Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben seren hos geldinn tekrardan eminim ki cok iyi seyler yapacaksin kendin icin harekete basladigin zaman devami gelir zaten sonuna kadar destekciniz:)

Heyooooooooooooo canlar Nasılsıniz?
Nasıl gidiyor bakalım 9.takım da hayat bende pek iyi değil neyse bunlarla bunaltmiyim sizi.
@nanekekik kaptanı deryam durumlar nasıl neler olup bitti ben yokken mefkusum Mefkurem nerelerde yok sanki buralarda bi yaramazlık yok insallah.

kardeşim ekmek yediğin anda sistem onu harcar proteinler midede hazmedilmeden yağa dönüşür demişti o ve eşi de diyete başladılar gerçi ikisi de manken gibi ama neyse beni görünce kardeşim imalı imalı baktı ve hemen şekeri karbonhidratı yağı kesiyorsun kalan hayatını böyle mi tamamlamak istiyorsun kendini çok güzel sanabilirsin ama değilsin iyileştiğine göre yeter artık diyete başla hemen dedi.
Kendisi ameliyatlarda sürekli yağdan tıkanmış damarları göre göre tiksinmiş her türlü ıvır zıvır yiyecekten protein türü + sebze ve fazla abartmadan meyve yeterli demişti. Kansere yakalanma riski en yüksek kilolulardaymış. Sigara ile başa baş dedi.
Allah korusun hepimizi.

Hoşgeldin canım ilk başladığımda bende 103 kiloydum şuan çok sukur 7 li rakamları gördüm inşallah 6 larida gorucem bu arada bende Merve 26 yaşındayım 27 olmaya az kaldı 23 aylık bir kızım var diplomali ev hanımıyim

Bunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdüm mutsuzum yaa
elif acilen donmen lazım yoksa başladığın kiloya geri donucen mutsuz oldukça yeme kuzusu yazık emeklerine

sağol canım hepimize kolay gelsin

Yaparsın canım merak etme kendine güven kendinden emin ol vereceksin o kiloları eninde sonunda
Neeeeeyyyyyyyy naptin sen canım mm hiç bişey senden önemli değil senin sağlığından daha değerli bişey yok çok üzüldüm lütfen bir daha böyle bişey yapmadan önce lütfen buraya yaz seni vazgeçirmek için elimizden geleni yaparız hepimiz lutfen bol su iç telafi etmeye çalış yanındayız
Ben iyiyim ve diyetimde kacamaksiz ilerliyorum hedefime ulaşacağım günü görmek için sabırsızlanıyorum

Ben seren hos geldinn tekrardan eminim ki cok iyi seyler yapacaksin kendin icin harekete basladigin zaman devami gelir zaten sonuna kadar destekciniz:)

Destek ve karşılamanız için teşekkürler

Teşekkürler moral oldunuz sağolun allah analı babalı büyütsün 7 li rakamların darısı başıma

Canım bak ne güzel kilo vermişsin hedefine az bişey kalmış nolur emellerine yazık etme çık yürü hıncını yollardan al bütün stresini sınırını üzüntülerini her adım attığında geride birak döndüğünde yepyeni bir sen ile dön evine lütfen

Insallah yukselmez canim ya elimden geleni yapcam

kızlar bugünkü menümü yazıp kaçıyorum mesai bitti herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin

ara şekersiz çay

öğlen
1 kepçe yayla çorbası
8 kşk kuru fasulye susuz
3 yaprak marul
bol limonlu su

saat 15:00 gibi tek küp şekerli kahve

ara 17:00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
2 zeytin

akşam 18:30 gibi yoğurt 1 kase
salata

spor : 1 saat yürüyüş hızlı
su : 3 litre

Bebeğim vaktim yok gelemiyorum buraya şuursuz ca yiyorum nolucak bilmiyorum.

hayırdır neden anlatamayacağın bir şey değilse sorabilir miyim
Yok canım ya kv dem bende ameliyat oldu ya evdeyim sürekli yoruldum sıkıldım bunaldim.

inşallah ulaştigin günleri görürüz bebeğim. Valla ben yiyorum da farkında olmadan yiyorum sabah kalıyorum düzgün bir kahvaltı sonra bakıyorum sapitmisim farkında değilim. Dur demem lazım buraya gelmem şart gelsem zaten kaçamak yapmam ve hersey guzrl olur.

hayatım o kiloda değilim suan 68 lere inip tekrar 75 lere çıktım suan 76 77 lerdeyim çok mutsuzum emeklerim farkında olmadan heba oldu
Keşke kendime ayirabilecegim bi zaman olsada yürüsem canım hatta yürümeyi bırak leslie yapabilmeye bile razıyım.

Afiyet olsun canım çok güzel menü sporda çok güzel
Canım benim daha fazla almadan dur demelisin bu duruma yoksa bir bakmışsın 80-82-85-90....... Bunun sonu yok 77den aşağı inmek mı kolay yoksa daha yüksek rakamlardan mı zaten başladığında 2-3 kg birden gidecek
KV zorlu birisi anliyorum seni ama biraz daha moralini bozmasina izin verirsen kendini toplaman çok daha zor olacak ve sende onun gibi olmaya baslayacaksin Etrafındaki insanları mutsuz etmeye başlayacaksın ve bunu farkına varmadan yapacaksın diyorsun ya farkında olmadan yiyorum diye farkında olmadan Etrafındaki insanları hem de sevdiğin insanları mutsuz etmeye başlayacaksın ve bunu fark ettiğinde Sen kendin daha çok mutsuz olacaksın Daha çok mutsuzluk daha daha çok mutsuzluğu beraberinde getirecek sana işte o yüzden şimdi kendine gel silkelen kendine değer ver önem ver kendi değerini kendi kendine var kimseden seni önemsemesini bekleme Özellikle de kayınvalidenden Sen kendine değer verdiğin sürece onlar da sana saygı duymayı öğrenecekler sen kendine dikkat etmezsen Özen göstermezsen ve bütün mutsuzluğunu yiyeceklerden yemek yemekten gidermeye çalışırsan vücudun miden bir kara deliğe dönüşecek daha çok mutlu olmak için daha çok yemeye başlayacaksın bir bakacaksın ki bir paket değil iki paket helva bile seni mutlu etmeye yetmeyecek bir zaman sonra Peki o zaman ne yapacaksın üçüncü paketimi açacaksın yoksa Yeter artık ben bu değilim mi diyeceksin Peki bunu ne zaman söyleyeceksin Şu an sadece kayınvaliden için mi yaşıyorsun eşin dostun Seni sevenler Senin kendi ailen annen baban kardeşin ablan abin çocukların komşuların akrabaların memleketlerinin ilkokul arkadaşların yok mu unuttun mu Bunları yapayalnız mısın sen kimsesiz misin çaresiz misin? değilsin !!!!! değilsin !!!!!!değilsin!!!!!!! İnan bana kimsesiz değilsin çaresiz asla değilsin Sen bu değilsin!!!!!!! bunu kendine yapma!!!!!! hepimiz Bu süreçten geçmedik mi daha önce sen Bu süreçten geçmedin mi daha önce Yiyip yiyip kilo almadın mı peki zayıflamaya karar verdiğinde zayıflama sürecine girdiğinde yaptığın hatalara üzülmedin mi Nasıl Bu hataları ben kendi vücuduma yaptım diye sormadın mı Bundan sonra Yapmayacağım diye sözler vermedin mi kendi vücudunun değerini öğrenmedin mi peki neden unuttun şimdi? bunları unutmadın sen sen sadece Bunları bir başkasından duymak istiyorsun şu an ve ben bunları senin yüzüne karşı söylüyorum senin bana kırılmayacağını biliyorum çünkü sen daha önce Bu süreçten geçtim o kiloları verdin sıkı diyetler yaptın litrelerce su içtin günlerce detokslar yaptın o kadar çok spor yaptım ki vücudun ter içinde kaldı Sen kilo verdin ama hepsini hak ederek verdın emek emek saatleri sayarak günleri sayarak tartının yüzüne her gün heyecanla çıkarak her gün 100 gram daha kilo verebilmiş umuduyla çıkarak sen bunların hepsini yaşadığın O yüzden vazgeçme kendinden vazgeçme verdiğin kilolara nankörlük etme geri dön Elif Lütfen kendine gel !!!!! mazeretleri bahaneleri bir kenara bırak!!!!! Lütfen kendine gel kendine bunu yapma!!!!! bizlere buradaki bütün arkadaşlara Senin çok güzel örnek olmam lazım Ben o kiloları verdim Evet şu an kötü bir dönemden geçiyorum ama kendime geldim kilo almıyorum yavaş da olsa kilo vermeye başladım demeni sabırsızlıkla bekliyorum

6 mart diyabetik menüm

Kahvaltı 10.30
1kk b peynir
6 zeytin
1 TL diyabetik reçel
2d. Ekmek
Domates

Ara 13.30
1armut
1sb süt

Öğle 14.45
Yoğurtlu brokoli salatası (2yk )
Mantar sote (6yk)
2d ekmek

Ara 17.45
1 büyük yeşil elma

Akşam 19.30
Mantar sote (4-5 YK )
2 d ekmek
Salata

Ara 21.30
1 elma
1sb süt

Su 2 lt
45 dk tempolu yürüyüş

askrhpozitif Habinar

Belki biraz daha yürürüm akşam kızlar

Ama.canim almis olsam eve gelince tartildigim zamanda +400 cikiyorum yani 67.600

Sabah 10.00

Yoğurla protein müsli,içine 4 adet ceviz ekledim.

Ara 12.30

7 badem 1 bardak ayran

Öğlen

15.00

1 kase yeşil mercimek çorbası

2 kaşık yoğurt

Akşam 18.45

1 tabak pirinçsiz bamya
1 bardak ayran

Sanki biraz düzensiz oldu gibi

Su 2 litre

Spor akşam eliptik 15 dakika yapacağım bugün biraz yorgun gibiyim 4000 adım yürümüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…