- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.421
çoook geçmiş olsunsevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
malumunuz zor bir donem halanin ameliyati amcanin vefati birde emzirme biraktirma hepsi ust uste geldi
biopsi sonucumuz kotu cikti ama halamiz ukur yenecegim diyor cok kararli cogunlukla git gel hastane misafir evde olmuyorum,duygusal olarakta yorgunn sabirsiz sinirli oldumben bende degilim bugunlerde yani
kisa kes aydin havasi olsun amma agladin diyorsunuzsonuca geliyorum
yeni kaptaniniz suanda hali hazirda yardimci olanaskrhpozitif mervedir cokta guzel yapacagina hepimiz hem fikiriz bence
ben yine buralardayim ama kaptaniniz degilim :)
Canım benim en yakın zamanda herşey yola girer insallah alnımin akıyla cikabilirim bu iştensevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
malumunuz zor bir donem halanin ameliyati amcanin vefati birde emzirme biraktirma hepsi ust uste geldi
biopsi sonucumuz kotu cikti ama halamiz ukur yenecegim diyor cok kararli cogunlukla git gel hastane misafir evde olmuyorum,duygusal olarakta yorgunn sabirsiz sinirli oldumben bende degilim bugunlerde yani
yeni kaptaniniz suanda hali hazirda yardimci olanaskrhpozitif mervedir cokta guzel yapacagina hepimiz hem fikiriz bence
canım çok geçmiş olsun canım benim geçenlerde eşimde çok çekti dişlerinden dış cok fena oluyor yaBen geldim Canlar yoldaşlar
Haftasonu öyle yoğun geçtiğiki elime telefonu alamadım
Büyük oğlum dişinden rahatsızdı apse yapmış 2 gündür uyumadı bende onunla uyumadım sabaha kadar kuzum nasıl kıvrandı ağladı
ertesi gün iltihap dağıldı üst dudağı şişti silikon yaptırmış gibi kocaman oldu 2 gündür utancından okula gitmiyor
Sabah kurs öğlen çocukları topla derken kendimden geçtim çok yoruldum
Şükür geldim
Pazartesi bildirimi yapayım
Cuma 74.8
Pazartesi 75
+200
Uykusuzluktan dengem bozuldu
Pro diyetine devam ediyorum
Şöyle bi karar aldım
Sabah ekmek pro
Öğlen sebze pro
Akşam sadece pro
kilo vermede rekortmen bir arkadaşın tavsiyesi 40 kilodan fazla gitmiş bu şekilde inşallah bende de işe yarar
Muzun kasilmalara cok iyi geldigini biliyorum bir de sade soda. Ama çok süt ve ürünleri tüketiminden olduğunu bilmiyordum. Geçen hafta bende de olmuştu gece gece uyutmuyordu o saatte muz yiyip rejimi bozmak istememiştimben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.
Cok gecmis olsun canim yeni görevin de hayirli uğurlu olsun Allah bol muvaffakiyetler versin inşallahSorma canım fena olmuş koluma kadar iniyor birde nasıl yattiysam artık
alıyorum abla her ay tahlil yaptırmaya başladım yakındada cheak-up yaptırmak istiyorum inşallah
Basın sagolsun canim halana da gecmis olsun. Allah kolaylik versin sana. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir ve her sıkıntının ardından aydinlik gelir inşallah. Bu şekilde umut et dua etsevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
Cok geçmiş olsun canim. Diyetinin etkisinide hep beraber görelim bakalimBen geldim Canlar yoldaşlar
Büyük oğlum dişinden rahatsızdı apse yapmış 2 gündür uyumadı bende onunla uyumadım sabaha kadar kuzum nasıl kıvrandı ağladı
ertesi gün iltihap dağıldı üst dudağı şişti silikon yaptırmış gibi kocaman oldu 2 gündür utancından okula gitmiyor
Şükür geldim
Cuma 74.8
Pazartesi 75
+200
Şöyle bi karar aldım
Sabah ekmek pro
Öğlen sebze pro
Akşam sadece pro
kilo vermede rekortmen bir arkadaşın tavsiyesi 40 kilodan fazla gitmiş bu şekilde inşallah bende de işe yarar
Hic deme abla yaaa. Benimki de diş çıkartıyor. Acayip ishal huysuz huzursuz....geçmiş olsun oğluşuna bu ara hep dişlerden çekiyoruz diş ağrıma mevsimi mi ne :)
çok güzel karar almışsın başarılı olacağın garanti hadi bismillahh
Karatay sana uygun değil bnce canım leptin için 5 saat aç kalabilecek misinAşk olsun meslektaşım ne demek sen harikasın sen bu işi biliyorsun bu hafta bireyselde birinci olacaksın kilo vermek çok yakışmış fissssstiiiikkk gibi olmussun mankenler kıskanacak yakında hep böyle kendine değer ver zaten yaptığın şey hep böyle çıtır narin ol güzel öğretmenim
Nasıl iyi gaz veriyor muyum
Ben de okuyacağım su karatayi karar verdim Burda baktığım kitapçılarda yoktu netten almayı düşünüyorum
Ablaaaaaaa hoşgeldinGünaydin kizlar verip almalarim bitmiyor bir türlü
Sadece kirsllara uyarim 5 mesaj yani tabiki alinirsam
Yada baska bir grubada gitmek icin topige yazabilirim
Öncelikle size sormak istedim
Kaptan kim bilmiyorum ama torpilde istemiyorum canlar
amin can benim hep birlikte üstesinden gelicez inşallahMuzun kasilmalara cok iyi geldigini biliyorum bir de sade soda. Ama çok süt ve ürünleri tüketiminden olduğunu bilmiyordum. Geçen hafta bende de olmuştu gece gece uyutmuyordu o saatte muz yiyip rejimi bozmak istememiştim
Cok gecmis olsun canim yeni görevin de hayirli uğurlu olsun Allah bol muvaffakiyetler versin inşallah
Basın sagolsun canim halana da gecmis olsun. Allah kolaylik versin sana. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir ve her sıkıntının ardından aydinlik gelir inşallah. Bu şekilde umut et dua et
Cok geçmiş olsun canim. Diyetinin etkisinide hep beraber görelim bakalim
Hic deme abla yaaa. Benimki de diş çıkartıyor. Acayip ishal huysuz huzursuz....
Aynen inşaallah sende kurtulursun bir an önce kilolarındanGeldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu
Nefes mi astım ben mi yanlış okudum ablaBen rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
Nereye gidiyosn yaa beni listeye almadansevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
Çok geçmiş olsun canım. menülerini merak ediyorum bnde yaparm belkiBen geldim Canlar yoldaşlar
Şükür geldim
Cuma 74.8
Pazartesi 75
+200
Şöyle bi karar aldım
Sabah ekmek pro
Öğlen sebze pro
Akşam sadece pro
poni bir vermeye başlasın bakalim istikrarına göre erken olur geç olur gorucezherkese guzel dilekleri icin tesekkur ederim
Poni Bon burdayim kiz biryere gitmiyorum sonucta sozun var 69dan once alma beni dedin simdi otur pazarligi askrhpozitif le yap
merve sende beni 69dan once alma listeye canim
karatayin diyabetle ilgilide bir kitabı vardı yanlış hatirlamiyorsam
Sabah vücuttaki ödem fazladır gün ilerledikçe açılırKızlar sabah 8 de tartıldığımda 200-300 gr fazla çıkıyorum, sabah 10.00 gibi tartıldığımda daha az çıkıyorum neden acaba
Karatay ile tip2 diyabeti yenen çok fazla kitabını okuyunca göreceksin Okan Çağlar ve benzeri bir çok kişi netten bulursun kilo verip insülünden kurtulmuşPoni Bon North River canlarım karatayin diyabet kitaplarını okuyacağım ben İnsülin direnci ile ilgili ben şuan diyet değiştiremem kilo veriyorum bir de Dr İnsülini iyice azalttı o yüzden farklı bişey yapamam sadece okumak istiyorum bilgilenmek açısından
Aslında çok ihtiyacım olmayacak çünkü çok yakında İnsülini bırakacağım ben
Kızlar bugün yuruyusumu sabah yaptım 90 dk yürüyüş yoluna gittim 5.4-5.6km hızla yurumusum yorulmuşum yaeşimi de ise gönderdim biraz yatıp dinlenecegim
Aslında bir sürü alıntı yapmıştım @berilceee gelmiş ona birşeyler yazacaktım akşama yazayım musadenle ederseniz ama çok geçmiş olsun demek istemiyorum kısaca hepimizin hayatında kötü dönemler oldu oluyor bu da senin için son olsun inşallah hepberaber atlatiriz dert ortağı oluruz senin için hiçbir şey için üzülme burdaysan kurtulmak istiyorsun demektir kilolardan eee biz de aynı sebepten burdayım en iyi birbirimizi biz anlarız bacım herşey geçer kilo bile geçer önemli olan bizler iyi ve sağlıklı olalım gerisi boş
canım tartı için belli bir saatin olsun ve hep o saatte tartilKızlar sabah 8 de tartıldığımda 200-300 gr fazla çıkıyorum, sabah 10.00 gibi tartıldığımda daha az çıkıyorum neden acaba
Acil şifalar diliyorum çabucak mutlulukla atlatırsınız umarım bu sürecisevgili pitirlar kitirlar citirlar karsik kuruyemislerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?