Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çoook geçmiş olsun

Canım benim en yakın zamanda herşey yola girer insallah alnımin akıyla cikabilirim bu işten
canım çok geçmiş olsun canım benim geçenlerde eşimde çok çekti dişlerinden dış cok fena oluyor ya

ben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.
Muzun kasilmalara cok iyi geldigini biliyorum bir de sade soda. Ama çok süt ve ürünleri tüketiminden olduğunu bilmiyordum. Geçen hafta bende de olmuştu gece gece uyutmuyordu o saatte muz yiyip rejimi bozmak istememiştim

Sorma canım fena olmuş koluma kadar iniyor birde nasıl yattiysam artık
alıyorum abla her ay tahlil yaptırmaya başladım yakındada cheak-up yaptırmak istiyorum inşallah
Cok gecmis olsun canim yeni görevin de hayirli uğurlu olsun Allah bol muvaffakiyetler versin inşallah

Basın sagolsun canim halana da gecmis olsun. Allah kolaylik versin sana. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir ve her sıkıntının ardından aydinlik gelir inşallah. Bu şekilde umut et dua et
Cok geçmiş olsun canim. Diyetinin etkisinide hep beraber görelim bakalim

geçmiş olsun oğluşuna bu ara hep dişlerden çekiyoruz diş ağrıma mevsimi mi ne :)
çok güzel karar almışsın başarılı olacağın garanti hadi bismillahh
Hic deme abla yaaa. Benimki de diş çıkartıyor. Acayip ishal huysuz huzursuz....

Karatay sana uygun değil bnce canım leptin için 5 saat aç kalabilecek misin

Ablaaaaaaa hoşgeldin

amin can benim hep birlikte üstesinden gelicez inşallah

Geldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu
Aynen inşaallah sende kurtulursun bir an önce kilolarından

Ben rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
Nefes mi astım ben mi yanlış okudum abla

Nereye gidiyosn yaa beni listeye almadan

Çok geçmiş olsun canım. menülerini merak ediyorum bnde yaparm belki

sans_sans bencede karatay sana uymaz minumum 5saat ogun aralari senin seker dalgalanmalarin olur krize donebilir canim sen listenden sasma gayet iyi gidiyorsun
Habinar gecmis olsun canim ogluna simdi nasil

herkese guzel dilekleri icin tesekkur ederim
Poni Bon burdayim kiz biryere gitmiyorum sonucta sozun var 69dan once alma beni dedin simdi otur pazarligi askrhpozitif le yap
merve sende beni 69dan once alma listeye canim
poni bir vermeye başlasın bakalim istikrarına göre erken olur geç olur gorucez
En yakın zamanda görürsün bence canim 69 u

sans_sans bencede karatay sana uymaz minumum 5saat ogun aralari senin seker dalgalanmalarin olur krize donebilir canim sen listenden sasma gayet iyi gidiyorsun
Habinar gecmis olsun canim ogluna simdi nasil
karatayin diyabetle ilgilide bir kitabı vardı yanlış hatirlamiyorsam

Kızlar sabah 8 de tartıldığımda 200-300 gr fazla çıkıyorum, sabah 10.00 gibi tartıldığımda daha az çıkıyorum neden acaba

Poni Bon North River canlarım karatayin diyabet kitaplarını okuyacağım ben İnsülin direnci ile ilgili ben şuan diyet değiştiremem kilo veriyorum bir de Dr İnsülini iyice azalttı o yüzden farklı bişey yapamam sadece okumak istiyorum bilgilenmek açısından
Aslında çok ihtiyacım olmayacak çünkü çok yakında İnsülini bırakacağım ben
Kızlar bugün yuruyusumu sabah yaptım 90 dk yürüyüş yoluna gittim 5.4-5.6km hızla yurumusum yorulmuşum ya eşimi de ise gönderdim biraz yatıp dinlenecegim
Aslında bir sürü alıntı yapmıştım @berilceee gelmiş ona birşeyler yazacaktım akşama yazayım musadenle ederseniz ama çok geçmiş olsun demek istemiyorum kısaca hepimizin hayatında kötü dönemler oldu oluyor bu da senin için son olsun inşallah hepberaber atlatiriz dert ortağı oluruz senin için hiçbir şey için üzülme burdaysan kurtulmak istiyorsun demektir kilolardan eee biz de aynı sebepten burdayım en iyi birbirimizi biz anlarız bacım herşey geçer kilo bile geçer önemli olan bizler iyi ve sağlıklı olalım gerisi boş

Karatay ile tip2 diyabeti yenen çok fazla kitabını okuyunca göreceksin Okan Çağlar ve benzeri bir çok kişi netten bulursun kilo verip insülünden kurtulmuş

Acil şifalar diliyorum çabucak mutlulukla atlatırsınız umarım bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…