Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelelim benim menüme
Sabah 2 haşlanmış yumurta
11 zeytim y-s karışık
4 dilim kibrit kutusu kadar diyeyim peynir
1 dal kırmızı lahana
çay

öğlen 3-4 gün kurusu
1 ceviz

akşam bir porsiyondan az ıspanak
1 kase mercimek çorbası

su sıkıntılı yatana kadar içersem yinede az

Menüm
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Zeytin 5 adet
Öğlen 14
Melemen mercimek çorbası mandalina
Akşam 19
Tavuk göğsü
Yoğurt
Filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 litre
Karatay gibi görünüyor yanılmıyorsam ama filtre kahve işi bozmuş mu
Ben ara öğün yapmıyorum önemli benim için açlığa alışmak

valla çok dua ederim çöz beni.. ben kendimi henüz tam çözemedim senelerdir kendimi tanımamışım ki, hep başkalarını düşünmekten başkalarını memnun etmeye çalışmaktan, başkalarının sorununu tıkır tıkır çözüp çıkış yolu göstermekten kendime dönüp bakmamışım yeni yeni kendimi tanıyorum kendime soruyorum bir soru soru hem de
aç mısın
mutlu musun
o kişiyle görüşmek istiyor musun
bunu yapmak istiyor muyum v.s. :))
hayır demeyi son 2 senedir öğrendim hala tam gerektiğin de hayır diyemiyorum,
deliliğin o ince çizgisinin yakınların da dolanıyorum işte gülüm cidden beni çözersen bana da söyle ciddiyim bak bu konu da
ben tembelim galiba ondan atağa geçemiyorum evden çıkmayı sevmiyorum pek fazla insanla muhattap olmak istemiyorum
çok kullanıldım çok kırıldım insanların samiyetsizliği beni yoruyor enerji vampirleri gibime geliyor o yüzden ev benim güvenli bölgem galiba

Menü güzel afiyet olsun
Zeytin 5 adeti geçmemeli aşırı tuz mevcut canım ödem yapıyor bilgin olsun

kızlar menü yazmıycam müsadenizle
öğlen 12 :30 da ve akşam 19 :30 da 2 öğün yedim abartısız ama siz gibi diyettekilerin yemeyeceği şeylerdi hazır değil ev yapımı ama kimsenin de nefsiyle oynayamam siz burada o kadar her şeye dikkat ederken yazmak saygısızlık gibime geliyor..
bu gün malum dönem başladı gibi onun etkisiyle oldu galiba bir de masada koyu sohbete dalınca ben her şeyden yemişim fark etmeden

Tam bugday adi zaten ben kisaca hepsine kepekli diyorum

yürüyüşümü yazmadım gündüz 2 kere çıktım dışarı ilkin de canım avare dolanmak istedi 25 dk keyfi yürüdüm
2. komşularla çıktık azıcık yürüdük oturmak istediler sonra kafeye gittik ağzıma lokma sürmedim tabi ki
1-2 saate eşimle belki yürüyüşe çıkarız yazarım çıkarsam

Hamburger ekmeğimi
Kraker
Akşama bi daha ekmek
Karbon patlaması bu olsa gerek
Diyet menüsü göremedim ben
Sabah kahvaltida ekmek yemedim oglen sandvic yiyecegim icin. O da 2 dilim ekmek kalorisinde zaten. Yuksek lisansa gittigim icin kantinden alabilecegim en mantikli sey o krakerdi is cikisi. Aksam da yarim dilim yedigim ekmek sporcu ekmegi ve proteinli ayrica boyutu paket ekmeklerin yarisi kadar. Yani onun da yarisi 1/4 dilim.

Olacaksın canım merak etme
Geçmiş olsun canım
Geldiğiniz yer düşünülünce kesinlikle başarırsınız ben 80 den 103 güle oynaya gittim şimdi emekleye emekleye gruptan sonra umarım kanatlanarak inmek istiyorum kim demiş tırmanmak zor diye inmek daha yorucu
Katılıyorum Mefkurem Zuhal ablanın sözü geldi aklıma alırken kürekle verirken gramla vericez ama inanıyorum
Arkadaşlar teknik arizalardan yogunluktan ve internetsizlikten dun yazamadim. Bu sabahki kilomu yazıyorum.
Cuma:87.2
Salı:86.3
Fark:900 gr
Haftasonu ödem attirici detoks suyu içtim.
Oooooo maşallah tebrikler canim
menün çok güzel doktor takibiyle yapıyorsun galiba
Evet canım diyabetliyim ben İnsülin kullanıyorum o yuzden Dr ve diyetisyen destekli yapıyorum
Ben rekor bilem kirdim 64 gidip 116 geldim
Simdi sükür indim biraz ama istikrar yok
Sen bir koye gittiydin sanirim yaz tatili pir gittin
Ben cocuklari 5 ledim zor günler gecirdim kizim cok hastalikli ama bugunlerde gececek
Canım çok geçmiş olsun kızına Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda dualarım seninle
Ciddi kuzum 24 haftalik dogdu 3 büyük ameliyat gecirdi simdide astim ilaslariyla devam ediyoz ama bugune sükür bin sükür
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
ben de var aynı sıkıntı çok süt ürünü tükettiğim an 2-3 gün geçmeden kasılmaya başlıyorum.
Süt ürünleri fazla tüketilmesi kasılma mı yapıyormuş duymamistim
Kendi kendinin Dr u olmuşsun ablam sen neyin ne kadar yiyip ne yapman gerekiyor en iyi sen bilirsin
Allah şifa versin ben de de troit var
Geçmiş olsun canım
Ben az önce tartıldım
Cuma 80.9
Bugün 80.4
Fark 500 gr.'cık
Çok güzel canım tebrikler neden beğenmedin anlamadim
Olmazmi hic 50 küsür kiloydu verilen
Oooooo maşallah ya ne büyük irade tebrik ediyorum seni
Ne güzel anlatmissin canım aynen öyle valla buraya gelip sizlerle konuştuğumda daha iyi hissediyorum kendimi
Sen kararlı olduktan sonra neden olmasın canım bizler hepimiz moral motivasyon vermeye hazırız sen zaten o kadar kiloyu verebilmissin bu işi en iyi bilenlerdensin bizlere de en iyi destek olacak kişi yine sensin hoşgeldin diyorum takıma can kan getirdin hepberaber sağlıklı bedenlerimize beraber kavusacagiz inşallah
aynen katılıyorum

@nanekekik canım herşeyin hayırlısı sen senin için en uygun olan şeyi bilirsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkında herşeyin hayırlısı olsun buralarda olacaksın yine demi birbirimize moral verelim bu zor dönemlerde yanında olalım lütfen
askrhpozitif canım kaptanligin hayırlı uğurlu olsun sorumluluk bindi üstüne ama sen zaten en iyi şekilde yapıyorsun herşeyi Rabbim yardımcı olsun tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…