Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menün
sabah
1 muz

öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez

akşam
1 kase kıymalı kuru fasulye
karnıbahar salatası

su şimdilik 2 lt.
menü verip kaçıyorum hemen
mutfak işerim vardı yaptım(tabi ki yine yemek) ortalığı toplayıp çayımı rahat içeyim dedim benim sıpaya 1 ekmek al demiştim unutmuş şimdi fark ettim ekmek yok, mecbur sabaha yesinler diye bişeyler pişiricem şimdi de yorulmuştum çay içecektim yaaf

Ulasacagiz canim hedeflerimize bende cok cokkk sevdim bu takimii:)

Kizlar cok fazla motivasyon dusuklugu yasiyorum hep yiyesim var
Yaaaa deme oyleee kendine baska ugraslar bul kafani dagitabileceginn
Tam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
Cok gecmis olsun canim varmi ciddi bi durum

Kızlar sabahları ekmek yiyorum biliyorsunuz ,bugün yemedim çok açlık hissettim ben
Canim cok zorlama kendni 1 dl tb ekmegi yiyebilirsn mesela sabahlari

Saol canim takip ediyorum simdi

Canım protein bar değilde, protein müsli heryerde satılmıyor sanırım,internette var bakarsan, protein bar yedim bildiğin çikolata.protein barı tercih etmem sanırım .
evet internette var da tadini merak ettim
sesli takip et canim konustukca tanirsin :)
Canim normalde avokadoyu ben zeytinyagli kirmizi biberli yiyorum. Bugun salatanin icine attim. Marul, turp, taze nane, avokado, havuc, domates, bol limon, chia tohumu. Bu sekilde yaptim cok yakisti tavsiye ederim
degisik lezzetler deneyeyim bende belki oglunda yer avakado cok faydali
Kizlar cok fazla motivasyon dusuklugu yasiyorum hep yiyesim var
canim eskilerde genel durum cogumuzda bar ama pes etmek yok sabir tasi acidir
Tüm gün dışarıdaydım sabah tartılmayı unuttum.
yarin sabah tartil canim mutlaks
Canım chia yı günde kaç tatlı kaşığı kullanıyorsun.

Bazı arkadaşlar yarın tartılacakmış canım.
chianij onerolem miktari 15g bir dolu dolu corba kasigi ediyor canim
Tam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
cok gecmis olsun benik esim banyoda dustu hafizasini kaybetti kizlar bilir bi gilm filan cektirin Allah korusun ic kanama catlaj vs olmasin
İyi akşamlar kızlar
Menüm

(11:00)
Sebzeli yumurta
1 dilim tb ekmeği

(19:30)
2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
6 yk zeytin yagli pırasa
Sirkeli havuç salatası

(20:30)
1 kupa Türk kahvesi

Su : 2lt
Spor yok
afiyet olsun canim
Kızlar sabahları ekmek yiyorum biliyorsunuz ,bugün yemedim çok açlık hissettim ben
canim kesme ekmegi ilerde mahrumiyetini cekersin olvulu ye lutfen
abla ben olsam cikar ekmek alirim mis gibi havalarda

Yarın tartılırım. Ya bisey yok gibi duruyor.esin nasıl olmuştu bayılma falan var mı ydı

kizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye

Ne güzel şu kadın yaradılışı emzirmeye başlarsın ağlayarak kesersin ağlayarak ama her şey mutlaka en zirvede yaşanır Kaptanım yavrucuğun ne kadar

Evet canim. Ben salatada da sevdim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…