- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.441
Geçmiş olsun sıcak uygulaması bengay türü kas gevşeticiler işe yarıyorBen bu sırtıma bir çözüm bulamadım ya sabahtan beri sıcak koyuyorum ama düzelmedi kolu hareket ettirdikce canım yanıyor
Ablam sana her zaman kapımız açıkKizlar topluca hosbuldukta gelisimle kaptan degisti
Simdi ben ne olacam bir cevap verin be ya
5 mesajla katiöabilirim fazlasini isterseniz yine sirra kadem basarim
Poni nefes astim tedavisi goruyor canisi
Sans sans ne dedin kuzum sen anlamadim bitanesi
Kas gevşetici evde yok esime diyeyimde alsın bari teşekkür ederim umarım hepimiz icin hayırlısı olurGeçmiş olsun sıcak uygulaması bengay türü kas gevşeticiler işe yarıyor
Kaptanlık hayırlı olsun bu arada
Kaptanim SagolAblam sana her zaman kapımız açık
Her yolu deneyeceğim abla valla çok canım yanıyorKaptanim Sagol
Agri icin yaki yapistirsan iyi gelir eczanede 5-6 tl birsey ama ben cok memnunum
Sicak bir torba koy kuzum rahatlatir hemenHer yolu deneyeceğim abla valla çok canım yanıyor
Geçmiş olsunBen bu sırtıma bir çözüm bulamadım ya sabahtan beri sıcak koyuyorum ama düzelmedi kolu hareket ettirdikce canım yanıyor
Sıcak torba koyuyorum abla yoksa durulacak gibi değilSicak bir torba koy kuzum rahatlatir hemen
aldım bende duzenli kullanmadimkızlar gojiberry kullanan var mı çok merak ediyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
doktorlar tavsiye etmiyormuş fazla olursa ciddi yan etkileri oluyormuşSıcak torba koyuyorum abla yoksa durulacak gibi değil
aldım bende duzenli kullanmadim
kızlar gojiberry kullanan var mı çok merak ediyorum
Günaydın kızlar been Poni 1.5 yıl önce katılmıştım 9.takıma şimdi izindeyim o zamanlar 95 kiloydumo halimi hatırlamak bile istemiyorum. iki ileri bir geri şekilde 20 kilo gitti çok çabuk motivasyonu düşen biriyim hele ki şu sıralar motivasyonu ara ki bulasın bnde. 10 kilo daha verip kızımın 19 mayıstaki doğum gününde 65 olmak istiyorum
Saolasın canım diş sezonu açıldı sanırsam :)geçmiş olsun oğluşuna bu ara hep dişlerden çekiyoruz diş ağrıma mevsimi mi ne :)
çok güzel karar almışsın başarılı olacağın garanti hadi bismillahh
Benimde aynı hedef mayıs 22 65 kiloMerhaba canım, hedefimiz aynı, bende Mayısta 65 olmak istiyorum
Mervecim hayırlı olsunCanım benim en yakın zamanda herşey yola girer insallah alnımin akıyla cikabilirim bu işten
canım çok geçmiş olsun canım benim geçenlerde eşimde çok çekti dişlerinden dış cok fena oluyor ya
İnşallah canım görecez hep birlikteMuzun kasilmalara cok iyi geldigini biliyorum bir de sade soda. Ama çok süt ve ürünleri tüketiminden olduğunu bilmiyordum. Geçen hafta bende de olmuştu gece gece uyutmuyordu o saatte muz yiyip rejimi bozmak istememiştim
Cok gecmis olsun canim yeni görevin de hayirli uğurlu olsun Allah bol muvaffakiyetler versin inşallah
Basın sagolsun canim halana da gecmis olsun. Allah kolaylik versin sana. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir ve her sıkıntının ardından aydinlik gelir inşallah. Bu şekilde umut et dua et
Cok geçmiş olsun canim. Diyetinin etkisinide hep beraber görelim bakalim
Hic deme abla yaaa. Benimki de diş çıkartıyor. Acayip ishal huysuz huzursuz....
Geçmiş olsun canımBen bu sırtıma bir çözüm bulamadım ya sabahtan beri sıcak koyuyorum ama düzelmedi kolu hareket ettirdikce canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?