- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.221
yarına daha güzel bir eksi olur eminim kaptanimgunaydin hanimlar ben bugun tartilamadim saka gibisabah kahvaltiya supriz misafir geldi biz daha yataktaydik oglumla yarin tartilacagim insallah hemen gecmis yapacagim
Bravo diyorum alkışlar senin için babyöğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim
Günaydın kızlar
Cuma : 76.900
Bugün: 76.200
-700 fark
Kizlar gunaydin. 64.5 im ama dun az yedigimden bu kadar az cikti. Cuma 65.2 ydim. Umarim cumaya yukselmez.
tebrikler canımöğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim
supersin burcumöğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim
ay onu izlemiyorum benKızlar kara sevdanın fragmanını gördünüz müzeynep vuruldu mü acaba
tatlim tavugun yaninda salata tuketseydin guzel menuMerhaba Arkadaşlar,
Bugün yökdil sınavı vardı, görevli olduğum için evden çok erken çıktım kahvaltı yapamadım maalesef.
sadece kahve ve 7 zeytin yedim.
Öğle:
Yulaf kepeği ile yapılmış yoğurt çorbası
Ara:
1 yk gojiberry
1 kahve
Akşam:
Tavuk Izgara
Ara:
1 kahve
1 saat yürüyüş
Kaptanım tahini ekmeksiz yedim
insallah terai olmaz burcu hafta sonu alip hafta boyu ugrasmazsinAhahah yani bide ole bi durum.var ama acikmadim. Haftasonu bunyem deli gibi sasirmistir haftaici miktarinazaltinca iyi bi kilo veririm ins. Yoksa pes edicm
sinavda basarilar canim gonlune gore gecer cumaya iyi bir eksi gelirGünaydınn kızlarr bugün yeni bi staja geçiyorum, onun sınavı var çok az uyudum gözlerim yanıyo şuan inşallah başarılı olırum bugün yaaa
Kilo bildirimi: -200
Bugünden sonra yeni bi atağa geçirmem lazım vücutcuğum kilolarını muhafaza etmeye başladı
oo superGünaydınlar.
Herkese mutlu ve bol eksili günler.
Bende durumlar çok iyi.
Cuma : 90.7 kg
Bu gün : 89. 6 kg
Fark : 1.1 kg
gayet guzel canimGünaydın kızlar
Cuma : 76.900
Bugün: 76.200
-700 fark
yukselmez canim cumaya kadar baya vajit var dahada eksi goruruzKizlar gunaydin. 64.5 im ama dun az yedigimden bu kadar az cikti. Cuma 65.2 ydim. Umarim cumaya yukselmez.
dun ki kacamaktan dolayi telafi edersinGunaydin herkese bende durumlar vahimm
Cuma 79.6
Bugun 79.9
+300 deyim
Cumayaaa cok guzel -lerle gelecegimmm
liste icin soz veremem canim suan cok kalabaligiz liste disi motivasyon olarak devam edebilirain yada paylasima yazip baska bir takimla listede devam edebilirsinben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum
cok guzel canimGünaydın kızlar -200gr cumaya göre
Eki Görüntüle 1962864
Yettim kaptanim hafta sonu yoğunluğu oldu biraz havalar isininca evde durmadık pek
supersin canimGelelim kilo bildirimine regl etkisini gidermeye başladı
Cuma 78
Bugün 77
Fark -1
evet canim daha obcede soylemistik ptesi cumaBugün de mi kilo bildirimi yapiyoruz?
neden boyle olduki menulerde guzeldi moral bozma canim+200 maalesef
hadi insallah ikimizde yarina kaldikGünaydınn Canlarr
Kızlarr bugün tartılamadım çok şişliğim var ( cuma 80.9 ) birde regl araya girmişti bugün moralim bozulsun istemedim yarın sabah tartılıyorum nasipse
zuhal abla izne ayrildi tatlimNorth River takım kaptanı sensin galiba görüşmeyeli nasılsın Mefkurem çıktı mı tamamen gruptan yeni katılımlar olmuş gruba
eğer dönmemi kabul edersen burdan devam edeceğim
iradene sagliköğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim
Olabilir canm cumaya hic bisiyn kalmaz eminim
Detokslar deniyebilirsn tatlim insallahhh sinavn da guzel gecer tatlimm
Gunaydnnn harikasinnn
Tebrik ederimm canim cok iyii
Yukselmez canim sen dikkat et yeterki
ben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum
Günaydın kızlar -200gr cumaya göre
Eki Görüntüle 1962864
Gelelim kilo bildirimine regl etkisini gidermeye başladı
Cuma 78
Bugün 77
Fark -1
Canım çok az yemişsin ya dikkat et şekerin tansiyonun dusmesin
Pes etmek yok ne olursa olsun bu kilolar gidecek
Odemdir canım suyu artır cumaya kalmaz bişey inşallah
Başarılar canım benim yaparsın sen
Bu arada tebrikler
Oooooo tebrikler maşallah
Masallah canım benim tebrikler
Çok güzel canım tebrikler
Cumaya gidecek canım sen merak etme
Slm hg ben Gül ayşe iyiyim siz nasılsınız
Geçmiş olsun daha iyisinizdir inşallah
Evet kızlar ev toplandı süpuruldu hava çok güzel kızı parka götüreyim diyorum bakalım gönlü olursa
öğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim
ptesi stresimi yapiyorsun sendeHer pazartesi oldugu gibi bugunde artiyim malesef +300 ama cumaya kadar eksi olurum kesin.
ece wasa yiyordu iki tane ama karbonhidrat tuketiyor ekmek degilde yararli karbonhidratlari mesela hurmada karbonhidrat meyvede gibi gibu canim kendini kasmamben ekmek yemesem aramam cocukkende oyleydim ailem zoardi ekmek ye diye bi donem bagimlisi olduka kratayla yine sigudum ekmekten aramiyorsan ozlem duymuyorsan sorun yok ama ozluyorsan kahvaltida yeKızlar ben ekmek yemiyorum hiç sizce yanlış mı acaba.
Instegrzmda 40 kg veren ece yemiuormuş ya ben de onun gibi protein ağırlıklı bir diyet yapayım dedim bu sefer.
Sizin gikrinizi de almak istedim. Hiç karbonhidrat tüketmiyorum.
listede olmasam da çok da önemli değil sizlerin manevi desteği şuan benim ihtiyacım bir de menülerimin yoruma ihtiyacı vartatlim tavugun yaninda salata tuketseydin guzel menu
insallah terai olmaz burcu hafta sonu alip hafta boyu ugrasmazsin
sinavda basarilar canim gonlune gore gecer cumaya iyi bir eksi gelir
oo super
gayet guzel canim
yukselmez canim cumaya kadar baya vajit var dahada eksi goruruz
dun ki kacamaktan dolayi telafi edersin
liste icin soz veremem canim suan cok kalabaligiz liste disi motivasyon olarak devam edebilirain yada paylasima yazip baska bir takimla listede devam edebilirsin
cok guzel canim
supersin canim
evet canim daha obcede soylemistik ptesi cuma
neden boyle olduki menulerde guzeldi moral bozma canim
hadi insallah ikimizde yarina kaldik
zuhal abla izne ayrildi tatlim
iradene saglik
Seninki pazartesi sendromu oldu galiba merak etme cumaya -ye geçeceksin inşallahHer pazartesi oldugu gibi bugunde artiyim malesef +300 ama cumaya kadar eksi olurum kesin.
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canim ben ekmeği cikardigimda şekerim düşüyor o yüzden yavaş yavaş azaltiyorumKızlar ben ekmek yemiyorum hiç sizce yanlış mı acaba.
Instegrzmda 40 kg veren ece yemiuormuş ya ben de onun gibi protein ağırlıklı bir diyet yapayım dedim bu sefer.
Sizin gikrinizi de almak istedim. Hiç karbonhidrat tüketmiyorum.
Hoşgeldin canım aramıza ben Gül ayşe 32 yaşındayım diyabetliyim bir kez basardiysan yeniden yapabilirsin bütün mazeret ve bahaneleri bir kenara bırak ve bizimle ol hepberaber sağlıklı hayata adım atalım haydi BismillahArkadaşlar merhaba kaptanımıza teşekkürler beni tekrar gruba dahil ettiği için 2 yıl önce bu grupla kilo vermiştim bahanesiz diyeyim bu kiloya gelmemin açıklaması olamaz çünkü neyse 103 kilo ile başlıyorum irade evet kararlılık kesinlikle destek takımımdan gayret benden gerisi Allah'tan ne diyeyim başka , hareket sorunum var tembelim ama değişecek başka çarem yok yarından itibaren menü vs paylaşımına başlarım geçmişi okuyup takım arkadaşlarımı tanımaya çalışayım
Canım sen nasıl istersen liste dışı da devam edebilirsin tabiki biz her zaman yanındayız hepimizin amacı aynı inan hepimiz kilo vermek sağlıklı olmak istiyoruz kolaylıklar diliyorumlistede olmasam da çok da önemli değil sizlerin manevi desteği şuan benim ihtiyacım bir de menülerimin yoruma ihtiyacı var
Seninki pazartesi sendromu oldu galiba merak etme cumaya -ye geçeceksin inşall
Hoşgeldin canım aramıza ben Gül ayşe 32 yaşındayım diyabetliyim bir kez basardiysan yeniden yapabilirsin bütün mazeret ve bahaneleri bir kenara bırak ve bizimle ol hepberaber sağlıklı hayata adım atalım haydi Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?