- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.461
kalpler karşılıklıSaolasın canım diş sezonu açıldı sanırsam :)
İnşallah başarılı olurum
Bu arada Berile söylediğin çok hoşuma gitti
Dertleşmek içine atmamak
Bu işin püf noktası sanırım
İnsanlar ne kadar çok derdini anlatır ya da dert dinlerse yanlız olmadığını ve herkesin farklı bir sınavı olduğunu görüyor
Bakın biz kader ortağıyız bir nevi
Dertlerimizi midemizin içinde sanıp doyuranlardanız ve bir yerde buluştuk ortak noktamız bu herkes günlük işini gücünü halledip buraya gelmek için benim kadar benden daha istekli davranıyor hatta
İyiki beraberiz bu yolda Ekimcim
varda aysenin cok yuksek ya insan tereddut ediyorponi bir vermeye başlasın bakalim istikrarına göre erken olur geç olur gorucez
En yakın zamanda görürsün bence canim 69 u
karatayin diyabetle ilgilide bir kitabı vardı yanlış hatirlamiyorsam
burdayim kaptanim uykuduzdum malum azucik uyumusumKızlar daha bugün salı nerelerdesiniz
odemdi canim hergun tartilma bide ayni sartlarda tartilmaya calisKızlar sabah 8 de tartıldığımda 200-300 gr fazla çıkıyorum, sabah 10.00 gibi tartıldığımda daha az çıkıyorum neden acaba
insallah canim coknsagolAcil şifalar diliyorum çabucak mutlulukla atlatırsınız umarım bu süreci
gazete koy canim ise yariyor esin gelrne kadarBen bu sırtıma bir çözüm bulamadım ya sabahtan beri sıcak koyuyorum ama düzelmedi kolu hareket ettirdikce canım yanıyor
Çok güzel döküyorsun içini canımkalpler karşılıklıiyi ki beraberiz :)
ben şişmanlığın bir hastalık yoksa eğer tamamen psikolojik sebeplerden olduğuna inanıyorum, yeme içmeyle uğraşmak yerine iç dünyamızla zihin altımızla daha çok ilgilenip bizi mutsuz ya da suçlu( yetersiz, değersiz, güvensiz v.s.) hissettiren duygulardan kurtulduk mu kilo probleminin de kendiliğinden zamanla kaybolacağı inancındayım 2 senedir o kadar çok okudum araştırdım ve bu sonuca vardım zayıflamak mideyle değil beyinle ilgili
eeeee ne demişler eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış burada herkesin amacı aynı sağlıklı ideal beden de olmak beni- bizi birbirimizden başkası anlamaz dermanı da yine biz de destek motivasyon kendine inanmak hepsini birbirimizden alıp veriyoruz beraberken çok daha GÜÇLÜYÜZ
samimiyet arttıkça destekte artıyor annene ablana komşuna söylemediğin sıkıntını buradan paylaşıyorsun daha ne olsun terapistte neymiş vışşşşşş der her zaorluğun her kilonun üstesinden geliriz evellaah
ayy yine çenem düştü, düşündüklerimi yazıya dökmekte pek kabiliyetli değilim işin kısası ben her iki topiğimi de içindekileri de seviyorum
Bence fazla değil canımSabah 10.00
Protein müsli sütle
Öğlen 13.00
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
5 zeytin
Domates,havuç rende
Akşam
El kadar et
2 kaşık bamya
1 kaşık patates püresi
1 bardak ayran
Spor daha yapmadım
2 litre su
Biraz fazlamı olmuş kızlar
Güzel menü bence abartı bişey YokSabah 10.00
Protein müsli sütle
Öğlen 13.00
Peynir
5 zeytin
Domates,havuç rende
Akşam
El kadar et
2 kaşık bamya
1 kaşık patates püresi
1 bardak ayran
Spor daha yapmadım
2 litre su
Menüm
Sabah 11:00
14 zeytin
1 kk.peynir
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 18:45
1 tabak ıspanak yemeği ve pırasa yemeği :)
1 kaset yoğurt
1 dilim ekmek
Funda çayı,yeşil çay,3 litre ılık su
Sabah aç karnınada maydanoz limon kürü içtim
( 16 dal sapıyla birlikte maydanoz ve bir limon suyunu hepsi bir bardağa denk gelecek kadar suyla iyice yeşil su olana kadar robotto çektim )
Hamburger ekmeğimiSelam kizlar. Bugunku menum:
Sabah 9:30 2ceviz 1kk peynir yesillik domates 3 zeytin
Ara 11: yarim muz
Oglen 12: kepekli hamburger ekmegine sandvic icine peynir domates salatalik 2 zeytin
Ara 14:30 special k kraker
Ara 17:00 3 soyali fistik 1 badem
Aksam 19:15 2 kofte yarim d ekmek salata
Su 2.5 yapcam. Spor yapamadim hulahop cevircem aksam
Sabah 10.00
Protein müsli sütle
Öğlen 13.00
Peynir
5 zeytin
Domates,havuç rende
Akşam
El kadar et
2 kaşık bamya
1 kaşık patates püresi
1 bardak ayran
Spor daha yapmadım
2 litre su
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11:00
14 zeytin
1 kk.peynir
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 18:45
1 tabak ıspanak yemeği ve pırasa yemeği :)
1 kaset yoğurt
1 dilim ekmek
Funda çayı,yeşil çay,3 litre ılık su
Sabah aç karnınada maydanoz limon kürü içtim
( 16 dal sapıyla birlikte maydanoz ve bir limon suyunu hepsi bir bardağa denk gelecek kadar suyla iyice yeşil su olana kadar robotto çektim )
Selam kizlar. Bugunku menum:
Oglen 12: kepekli hamburger ekmegine sandvic icine peynir domates salatalik 2 zeytin
Kepekli ekmek ile normal ekmek arasinda kalori farki yoktur sadece kepekli normal ekmekten lif içeriği ile biraz daha uzun tok tutar o kadar. Kepekli yerine tb ya da cavdar tercih etmelisin. 8 senedir bunlari yiyorum mecbur kalmadikca baska ekmek yiyemiyorumSelam kizlar. Bugunku menum:
Ara öğün olunca vücut leptin hormonu salgılamıyor canım biraz açlık çekmek gerekiyor benceAra öğün daha sağlıklı olsa sizin açınızdan daha mı iyi olurdu tabi imkanınız olurmu çalışıyor musunuz bilmediğimden
Birazcık pirinçliydi bulgurum kalmamışAfiyet olsun canım
Ispanak bulgurlumuydu
Keşke akşam o ekmek olmasaymış
Yoksa güzel menüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?