Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım North River

Sabah:
2 tane domates
2 yk lor

Ara:
Sütlü kahve
1 yk goji berry

Öğle:
1 tabak pırasa

Akşam:
1 tabak karnıbahar kısırı

Ara:
Kahve

1.5 lt su
1 saat yürüyüş

Aman canım sabret bende aynı durumdayım tutuyorum kendimi mezuniyete az kaldi
ayy çok geçmiş olsun inşallah biseyi yoktur

Valla canim sabredemiyorum artik yillardir ayni sorun tut su girtlagibugrasma diyip kiziyorum kendime

Valla canim sanirim kizimin bebeklerine elbise dikemeye baslocam tabi amatorce ama bakalim

Offf bebek cok depresifim

kizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye

Ada cayi ic canim sutun kesilmesine uardimci olur

aslında doktora sormak lazım canım ne kadar emzirilmeli diye eltim hala emziriyor 30 aylık

Canim.ozelligi kalmamasi ayri bi yana Kurani Kerimde de 24 aydan sonra kesilmeli yazio zaten keyif kahvesi gibi oluo hoc bi ozelligi yok beyaz su bence halafa emzirmesin cocuk travmasi olarak da yansiyabilir cocuguna akli erince anneden ayrilmayi daha net anladigi icin

Geçmiş olsun canım

gunaydin sukurler olsun ki gece bitti ikide kalkti hickirira hickira aglamalar sozde kademeli biraktik babasi sakinlestirdi vs normal sut teklif etti biberona koymus icmedi bardakta pipetle icti biberon aliskanligi yok zaten 4 de gonlu lupo uyudu biraz oncede yine krize girdi ama oyle hickiriklarla aglama degil gece boyu salladim galiba

bi bakalim acaba senin popoyada yer var mi :) gel kiz sıkısiriz

amin canim

emseder emmese dert kuzum ya
hadi bakalim canim hakkinda hayirlisi insallah ise yarar bizimlede paylas bilgileri
Haklısın kaptanim keşke emseydi daha mutlu olurdum mamayla buyumezdi
O kadar iyi anlıyorum ki kk ya geleli 4 sene olmuş 4 senedir uğraşıyorum kilomla hala hedefe ulaşmış degilim

Allah yardımcın olsun kaptanim

Ay kıyamam. Bahar sütten mi kesiyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…