- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.361
çok çok geçmiş olsun sizekut sesine gittim ki sara krizi gibi bir haldeydi suuru gitmisti gozler yukari dogru bakiyor ben telefinu alip komsunun ziline bastiginda kendi kalkti iyiyim korkma dedi salona gectik kismi jayip vardi beni oglumuzu hatirliyirdu sadece
evde yok lahana yapragi iyi geliyirmus onu kapatacagim simdi ustune
25 aylik canim evet benik emzirmede cok zor oldu istemedi meme ucu yok 7 aya kadar 2-3ay emme grevi vs simdide boyle uzuluyoruz iste
drumuzda kademeki kes dedi iki haftadir baya azalttik ama akli hep onda canim 24 aydan sonra bi faydasi yok kurandada 24 ay tabiki istersen emzirirsin ama beskenme priblemi olusuyor akli erdikce tek onu istiyir 26 ay sonrasida guvenli baglanma kisilik bireysellik icin onerilmiyo bizimkide 25 aylik oldu artik
sagol canim insallah gecemizde kolay olur
baby miktarlari nerde ne kadar kasar ne kadar yumurta gibi gibi
sorma canim banyoda basi dinmus petegin zemine yakin yerdeki tahliye borysuna carpmisti buldugumda suursuz sara krizi vaziyetindeydi oglum gormedi cok sukur o gece zaten musade altinda kaldi ertesi gun oglen cikti cok siddetli caromalarda normalmis
simit mecburi olmus miktaruda az afiyet olsun suuuu suuu diyorum
gülüm ben diyet yapmıyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum muzu kasılma ve uyuşmalarım olduğun(magnezyum için) da her gün yemem lazım ama unutuyorum ya da karnım tok oluyor sonra yerim diye diye gün bitiyorçocuklar işte
diyetteyken muzu fazla tüketme bence
günaydın canım ihh yuruyuste yapilmisKızlar günaydınlar.
Dün akşam uyumuşum erkenden gece kalktım bir fasıl yürüdüm bir daha uyudum.
GünaydınGünaydınlar arkadaşlar herkese güzel günler
günaydınGünaydın hatunlar mutlu sabahlar
Cumaya daha güzel bir eksi gelecek deseneArkadaşlar teknik arizalardan yogunluktan ve internetsizlikten dun yazamadim. Bu sabahki kilomu yazıyorum.
Cuma:87.2
Salı:86.3
Fark:900 gr
Haftasonu ödem attirici detoks suyu içtim.
abla hoşgeldin iyiki geldinGünaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
Kaptan kim bilmiyorum ama torpilde istemiyorum canlar
aynen canım ben de hamurişi bağımlısıyım gece yarısı börek açtığımı bilirim eşim işe götürsün diye uyumadan önce de bir tabak yediğimiBenim düşmanım ekmek ve çikolaa kızlar. ekmeği hayatımdan çıkarmam lazım önce bu yüzden karatayın sarı mezuralı kitabına başladım
Bir Sekilde yolunda ikizler eczacilik okuyor digerleri buyuyor Anne enine buyudu
Simdi o hirsi bulamiyorum cok denedim ama nefes hanimin hastaliklari baltaladi diyetimi ama yaz geliyor tutustu eteklerim
Yapariz kiz inan karataydan mi devam edeceksin
Beril sen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin hep zorluklarla sınanıp alnın akıyla çıkıyorsun yavrucuğun senden çok şey almıştır sımısıkı tutunup bu zor günleri mutlaka atlatır dualarımız seninle olsunCiddi kuzum 24 haftalik dogdu 3 büyük ameliyat gecirdi simdide astim ilaslariyla devam ediyoz ama bugune sükür bin sükür
ben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.gülüm ben diyet yapmıyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum muzu kasılma ve uyuşmalarım olduğun(magnezyum için) da her gün yemem lazım ama unutuyorum ya da karnım tok oluyor sonra yerim diye diye gün bitiyor
doktorun verdiği suda eriyen megnezyumu içmek istemiyorum kusturuyor beni
günaydın canım ihh yuruyuste yapilmis
Günaydın
günaydın
Cumaya daha güzel bir eksi gelecek desene
abla hoşgeldin iyiki geldin
benim troid ameliyatın da paratroidler zarar görmüş(mercimek kadar bir organ vucutta kalsiyumu ayarlıyor )ben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.
Allah şifa versin ben de de troit varbenim troid ameliyatın da paratroidler zarar görmüş(mercimek kadar bir organ vucutta kalsiyumu ayarlıyor )
sonrada fibromiyalji eklendi (yumuşak doku romatizması dolaşan şiddetli ağrılar uyuşmalar v.s. yapıyor)
süt ürünü çok kullansam kan ilacı ekliyorlar az kullansam uyuşmalar artık millet koca makyaj çantasıyla gezer ben ilaç çantasıyla geziyorum doğal yollarla desteklemeye çalışıyorum ilaçlardan bıktım :)
hoş geldin :)Günaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
Kaptan kim bilmiyorum ama torpilde istemiyorum canlar
sabir tasimi ama yasla alakali krizleri daha etkili dun gece apartman kesin ayaktayduhiiiiiiiç alakası yok bir ilaç var her istemeden önce sür kokusu bile çok kötü kaç yaşında olursa olsun bıraktırır.
rabbim kızına şifa versin 5. çocuk mu maşallah hepsi büyüsün asıl o zaman tadını çıkaracaksın çok çocuğun olmasını şimdi ne kadarlık kızınBen rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
yazmışsın zaten astımmış az büyüsün damla sakızı zeytin yağı yaparsın şifa olur inşallahCiddi kuzum 24 haftalik dogdu 3 büyük ameliyat gecirdi simdide astim ilaslariyla devam ediyoz ama bugune sükür bin sükür
ben de artık troid bezi de yokAllah şifa versin ben de de troit var
günlük en az 5 mesaj menülere yorum, tüm mesajları okumak kurallardı eksik varsa tamamlar arkadaşlarGünlük veya haftalık mecburi mesaj sayısı yada bilmem gereken gruba ait bir kural var mı sormakta geciktim Kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?