar gidecekAhahah yani bide ole bi durum.var ama acikmadim. Haftasonu bunyem deli gibi sasirmistir haftaici miktarinazaltinca iyi bi kilo veririm ins. Yoksa pes edicm
Odemdir canım suyu artır cumaya kalmaz bişey inşallahGinaydin kizlar +600 deyim ama.sanirim bu odem cunku yuzugumu takamadim yine girmio parmagima
Başarılar canım benim yaparsın senGünaydınn kızlarr bugün yeni bi staja geçiyorum, onun sınavı var çok az uyudum gözlerim yanıyo şuan inşallah başarılı olırum bugün yaaa
Kilo bildirimi: -200
Bugünden sonra yeni bi atağa geçirmem lazım vücutcuğum kilolarını muhafaza etmeye başladı
Oooooo tebrikler maşallahGünaydınlar.
Herkese mutlu ve bol eksili günler.
Bende durumlar çok iyi.
Cuma : 90.7 kg
Bu gün : 89. 6 kg
Fark : 1.1 kg
Masallah canım benim tebriklerGünaydın kızlar
Cuma : 76.900
Bugün: 76.200
-700 fark
Çok güzel canım tebriklerKizlar gunaydin. 64.5 im ama dun az yedigimden bu kadar az cikti. Cuma 65.2 ydim. Umarim cumaya yukselmez.
Cumaya gidecek canım sen merak etmeGunaydin herkese bende durumlar vahimm
Cuma 79.6
Bugun 79.9
+300 deyim
Cumayaaa cok guzel -lerle gelecegimmm
Slm hg ben Gül ayşe iyiyim siz nasılsınızGünaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Geçmiş olsun daha iyisinizdir inşallahben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum
senin bu gün doktor randevun yok muydu gittin miCanım çok az yemişsin ya dikkat et şekerin tansiyonun dusmesin
Pes etmek yok ne olursa olsun bu kilolar gidecek
Odemdir canım suyu artır cumaya kalmaz bişey inşallah
Başarılar canım benim yaparsın sen
Bu arada tebrikler
Oooooo tebrikler maşallah
Masallah canım benim tebrikler
Çok güzel canım tebrikler
Cumaya gidecek canım sen merak etme
Slm hg ben Gül ayşe iyiyim siz nasılsınız
Geçmiş olsun daha iyisinizdir inşallah
Canım çok az yemişsin ya dikkat et şekerin tansiyonun dusmesin
Bu arada tebrikler
iyiyim çok şükür atlattık iyiyim şimdi.Canım çok az yemişsin ya dikkat et şekerin tansiyonun dusmesin
Bu arada tebrikler
amiiiinnn
yakın akraba herhalde sen uyurken kahvaltıya gelen :))gunaydin hanimlar ben bugun tartilamadim saka gibisabah kahvaltiya supriz misafir geldi biz daha yataktaydik oglumla yarin tartilacagim insallah hemen gecmis yapacagim
İnşallah canım ama biraz daha fazlasını istiyorum gönül b istiyor işte napimHemen önlemini al tatlım cumaya güzel eksilere gelelim
Yap biseyler kelebeğim bu hafta birinciliğe oynuyoruz
Supersin
Harika
canısı bak listedrsin aman dikkat ilk dakikadan artı olmasın listeye güzel başlangıç yapalım
cumaya-1 i görürsün bence canim
Oooooo maşallah demiştim bak gördün mü biliyordum ödem olduğunuGelelim kilo bildirimine regl etkisini gidermeye başladı
Cuma 78
Bugün 77
Fark -1
+200 maalesef
Günaydın Ablacim
Evet ablacim gittim Dr benim olcumlerime bakıp değerlendirme yaptı iyi gittigimi söyledi 24 düşürdüğünü gece insulini ni 14e kadar gündüzleri de 10dan 8 e dusurmemi söyledi kilo verdigimi söyledim çok güzel dedi yuzunde şaşırmış bir ifade vardısenin bu gün doktor randevun yok muydu gittin mi
gunaydin hanimlar ben bugun tartilamadim saka gibisabah kahvaltiya supriz misafir geldi biz daha yataktaydik oglumla yarin tartilacagim insallah hemen gecmis yapacagim
Maşallah o zaman hadi bakalım biraz da kilo verelimiyiyim çok şükür atlattık iyiyim şimdi.
ne güzel ne mutlu haberler çok sevindim gülümİnşallah canım ama biraz daha fazlasını istiyorum gönül b istiyor işte napim
Oooooo maşallah demiştim bak gördün mü biliyordum ödem olduğunu
Günaydın Ablacim
Evet ablacim gittim Dr benim olcumlerime bakıp değerlendirme yaptı iyi gittigimi söyledi 24 düşürdüğünü gece insulini ni 14e kadar gündüzleri de 10dan 8 e dusurmemi söyledi kilo verdigimi söyledim çok güzel dedi yuzunde şaşırmış bir ifade vardıdevam dedi ve 1 ay sonra görüşelim dedi
Yani şuan için iyi gidiyorum şükür kendimi de çok daha iyi hissediyorum daha güzel ve sağlıklı günlere doğru adım adım ilerliyorumtesekkur ederim ilgin icin
bu ne ya sabah sabah rüyasında görmüş sizi daha yataktan kalkmamissiniz hayrolsun inşallah
Kaptanım sende verdin 1 kg ben biliyorum bakmana gerek yok
Maşallah o zaman hadi bakalım biraz da kilo verelim
kaptan da kabul ederse neden olmasınİnşallah canım ama biraz daha fazlasını istiyorum gönül b istiyor işte napim
Oooooo maşallah demiştim bak gördün mü biliyordum ödem olduğunu
Günaydın Ablacim
Evet ablacim gittim Dr benim olcumlerime bakıp değerlendirme yaptı iyi gittigimi söyledi 24 düşürdüğünü gece insulini ni 14e kadar gündüzleri de 10dan 8 e dusurmemi söyledi kilo verdigimi söyledim çok güzel dedi yuzunde şaşırmış bir ifade vardıdevam dedi ve 1 ay sonra görüşelim dedi
Yani şuan için iyi gidiyorum şükür kendimi de çok daha iyi hissediyorum daha güzel ve sağlıklı günlere doğru adım adım ilerliyorumtesekkur ederim ilgin icin
bu ne ya sabah sabah rüyasında görmüş sizi daha yataktan kalkmamissiniz hayrolsun inşallah
Kaptanım sende verdin 1 kg ben biliyorum bakmana gerek yok
Maşallah o zaman hadi bakalım biraz da kilo verelim
hoş geldin :)takım kaptanı kim oldu acaba
Aynen öyle yaptım canim. 4 5 yemek kasigi haşlanmış didilmis tavuk 1 kase corba 1 kase yoğurt yedimhuhuuu hanimlar tarti oncesi hos olmayan kacamaklat olmus burada kalsin lutfen hafta icine tasimayalim kayip uyeler nerede yardimcilar @askrhpozitif @Habinar
İnşallah ablam inşallah elimden geleni yapıyorumne güzel ne mutlu haberler çok sevindim gülümbundan sonra her şey çok daha güzel olacak
Yarın tartilirsin canımGünaydınn Canlarr
Kızlarr bugün tartılamadım çok şişliğim var ( cuma 80.9 ) birde regl araya girmişti bugün moralim bozulsun istemedim yarın sabah tartılıyorum nasipse
Tabi kaptan bı prosedure bakar cevap verir sanakaptan da kabul ederse neden olmasın
takım kaptanı kim oldu acaba
Görüşürüz canım kolay gelsinevet kızlar ben yürüyüşe kaçıyorum 1 saat yürüyüş + öğle yemeğinden sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?