Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar. Bugunku menum
Sabah 9:30 bir kk peynir 2 domates 2 ceviz yesillik bir yumurta
Ara 11: 4 soyali fistik
Oglen 12: cokelek salatasi (yesillik, domates, salatalik, zeytinyagi,cokelek)
Ara: 1 portakal 2 badem
Aksam 18:30 yarim d ekmek 4k tavuk sote avokado salata.
Ara: turk kahvesi icerim sanirim.
Spor: 20 dj yuruyus+ hulahop
Su simdilik 2. 3 yapcam. askrhpozitif Habinar

cok guzel haberler canim sen bedenini iji kgda disardaki 5kgda fark etmeye baslar
tekrar hosgeldin canim ben bahar 31yasindayim

listede olmasam da çok da önemli değil sizlerin manevi desteği şuan benim ihtiyacım bir de menülerimin yoruma ihtiyacı var
tmm cnm o halde devam kaldigimiz yerden

Bunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdüm mutsuzum yaa
tatlim o kadar emek verdin yapma bak vajtin var artik gel bueaya kilo bildir basla yeniden ne plvak sen kilo aldiginla kalacaksin kv iyilesip gidince
malesef sagliksiz asiri karbonhidratli beslenmd sonumuz oluyor iste
kahveyide sekersiz icsen super
afiyet olsun guzel canim
protein bar bildigimiz markami canim tadi nasil merak ediyorum bende

İyi akşamlar kızlarr :)
iyi aksamlae canim
afiyet olsun canim guxel avakado salatasini nasil yaptin tarifi alsak
Menüm

Sabah 11:30
20 zeytin
3 yk.az yağlı lor peynir
2 dilim ekmek
Çay

Akşam 19:30
1 büyük tabak ıspanak yemeği
1 kaset yoğurt
1 dilim ekmek

Dereotu,funda çayı,3 litre ılık su
tatlim guzel ama sen zeyrini cok fazla tujetiyorsun karatay yapsan anliycamda karatayda degil malum 7zeytin bi yag demek

Canım protein bar değilde, protein müsli heryerde satılmıyor sanırım,internette var bakarsan, protein bar yedim bildiğin çikolata.protein barı tercih etmem sanırım .

Kaptanım hoş bulduk yarından itibaren yeme içme düzenimi paylaşmaya başlayacağım 9. takımın uğuruna inanıyorum desteğinizle sonuca ulaşacağım inşaallah takımı tanımaya çalışıyorum o yüzden biraz sessiz takipteyim

Canim normalde avokadoyu ben zeytinyagli kirmizi biberli yiyorum. Bugun salatanin icine attim. Marul, turp, taze nane, avokado, havuc, domates, bol limon, chia tohumu. Bu sekilde yaptim cok yakisti tavsiye ederim

Canim normalde avokadoyu ben zeytinyagli kirmizi biberli yiyorum. Bugun salatanin icine attim. Marul, turp, taze nane, avokado, havuc, domates, bol limon, chia tohumu. Bu sekilde yaptim cok yakisti tavsiye ederim

Canım chia yı günde kaç tatlı kaşığı kullanıyorsun.

Tüm gün dışarıdaydım sabah tartılmayı unuttum.

Bazı arkadaşlar yarın tartılacakmış canım.

Tam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…