Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel görünüyor kahveye atacağın azıcık tarçın çok tok tutuyor deneyebilirsin tarçın seviyorsan

Afiyet olsun veee kolay gelsin diyorum sana ablacim
neeeee eşin banyoda düşünce hafızasını mı kaybetti geçmiş olsun nasıl oldu bacım merak ettim çok zor olmuştur sizin için ya geçmiş olsun
Babam da trafik kazasının ardından beyin kanaması geçirmiş 1979 yılında İzmir'de acil ameliyat alınmış ve ameliyat sonrası kim olduğu nerede olduğu dahil yemek yemeyi bile unutmuş 3ay hastanede yatmış eve geldiğinde ne annemi ne ablamı tanıyor musun hatta anneme bu kizin ailesi yok mu akşam oldu merak ederler evine gitsin demiş
kizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
Kıyamam ya kadın olmak ne zor ya
Afiyet olsun tatlım kaçamağı yakmissin Bravo tebrikler

Menüm
10:30=2haşlanmış yumurta bir ceri domates bir salatalık bol maydanoz iki dilim kepek ekmegi
4:30=çeyrek simit(disardaydim çok acıktım aksam saldırmayım diye yedim)
19:30=haşlanmış et bol salata yoğurt iki dilim ekmek
Su 2 litre
spor 1.5 saat yürüyüş

Yarın tartılırım. Ya bisey yok gibi duruyor.esin nasıl olmuştu bayılma falan var mı ydı
kut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadece
Adaçayı iç sütü azaltır.oglun kaç yaşında
evde yok lahana yapragi iyi geliyirmus onu kapatacagim simdi ustune
Ne güzel şu kadın yaradılışı emzirmeye başlarsın ağlayarak kesersin ağlayarak ama her şey mutlaka en zirvede yaşanır Kaptanım yavrucuğun ne kadar
25 aylik canim evet benik emzirmede cok zor oldu istemedi meme ucu yok 7 aya kadar 2-3ay emme grevi vs simdide boyle uzuluyoruz iste

aslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylık
drumuzda kademeki kes dedi iki haftadir baya azalttik ama akli hep onda canim 24 aydan sonra bi faydasi yok kurandada 24 ay tabiki istersen emzirirsin ama beskenme priblemi olusuyor akli erdikce tek onu istiyir 26 ay sonrasida guvenli baglanma kisilik bireysellik icin onerilmiyo bizimkide 25 aylik oldu artik
Ay canım mecbur keseceksin zamanı geldiyse kolaylıklar dilerim.
sagol canim insallah gecemizde kolay olur
baby miktarlari nerde ne kadar kasar ne kadar yumurta gibi gibi

sorma canim banyoda basi dinmus petegin zemine yakin yerdeki tahliye borysuna carpmisti buldugumda suursuz sara krizi vaziyetindeydi oglum gormedi cok sukur o gece zaten musade altinda kaldi ertesi gun oglen cikti cok siddetli caromalarda normalmis
simit mecburi olmus miktaruda az afiyet olsun suuuu suuu diyorum

Afiyet olsun canım sporun muhteşem olmuş hafiften kıskandım
sans_sans . Aynen canim yakmaya calistimmm
Aferin tatlım
Ayy çok zor ya Rabbim kimseye göstermesin bir daha yadatmasin size de
Bebeginle de kolaylıklar diliyorum benim bebeğim yok ama zor olduğunu gördüm etrafimdan RABBİM yardımcniz olsun inşallah
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum burayı çok övdüler
76 kiloyum 1 çocuğum var öğretmenim. adım Poni. hedefim 65 kilo olmak
poni gelmiş hosgelmis gözümüz yolda kaldı ponicim sen gelene kadar burası baya kalabaliklasti çaktırma isimleri ezberleyemedim daha ama şükür listede yım artık

Vaav listeye hoşgeldin istikrarına hayranım bana azıcık versene

Unutmusum kaptanimm ya 1 adet yumurya kkdan kucuk kasar

Hosgeldinnnnn:) gozumuz yollarda kaldiiiii yaaa ozletttin kendinii

Anladjm canım bizimki 4 ay emdiği için biraktirma gibi bir durum olmadı
hoşgeldin kaçak

Vaav listeye hoşgeldin istikrarına hayranım bana azıcık versene
Aşk olsun meslektaşım ne demek sen harikasın sen bu işi biliyorsun bu hafta bireyselde birinci olacaksın kilo vermek çok yakışmış fissssstiiiikkk gibi olmussun mankenler kıskanacak yakında hep böyle kendine değer ver zaten yaptığın şey hep böyle çıtır narin ol güzel öğretmenim
Nasıl iyi gaz veriyor muyum
Benim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
Ben de okuyacağım su karatayi karar verdim Burda baktığım kitapçılarda yoktu netten almayı düşünüyorum

bi bakalim acaba senin popoyada yer var mi :) gel kiz sıkısiriz

amin canim
Anladjm canım bizimki 4 ay emdiği için biraktirma gibi bir durum olmadı
hoşgeldin kaçak
emseder emmese dert kuzum ya
Benim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
hadi bakalim canim hakkinda hayirlisi insallah ise yarar bizimlede paylas bilgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…