Karatay ile tip2 diyabeti yenen çok fazla kitabını okuyunca göreceksin Okan Çağlar ve benzeri bir çok kişi netten bulursun kilo verip insülünden kurtulmuş
Evet ben de okuyacağım canım sagol
Ben bu sırtıma bir çözüm bulamadım ya sabahtan beri sıcak koyuyorum ama düzelmedi kolu hareket ettirdikce canım yanıyor
Düş almayı denedin mı canım bu arada çok geçmiş olsun zor oluyor biliyorum hareket ettirmiyor insana
kızlar gojiberry kullanan var mı çok merak ediyorum
Ben kullanmıyorum diyabetlilere zararlı diye biliyorum
Merhaba canım, hedefimiz aynı, bende Mayısta 65 olmak istiyorum
Ben de temmuzda 65 olucam inşallah
Menüm
Sabah 11:00
14 zeytin
1 kk.peynir
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 18:45
1 tabak ıspanak yemeği ve pırasa yemeği :)
1 kaset yoğurt
1 dilim ekmek
Funda çayı,yeşil çay,3 litre ılık su
Sabah aç karnınada maydanoz limon kürü içtim
( 16 dal sapıyla birlikte maydanoz ve bir limon suyunu hepsi bir bardağa denk gelecek kadar suyla iyice yeşil su olana kadar robotto çektim )
Afiyet olsun canım maydanoz kürü sonuçlarını merakla bekliyorum
Selam.kizlar annemler ve aldilar onun pesine kosuyoruz diyeti bozmadim bu arada telden kk acilmio bi teknik sorun var arada girmeye calisicm optum.hepinzii
Hayırlı olsun canım güzel günlerde otursunlar inşallah
kalpler karşılıklı
iyi ki beraberiz :)
ben şişmanlığın bir hastalık yoksa eğer tamamen psikolojik sebeplerden olduğuna inanıyorum, yeme içmeyle uğraşmak yerine iç dünyamızla zihin altımızla daha çok ilgilenip bizi mutsuz ya da suçlu( yetersiz, değersiz, güvensiz v.s.) hissettiren duygulardan kurtulduk mu kilo probleminin de kendiliğinden zamanla kaybolacağı inancındayım 2 senedir o kadar çok okudum araştırdım ve bu sonuca vardım zayıflamak mideyle değil beyinle ilgili
eeeee ne demişler eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış burada herkesin amacı aynı sağlıklı ideal beden de olmak beni- bizi birbirimizden başkası anlamaz dermanı da yine biz de destek motivasyon kendine inanmak hepsini birbirimizden alıp veriyoruz beraberken çok daha GÜÇLÜYÜZ
samimiyet arttıkça destekte artıyor annene ablana komşuna söylemediğin sıkıntını buradan paylaşıyorsun daha ne olsun terapistte neymiş vışşşşşş de
r her zaorluğun her kilonun üstesinden geliriz evellaah
ayy yine çenem düştü, düşündüklerimi yazıya dökmekte pek kabiliyetli değilim işin kısası ben her iki topiğimi de içindekileri de seviyorum
Bence kendini çok iyi ifade ediyorsun kendini çok iyi tanıyorsun kendi kendinin doktoru olduğunu düşünüyorum senin veri bu kilo verme serüveninde de çok iyi kilolar verebileceğine inanıyorum ama sen kendine inanmıyorsun gibi geliyor bana Bank her hafta düzenli olarak eksi rakamları görüyorsun bence listeye girmeyi bir denemelisin faydasını görmezsen yine çıkarsın ama ben faydasını göreceğini düşünüyorum çünkü listeye girmiş olmak sorumluluk almak demek ya Senin sorumlulukla hem de bu bilinçlilik ile daha iyi kilolar verebileceğini biliyorum
Selam kizlar. Bugunku menum:
Sabah 9:30 2ceviz 1kk peynir yesillik domates 3 zeytin
Ara 11: yarim muz
Oglen 12: kepekli hamburger ekmegine sandvic icine peynir domates salatalik 2 zeytin
Ara 14:30 special k kraker
Ara 17:00 3 soyali fistik 1 badem
Aksam 19:15 2 kofte yarim d ekmek salata
Su 2.5 yapcam. Spor yapamadim hulahop cevircem aksam
Afiyet olsun canım benim
varda aysenin cok yuksek ya insan tereddut ediyor
burdayim kaptanim uykuduzdum malum azucik uyumusum
odemdi canim hergun tartilma bide ayni sartlarda tartilmaya calis
insallah canim coknsagol
gazete koy canim ise yariyor esin gelrne kadar
Evet canım benim insülin direncim çok yüksek ama ben bir veya iki ay içinde Onun düşeceğine inanıyorum sporu bırakmıyorum devam ediyorum her gün düzenli yürüyüşler yapıyorum diyetime de dikkat ediyorum Çok yakında İnsülin direncinin biraz daha düşeceğine inanıyorum ben o kitapları okumak istiyorum ama birebir uygulayabilir miyim bilmiyorum En azından insülinleri bıraktıktan sonra belki deneyebilirim şu an için zaten olmaz Şu an sadece diyetisyenin verdiği diyet uyguluyorum onun dışına çıkmak istemiyorum açıkçası Nisa'nın ilk haftası tekrar görüşeceğiz diyetisyenle o zamana kadar belki Birazda insülin direncim düşmüş olur Bakalım zaman bana ne gösterecek hayırlısı diyeyim
Sabah 10.00
Protein müsli sütle
Öğlen 13.00
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
5 zeytin
Domates,havuç rende
Akşam
El kadar et
2 kaşık bamya
1 kaşık patates püresi
1 bardak ayran
Spor daha yapmadım
2 litre su
Biraz fazlamı olmuş kızlar
Afiyet olsun canım Bence fazla değil sporda yapacaksın nasıl olsa
Çok güzel döküyorsun içini canım
Seni çok iyi anlıyorum
Ama bu kadar bilgi donanım sende mevcutken bi şeyler eksik sende çözemedim
Bi atak lazım sana sen istesen çok iyi başarılar elde edersin Eminim
Vücudunu çok iyi tanıyorsun
Çok yönlü düşünüp her zaman pozitifsin
Sağlık sorunlarını biliyor her türlü çaresiymişsin biliyorsun
Ama seni şöyle bi atağa geçirecek bi dürtü eksik
Az kaldı çözecem seni
:)))
Aynen Yasemin sana katılıyorum Bencede Ekim abla yapabilir Bu işi birçok şeyi bilinçli yapıyor her şeyin farkında Herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama iş kendine döndüğünde Belki bir boş vermişlige giriyor Aslında herkesin Önce Kendine önem varsa değer varsa en çok kendisine fayda sağlayacak Ekim abla sen yapabilirsin bunu ben sana güveniyorum Bence en azından bir ay denemelisin ben yapacağım ben inanıyorum ben güveniyorum diyerek yaparsın hiç kimseden hiçbir şeyin eksik değil Herkes zaman daha çok şey biliyorsun Her şeyin farkında olarak yaşıyorsun vücuduna en iyi sen tanıyorsun neyin yararlı neyin zararlı olduğunu çok iyi biliyorsun Ee yapamamak için bence malzemelerinin arkasına saklanma ortaya çık ve savaş
Menum:
7.30
1 yumurta
1 yumurta beyazi
1zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
12.00
Yarim kase corba
Yarim kase yoğurt
Yarim porsiyon firinda patates yemeği
13.30
2 lokma tahin pekmez cok yorgundum enerji versin diye
16.00
Karnabahar sapi çiğ
18.00
Yoğurtlu karnabahar yemeği 1 tabak
1kase normal karnabahar yemeği
Turp
Su 4 litreyi geçecek. Aşırı içiyorum ne oluyor anlamiyorum. Çok yorgunum spor yapamayacak gibiyim ama yaparsam yazarım
Afiyet olsun canım benim su içmek iyidir iç bence
Menüm
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Zeytin 5 adet
Öğlen 14
Melemen mercimek çorbası mandalina
Akşam 19
Tavuk göğsü
Yoğurt
Filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım benim Bugün spor yok muydu birkaç gündür da görmüyorum Senin nasılsın iyi misin Her şey yolundadır inşallah
Gelelim benim menüme
Sabah 2 haşlanmış yumurta
11 zeytim y-s karışık
4 dilim kibrit kutusu kadar diyeyim peynir
1 dal kırmızı lahana
çay
öğlen 3-4 gün kurusu
1 ceviz
akşam bir porsiyondan az ıspanak
1 kase mercimek çorbası
su sıkıntılı yatana kadar içersem yinede az
Canım suyunun içine tarçın taze nane Reyhan tarzında Aroma verici baharatlar kullanılan suyun tadını farklılaştırarak içtiğin su miktarını artırır bilirsin bir de şöyle bir hedef koy kendini Her gün bir bardak daha fazla içeceğim de Bence yaparsın
valla çok dua ederim çöz beni.. ben kendimi henüz tam çözemedim senelerdir kendimi tanımamışım ki, hep başkalarını düşünmekten başkalarını memnun etmeye çalışmaktan, başkalarının sorununu tıkır tıkır çözüp çıkış yolu göstermekten kendime dönüp bakmamışım yeni yeni kendimi tanıyorum kendime soruyorum bir soru soru hem de
aç mısın
mutlu musun
o kişiyle görüşmek istiyor musun
bunu yapmak istiyor muyum v.s. :))
hayır demeyi son 2 senedir öğrendim hala tam gerektiğin de hayır diyemiyorum,
deliliğin o ince çizgisinin yakınların da dolanıyorum işte gülüm cidden beni çözersen bana da söyle ciddiyim bak bu konu da
ben tembelim galiba ondan atağa geçemiyorum evden çıkmayı sevmiyorum pek fazla insanla muhattap olmak istemiyorum
çok kullanıldım çok kırıldım insanların samiyetsizliği beni yoruyor enerji vampirleri gibime geliyor o yüzden ev benim güvenli bölgem galiba
abla Bence senin psikoloji okumanın lazımdı Gerçekten bu konuyla çok ilgilisin çok farkındasın bilinçlisin kendine en iyi sen gelirsin ama bizden moral motivasyon istiyorsan 7/24 arkandayım Hep destek tam destek
kızlar menü yazmıycam müsadenizle
öğlen 12 :30 da ve akşam 19 :30 da 2 öğün yedim abartısız ama siz gibi diyettekilerin yemeyeceği şeylerdi hazır değil ev yapımı ama kimsenin de nefsiyle oynayamam siz burada o kadar her şeye dikkat ederken yazmak saygısızlık gibime geliyor..
bu gün malum dönem başladı gibi onun etkisiyle oldu galiba bir de masada koyu sohbete dalınca ben her şeyden yemişim fark etmeden
Afiyet olsun canım benim Ama dikkat etmeye çalış kaçamak yaptıkça insan yeni kaçamakları engel olamıyor kaçamak kaçamağı doğuruyor Bugün gitti o zaman her şeyi yiyebilirim mantığı ile devam edersek bu kiloları asla veremeyiz üç gün diyet bir gün serbest moduyla yaşarsak olmaz zaten sen de bunu en iyi bilenlerdensin Ben yarın bunu en kısa zamanda telafi edeceğine inanıyorum bol bol su içeceksin dans edeceksin yürüyüş yapacaksın ve uzun bir süre bir daha kaçamak yapacağını da inanmıyorum çünkü sen Çok bilinçlisin ne olmak istediğini biliyorsun ne olduğunu biliyorsun kendine en iyi şekilde davranacağından eminim en kısa zamanda gelip diyeceksin ki Kızlar ben yaptım Hatamı telafi ettim Üzerine de kilo verdim eksi deyim deyip bizden tebrik isteyeceksin bundan eminim
Ya evet haklisiniz ama hem calisiyorum hem yuksek lisans yapiyorum. Arada kaciyo boyle o yuzden.
Kolay gelsin canım benim Allah yardımcın olsun Rabb'im en kısa zamanda mezuniyetinide görmeyi nasip etsin Bizlere