Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay canım veremiyorsam sırf şu su yüzünden veremiyorum (( tüm gün elimden de düşmüyor, 1.5 lt zor bitiriyorum, çok fazla çay vs tükettiğim için sanırım, onları azaltıcam.

Günaydın kızlar

Kızlar günaydınlar.
Dün akşam uyumuşum erkenden gece kalktım bir fasıl yürüdüm bir daha uyudum.

Günaydınlar arkadaşlar herkese güzel günler
Günaydın kızlar been Poni 1.5 yıl önce katılmıştım 9.takıma şimdi izindeyim o zamanlar 95 kiloydum o halimi hatırlamak bile istemiyorum. iki ileri bir geri şekilde 20 kilo gitti çok çabuk motivasyonu düşen biriyim hele ki şu sıralar motivasyonu ara ki bulasın bnde. 10 kilo daha verip kızımın 19 mayıstaki doğum gününde 65 olmak istiyorum

Allah kolaylık versin ama çok sevap hasta birine bakmak geçenlerde ben de anneme baktım hemde kv demde vardı düşün artık.
Arada çok kaldım o yüzden hastalandığımı düşünüyorum çünkü stres ortadan kalkınca hemen toparlandım.

Geldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu

menün çok güzel doktor takibiyle yapıyorsun galiba

menün güzel kalorisi çok düşük sanki 1000 kalorinin altında gibi geldi sıkıntı olmaz inşallah

Günaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
Kaptan kim bilmiyorum ama torpilde istemiyorum canlar

çocuklar işte
diyetteyken muzu fazla tüketme bence

Günaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
Beril kaptanım seni görmek ne güzel iki yıl önce desteğinle verdiklerimi fazlasıyla aldım nedir bu alıp vermedeki daha doğrusu hep almadaki istikrar anlamadım sen kilo mu aldın hiç dert etme senin azmin yeter başarmaya kocaman öpüyorum

Ben rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek

Ben rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
Sorma bir gittim bide gittim dönüşüm felaket oldu hiç görmediğim kilo 103 sen şimdi kaçsın sütlaç için o aç bilaç bekleyişin azmin hep aklımda memlekete döndün ve her şey yolundamı sevinirim senin adına

Bir Sekilde yolunda ikizler eczacilik okuyor digerleri buyuyor Anne enine buyudu
Simdi o hirsi bulamiyorum cok denedim ama nefes hanimin hastaliklari baltaladi diyetimi ama yaz geliyor tutustu eteklerim
Yapariz kiz inan karataydan mi devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…