Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yürüyüşümü yaptım özlemişim ama temiz hava güneş süperdi yürüyüşün etkisinden galiba yemekte 3 bardak su tükettim

tatlim tavugun yaninda salata tuketseydin guzel menu

Kaptanım tahini ekmeksiz yedim

Ahahah yani bide ole bi durum.var ama acikmadim. Haftasonu bunyem deli gibi sasirmistir haftaici miktarinazaltinca iyi bi kilo veririm ins. Yoksa pes edicm
insallah terai olmaz burcu hafta sonu alip hafta boyu ugrasmazsin
sinavda basarilar canim gonlune gore gecer cumaya iyi bir eksi gelir
Günaydınlar.
Herkese mutlu ve bol eksili günler.
Bende durumlar çok iyi.
Cuma : 90.7 kg
Bu gün : 89. 6 kg
Fark : 1.1 kg
oo super
Günaydın kızlar

Cuma : 76.900

Bugün: 76.200

-700 fark
gayet guzel canim
Kizlar gunaydin. 64.5 im ama dun az yedigimden bu kadar az cikti. Cuma 65.2 ydim. Umarim cumaya yukselmez.
yukselmez canim cumaya kadar baya vajit var dahada eksi goruruz
Gunaydin herkese bende durumlar vahimm
Cuma 79.6
Bugun 79.9
+300 deyim
Cumayaaa cok guzel -lerle gelecegimmm
dun ki kacamaktan dolayi telafi edersin
ben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum
liste icin soz veremem canim suan cok kalabaligiz liste disi motivasyon olarak devam edebilirain yada paylasima yazip baska bir takimla listede devam edebilirsin
Günaydın kızlar -200gr cumaya göre
Eki Görüntüle 1962864
cok guzel canim
Yettim kaptanim hafta sonu yoğunluğu oldu biraz havalar isininca evde durmadık pek

Gelelim kilo bildirimine regl etkisini gidermeye başladı
Cuma 78
Bugün 77
Fark -1
supersin canim
Bugün de mi kilo bildirimi yapiyoruz?
evet canim daha obcede soylemistik ptesi cuma
neden boyle olduki menulerde guzeldi moral bozma canim
Günaydınn Canlarr
Kızlarr bugün tartılamadım çok şişliğim var ( cuma 80.9 ) birde regl araya girmişti bugün moralim bozulsun istemedim yarın sabah tartılıyorum nasipse
hadi insallah ikimizde yarina kaldik
North River takım kaptanı sensin galiba görüşmeyeli nasılsın Mefkurem çıktı mı tamamen gruptan yeni katılımlar olmuş gruba

eğer dönmemi kabul edersen burdan devam edeceğim
zuhal abla izne ayrildi tatlim
öğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim
iradene saglik

Olabilir canm cumaya hic bisiyn kalmaz eminim

Detokslar deniyebilirsn tatlim insallahhh sinavn da guzel gecer tatlimm

Gunaydnnn harikasinnn

Tebrik ederimm canim cok iyii

Yukselmez canim sen dikkat et yeterki

Teşekkür ederim canım.

ben iki aydır galiba yokum rahatsızlandım diyeti bıraktım bir süre çok şükür iyileştim bu hafta tekrar başladım diyete eğer kaptan da izin verirse devam edeyim diyorum

Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun.

Günaydın kızlar -200gr cumaya göre
Eki Görüntüle 1962864

Güzel canım.
Önemli olan artı olmamak.

Gelelim kilo bildirimine regl etkisini gidermeye başladı
Cuma 78
Bugün 77
Fark -1

Süper. Tebrikler.

Teşekkür ederom canım.

Evet kızlar ev toplandı süpuruldu hava çok güzel kızı parka götüreyim diyorum bakalım gönlü olursa

Süper mis gibi eve bayılıtım.
Oturcan kahveni içeceksin.
Yanında 2 hurma.

öğle yemeğini yedim serviste pasta kestiler yemedim

Alkışlar bucuya.

Kızlar ben ekmek yemiyorum hiç sizce yanlış mı acaba.
Instegrzmda 40 kg veren ece yemiuormuş ya ben de onun gibi protein ağırlıklı bir diyet yapayım dedim bu sefer.
Sizin gikrinizi de almak istedim. Hiç karbonhidrat tüketmiyorum.

ece wasa yiyordu iki tane ama karbonhidrat tuketiyor ekmek degilde yararli karbonhidratlari mesela hurmada karbonhidrat meyvede gibi gibu canim kendini kasmamben ekmek yemesem aramam cocukkende oyleydim ailem zoardi ekmek ye diye bi donem bagimlisi olduka kratayla yine sigudum ekmekten aramiyorsan ozlem duymuyorsan sorun yok ama ozluyorsan kahvaltida ye

Arkadaşlar merhaba kaptanımıza teşekkürler beni tekrar gruba dahil ettiği için 2 yıl önce bu grupla kilo vermiştim bahanesiz diyeyim bu kiloya gelmemin açıklaması olamaz çünkü neyse 103 kilo ile başlıyorum irade evet kararlılık kesinlikle destek takımımdan gayret benden gerisi Allah'tan ne diyeyim başka , hareket sorunum var tembelim ama değişecek başka çarem yok yarından itibaren menü vs paylaşımına başlarım geçmişi okuyup takım arkadaşlarımı tanımaya çalışayım

listede olmasam da çok da önemli değil sizlerin manevi desteği şuan benim ihtiyacım bir de menülerimin yoruma ihtiyacı var

Her pazartesi oldugu gibi bugunde artiyim malesef +300 ama cumaya kadar eksi olurum kesin.
Seninki pazartesi sendromu oldu galiba merak etme cumaya -ye geçeceksin inşallah
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canim ben ekmeği cikardigimda şekerim düşüyor o yüzden yavaş yavaş azaltiyorum
Hoşgeldin canım aramıza ben Gül ayşe 32 yaşındayım diyabetliyim bir kez basardiysan yeniden yapabilirsin bütün mazeret ve bahaneleri bir kenara bırak ve bizimle ol hepberaber sağlıklı hayata adım atalım haydi Bismillah
listede olmasam da çok da önemli değil sizlerin manevi desteği şuan benim ihtiyacım bir de menülerimin yoruma ihtiyacı var
Canım sen nasıl istersen liste dışı da devam edebilirsin tabiki biz her zaman yanındayız hepimizin amacı aynı inan hepimiz kilo vermek sağlıklı olmak istiyoruz kolaylıklar diliyorum

Sıcak karşılaman için teşekkürler Gül Ayşe başlamayı erteleye erteleye sonunda rekorumu kırdım resmen üç hanenin hayal kırıklığını yaşıyorum ama yönüm ileri çok ahlamamın anlamı yok kendim ettim kendim buldum
Genelde Karatay beslenmesiyle vermiştim yine aynı yöntemle başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…