- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.301
Profil resmindeki güzellik kimYok bende öyle biliyorum ama belki farklı bişey söyler dedim
Menü güzel görünüyor kahveye atacağın azıcık tarçın çok tok tutuyor deneyebilirsin tarçın seviyorsanBugunku menum
Sabah 8.30
Kasarli omlet
Acuka
Salatalik
1 dl tb ekmegi
Kiraz sapli cay
Ara 12.00
Sade turk kahvesi
Badem
Ogle 14.00
Haslanmis yumurta
Aksam 18.30
Kiyma kavurma
1 dl tb ekmegi
Su 2.5 lt spor 30 dk leslie 40 dk tempolu yuruyus
@Habinar.askrhpozitif .
Afiyet olsun veee kolay gelsin diyorum sana ablacimmenün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
1 kase kıymalı kuru fasulye
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
menü verip kaçıyorum hemen
mutfak işerim vardı yaptım(tabi ki yine yemek) ortalığı toplayıp çayımı rahat içeyim dedim benim sıpaya 1 ekmek al demiştim unutmuş şimdi fark ettim ekmek yok, mecbur sabaha yesinler diye bişeyler pişiricemşimdi de yorulmuştum çay içecektim yaaf
evet internette var da tadini merak ettim
sesli takip et canim konustukca tanirsin :)
degisik lezzetler deneyeyim bende belki oglunda yer avakado cok faydali
canim eskilerde genel durum cogumuzda bar ama pes etmek yok sabir tasi acidir
yarin sabah tartil canim mutlaks
chianij onerolem miktari 15g bir dolu dolu corba kasigi ediyor canim
cok gecmis olsun benik esim banyoda dustu hafizasini kaybetti kizlar bilir bi gilm filan cektirin Allah korusun ic kanama catlaj vs olmasin
afiyet olsun canim
canim kesme ekmegi ilerde mahrumiyetini cekersin olvulu ye lutfen
abla ben olsam cikar ekmek alirim mis gibi havalarda
Kıyamam ya kadın olmak ne zor yakizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
Afiyet olsun tatlım kaçamağı yakmissin Bravo tebriklerBugunku menum
Sabah 8.30
Kasarli omlet
Acuka
Salatalik
1 dl tb ekmegi
Kiraz sapli cay
Ara 12.00
Sade turk kahvesi
Badem
Ogle 14.00
Haslanmis yumurta
Aksam 18.30
Kiyma kavurma
1 dl tb ekmegi
@Habinar.askrhpozitif .
kut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadeceYarın tartılırım. Ya bisey yok gibi duruyor.esin nasıl olmuştu bayılma falan var mı ydı
evde yok lahana yapragi iyi geliyirmus onu kapatacagim simdi ustuneAdaçayı iç sütü azaltır.oglun kaç yaşında
25 aylik canim evet benik emzirmede cok zor oldu istemedi meme ucu yok 7 aya kadar 2-3ay emme grevi vs simdide boyle uzuluyoruz isteNe güzel şu kadın yaradılışı emzirmeye başlarsın ağlayarak kesersin ağlayarak ama her şey mutlaka en zirvede yaşanır Kaptanım yavrucuğun ne kadar
drumuzda kademeki kes dedi iki haftadir baya azalttik ama akli hep onda canim 24 aydan sonra bi faydasi yok kurandada 24 ay tabiki istersen emzirirsin ama beskenme priblemi olusuyor akli erdikce tek onu istiyir 26 ay sonrasida guvenli baglanma kisilik bireysellik icin onerilmiyo bizimkide 25 aylik oldu artikaslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylık
sagol canim insallah gecemizde kolay olurAy canım mecbur keseceksin zamanı geldiyse kolaylıklar dilerim.
baby miktarlari nerde ne kadar kasar ne kadar yumurta gibi gibiBugunku menum
Sabah 8.30
Kasarli omlet
Acuka
Salatalik
1 dl tb ekmegi
Kiraz sapli cay
Ara 12.00
Sade turk kahvesi
Badem
Ogle 14.00
Haslanmis yumurta
Aksam 18.30
Kiyma kavurma
1 dl tb ekmegi
@Habinar.askrhpozitif .
sorma canim banyoda basi dinmus petegin zemine yakin yerdeki tahliye borysuna carpmisti buldugumda suursuz sara krizi vaziyetindeydi oglum gormedi cok sukur o gece zaten musade altinda kaldi ertesi gun oglen cikti cok siddetli caromalarda normalmisAfiyet olsun veee kolay gelsin diyorum sana ablacim
neeeee eşin banyoda düşünce hafızasını mı kaybetti geçmiş olsun nasıl oldu bacım merak ettim çok zor olmuştur sizin için ya geçmiş olsun
Babam da trafik kazasının ardından beyin kanaması geçirmiş 1979 yılında İzmir'de acil ameliyat alınmış ve ameliyat sonrası kim olduğu nerede olduğu dahil yemek yemeyi bile unutmuş 3ay hastanede yatmış eve geldiğinde ne annemi ne ablamı tanıyor musun hatta anneme bu kizin ailesi yok mu akşam oldu merak ederler evine gitsin demiş
Kıyamam ya kadın olmak ne zor ya
Afiyet olsun tatlım kaçamağı yakmissin Bravo tebrikler
simit mecburi olmus miktaruda az afiyet olsun suuuu suuu diyorumMenüm
10:30=2haşlanmış yumurta bir ceri domates bir salatalık bol maydanoz iki dilim kepek ekmegi
4:30=çeyrek simit(disardaydim çok acıktım aksam saldırmayım diye yedim)
19:30=haşlanmış et bol salata yoğurt iki dilim ekmek
Su 2 litre
spor 1.5 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım sporun muhteşem olmuş hafiften kıskandımMenüm
10:30=2haşlanmış yumurta bir ceri domates bir salatalık bol maydanoz iki dilim kepek ekmegi
4:30=çeyrek simit(disardaydim çok acıktım aksam saldırmayım diye yedim)
19:30=haşlanmış et bol salata yoğurt iki dilim ekmek
Su 2 litre
spor 1.5 saat yürüyüş
Aferin tatlımsans_sans . Aynen canim yakmaya calistimmm
Ayy çok zor ya Rabbim kimseye göstermesin bir daha yadatmasin size dekut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadece
evde yok lahana yapragi iyi geliyirmus onu kapatacagim simdi ustune
25 aylik canim evet benik emzirmede cok zor oldu istemedi meme ucu yok 7 aya kadar 2-3ay emme grevi vs simdide boyle uzuluyoruz iste
drumuzda kademeki kes dedi iki haftadir baya azalttik ama akli hep onda canim 24 aydan sonra bi faydasi yok kurandada 24 ay tabiki istersen emzirirsin ama beskenme priblemi olusuyor akli erdikce tek onu istiyir 26 ay sonrasida guvenli baglanma kisilik bireysellik icin onerilmiyo bizimkide 25 aylik oldu artik
sagol canim insallah gecemizde kolay olur
baby miktarlari nerde ne kadar kasar ne kadar yumurta gibi gibi
sorma canim banyoda basi dinmus petegin zemine yakin yerdeki tahliye borysuna carpmisti buldugumda suursuz sara krizi vaziyetindeydi oglum gormedi cok sukur o gece zaten musade altinda kaldi ertesi gun oglen cikti cok siddetli caromalarda normalmis
simit mecburi olmus miktaruda az afiyet olsun suuuu suuu diyorum
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum burayı çok övdüler
76 kiloyum 1 çocuğum var öğretmenim. adım Poni.hedefim 65 kilo olmak
Vaav listeye hoşgeldin istikrarına hayranım bana azıcık verseneAfiyet olsun canım sporun muhteşem olmuş hafiften kıskandım
Aferin tatlım
Ayy çok zor ya Rabbim kimseye göstermesin bir daha yadatmasin size de
Bebeginle de kolaylıklar diliyorum benim bebeğim yok ama zor olduğunu gördüm etrafimdan RABBİM yardımcniz olsun inşallah
poni gelmiş hosgelmis gözümüz yolda kaldı ponicim sen gelene kadar burası baya kalabaliklasti çaktırma isimleri ezberleyemedim daha ama şükür listede yım artık
Unutmusum kaptanimm ya 1 adet yumurya kkdan kucuk kasarkut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadece
25 aylik canim evet benik emzirmede cok zor oldu istemedi meme ucu yok 7 aya kadar 2-3ay emme grevi vs simdide boyle uzuluyoruz iste
drumuzda kademeki kes dedi iki haftadir baya azalttik ama akli hep onda canim 24 aydan sonra bi faydasi yok kurandada 24 ay tabiki istersen emzirirsin ama beskenme priblemi olusuyor akli erdikce tek onu istiyir 26 ay sonrasida guvenli baglanma kisilik bireysellik icin onerilmiyo bizimkide 25 aylik oldu artik
sorma canim banyoda basi dinmus petegin zemine yakin yerdeki tahliye borysuna carpmisti buldugumda suursuz sara krizi vaziyetindeydi oglum gormedi cok sukur o gece zaten musade altinda kaldi ertesi gun oglen cikti cok siddetli caromalarda normalmis
Hosgeldinnnnn:) gozumuz yollarda kaldiiiii yaaa ozletttin kendiniiMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum burayı çok övdüler
Kızım canım benimProfil resmindeki güzellik kim
Bu kadr özlendiğimi bilsm daha önce gelirdimUnutmusum kaptanimm ya 1 adet yumurya kkdan kucuk kasar
Hosgeldinnnnn:) gozumuz yollarda kaldiiiii yaaa ozletttin kendinii
Anladjm canım bizimki 4 ay emdiği için biraktirma gibi bir durum olmadıkut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadece
hoşgeldin kaçakMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum burayı çok övdüler
Tam gaz devam canimmm :)Bu kadr özlendiğimi bilsm daha önce gelirdim
Sen naptn canm durumlar ne
Aşk olsun meslektaşım ne demek sen harikasın sen bu işi biliyorsun bu hafta bireyselde birinci olacaksın kilo vermek çok yakışmış fissssstiiiikkk gibi olmussun mankenler kıskanacak yakında hep böyle kendine değer ver zaten yaptığın şey hep böyle çıtır narin ol güzel öğretmenimVaav listeye hoşgeldin istikrarına hayranım bana azıcık versene
Ben de okuyacağım su karatayi karar verdim Burda baktığım kitapçılarda yoktu netten almayı düşünüyorumBenim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
İyi geceler güzellik bol eksiklerin olsun inşallahCanlar iyi geceler bol eksiler
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum burayı çok övdüler
amin canimAfiyet olsun canım sporun muhteşem olmuş hafiften kıskandım
Aferin tatlım
Ayy çok zor ya Rabbim kimseye göstermesin bir daha yadatmasin size de
Bebeginle de kolaylıklar diliyorum benim bebeğim yok ama zor olduğunu gördüm etrafimdan RABBİM yardımcniz olsun inşallah
poni gelmiş hosgelmis gözümüz yolda kaldı ponicim sen gelene kadar burası baya kalabaliklasti çaktırma isimleri ezberleyemedim daha ama şükür listede yım artık
emseder emmese dert kuzum yaAnladjm canım bizimki 4 ay emdiği için biraktirma gibi bir durum olmadı
hoşgeldin kaçak
hadi bakalim canim hakkinda hayirlisi insallah ise yarar bizimlede paylas bilgileriBenim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?