- 8 Şubat 2017
- 2.023
- 9.449
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.381
Teşekkürler , hoşbuldukgünlük en az 5 mesaj menülere yorum, tüm mesajları okumak kurallardı eksik varsa tamamlar arkadaşlar
bu arada hoş geldin :)
görürsün gülüm azıcık sabır hem 500 gr ın nesini beğenmiyorsun bedenin nankör değil isteyince veriyor değil mi yeter ki vermeye devam etsin eksi 300-500 1000 demeden hepsi bizim olsun :)7 'li rakamları görmek istiyore artık beenn
Günaydınlar :)
günaydın bu hafta spora ve proteine ağırlık verirsen bence 7 li rakamları görürsün tatlimBen az önce tartıldım
Cuma 80.9
Bugün 80.4
Fark 500 gr.'cık
Eksi candırgörürsün gülüm azıcık sabır hem 500 gr ın nesini beğenmiyorsun bedenin nankör değil isteyince veriyor değil mi yeter ki vermeye devam etsin eksi 300-500 1000 demeden hepsi bizim olsun :)
Olmazmi hic 50 küsür kiloydu verilenhoş geldin :)
senin de sanki başarı öykün varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
Mervis seni pek dinc goruyom cadi uyutuyormu artikEksi candırher şekli kabulumuz
pehh antideprasan da neymiş biz psikolağa ihtiyaç duymadan tüm derdini neşesini çay kahve eşliğin de birbiriyle paylaşıp rahatlayan çözümler bulan bir milletin kadınlarıyız :))Mervem günaydinnnnn
Kaptan gelisime sevinme 5 mesaj anlasalim ama önce günaydin
Hocam kitkurdum cocuklarim Insallah benim gibi sinanmaz hayatla ama güc müc kalmadi bilesin antideptesanlar en sadik dostum
Uzun gittin bacim yoklugunda yokolanlari bilemiyon simdikkkk
Diyosun.....pehh antideprasan da neymiş biz psikolağa ihtiyaç duymadan tüm derdini neşesini çay kahve eşliğin de birbiriyle paylaşıp rahatlayan çözümler bulan bir milletin kadınlarıyız :))
biz sana antidepresandan daha iyi geliriz bir bakarsın zamanla ihtiyacın bile kalmamış ilaca :)
Yerim Bak seniaa açıklama yapmadan cahil cahil yazmış gibi oldumberilceee benim de kullanmam lazım ağrıları azaltıyormuş ne alakası varsa doktor verdi kullanmıyorum 5-6 sene önce bir dönem kullanırken sürekli kahkaha atıp durmuştum 1-2 ay kullanıp bıraktım, şimdide bağımlılık yapar diye kullanmıyorum,
yapılan araştırmalar arkadaşlarıyla dertleşen insanların psikatriye hiç ihtiyaç duymadığını kanıtlamış, türkler de psikatriste ihtiyaç duyma sıralamasın da en aşağılardaymış o yüzden dedim gülüm yanlış anlaşılma olmasın
Mervem günaydinnnnn
Hocam kitkurdum cocuklarim Insallah benim gibi sinanmaz hayatla ama güc müc kalmadi bilesin antideptesanlar en sadik dostum
Sen burada ol ablada enerjinin yeter bize yok abla uykusuzluğa devam ama ben alıştım artık uykusuzluğaMervis seni pek dinc goruyom cadi uyutuyormu artik
canin günler uzadi nasil olacak oyleSen burada ol ablada enerjinin yeter bize yok abla uykusuzluğa devam ama ben alıştım artık uykusuzluğa
pişmanlık benim kitabım da yok bacım :))Diyosun.....
Eminsin......
E bende gozu kapali emanet ederim kendimi size o zaman
Simdi anlasalim ilaclardan kurtarin
25-30 kilo verdirin
Sonra özguvenimi tazeleyin
Hä birde aksama zeytinyagli fasulye ve sebzeli Bulgur pilavi pisecek haberiniz olsun
Ekimim annem yüz vermeyin bana pisman olursunuz kuzum
canına kurban ye beni çok tatlukum amaYerim Bak seni
Yok çok şükür gitti abla bir şekilde dengelemeye çalışıyorum uykumucanin günler uzadi nasil olacak oyle
Daimi misafirler evdemi bari gündüz uyusan
Mervem günaydinnnnn
tutuldun mu canim yattigimiz yeri bilmiyoruz kiGünaydın kızlar umarım güzel bir gün olur sol sırtım ve kolum tutulmuş benim
amin canim hepimizinHaklısın kaptanim keşke emseydi daha mutlu olurdum mamayla buyumezdi
O kadar iyi anlıyorum ki kk ya geleli 4 sene olmuş 4 senedir uğraşıyorum kilomla hala hedefe ulaşmış degilim
Allah yardımcın olsun kaptanim
masallah canimKızlar günaydınlar.
Dün akşam uyumuşum erkenden gece kalktım bir fasıl yürüdüm bir daha uyudum.
gunaydin canim sende bizim gibi kilo hdf guncel yazar misin nickinin altinsGünaydınlar arkadaşlar herkese güzel günler
gunaydin aysemmGünaydın hatunlar mutlu sabahlar
evet canim cok zormus vallaAy kıyamam. Bahar sütten mi kesiyosn
guzel sozmusGeldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu
gayet guzelArkadaşlar teknik arizalardan yogunluktan ve internetsizlikten dun yazamadim. Bu sabahki kilomu yazıyorum.
Cuma:87.2
Salı:86.3
Fark:900 gr
Haftasonu ödem attirici detoks suyu içtim.
iyi ki beceriksizimaynen canım ben de hamurişi bağımlısıyım gece yarısı börek açtığımı bilirim eşim işe götürsün diye uyumadan önce de bir tabak yediğimi
12 yaşında okula gitmesin dedim eşime yolladı yinedeaman dikkat et gözün üstünde olsun kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?