Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzelmiş Benim elimde de müsli var ama benim diyetisyenim müsli Bu ara yasakladı bana

afiyet olsun canım. akşam ekmeklerden birinin yerine az salata ekleyebilirdin bence.

afiyet olsun canım. akşam ekmeklerden birinin yerine az salata ekleyebilirdin bence.
Diyetisyen listesine göre yapıyorum ya canım ben diyetime diyetisyenin verdiği listede akşam üç dilim ekmek yeme hakkım var ama ben o kadar yiyemiyorum Bir de şimdi insülin miktarlarını da azaltmaya başladım ya listede çok fazla oynama yapmamaya çalışıyorum Ne olur ne olmaz diye çünkü bazı şeyleri birden azalttığını da direkt şekerimi etkiliyor dalgalanmaları oluyor o yüzden yani ekmek miktarları ama kilo vermeye devam ediyorum Bir sonraki listemde onun az olacağına inanıyorum ben de

Kızlar 2 gündür protein müsli tüketiyorum, tadını beğenmedim demiştim, araştırırken müslili kurabiye tarifi buldum yaptım pişiyorlar nasıl olacak bakalım
tadi nasildi
sagol canim buealardayim
kivi gormek istemiyorum
guzel gorunuyor afiyet olsun

Sandviç ekmeği yazmamışsın oda çok fazla bence ya da ben hamburger ekmeği olarak okudum
Öğlen sandviç yemekten başka çözümün yoksa
Evden hazırlayıp götürebilirsin
Bu süreçte kendine bu güzelliği yapabilirsin canım

Bomba menü afiyetler olsun kaptan

sagol canim

kızlarrr yeni gelebildim yarın kv ler geliyo temizlik yaptım bütün gün geçmişi okuyup geliyorumm

Ekimcim bu konuda da yanlız değilsin
Çevremde çok fazla insan yoktur
Benim değer verdiğim beni gerçekten seven insanlar mevcut
Diyet sürecinde insanlarında diyetini yaptım
Bütün benliğimle Yen'i bir ben olmak istiyorum
Hedeflerim öncelikle kendimi değiştirmekten geçiyor bünün farkına vardım

Öncelikle ummamayı öğrendim
Hayatta kimseden bir beklenti içerisinde değilim eşimden ilgi sevgi beklemiyorum beni seviyorsa yapar sevmiyorsa niye küseyim
Çocuklarımla ilgili bir gelecek planım Yok ummuyorum onlar yetişkin olunca bilincine varacak herkes kendisi için mücadele etmeli beni mutlu etmelerini beklemiyorum kendileri nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalılar
Arkadaşlarımdan annemden babamdan ilgi alaka beklemiyorum herkes değer verdiği kadar değerlidir gözümde
Ben böyle çok mutluyum hedeflerim hayallerim var
öncelik kendimden başladımhedeflerime
Ben varsam bu dünya ve içindekiler var ben yoksam koca bir hiç burası.....

Afiyet olsun canım benim
kızlarrr yeni gelebildim yarın kv ler geliyo temizlik yaptım bütün gün geçmişi okuyup geliyorumm
dünyanın temizliğini yapmışsındır sen şimdi 2 saat spora bedeldir o

Bu menüden etkilendim

Oğlum rahatsızdı yoğun bir hafta sonuydu anca toparlandım canım saol

Saol canım inşallah beklentim büyük bu hafta

ne güzel yazmışsın canım çok Katılıyorum sana Çok haklısın Benim de yapmaya çalıştığım bu aslında hayat felsefem yapmaya çalışıyorum kendime değer vermeye çalışıyorum kendim mutlu olmaya çalışıyorum ben mutlu olursam beni seven insanların da benim mutluluğumla mutlu olabileceklerine inanıyorum çünkü aynı zamanda bütün insanları mutlu etmek mümkün değil birisini mutlu ettiğinde diğerini kırıyorsun onu mutlu ettiğinde bir başkasını kiriyorsun böyle böyle derken her gün birisini mutlu etmeye çalışırken Bir bakmışsın ki yıl bitmiş yıllar geçip gitmiş Ama sen mutsuz kalmışsın senin mutsuz olmana sebep olan insanlar ise kendi içlerinde gayet mutlular o yüzden önce insan kendi için mutlu olmalı kendine değer vermeli kendine özen göstermeli Sen mutluysan herkes mutlu Sen Mutsuzsan herkes yine Mutlu O yüzden önce insan kendi mutlu olmalı

Bu menüden etkilendim
Ayyy çok hoşuma gitti sevindirik oldum ya
Oğlum rahatsızdı yoğun bir hafta sonuydu anca toparlandım canım saol
Geçmiş olsun canım benim İnşallah daha iyidir şimdi Ben kaçırmışım galiba orayı Aslında Geçmişi tamamen okuyorum bazen geçmişi okurken telefon falan geliyor yarım kalıyor tekrar başa dönüyorum öyle bir ana denk geldi sanirim bilmiyorum görmedim oğlunun rahatsız olduğunu kusura bakma sen çok ilgili bir annesinin zaten ilgin şefkatin sevgilinle hemen iyileştirirsin onu Rabb'im acil şifalar versin inşallah

Olmazmi hic 50 küsür kiloydu verilen
tebrik ederim maşallah yeniden verebileceğine hiç şuphe yok bence bu arada ben seren 27 yasşında diplomalı ev hanımıyım :) hoşgeldinnn

valla çok doğru söylemişşşsin abla bi çay muhabbetine bakar herşeyi geride bırakmak burasııı o kdr iyi geliyo ki insanaaaa

umarım en yakın zamanda bütün bu sorunlar gelip geçicekk sende bol bol dinlen kafanı dinleee bir yerlere de gitmeee :) askrhpozitif hayırlı olsun o camann kaptanımm :)

çok geçmiş olsunn oğluna dikkat et kendine gider o + lar elbett

bence gayet iyi afiyet olsun canım

suyu biraz arttırsan çok faydasını görürsün menülerin gayet güzel

harika görünüyorlarrrrrrr

Afiyet olsun canım benim
dünyanın temizliğini yapmışsındır sen şimdi 2 saat spora bedeldir o
aynen tatlım inanılmaz yorgunummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…