- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.241
Ben seren hos geldinn tekrardan eminim ki cok iyi seyler yapacaksin kendin icin harekete basladigin zaman devami gelir zaten sonuna kadar destekciniz:)Arkadaşlar merhaba kaptanımıza teşekkürler beni tekrar gruba dahil ettiği için 2 yıl önce bu grupla kilo vermiştim bahanesiz diyeyim bu kiloya gelmemin açıklaması olamaz çünkü neyse 103 kilo ile başlıyorum irade evet kararlılık kesinlikle destek takımımdan gayret benden gerisi Allah'tan ne diyeyim başka , hareket sorunum var tembelim ama değişecek başka çarem yok yarından itibaren menü vs paylaşımına başlarım geçmişi okuyup takım arkadaşlarımı tanımaya çalışayım
kardeşim ekmek yediğin anda sistem onu harcar proteinler midede hazmedilmeden yağa dönüşür demişti o ve eşi de diyete başladılar gerçi ikisi de manken gibi ama neyseKızlar ben ekmek yemiyorum hiç sizce yanlış mı acaba.
Instegrzmda 40 kg veren ece yemiuormuş ya ben de onun gibi protein ağırlıklı bir diyet yapayım dedim bu sefer.
Sizin gikrinizi de almak istedim. Hiç karbonhidrat tüketmiyorum.
Hoşgeldin canım ilk başladığımda bende 103 kiloydum şuan çok sukur 7 li rakamları gördüm inşallah 6 larida gorucem bu arada bende Merve 26 yaşındayım 27 olmaya az kaldı 23 aylık bir kızım var diplomali ev hanımıyimArkadaşlar merhaba kaptanımıza teşekkürler beni tekrar gruba dahil ettiği için 2 yıl önce bu grupla kilo vermiştim bahanesiz diyeyim bu kiloya gelmemin açıklaması olamaz çünkü neyse 103 kilo ile başlıyorum irade evet kararlılık kesinlikle destek takımımdan gayret benden gerisi Allah'tan ne diyeyim başka , hareket sorunum var tembelim ama değişecek başka çarem yok yarından itibaren menü vs paylaşımına başlarım geçmişi okuyup takım arkadaşlarımı tanımaya çalışayım
Heyooooooooooooo canlar Nasılsıniz?
Nasıl gidiyor bakalım 9.takım da hayat bende pek iyi değil neyse bunlarla bunaltmiyim sizi.
@nanekekik kaptanı deryam durumlar nasıl neler olup bitti ben yokken mefkusumMefkurem nerelerde yok sanki buralarda bi yaramazlık yok insallah.
elif acilen donmen lazım yoksa başladığın kiloya geri donucen mutsuz oldukça yeme kuzusu yazık emeklerineBunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
hayırdır neden anlatamayacağın bir şey değilse sorabilir miyimBunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
sağol canım hepimize kolay gelsinSeninki pazartesi sendromu oldu galiba merak etme cumaya -ye geçeceksin inşallah
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canim ben ekmeği cikardigimda şekerim düşüyor o yüzden yavaş yavaş azaltiyorum
Hoşgeldin canım aramıza ben Gül ayşe 32 yaşındayım diyabetliyim bir kez basardiysan yeniden yapabilirsin bütün mazeret ve bahaneleri bir kenara bırak ve bizimle ol hepberaber sağlıklı hayata adım atalım haydi Bismillah
Canım sen nasıl istersen liste dışı da devam edebilirsin tabiki biz her zaman yanındayız hepimizin amacı aynı inan hepimiz kilo vermek sağlıklı olmak istiyoruz kolaylıklar diliyorum
Yaparsın canım merak etme kendine güven kendinden emin ol vereceksin o kiloları eninde sonundaSıcak karşılaman için teşekkürler Gül Ayşe başlamayı erteleye erteleye sonunda rekorumu kırdım resmen üç hanenin hayal kırıklığını yaşıyorum ama yönüm ileri çok ahlamamın anlamı yok kendim ettim kendim buldum
Genelde Karatay beslenmesiyle vermiştim yine aynı yöntemle başlıyorum
NeeeeeyyyyyyyyBunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
Ben seren hos geldinn tekrardan eminim ki cok iyi seyler yapacaksin kendin icin harekete basladigin zaman devami gelir zaten sonuna kadar destekciniz:)
Hoşgeldin canım ilk başladığımda bende 103 kiloydum şuan çok sukur 7 li rakamları gördüm inşallah 6 larida gorucem bu arada bende Merve 26 yaşındayım 27 olmaya az kaldı 23 aylık bir kızım var diplomali ev hanımıyim
elif acilen donmen lazım yoksa başladığın kiloya geri donucen mutsuz oldukça yeme kuzusu yazık emeklerine
Canım bak ne güzel kilo vermişsin hedefine az bişey kalmış nolur emellerine yazık etme çık yürü hıncını yollardan al bütün stresini sınırını üzüntülerini her adım attığında geride birak döndüğünde yepyeni bir sen ile dön evine lütfenBunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
Insallah yukselmez canim ya elimden geleni yapcamtatlim tavugun yaninda salata tuketseydin guzel menu
insallah terai olmaz burcu hafta sonu alip hafta boyu ugrasmazsin
sinavda basarilar canim gonlune gore gecer cumaya iyi bir eksi gelir
oo super
gayet guzel canim
yukselmez canim cumaya kadar baya vajit var dahada eksi goruruz
dun ki kacamaktan dolayi telafi edersin
liste icin soz veremem canim suan cok kalabaligiz liste disi motivasyon olarak devam edebilirain yada paylasima yazip baska bir takimla listede devam edebilirsin
cok guzel canim
supersin canim
evet canim daha obcede soylemistik ptesi cuma
neden boyle olduki menulerde guzeldi moral bozma canim
hadi insallah ikimizde yarina kaldik
zuhal abla izne ayrildi tatlim
iradene saglik
Yok canim ondan degilde hafta ici hemen hemen hic karbon almiyorum ama haftasonu pilav,ekmek cok abartmadan yiyorum ondan cogu zaman pazartesi arti cikiyorum.ptesi stresimi yapiyorsun sende
Bebeğim vaktim yok gelemiyorum burayaHoşgeldin canım ilk başladığımda bende 103 kiloydum şuan çok sukur 7 li rakamları gördüm inşallah 6 larida gorucem bu arada bende Merve 26 yaşındayım 27 olmaya az kaldı 23 aylık bir kızım var diplomali ev hanımıyim
elif acilen donmen lazım yoksa başladığın kiloya geri donucen mutsuz oldukça yeme kuzusu yazık emeklerine
Yok canım ya kv dem bende ameliyat oldu ya evdeyim sürekli yoruldum sıkıldım bunaldim.hayırdır neden anlatamayacağın bir şey değilse sorabilir miyim
inşallah ulaştigin günleri görürüz bebeğim. Valla ben yiyorum da farkında olmadan yiyorum sabah kalıyorum düzgün bir kahvaltı sonra bakıyorum sapitmisim farkında değilim. Dur demem lazım buraya gelmem şart gelsem zaten kaçamak yapmam ve hersey guzrl olur.Yaparsın canım merak etme kendine güven kendinden emin ol vereceksin o kiloları eninde sonunda
Neeeeeyyyyyyyynaptin sen canım mm hiç bişey senden önemli değil senin sağlığından daha değerli bişey yok çok üzüldüm lütfen bir daha böyle bişey yapmadan önce lütfen buraya yaz seni vazgeçirmek için elimizden geleni yaparız hepimiz lutfen bol su iç telafi etmeye çalış yanındayız
Ben iyiyim ve diyetimde kacamaksiz ilerliyorum hedefime ulaşacağım günü görmek için sabırsızlanıyorum
hayatım o kiloda değilim suanCanım bak ne güzel kilo vermişsin hedefine az bişey kalmış nolur emellerine yazık etme çık yürü hıncını yollardan al bütün stresini sınırını üzüntülerini her adım attığında geride birak döndüğünde yepyeni bir sen ile dön evine lütfen
Gorme bunalimlaraa mutsuz olcak bisey yok bak ne guzel saglikliyiz daha da saglikli olmak icin ugrasiyoruzz cumaya kadar hic bisey kalmaz o helvadan canmmBunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
Afiyet olsun canım çok güzel menü sporda çok güzelkızlar bugünkü menümü yazıp kaçıyorum mesai bitti herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
ara şekersiz çay
öğlen
1 kepçe yayla çorbası
8 kşk kuru fasulye susuz
3 yaprak marul
bol limonlu su
saat 15:00 gibi tek küp şekerli kahve
ara 17:00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
akşam 18:30 gibi yoğurt 1 kase
salata
spor : 1 saat yürüyüş hızlı
su : 3 litre
Canım benim daha fazla almadan dur demelisin bu duruma yoksa bir bakmışsın 80-82-85-90....... Bunun sonu yok 77den aşağı inmek mı kolay yoksa daha yüksek rakamlardan mı zaten başladığında 2-3 kg birden gidecekBebeğim vaktim yok gelemiyorum burayaşuursuz ca yiyorum nolucak bilmiyorum.
Yok canım ya kv dem bende ameliyat oldu ya evdeyim sürekli yoruldum sıkıldım bunaldim.
inşallah ulaştigin günleri görürüz bebeğim. Valla ben yiyorum da farkında olmadan yiyorum sabah kalıyorum düzgün bir kahvaltı sonra bakıyorum sapitmisim farkında değilim. Dur demem lazım buraya gelmem şart gelsem zaten kaçamak yapmam ve hersey guzrl olur.
hayatım o kiloda değilim suan68 lere inip tekrar 75 lere çıktım suan 76 77 lerdeyim çok mutsuzum emeklerim farkında olmadan heba oldu
Keşke kendime ayirabilecegim bi zaman olsada yürüsem canım hatta yürümeyi bırak leslie yapabilmeye bile razıyım.
tatlim tavugun yaninda salata tuketseydin guzel menu
insallah terai olmaz burcu hafta sonu alip hafta boyu ugrasmazsin
sinavda basarilar canim gonlune gore gecer cumaya iyi bir eksi gelir
oo super
gayet guzel canim
yukselmez canim cumaya kadar baya vajit var dahada eksi goruruz
dun ki kacamaktan dolayi telafi edersin
liste icin soz veremem canim suan cok kalabaligiz liste disi motivasyon olarak devam edebilirain yada paylasima yazip baska bir takimla listede devam edebilirsin
cok guzel canim
supersin canim
evet canim daha obcede soylemistik ptesi cuma
neden boyle olduki menulerde guzeldi moral bozma canim
hadi insallah ikimizde yarina kaldik
zuhal abla izne ayrildi tatlim
iradene saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?