- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.341
Ay canım veremiyorsam sırf şu su yüzünden veremiyorum(( tüm gün elimden de düşmüyor, 1.5 lt zor bitiriyorum, çok fazla çay vs tükettiğim için sanırım, onları azaltıcam.
Günaydın kızlar
Kızlar günaydınlar.
Dün akşam uyumuşum erkenden gece kalktım bir fasıl yürüdüm bir daha uyudum.
Günaydın kızlar been Poni 1.5 yıl önce katılmıştım 9.takıma şimdi izindeyim o zamanlar 95 kiloydumGünaydınlar arkadaşlar herkese güzel günler
Allah kolaylık versin ama çok sevap hasta birine bakmak geçenlerde ben de anneme baktım hemde kv demde vardı düşün artık.Bebeğim vaktim yok gelemiyorum burayaşuursuz ca yiyorum nolucak bilmiyorum.
Yok canım ya kv dem bende ameliyat oldu ya evdeyim sürekli yoruldum sıkıldım bunaldim.
inşallah ulaştigin günleri görürüz bebeğim. Valla ben yiyorum da farkında olmadan yiyorum sabah kalıyorum düzgün bir kahvaltı sonra bakıyorum sapitmisim farkında değilim. Dur demem lazım buraya gelmem şart gelsem zaten kaçamak yapmam ve hersey guzrl olur.
hayatım o kiloda değilim suan68 lere inip tekrar 75 lere çıktım suan 76 77 lerdeyim çok mutsuzum emeklerim farkında olmadan heba oldu
Keşke kendime ayirabilecegim bi zaman olsada yürüsem canım hatta yürümeyi bırak leslie yapabilmeye bile razıyım.
Geldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucuGünaydın kızlar been Poni 1.5 yıl önce katılmıştım 9.takıma şimdi izindeyim o zamanlar 95 kiloydumo halimi hatırlamak bile istemiyorum. iki ileri bir geri şekilde 20 kilo gitti çok çabuk motivasyonu düşen biriyim hele ki şu sıralar motivasyonu ara ki bulasın bnde. 10 kilo daha verip kızımın 19 mayıstaki doğum gününde 65 olmak istiyorum
6 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.30
1kk b peynir
6 zeytin
1 TL diyabetik reçel
2d. Ekmek
Domates
Ara 13.30
1armut
1sb süt
Öğle 14.45
Yoğurtlu brokoli salatası (2yk )
Mantar sote (6yk)
2d ekmek
Ara 17.45
1 büyük yeşil elma
Akşam 19.30
Mantar sote (4-5 YK )
2 d ekmek
Salata
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Su 2 lt
45 dk tempolu yürüyüş
@askrhpozitif @Habinar
Belki biraz daha yürürüm akşam kızlar
menün güzel kalorisi çok düşük sanki 1000 kalorinin altında gibi geldi sıkıntı olmaz inşallahSabah 10.00
Yoğurla protein müsli,içine 4 adet ceviz ekledim.
Ara 12.30
7 badem 1 bardak ayran
Öğlen
15.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam 18.45
1 tabak pirinçsiz bamya
1 bardak ayran
Sanki biraz düzensiz oldu gibi
Su 2 litre
Spor akşam eliptik 15 dakika yapacağım bugün biraz yorgun gibiyim 4000 adım yürümüşüm
ayyy geçmiş olsun bir sıkıntı yoktur inşallahTam selam vereyim kızlar nasılmış bakayım dedim büyük oglum banyodan çığlık attı.düşmüş kafayı klozete çarpmış.
aman dikkat et gözün üstünde olsun kaç yaşındaBaşım ağrıyor diyor saol canım
menün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
1 kase kıymalı kuru fasulye
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
menü verip kaçıyorum hemen
mutfak işerim vardı yaptım(tabi ki yine yemek) ortalığı toplayıp çayımı rahat içeyim dedim benim sıpaya 1 ekmek al demiştim unutmuş şimdi fark ettim ekmek yok, mecbur sabaha yesinler diye bişeyler pişiricemşimdi de yorulmuştum çay içecektim yaaf
Beril kaptanım seni görmek ne güzel iki yıl önce desteğinle verdiklerimi fazlasıyla aldım nedir bu alıp vermedeki daha doğrusu hep almadaki istikrar anlamadım sen kilo mu aldın hiç dert etme senin azmin yeter başarmaya kocaman öpüyorumGünaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
kaç aylık oğlun neden kestinkizlar oglumu memeden kesiyorum gogusler acayip agriyor sistiler hatta akmaya basladi uzerime akmis esim fark etti zaten duygular selale demez mi oglumun riski diye
Ben rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldimBeril kaptanım seni görmek ne güzel iki yıl önce desteğinle verdiklerimi fazlasıyla aldım nedir bu alıp vermedeki daha doğrusu hep almadaki istikrar anlamadım sen kilo mu aldın hiç dert etme senin azmin yeter başarmaya kocaman öpüyorum
hiiiiiiiç alakası yok bir ilaç var her istemeden önce sür kokusu bile çok kötü kaç yaşında olursa olsun bıraktırır.süre çok uzun olduğunda çocuğun aklı erdiğinde bıraktırmak çok zor olur mervecim.
Sorma bir gittim bide gittim dönüşüm felaket oldu hiç görmediğim kilo 103 sen şimdi kaçsın sütlaç için o aç bilaç bekleyişin azmin hep aklımda memlekete döndün ve her şey yolundamı sevinirim senin adınaBen rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
Bir Sekilde yolunda ikizler eczacilik okuyor digerleri buyuyor Anne enine buyuduSorma bir gittim bide gittim dönüşüm felaket oldu hiç görmediğim kilo 103 sen şimdi kaçsın sütlaç için o aç bilaç bekleyişin azmin hep aklımda memlekete döndün ve her şey yolundamı sevinirim senin adına
Ciddi kuzum 24 haftalik dogdu 3 büyük ameliyat gecirdi simdide astim ilaslariyla devam ediyoz ama bugune sükür bin sükürBerill çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?