- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.481
Bence fazla değil canım
Afiyet olsun canım
Ispanak bulgurlumuydu
Keşke akşam o ekmek olmasaymış
Yoksa güzel menüymüş
Karatay gibi görünüyor yanılmıyorsam ama filtre kahve işi bozmuş muMenüm
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Zeytin 5 adet
Öğlen 14
Melemen mercimek çorbası mandalina
Akşam 19
Tavuk göğsü
Yoğurt
Filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 litre
valla çok dua ederim çöz beni.. ben kendimi henüz tam çözemedim senelerdir kendimi tanımamışım ki, hep başkalarını düşünmekten başkalarını memnun etmeye çalışmaktan, başkalarının sorununu tıkır tıkır çözüp çıkış yolu göstermekten kendime dönüp bakmamışım yeni yeni kendimi tanıyorum kendime soruyorum bir soru soru hem deÇok güzel döküyorsun içini canım
Seni çok iyi anlıyorum
Ama bu kadar bilgi donanım sende mevcutken bi şeyler eksik sende çözemedim
Bi atak lazım sana sen istesen çok iyi başarılar elde edersin Eminim
Vücudunu çok iyi tanıyorsun
Çok yönlü düşünüp her zaman pozitifsin
Sağlık sorunlarını biliyor her türlü çaresiymişsin biliyorsun
Ama seni şöyle bi atağa geçirecek bi dürtü eksik
Az kaldı çözecem seni
:)))
Sadece püre yerine bamyanın miktarı daha artabilirdi onun dışında bravo
Nasipse her sabah 11:00 civarı aç karnına yapıcam bakalım cuma'ya etkisi olucakmı
Menü güzel afiyet olsunGelelim benim menüme
Sabah 2 haşlanmış yumurta
11 zeytim y-s karışık
4 dilim kibrit kutusu kadar diyeyim peynir
1 dal kırmızı lahana
çay
öğlen 3-4 gün kurusu
1 ceviz
akşam bir porsiyondan az ıspanak
1 kase mercimek çorbası
su sıkıntılı yatana kadar içersem yinede az
Haşlanmış havuç şeker bombasıHavuç yenmez dedi bi arkadaşım diyette, siz ne düşünüyorsunuz ?
Ev yapımı tuzu az , malum Karatay hocama kalsa leblebi misali götürebilirizMenü güzel afiyet olsun
Zeytin 5 adeti geçmemeli aşırı tuz mevcut canım ödem yapıyor bilgin olsun
Tam bugday adi zaten ben kisaca hepsine kepekli diyorumKepekli ekmek ile normal ekmek arasinda kalori farki yoktur sadece kepekli normal ekmekten lif içeriği ile biraz daha uzun tok tutar o kadar. Kepekli yerine tb ya da cavdar tercih etmelisin. 8 senedir bunlari yiyorum mecbur kalmadikca baska ekmek yiyemiyorum
Çiğken gi düşük yenebilir pişince sıkıntılı gi yükseliyormuşHavuç yenmez dedi bi arkadaşım diyette, siz ne düşünüyorsunuz ?
Ya evet haklisiniz ama hem calisiyorum hem yuksek lisans yapiyorum. Arada kaciyo boyle o yuzden.Ara öğün daha sağlıklı olsa sizin açınızdan daha mı iyi olurdu tabi imkanınız olurmu çalışıyor musunuz bilmediğimden
Sabah kahvaltida ekmek yemedim oglen sandvic yiyecegim icin. O da 2 dilim ekmek kalorisinde zaten. Yuksek lisansa gittigim icin kantinden alabilecegim en mantikli sey o krakerdi is cikisi. Aksam da yarim dilim yedigim ekmek sporcu ekmegi ve proteinli ayrica boyutu paket ekmeklerin yarisi kadar. Yani onun da yarisi 1/4 dilim.Hamburger ekmeğimi
Kraker
Akşama bi daha ekmek
Karbon patlaması bu olsa gerek
Diyet menüsü göremedim ben
Olacaksın canım merak etmeGünaydın kızlar been Poni 1.5 yıl önce katılmıştım 9.takıma şimdi izindeyim o zamanlar 95 kiloydumo halimi hatırlamak bile istemiyorum. iki ileri bir geri şekilde 20 kilo gitti çok çabuk motivasyonu düşen biriyim hele ki şu sıralar motivasyonu ara ki bulasın bnde. 10 kilo daha verip kızımın 19 mayıstaki doğum gününde 65 olmak istiyorum
Geçmiş olsun canımAllah kolaylık versin ama çok sevap hasta birine bakmak geçenlerde ben de anneme baktım hemde kv demde vardı düşün artık.
Arada çok kaldım o yüzden hastalandığımı düşünüyorum çünkü stres ortadan kalkınca hemen toparlandım.
KatılıyorumGeldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu
Oooooo maşallah tebrikler canimArkadaşlar teknik arizalardan yogunluktan ve internetsizlikten dun yazamadim. Bu sabahki kilomu yazıyorum.
Cuma:87.2
Salı:86.3
Fark:900 gr
Haftasonu ödem attirici detoks suyu içtim.
Evet canım diyabetliyim ben İnsülin kullanıyorum o yuzden Dr ve diyetisyen destekli yapıyorummenün çok güzel doktor takibiyle yapıyorsun galiba
Canım çok geçmiş olsun kızına Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda dualarım seninleBen rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahCiddi kuzum 24 haftalik dogdu 3 büyük ameliyat gecirdi simdide astim ilaslariyla devam ediyoz ama bugune sükür bin sükür
Süt ürünleri fazla tüketilmesi kasılma mı yapıyormuş duymamistimben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.
Kendi kendinin Dr u olmuşsun ablam sen neyin ne kadar yiyip ne yapman gerekiyor en iyi sen bilirsinbenim troid ameliyatın da paratroidler zarar görmüş(mercimek kadar bir organ vucutta kalsiyumu ayarlıyor )
sonrada fibromiyalji eklendi (yumuşak doku romatizması dolaşan şiddetli ağrılar uyuşmalar v.s. yapıyor)
süt ürünü çok kullansam kan ilacı ekliyorlar az kullansam uyuşmalar artık millet koca makyaj çantasıyla gezer ben ilaç çantasıyla geziyorum doğal yollarla desteklemeye çalışıyorum ilaçlardan bıktım :)
Geçmiş olsun canımAllah şifa versin ben de de troit var
Çok güzel canım tebrikler neden beğenmedin anlamadimBen az önce tartıldım
Cuma 80.9
Bugün 80.4
Fark 500 gr.'cık
Oooooo maşallah ya ne büyük irade tebrik ediyorum seniOlmazmi hic 50 küsür kiloydu verilen
Ne güzel anlatmissin canım aynen öyle valla buraya gelip sizlerle konuştuğumda daha iyi hissediyorum kendimipehh antideprasan da neymiş biz psikolağa ihtiyaç duymadan tüm derdini neşesini çay kahve eşliğin de birbiriyle paylaşıp rahatlayan çözümler bulan bir milletin kadınlarıyız :))
biz sana antidepresandan daha iyi geliriz bir bakarsın zamanla ihtiyacın bile kalmamış ilaca :)
Sen kararlı olduktan sonra neden olmasın canım bizler hepimiz moral motivasyon vermeye hazırız sen zaten o kadar kiloyu verebilmissin bu işi en iyi bilenlerdensin bizlere de en iyi destek olacak kişi yine sensin hoşgeldin diyorum takıma can kan getirdin hepberaber sağlıklı bedenlerimize beraber kavusacagiz inşallahDiyosun.....
Eminsin......
E bende gozu kapali emanet ederim kendimi size o zaman
Simdi anlasalim ilaclardan kurtarin
25-30 kilo verdirin
Sonra özguvenimi tazeleyin
Hä birde aksama zeytinyagli fasulye ve sebzeli Bulgur pilavi pisecek haberiniz olsun
Ekimim annem yüz vermeyin bana pisman olursunuz kuzum
pişmanlık benim kitabım da yok bacım :))
eminim sen gel teslim et kendini, benim çok büyük hafıza sorunlarım var senin başarı hikayen olduğunu nasıl hatırladım şimdi aklıma geldi sık kullanılanlara eklemiştim arada açıp okuyordum ondan hatırladım . sen ki dağları devirmiş 50 kilo vermiş bir çok kadına ilham kaynağı olmuş merdivenin en üst basamağına çıkmış zirveyi görmüş birisin, bir şeyi bir kere başardın mı 2. defa başarmak çok daha kolaydır ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun sıfırdan öğrenmeyeceksin
ben seni ilaçlardan kurtarayım diğer kızlar da kilolardan ikimizi de kurtarsın ANLAŞTIKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?