- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.401
Ekim ben cok yorgundum üstteki mesajin ve oncekiker iyi geldi Sagol balimcanına kurban ye beni çok tatlukum ama
çekim yasası işte benzer enerjiler birbirini çekermiş sen de tatluksun ki çektin beni
sabir tasimi ama yasla alakali krizleri daha etkili dun gece apartman kesin ayaktaydu
Yorgunluk kotu vuruxor aman dikkat et magnezyum ve demir al mümkünseYok çok şükür gitti abla bir şekilde dengelemeye çalışıyorum uykumu
yok ablam gogusler oldu birer kiloNorth River gülüm tartıldın mı geçmişe göz attım gözden mi kaçırdım
gerçi sabaha kadar kuzuyu sallamışsın tartılsan da doğru sonuç çıkmaz ki tartılmadıysan boş ver gitsin
gunluk 5msjGünlük veya haftalık mecburi mesaj sayısı yada bilmem gereken gruba ait bir kural var mı sormakta geciktim Kaptanım
niye uzuldun canim ne guzelBen az önce tartıldım
Cuma 80.9
Bugün 80.4
Fark 500 gr.'cık
sabir canim bi hunde almadik ki7 'li rakamları görmek istiyore artık beenn
300 500 300 500görürsün gülüm azıcık sabır hem 500 gr ın nesini beğenmiyorsun bedenin nankör değil isteyince veriyor değil mi yeter ki vermeye devam etsin eksi 300-500 1000 demeden hepsi bizim olsun :)
Mervem günaydinnnnn
Kaptan gelisime sevinme 5 mesaj anlasalim ama önce günaydin
Hocam kitkurdum cocuklarim Insallah benim gibi sinanmaz hayatla ama güc müc kalmadi bilesin antideptesanlar en sadik dostum
Uzun gittin bacim yoklugunda yokolanlari bilemiyon simdikkkk
Insallah kücük kulemmmmYok olanları bilahare anlat
Deepraasyon ilacına ben de karşıyım sen zaten ilaç gibi hatunsun herkese merhem olup da kendine olama bu kabul edilemez
Fırsat bulup buraya gelirsen arada ortam değiştirmiş olursun enerjin yükselir yine
valla onun keyfine varinca yapisiyorlar iste keske biraksalar bende cok diygusalim puffevet aslında onun boşluğunu dolduracak bir şey yok maalesef kendi kendilerine zamanı gelince bıraksalar ne güzel olurdu
Kararli ol gülüm rizik degil artik dogal bir sürec bu kabullwnir sen onu oyala birkac gune duzelirvalla onun keyfine varinca yapisiyorlar iste keske biraksalar bende cok diygusalim puffbol bol sariliyoruz annemlere geldim simdi akli surekli onda oynuyor unutsun diye
aha merak ettim simdi bilmiyorum yasww2.5-5 fikrasi aklima geldi
Hayirdir leptin yerine lipidomu is basinda ne
kararliyim abla birsey yemiyor zaten vaktide geldi iki sene emdiKararli ol gülüm rizik degil artik dogal bir sürec bu kabullwnir sen onu oyala birkac gune duzelir
hakkaten ya genelde beceriksiz olanlara imrenirim hepsi tığ gibi maaşalahtutuldun mu canim yattigimiz yeri bilmiyoruz ki
amin canim hepimizin
masallah canim
gunaydin canim sende bizim gibi kilo hdf guncel yazar misin nickinin altins
gunaydin aysemm
evet canim cok zormus valla
guzel sozmus
gayet guzel
iyi ki beceriksizim
canım benim yaaa kıyamam Allah ona da sana da sabır versin birden bire mi kestinvalla onun keyfine varinca yapisiyorlar iste keske biraksalar bende cok diygusalim puffbol bol sariliyoruz annemlere geldim simdi akli surekli onda oynuyor unutsun diye
Sorma canım fena olmuş koluma kadar iniyor birde nasıl yattiysam artıktutuldun mu canim yattigimiz yeri bilmiyoruz ki
amin canim hepimizin
masallah canim
gunaydin canim sende bizim gibi kilo hdf guncel yazar misin nickinin altins
gunaydin aysemm
evet canim cok zormus valla
guzel sozmus
gayet guzel
iyi ki beceriksizim
alıyorum abla her ay tahlil yaptırmaya başladım yakındada cheak-up yaptırmak istiyorum inşallahYorgunluk kotu vuruxor aman dikkat et magnezyum ve demir al mümkünse
Hadi bismillah ponicimGünaydın kızlar been Poni 1.5 yıl önce katılmıştım 9.takıma şimdi izindeyim o zamanlar 95 kiloydumo halimi hatırlamak bile istemiyorum. iki ileri bir geri şekilde 20 kilo gitti çok çabuk motivasyonu düşen biriyim hele ki şu sıralar motivasyonu ara ki bulasın bnde. 10 kilo daha verip kızımın 19 mayıstaki doğum gününde 65 olmak istiyorum
Hoşgeldin berilcim yavruna Allah şifalar versin inşallahGünaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
Kaptan kim bilmiyorum ama torpilde istemiyorum canlar
ne demek gülüm yaa amaç iyi ruh hali mutlu ideal beden de kadınlar olmak , ben de arda yada yerde moral sevmem gördüm mü illa kaldırıp havalara atasın gelir :))Ekim ben cok yorgundum üstteki mesajin ve oncekiker iyi geldi Sagol balim
allah halaya güç kuvvet versin inşallah yenecek kendin de bu gücü görüyor ki yenicem diyor maşallahsevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
malumunuz zor bir donem halanin ameliyati amcanin vefati birde emzirme biraktirma hepsi ust uste geldi
biopsi sonucumuz kotu cikti ama halamiz ukur yenecegim diyor cok kararli cogunlukla git gel hastane misafir evde olmuyorum,duygusal olarakta yorgunn sabirsiz sinirli oldumben bende degilim bugunlerde yani
kisa kes aydin havasi olsun amma agladin diyorsunuzsonuca geliyorum
yeni kaptaniniz suanda hali hazirda yardimci olanaskrhpozitif mervedir cokta guzel yapacagina hepimiz hem fikiriz bence
ben yine buralardayim ama kaptaniniz degilim :)
geçmiş olsun oğluşuna bu ara hep dişlerden çekiyoruz diş ağrıma mevsimi mi ne :)Ben geldim Canlar yoldaşlar
Haftasonu öyle yoğun geçtiğiki elime telefonu alamadım
Büyük oğlum dişinden rahatsızdı apse yapmış 2 gündür uyumadı bende onunla uyumadım sabaha kadar kuzum nasıl kıvrandı ağladı
ertesi gün iltihap dağıldı üst dudağı şişti silikon yaptırmış gibi kocaman oldu 2 gündür utancından okula gitmiyor
Sabah kurs öğlen çocukları topla derken kendimden geçtim çok yoruldum
Şükür geldim
Pazartesi bildirimi yapayım
Cuma 74.8
Pazartesi 75
+200
Uykusuzluktan dengem bozuldu
Pro diyetine devam ediyorum
Şöyle bi karar aldım
Sabah ekmek pro
Öğlen sebze pro
Akşam sadece pro
kilo vermede rekortmen bir arkadaşın tavsiyesi 40 kilodan fazla gitmiş bu şekilde inşallah bende de işe yarar
Canım benim.samimiyetine sağlık çok güzel kucak açtın bize bu kadar derdin varken ilgilendin ALLAH razı olsun.rabbim sevdiği kulunu imtihan edermiş.kolaylık versin şifa versin inşallahsevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
malumunuz zor bir donem halanin ameliyati amcanin vefati birde emzirme biraktirma hepsi ust uste geldi
biopsi sonucumuz kotu cikti ama halamiz ukur yenecegim diyor cok kararli cogunlukla git gel hastane misafir evde olmuyorum,duygusal olarakta yorgunn sabirsiz sinirli oldumben bende degilim bugunlerde yani
kisa kes aydin havasi olsun amma agladin diyorsunuzsonuca geliyorum
yeni kaptaniniz suanda hali hazirda yardimci olanaskrhpozitif mervedir cokta guzel yapacagina hepimiz hem fikiriz bence
ben yine buralardayim ama kaptaniniz degilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?