- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.321
Bi oku baklm ise yararsa bnde okuyim ponicimm:)Benim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
afiyet olsun cabim sanada suuuuuuuu diyorumGeçmiş olsun canımNorth River
Sabah:
2 tane domates
2 yk lor
Ara:
Sütlü kahve
1 yk goji berry
Öğle:
1 tabak pırasa
Akşam:
1 tabak karnıbahar kısırı
Ara:
Kahve
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
afiyet olsun cabim sanada suuuuuuuu diyorum
olabilir miden dolu oldugu icin suya ihtiyac duymuyordurAy canım veremiyorsam sırf şu su yüzünden veremiyorum(( tüm gün elimden de düşmüyor, 1.5 lt zor bitiriyorum, çok fazla çay vs tükettiğim için sanırım, onları azaltıcam.
Aman canım sabret bende aynı durumdayım tutuyorum kendimi mezuniyete az kaldi
ayy çok geçmiş olsun inşallah biseyi yoktur
Ulasacagiz canim hedeflerimize bende cok cokkk sevdim bu takimii:)
Yaaaa deme oyleee kendine baska ugraslar bul kafani dagitabileceginn
Cok gecmis olsun canim varmi ciddi bi durum
Canim cok zorlama kendni 1 dl tb ekmegi yiyebilirsn mesela sabahlari
evet internette var da tadini merak ettim
sesli takip et canim konustukca tanirsin :)
degisik lezzetler deneyeyim bende belki oglunda yer avakado cok faydali
canim eskilerde genel durum cogumuzda bar ama pes etmek yok sabir tasi acidir
yarin sabah tartil canim mutlaks
chianij onerolem miktari 15g bir dolu dolu corba kasigi ediyor canim
cok gecmis olsun benik esim banyoda dustu hafizasini kaybetti kizlar bilir bi gilm filan cektirin Allah korusun ic kanama catlaj vs olmasin
afiyet olsun canim
canim kesme ekmegi ilerde mahrumiyetini cekersin olvulu ye lutfen
abla ben olsam cikar ekmek alirim mis gibi havalarda
kizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
aslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylık
Geçmiş olsun canımkut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadece
evde yok lahana yapragi iyi geliyirmus onu kapatacagim simdi ustune
25 aylik canim evet benik emzirmede cok zor oldu istemedi meme ucu yok 7 aya kadar 2-3ay emme grevi vs simdide boyle uzuluyoruz iste
drumuzda kademeki kes dedi iki haftadir baya azalttik ama akli hep onda canim 24 aydan sonra bi faydasi yok kurandada 24 ay tabiki istersen emzirirsin ama beskenme priblemi olusuyor akli erdikce tek onu istiyir 26 ay sonrasida guvenli baglanma kisilik bireysellik icin onerilmiyo bizimkide 25 aylik oldu artik
sagol canim insallah gecemizde kolay olur
baby miktarlari nerde ne kadar kasar ne kadar yumurta gibi gibi
sorma canim banyoda basi dinmus petegin zemine yakin yerdeki tahliye borysuna carpmisti buldugumda suursuz sara krizi vaziyetindeydi oglum gormedi cok sukur o gece zaten musade altinda kaldi ertesi gun oglen cikti cok siddetli caromalarda normalmis
simit mecburi olmus miktaruda az afiyet olsun suuuu suuu diyorum
gayet iyi canimKilom cuma:88
Bugün:87.5
Fark:0.5
Haklısın kaptanim keşke emseydi daha mutlu olurdum mamayla buyumezdibi bakalim acaba senin popoyada yer var mi :) gel kiz sıkısiriz
amin canim
emseder emmese dert kuzum ya
hadi bakalim canim hakkinda hayirlisi insallah ise yarar bizimlede paylas bilgileri
O kadar iyi anlıyorum ki kk ya geleli 4 sene olmuş 4 senedir uğraşıyorum kilomla hala hedefe ulaşmış degilimValla canim sabredemiyorum artik yillardir ayni sorun tut su girtlagibugrasma diyip kiziyorum kendime
Valla canim sanirim kizimin bebeklerine elbise dikemeye baslocam tabi amatorce ama bakalim
Offf bebek cok depresifim
Ada cayi ic canim sutun kesilmesine uardimci olur
Canim.ozelligi kalmamasi ayri bi yana Kurani Kerimde de 24 aydan sonra kesilmeli yazio zaten keyif kahvesi gibi oluo hoc bi ozelligi yok beyaz su bence halafa emzirmesin cocuk travmasi olarak da yansiyabilir cocuguna akli erince anneden ayrilmayi daha net anladigi icin
Allah yardımcın olsun kaptanimgunaydin sukurler olsun ki gece bitti ikide kalkti hickirira hickira aglamalar sozde kademeli biraktik babasi sakinlestirdi vs normal sut teklif etti biberona koymus icmedi bardakta pipetle icti biberon aliskanligi yok zaten 4 de gonlu lupo uyudu biraz oncede yine krize girdi ama oyle hickiriklarla aglama degil gece boyu salladim galiba
Ay kıyamam. Bahar sütten mi kesiyosngunaydin sukurler olsun ki gece bitti ikide kalkti hickirira hickira aglamalar sozde kademeli biraktik babasi sakinlestirdi vs normal sut teklif etti biberona koymus icmedi bardakta pipetle icti biberon aliskanligi yok zaten 4 de gonlu lupo uyudu biraz oncede yine krize girdi ama oyle hickiriklarla aglama degil gece boyu salladim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?