Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok çok geçmiş olsun size
maşallah ikiyi tamamladıysan takma kafana çok uzayınca ciddi beslenme sorunu oluyor Allah kolaylık versin.

çocuklar işte
diyetteyken muzu fazla tüketme bence
gülüm ben diyet yapmıyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum muzu kasılma ve uyuşmalarım olduğun(magnezyum için) da her gün yemem lazım ama unutuyorum ya da karnım tok oluyor sonra yerim diye diye gün bitiyor
doktorun verdiği suda eriyen megnezyumu içmek istemiyorum kusturuyor beni

Kızlar günaydınlar.
Dün akşam uyumuşum erkenden gece kalktım bir fasıl yürüdüm bir daha uyudum.
günaydın canım ihh yuruyuste yapilmis

Günaydınlar arkadaşlar herkese güzel günler
Günaydın
Günaydın hatunlar mutlu sabahlar
günaydın

Arkadaşlar teknik arizalardan yogunluktan ve internetsizlikten dun yazamadim. Bu sabahki kilomu yazıyorum.
Cuma:87.2
Salı:86.3
Fark:900 gr
Haftasonu ödem attirici detoks suyu içtim.
Cumaya daha güzel bir eksi gelecek desene
abla hoşgeldin iyiki geldin

Benim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
aynen canım ben de hamurişi bağımlısıyım gece yarısı börek açtığımı bilirim eşim işe götürsün diye uyumadan önce de bir tabak yediğimi

Bir Sekilde yolunda ikizler eczacilik okuyor digerleri buyuyor Anne enine buyudu
Simdi o hirsi bulamiyorum cok denedim ama nefes hanimin hastaliklari baltaladi diyetimi ama yaz geliyor tutustu eteklerim
Yapariz kiz inan karataydan mi devam edeceksin

Ciddi kuzum 24 haftalik dogdu 3 büyük ameliyat gecirdi simdide astim ilaslariyla devam ediyoz ama bugune sükür bin sükür
Beril sen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin hep zorluklarla sınanıp alnın akıyla çıkıyorsun yavrucuğun senden çok şey almıştır sımısıkı tutunup bu zor günleri mutlaka atlatır dualarımız seninle olsun
Karataya devam çünkü beni o yola sokuyor sınır yok sınır problemi yaşamak istemiyorum buğday ve şeker türevlerinden uzak kalınca daha kolay gidiyor başladım bakalım
İkizlere çok sevindim ne çabuk üniversiteli oldular tebrikler

ben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.

ben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.
benim troid ameliyatın da paratroidler zarar görmüş(mercimek kadar bir organ vucutta kalsiyumu ayarlıyor )
sonrada fibromiyalji eklendi (yumuşak doku romatizması dolaşan şiddetli ağrılar uyuşmalar v.s. yapıyor)
süt ürünü çok kullansam kan ilacı ekliyorlar az kullansam uyuşmalar artık millet koca makyaj çantasıyla gezer ben ilaç çantasıyla geziyorum doğal yollarla desteklemeye çalışıyorum ilaçlardan bıktım :)

Allah şifa versin ben de de troit var

hoş geldin :)
senin de sanki başarı öykün varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum

Ben rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
rabbim kızına şifa versin 5. çocuk mu maşallah hepsi büyüsün asıl o zaman tadını çıkaracaksın çok çocuğun olmasını şimdi ne kadarlık kızın

North River gülüm tartıldın mı geçmişe göz attım gözden mi kaçırdım
gerçi sabaha kadar kuzuyu sallamışsın tartılsan da doğru sonuç çıkmaz ki tartılmadıysan boş ver gitsin

Günlük veya haftalık mecburi mesaj sayısı yada bilmem gereken gruba ait bir kural var mı sormakta geciktim Kaptanım
günlük en az 5 mesaj menülere yorum, tüm mesajları okumak kurallardı eksik varsa tamamlar arkadaşlar
bu arada hoş geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…