Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karbon ağırlıklı olmuş cuma yaklaşıyor karbonhidrat azaltmalisin
varda aysenin cok yuksek ya insan tereddut ediyor

burdayim kaptanim uykuduzdum malum azucik uyumusum
odemdi canim hergun tartilma bide ayni sartlarda tartilmaya calis

insallah canim coknsagol
gazete koy canim ise yariyor esin gelrne kadar
bugün bende çok uykusuz 7 dan beri ayaktayım

Patates püresini cuma cumartesi pazar tüketmek daha iyi olur canım
patates gi yüksek hafta sonu tercih edilmeli , karnabaharin da şişirme ihtimali var ve tahin pekmez olmamış

Menüm
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Zeytin 5 adet
Öğlen 14
Melemen mercimek çorbası mandalina
Akşam 19
Tavuk göğsü
Yoğurt
Filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 litre
Gayet güzel canım
Karatay yapiyorsun sanırım
Havuç yenmez dedi bi arkadaşım diyette, siz ne düşünüyorsunuz ?
çiğ tuketilmeli

Yarına telafi edersin canm
sağol canm insallah hayırlı olur hep birlikte üstesinden geliriz

Karatay ile tip2 diyabeti yenen çok fazla kitabını okuyunca göreceksin Okan Çağlar ve benzeri bir çok kişi netten bulursun kilo verip insülünden kurtulmuş
Evet ben de okuyacağım canım sagol
Ben bu sırtıma bir çözüm bulamadım ya sabahtan beri sıcak koyuyorum ama düzelmedi kolu hareket ettirdikce canım yanıyor
Düş almayı denedin mı canım bu arada çok geçmiş olsun zor oluyor biliyorum hareket ettirmiyor insana
kızlar gojiberry kullanan var mı çok merak ediyorum
Ben kullanmıyorum diyabetlilere zararlı diye biliyorum
Merhaba canım, hedefimiz aynı, bende Mayısta 65 olmak istiyorum
Ben de temmuzda 65 olucam inşallah
Afiyet olsun canım maydanoz kürü sonuçlarını merakla bekliyorum
Selam.kizlar annemler ve aldilar onun pesine kosuyoruz diyeti bozmadim bu arada telden kk acilmio bi teknik sorun var arada girmeye calisicm optum.hepinzii
Hayırlı olsun canım güzel günlerde otursunlar inşallah
Bence kendini çok iyi ifade ediyorsun kendini çok iyi tanıyorsun kendi kendinin doktoru olduğunu düşünüyorum senin veri bu kilo verme serüveninde de çok iyi kilolar verebileceğine inanıyorum ama sen kendine inanmıyorsun gibi geliyor bana Bank her hafta düzenli olarak eksi rakamları görüyorsun bence listeye girmeyi bir denemelisin faydasını görmezsen yine çıkarsın ama ben faydasını göreceğini düşünüyorum çünkü listeye girmiş olmak sorumluluk almak demek ya Senin sorumlulukla hem de bu bilinçlilik ile daha iyi kilolar verebileceğini biliyorum
Afiyet olsun canım benim
varda aysenin cok yuksek ya insan tereddut ediyor

burdayim kaptanim uykuduzdum malum azucik uyumusum
odemdi canim hergun tartilma bide ayni sartlarda tartilmaya calis

insallah canim coknsagol
gazete koy canim ise yariyor esin gelrne kadar
Evet canım benim insülin direncim çok yüksek ama ben bir veya iki ay içinde Onun düşeceğine inanıyorum sporu bırakmıyorum devam ediyorum her gün düzenli yürüyüşler yapıyorum diyetime de dikkat ediyorum Çok yakında İnsülin direncinin biraz daha düşeceğine inanıyorum ben o kitapları okumak istiyorum ama birebir uygulayabilir miyim bilmiyorum En azından insülinleri bıraktıktan sonra belki deneyebilirim şu an için zaten olmaz Şu an sadece diyetisyenin verdiği diyet uyguluyorum onun dışına çıkmak istemiyorum açıkçası Nisa'nın ilk haftası tekrar görüşeceğiz diyetisyenle o zamana kadar belki Birazda insülin direncim düşmüş olur Bakalım zaman bana ne gösterecek hayırlısı diyeyim
Afiyet olsun canım Bence fazla değil sporda yapacaksın nasıl olsa
Aynen Yasemin sana katılıyorum Bencede Ekim abla yapabilir Bu işi birçok şeyi bilinçli yapıyor her şeyin farkında Herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama iş kendine döndüğünde Belki bir boş vermişlige giriyor Aslında herkesin Önce Kendine önem varsa değer varsa en çok kendisine fayda sağlayacak Ekim abla sen yapabilirsin bunu ben sana güveniyorum Bence en azından bir ay denemelisin ben yapacağım ben inanıyorum ben güveniyorum diyerek yaparsın hiç kimseden hiçbir şeyin eksik değil Herkes zaman daha çok şey biliyorsun Her şeyin farkında olarak yaşıyorsun vücuduna en iyi sen tanıyorsun neyin yararlı neyin zararlı olduğunu çok iyi biliyorsun Ee yapamamak için bence malzemelerinin arkasına saklanma ortaya çık ve savaş
Afiyet olsun canım benim su içmek iyidir iç bence
Menüm
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Zeytin 5 adet
Öğlen 14
Melemen mercimek çorbası mandalina
Akşam 19
Tavuk göğsü
Yoğurt
Filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım benim Bugün spor yok muydu birkaç gündür da görmüyorum Senin nasılsın iyi misin Her şey yolundadır inşallah
Canım suyunun içine tarçın taze nane Reyhan tarzında Aroma verici baharatlar kullanılan suyun tadını farklılaştırarak içtiğin su miktarını artırır bilirsin bir de şöyle bir hedef koy kendini Her gün bir bardak daha fazla içeceğim de Bence yaparsın
abla Bence senin psikoloji okumanın lazımdı Gerçekten bu konuyla çok ilgilisin çok farkındasın bilinçlisin kendine en iyi sen gelirsin ama bizden moral motivasyon istiyorsan 7/24 arkandayım Hep destek tam destek
Afiyet olsun canım benim Ama dikkat etmeye çalış kaçamak yaptıkça insan yeni kaçamakları engel olamıyor kaçamak kaçamağı doğuruyor Bugün gitti o zaman her şeyi yiyebilirim mantığı ile devam edersek bu kiloları asla veremeyiz üç gün diyet bir gün serbest moduyla yaşarsak olmaz zaten sen de bunu en iyi bilenlerdensin Ben yarın bunu en kısa zamanda telafi edeceğine inanıyorum bol bol su içeceksin dans edeceksin yürüyüş yapacaksın ve uzun bir süre bir daha kaçamak yapacağını da inanmıyorum çünkü sen Çok bilinçlisin ne olmak istediğini biliyorsun ne olduğunu biliyorsun kendine en iyi şekilde davranacağından eminim en kısa zamanda gelip diyeceksin ki Kızlar ben yaptım Hatamı telafi ettim Üzerine de kilo verdim eksi deyim deyip bizden tebrik isteyeceksin bundan eminim
Ya evet haklisiniz ama hem calisiyorum hem yuksek lisans yapiyorum. Arada kaciyo boyle o yuzden.
Kolay gelsin canım benim Allah yardımcın olsun Rabb'im en kısa zamanda mezuniyetinide görmeyi nasip etsin Bizlere

7 mart diyabetik menüm

Kahvaltı 9.20
1kk b peynir
6zeytin
2ceviz
2d ekmek
Domates

Ara 12.30
½ elma
½ armut (eşimle paylaştık)

Öğle 14.30
2 avcum kadar fırınlanmış dana eti
Bol salata
2 d. Ekmek

Akşam 19.30
3yk mantar sote
1 avcum kadar f. Dana eti
3yk yoğurt
2d. Ekmek

Ara 21.30
1 büyük armut
1 sb süt

Su 2.5 lt
Spor 90 dk tempolu yürüyüş

askrhpozitif Habinar

Afiyet olsun canım benim
Bunlar çok güzel görünüyorlar Afiyet olsun Ellerine kollarına sağlık inşallah tatları da güzeldir

Amin arkadasim cok sagol

Benim yulaflı kurabiyelere benziyor afiyet olsun
Sabah yaptım canım ama değişen birşey yok
afiyet olsun tatlım

Şekersiz olduğu için idare eder tadı
İnan şeker tadını arıyorsan tatlandırıcı kullanabilirsin bence
Kızlar eliptiğe binmeye gidiyorum:)
Kolay gelsin canım benim
Benim yulaflı kurabiyelere benziyor afiyet olsun

Sabah yaptım canım ama değişen birşey yok
afiyet olsun tatlım
eşine masaj yapmasını söylesene sana normal kremle bile yavaş yavaş olarak masaj yaparsa iyi geleceğini düşünüyorum ben

hiiiiiiiç alakası yok bir ilaç var her istemeden önce sür kokusu bile çok kötü kaç yaşında olursa olsun bıraktırır.
hiç duymadım valla. ilk defa senden duydum.

Bir Sekilde yolunda ikizler eczacilik okuyor digerleri buyuyor Anne enine buyudu
Simdi o hirsi bulamiyorum cok denedim ama nefes hanimin hastaliklari baltaladi diyetimi ama yaz geliyor tutustu eteklerim
Yapariz kiz inan karataydan mi devam edeceksin
hoşgeldin berilcim. nasılsın? sen nasılsın? biyopsi sonucun çıktı mı?

geçmiş olsun baharcım. kaptanlık için de hayırlı olsun.

geçmiş olsun yasemincim. pro diyetleri her zaman işe yarar.

olur tabi niye olmasın :)) Allah şifa versin bebişe.

Kızlar 2 gündür protein müsli tüketiyorum, tadını beğenmedim demiştim, araştırırken müslili kurabiye tarifi buldum yaptım pişiyorlar nasıl olacak bakalım
tarifi yazabilir misin canım. nasıl oldu tadı?

ooo protein ağırlıklı bir menü. çok güzel olmuş afiyet olsun canım.

Bana yasam baska ögretti dertleri
Format atmaya calisiyom simdi

Tadı güzel küçük bir parça yedim, sabah kahvaltıda sütle yiyebilirim .

2 su bardağı müsliyi sütle ıslattım
1 yumurta
Biraz tarçın
2 elma rendesi
Bir avuç kuru üzüm

Biraz blendırdan geçirdim
Şekillendirdim
180 derecede kızarana kadar pişirdim

Askhrhpozitifin dediği gibi keçiboynuzu unu ekleyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…