Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

7 'li rakamları görmek istiyore artık beenn
görürsün gülüm azıcık sabır hem 500 gr ın nesini beğenmiyorsun bedenin nankör değil isteyince veriyor değil mi yeter ki vermeye devam etsin eksi 300-500 1000 demeden hepsi bizim olsun :)

Mervem günaydinnnnn
Kaptan gelisime sevinme 5 mesaj anlasalim ama önce günaydin
Hocam kitkurdum cocuklarim Insallah benim gibi sinanmaz hayatla ama güc müc kalmadi bilesin antideptesanlar en sadik dostum
Uzun gittin bacim yoklugunda yokolanlari bilemiyon simdikkkk

pehh antideprasan da neymiş biz psikolağa ihtiyaç duymadan tüm derdini neşesini çay kahve eşliğin de birbiriyle paylaşıp rahatlayan çözümler bulan bir milletin kadınlarıyız :))
biz sana antidepresandan daha iyi geliriz bir bakarsın zamanla ihtiyacın bile kalmamış ilaca :)

Diyosun.....
Eminsin......
E bende gozu kapali emanet ederim kendimi size o zaman
Simdi anlasalim ilaclardan kurtarin
25-30 kilo verdirin
Sonra özguvenimi tazeleyin
Hä birde aksama zeytinyagli fasulye ve sebzeli Bulgur pilavi pisecek haberiniz olsun
Ekimim annem yüz vermeyin bana pisman olursunuz kuzum

aa açıklama yapmadan cahil cahil yazmış gibi oldum berilceee benim de kullanmam lazım ağrıları azaltıyormuş ne alakası varsa doktor verdi kullanmıyorum 5-6 sene önce bir dönem kullanırken sürekli kahkaha atıp durmuştum 1-2 ay kullanıp bıraktım, şimdide bağımlılık yapar diye kullanmıyorum,
yapılan araştırmalar arkadaşlarıyla dertleşen insanların psikatriye hiç ihtiyaç duymadığını kanıtlamış, türkler de psikatriste ihtiyaç duyma sıralamasın da en aşağılardaymış o yüzden dedim gülüm yanlış anlaşılma olmasın

Yerim Bak seni

Mervis seni pek dinc goruyom cadi uyutuyormu artik
Sen burada ol ablada enerjinin yeter bize yok abla uykusuzluğa devam ama ben alıştım artık uykusuzluğa

pişmanlık benim kitabım da yok bacım :))
eminim sen gel teslim et kendini, benim çok büyük hafıza sorunlarım var senin başarı hikayen olduğunu nasıl hatırladım şimdi aklıma geldi sık kullanılanlara eklemiştim arada açıp okuyordum ondan hatırladım . sen ki dağları devirmiş 50 kilo vermiş bir çok kadına ilham kaynağı olmuş merdivenin en üst basamağına çıkmış zirveyi görmüş birisin, bir şeyi bir kere başardın mı 2. defa başarmak çok daha kolaydır ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun sıfırdan öğrenmeyeceksin
ben seni ilaçlardan kurtarayım diğer kızlar da kilolardan ikimizi de kurtarsın ANLAŞTIKKK

Yok olanları bilahare anlat
Deepraasyon ilacına ben de karşıyım sen zaten ilaç gibi hatunsun herkese merhem olup da kendine olama bu kabul edilemez
Fırsat bulup buraya gelirsen arada ortam değiştirmiş olursun enerjin yükselir yine

Günaydın kızlar umarım güzel bir gün olur sol sırtım ve kolum tutulmuş benim
tutuldun mu canim yattigimiz yeri bilmiyoruz ki
amin canim hepimizin
Kızlar günaydınlar.
Dün akşam uyumuşum erkenden gece kalktım bir fasıl yürüdüm bir daha uyudum.
masallah canim
Günaydınlar arkadaşlar herkese güzel günler
gunaydin canim sende bizim gibi kilo hdf guncel yazar misin nickinin altins

Günaydın hatunlar mutlu sabahlar
gunaydin aysemm
Ay kıyamam. Bahar sütten mi kesiyosn
evet canim cok zormus valla
Geldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu
guzel sozmus
Arkadaşlar teknik arizalardan yogunluktan ve internetsizlikten dun yazamadim. Bu sabahki kilomu yazıyorum.
Cuma:87.2
Salı:86.3
Fark:900 gr
Haftasonu ödem attirici detoks suyu içtim.
gayet guzel
aynen canım ben de hamurişi bağımlısıyım gece yarısı börek açtığımı bilirim eşim işe götürsün diye uyumadan önce de bir tabak yediğimi
iyi ki beceriksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…