- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.281
Saol canımAman canım sabret bende aynı durumdayım tutuyorum kendimi mezuniyete az kaldi
ayy çok geçmiş olsun inşallah biseyi yoktur
Ulasacagiz canim hedeflerimize bende cok cokkk sevdim bu takimii:)Kaptanım hoş bulduk yarından itibaren yeme içme düzenimi paylaşmaya başlayacağım 9. takımın uğuruna inanıyorum desteğinizle sonuca ulaşacağım inşaallah takımı tanımaya çalışıyorum o yüzden biraz sessiz takipteyim
Yaaaa deme oyleee kendine baska ugraslar bul kafani dagitabileceginnKizlar cok fazla motivasyon dusuklugu yasiyorum hep yiyesim var
Cok gecmis olsun canim varmi ciddi bi durumTam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
Canim cok zorlama kendni 1 dl tb ekmegi yiyebilirsn mesela sabahlariKızlar sabahları ekmek yiyorum biliyorsunuz ,bugün yemedim çok açlık hissettim ben
Saol canımBende yoğurda atıyorum arada canım, zararı varmıdır diye çekiniyorum.
Geçmiş olsun canım
Saol canim takip ediyorum simdiUlasacagiz canim hedeflerimize bende cok cokkk sevdim bu takimii:)
Yaaaa deme oyleee kendine baska ugraslar bul kafani dagitabileceginn
Cok gecmis olsun canim varmi ciddi bi durum
Canim cok zorlama kendni 1 dl tb ekmegi yiyebilirsn mesela sabahlari
evet internette var da tadini merak ettimCanım protein bar değilde, protein müsli heryerde satılmıyor sanırım,internette var bakarsan, protein bar yedim bildiğin çikolata.protein barı tercih etmem sanırım .
sesli takip et canim konustukca tanirsin :)Kaptanım hoş bulduk yarından itibaren yeme içme düzenimi paylaşmaya başlayacağım 9. takımın uğuruna inanıyorum desteğinizle sonuca ulaşacağım inşaallah takımı tanımaya çalışıyorum o yüzden biraz sessiz takipteyim
degisik lezzetler deneyeyim bende belki oglunda yer avakado cok faydaliCanim normalde avokadoyu ben zeytinyagli kirmizi biberli yiyorum. Bugun salatanin icine attim. Marul, turp, taze nane, avokado, havuc, domates, bol limon, chia tohumu. Bu sekilde yaptim cok yakisti tavsiye ederim
canim eskilerde genel durum cogumuzda bar ama pes etmek yok sabir tasi acidirKizlar cok fazla motivasyon dusuklugu yasiyorum hep yiyesim var
yarin sabah tartil canim mutlaksTüm gün dışarıdaydım sabah tartılmayı unuttum.
chianij onerolem miktari 15g bir dolu dolu corba kasigi ediyor canimCanım chia yı günde kaç tatlı kaşığı kullanıyorsun.
Bazı arkadaşlar yarın tartılacakmış canım.
cok gecmis olsun benik esim banyoda dustu hafizasini kaybetti kizlar bilir bi gilm filan cektirin Allah korusun ic kanama catlaj vs olmasinTam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar
Menüm
(11:00)
Sebzeli yumurta
1 dilim tb ekmeği
(19:30)
2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
6 yk zeytin yagli pırasa
Sirkeli havuç salatası
(20:30)
1 kupa Türk kahvesi
Su : 2lt
Spor yok
canim kesme ekmegi ilerde mahrumiyetini cekersin olvulu ye lutfenKızlar sabahları ekmek yiyorum biliyorsunuz ,bugün yemedim çok açlık hissettim ben
abla ben olsam cikar ekmek alirim mis gibi havalardamenün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
1 kase kıymalı kuru fasulye
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
menü verip kaçıyorum hemen
mutfak işerim vardı yaptım(tabi ki yine yemek) ortalığı toplayıp çayımı rahat içeyim dedim benim sıpaya 1 ekmek al demiştim unutmuş şimdi fark ettim ekmek yok, mecbur sabaha yesinler diye bişeyler pişiricemşimdi de yorulmuştum çay içecektim yaaf
Yarın tartılırım. Ya bisey yok gibi duruyor.esin nasıl olmuştu bayılma falan var mı ydıevet internette var da tadini merak ettim
sesli takip et canim konustukca tanirsin :)
degisik lezzetler deneyeyim bende belki oglunda yer avakado cok faydali
canim eskilerde genel durum cogumuzda bar ama pes etmek yok sabir tasi acidir
yarin sabah tartil canim mutlaks
chianij onerolem miktari 15g bir dolu dolu corba kasigi ediyor canim
cok gecmis olsun benik esim banyoda dustu hafizasini kaybetti kizlar bilir bi gilm filan cektirin Allah korusun ic kanama catlaj vs olmasin
afiyet olsun canim
canim kesme ekmegi ilerde mahrumiyetini cekersin olvulu ye lutfen
abla ben olsam cikar ekmek alirim mis gibi havalarda
kv ne kadar daha sizde kalacak canım?Bunalimdayim az önce çeyrek kalıp tahin helvasi gömdümmutsuzum yaa
Adaçayı iç sütü azaltır.oglun kaç yaşındakizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
kizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
aslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylıkkizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
süre çok uzun olduğunda çocuğun aklı erdiğinde bıraktırmak çok zor olur mervecim.aslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylık
24 ay diye biliyorum sonrasında anne sütünün besleyici özelliği yeterli olmuyor büyüdüğü sindirim vs geliştiği içinaslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylık
Evet canim. Ben salatada da sevdim tavsiye ederimevet internette var da tadini merak ettim
sesli takip et canim konustukca tanirsin :)
degisik lezzetler deneyeyim bende belki oglunda yer avakado cok faydali
canim eskilerde genel durum cogumuzda bar ama pes etmek yok sabir tasi acidir
yarin sabah tartil canim mutlaks
chianij onerolem miktari 15g bir dolu dolu corba kasigi ediyor canim
cok gecmis olsun benik esim banyoda dustu hafizasini kaybetti kizlar bilir bi gilm filan cektirin Allah korusun ic kanama catlaj vs olmasin
afiyet olsun canim
canim kesme ekmegi ilerde mahrumiyetini cekersin olvulu ye lutfen
abla ben olsam cikar ekmek alirim mis gibi havalarda
Bende yoğurda atıyorum arada canım, zararı varmıdır diye çekiniyorum.
Ben yararli diye okudugum icin yiyorum canim. Ama fazlasi da iyi degildir
Geçmiş olsun canım
kizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
Yok bende öyle biliyorum ama belki farklı bişey söyler dedim24 ay diye biliyorum sonrasında anne sütünün besleyici özelliği yeterli olmuyor büyüdüğü sindirim vs geliştiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?