- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.261
cok guzel haberler canim sen bedenini iji kgda disardaki 5kgda fark etmeye baslarİnşallah canım ama biraz daha fazlasını istiyorum gönül b istiyor işte napim
Oooooo maşallah demiştim bak gördün mü biliyordum ödem olduğunu
Günaydın Ablacim
Evet ablacim gittim Dr benim olcumlerime bakıp değerlendirme yaptı iyi gittigimi söyledi 24 düşürdüğünü gece insulini ni 14e kadar gündüzleri de 10dan 8 e dusurmemi söyledi kilo verdigimi söyledim çok güzel dedi yuzunde şaşırmış bir ifade vardıdevam dedi ve 1 ay sonra görüşelim dedi
Yani şuan için iyi gidiyorum şükür kendimi de çok daha iyi hissediyorum daha güzel ve sağlıklı günlere doğru adım adım ilerliyorumtesekkur ederim ilgin icin
bu ne ya sabah sabah rüyasında görmüş sizi daha yataktan kalkmamissiniz hayrolsun inşallah
Kaptanım sende verdin 1 kg ben biliyorum bakmana gerek yok
Maşallah o zaman hadi bakalım biraz da kilo verelim
tekrar hosgeldin canim ben bahar 31yasindayimArkadaşlar merhaba kaptanımıza teşekkürler beni tekrar gruba dahil ettiği için 2 yıl önce bu grupla kilo vermiştim bahanesiz diyeyim bu kiloya gelmemin açıklaması olamaz çünkü neyse 103 kilo ile başlıyorum irade evet kararlılık kesinlikle destek takımımdan gayret benden gerisi Allah'tan ne diyeyim başka , hareket sorunum var tembelim ama değişecek başka çarem yok yarından itibaren menü vs paylaşımına başlarım geçmişi okuyup takım arkadaşlarımı tanımaya çalışayım
tmm cnm o halde devam kaldigimiz yerdenlistede olmasam da çok da önemli değil sizlerin manevi desteği şuan benim ihtiyacım bir de menülerimin yoruma ihtiyacı var
Heyooooooooooooo canlar Nasılsıniz?
Nasıl gidiyor bakalım 9.takım da hayat bende pek iyi değil neyse bunlarla bunaltmiyim sizi.
North River kaptanı deryam durumlar nasıl neler olup bitti ben yokken mefkusum @mefkurem nerelerde yok sanki buralarda bi yaramazlık yok insallah.
tatlim o kadar emek verdin yapma bak vajtin var artik gel bueaya kilo bildir basla yeniden ne plvak sen kilo aldiginla kalacaksin kv iyilesip gidinceBunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
malesef sagliksiz asiri karbonhidratli beslenmd sonumuz oluyor istekardeşim ekmek yediğin anda sistem onu harcar proteinler midede hazmedilmeden yağa dönüşür demişti o ve eşi de diyete başladılar gerçi ikisi de manken gibi ama neysebeni görünce kardeşim imalı imalı baktı ve hemen şekeri karbonhidratı yağı kesiyorsun kalan hayatını böyle mi tamamlamak istiyorsun kendini çok güzel sanabilirsin ama değilsin iyileştiğine göre yeter artık diyete başla hemen dedi.
Kendisi ameliyatlarda sürekli yağdan tıkanmış damarları göre göre tiksinmiş her türlü ıvır zıvır yiyecekten protein türü + sebze ve fazla abartmadan meyve yeterli demişti. Kansere yakalanma riski en yüksek kilolulardaymış. Sigara ile başa baş dedi.
Allah korusun hepimizi.
kahveyide sekersiz icsen superkızlar bugünkü menümü yazıp kaçıyorum mesai bitti herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
ara şekersiz çay
öğlen
1 kepçe yayla çorbası
8 kşk kuru fasulye susuz
3 yaprak marul
bol limonlu su
saat 15:00 gibi tek küp şekerli kahve
ara 17:00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
akşam 18:30 gibi yoğurt 1 kase
salata
spor : 1 saat yürüyüş hızlı
su : 3 litre
afiyet olsun guzel canim6 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.30
1kk b peynir
6 zeytin
1 TL diyabetik reçel
2d. Ekmek
Domates
Ara 13.30
1armut
1sb süt
Öğle 14.45
Yoğurtlu brokoli salatası (2yk )
Mantar sote (6yk)
2d ekmek
Ara 17.45
1 büyük yeşil elma
Akşam 19.30
Mantar sote (4-5 YK )
2 d ekmek
Salata
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Su 2 lt
45 dk tempolu yürüyüş
askrhpozitif Habinar
Belki biraz daha yürürüm akşam kızlar
protein bar bildigimiz markami canim tadi nasil merak ediyorum bendeSabah 10.00
Yoğurla protein müsli,içine 4 adet ceviz ekledim.
Ara 12.30
7 badem 1 bardak ayran
Öğlen
15.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam 18.45
1 tabak pirinçsiz bamya
1 bardak ayran
Sanki biraz düzensiz oldu gibi
Su 2 litre
Spor akşam eliptik 15 dakika yapacağım bugün biraz yorgun gibiyim 4000 adım yürümüşüm
iyi aksamlae canimİyi akşamlar kızlarr :)
afiyet olsun canim guxel avakado salatasini nasil yaptin tarifi alsakSelam kizlar. Bugunku menum
Sabah 9:30 bir kk peynir 2 domates 2 ceviz yesillik bir yumurta
Ara 11: 4 soyali fistik
Oglen 12: cokelek salatasi (yesillik, domates, salatalik, zeytinyagi,cokelek)
Ara: 1 portakal 2 badem
Aksam 18:30 yarim d ekmek 4k tavuk sote avokado salata.
Ara: turk kahvesi icerim sanirim.
Spor: 20 dj yuruyus+ hulahop
Su simdilik 2. 3 yapcam.askrhpozitif Habinar
tatlim guzel ama sen zeyrini cok fazla tujetiyorsun karatay yapsan anliycamda karatayda degil malum 7zeytin bi yag demekMenüm
Sabah 11:30
20 zeytin
3 yk.az yağlı lor peynir
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 19:30
1 büyük tabak ıspanak yemeği
1 kaset yoğurt
1 dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3 litre ılık su
cok guzel haberler canim sen bedenini iji kgda disardaki 5kgda fark etmeye baslar
tekrar hosgeldin canim ben bahar 31yasindayim
tmm cnm o halde devam kaldigimiz yerden
tatlim o kadar emek verdin yapma bak vajtin var artik gel bueaya kilo bildir basla yeniden ne plvak sen kilo aldiginla kalacaksin kv iyilesip gidince
malesef sagliksiz asiri karbonhidratli beslenmd sonumuz oluyor iste
kahveyide sekersiz icsen super
afiyet olsun guzel canim
protein bar bildigimiz markami canim tadi nasil merak ediyorum bende
iyi aksamlae canim
afiyet olsun canim guxel avakado salatasini nasil yaptin tarifi alsak
tatlim guzel ama sen zeyrini cok fazla tujetiyorsun karatay yapsan anliycamda karatayda degil malum 7zeytin bi yag demek
cok guzel haberler canim sen bedenini iji kgda disardaki 5kgda fark etmeye baslar
tekrar hosgeldin canim ben bahar 31yasindayim
tmm cnm o halde devam kaldigimiz yerden
tatlim o kadar emek verdin yapma bak vajtin var artik gel bueaya kilo bildir basla yeniden ne plvak sen kilo aldiginla kalacaksin kv iyilesip gidince
malesef sagliksiz asiri karbonhidratli beslenmd sonumuz oluyor iste
kahveyide sekersiz icsen super
afiyet olsun guzel canim
protein bar bildigimiz markami canim tadi nasil merak ediyorum bende
iyi aksamlae canim
afiyet olsun canim guxel avakado salatasini nasil yaptin tarifi alsak
tatlim guzel ama sen zeyrini cok fazla tujetiyorsun karatay yapsan anliycamda karatayda degil malum 7zeytin bi yag demek
Canim normalde avokadoyu ben zeytinyagli kirmizi biberli yiyorum. Bugun salatanin icine attim. Marul, turp, taze nane, avokado, havuc, domates, bol limon, chia tohumu. Bu sekilde yaptim cok yakisti tavsiye ederim
Tüm gün dışarıdaydım sabah tartılmayı unuttum.
Canim ben genelde yogurt yedigimde kullaniyordum 1 tatli kasigi. Artik salataya da atiyorum. Yani 1 ya da 2 oluyor. Hakkaten tok tutuyo insaniCanım chia yı günde kaç tatlı kaşığı kullanıyorsun.
Bazı arkadaşlar yarın tartılacakmış canım.
Gecmis olsun canim bisey yoktur insallahTam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
Başım ağrıyor diyor saol canımGecmis olsun canim bisey yoktur insallah
Aman canım sabret bende aynı durumdayım tutuyorum kendimi mezuniyete az kaldiKizlar cok fazla motivasyon dusuklugu yasiyorum hep yiyesim var
ayy çok geçmiş olsun inşallah biseyi yokturTam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
Aaaa geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur üzüldümTam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
Canim ben genelde yogurt yedigimde kullaniyordum 1 tatli kasigi. Artik salataya da atiyorum. Yani 1 ya da 2 oluyor. Hakkaten tok tutuyo insani
Başım ağrıyor diyor saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?