- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.541
Saolasın canımtebrik ederim maşallah yeniden verebileceğine hiç şuphe yok bence bu arada ben seren 27 yasşında diplomalı ev hanımıyım :) hoşgeldinnn
valla çok doğru söylemişşşsin abla bi çay muhabbetine bakar herşeyi geride bırakmak burasııı o kdr iyi geliyo ki insanaaaa
umarım en yakın zamanda bütün bu sorunlar gelip geçicekk sende bol bol dinlen kafanı dinleee bir yerlere de gitmeee :)askrhpozitif hayırlı olsun o camann kaptanımm :)
çok geçmiş olsunn oğluna dikkat et kendine gider o + lar elbett
bence gayet iyi afiyet olsun canım
suyu biraz arttırsan çok faydasını görürsün menülerin gayet güzel
harika görünüyorlarrrrrrr
aynen tatlım inanılmaz yorgunummm
Saolasın canım geçti şükürAyyy çok hoşuma gitti sevindirik oldum ya
Geçmiş olsun canım benim İnşallah daha iyidir şimdi Ben kaçırmışım galiba orayı Aslında Geçmişi tamamen okuyorum bazen geçmişi okurken telefon falan geliyor yarım kalıyor tekrar başa dönüyorum öyle bir ana denk geldi sanirim bilmiyorum görmedim oğlunun rahatsız olduğunu kusura bakma sen çok ilgili bir annesinin zaten ilgin şefkatin sevgilinle hemen iyileştirirsin onu Rabb'im acil şifalar versin inşallah
Takım olarak birbirimizi takip edip desteklememiz çok önemli.kaptanda eli sopalı olmalı benim içinKızlar takımdan beklentileriniz neler , bir kaptan nasıl olmalı herkes düşüncesini belirtebilir mı
@nanekekik B burcugncyHabinar @MuallimeA sans_sans Melekkk90 Cakinin Gelini Pamukseker19 ekim2009 I isilkzlll kkelebeketkisi Y ysmnshn1
Unuttuklarm varsa kusura bakmayın canlar iyi hecel
Menüm
11:00 ankara simiti kk peynir sekersiz çay
Ara:yarim paket diyet bisküvi
18:30 2yk pirasa yemeği iki dilim ekmek iki bardak ayran salata
Ara:sütlü kahve
Su:2 litre spor 30 dk yürüyüş
Yumurta yemeğim gün doymadigimi farkettim.
Haklsın.çok sık yaptığım birşey değil ama bu menümü beğenmedimCanım sabah simit yediğimde bende çok acıkıyorum,ondan olabilir.
Şu kocaman beyaz simitmi oluyor ankara simitiMenüm
11:00 ankara simiti kk peynir sekersiz çay
Ara:yarim paket diyet bisküvi
18:30 2yk pirasa yemeği iki dilim ekmek iki bardak ayran salata
Ara:sütlü kahve
Su:2 litre spor 30 dk yürüyüş
Yumurta yemeğim gün doymadigimi farkettim.
Bayanlar ne kadar karbon tüketirseniz o kadar çok acıkır o kadar çok hamur yeme isteği oluşurHaklsın.çok sık yaptığım birşey değil ama bu menümü beğenmedim
yaradanına kurbanEvet ben de okuyacağım canım sagol
Düş almayı denedin mı canım bu arada çok geçmiş olsun zor oluyor biliyorum hareket ettirmiyor insana
Ben kullanmıyorum diyabetlilere zararlı diye biliyorum
Ben de temmuzda 65 olucam inşallah
Afiyet olsun canım maydanoz kürü sonuçlarını merakla bekliyorum
Hayırlı olsun canım güzel günlerde otursunlar inşallah
Bence kendini çok iyi ifade ediyorsun kendini çok iyi tanıyorsun kendi kendinin doktoru olduğunu düşünüyorum senin veri bu kilo verme serüveninde de çok iyi kilolar verebileceğine inanıyorum ama sen kendine inanmıyorsun gibi geliyor bana Bank her hafta düzenli olarak eksi rakamları görüyorsun bence listeye girmeyi bir denemelisin faydasını görmezsen yine çıkarsın ama ben faydasını göreceğini düşünüyorum çünkü listeye girmiş olmak sorumluluk almak demek ya Senin sorumlulukla hem de bu bilinçlilik ile daha iyi kilolar verebileceğini biliyorum
Afiyet olsun canım benim
Evet canım benim insülin direncim çok yüksek ama ben bir veya iki ay içinde Onun düşeceğine inanıyorum sporu bırakmıyorum devam ediyorum her gün düzenli yürüyüşler yapıyorum diyetime de dikkat ediyorum Çok yakında İnsülin direncinin biraz daha düşeceğine inanıyorum ben o kitapları okumak istiyorum ama birebir uygulayabilir miyim bilmiyorum En azından insülinleri bıraktıktan sonra belki deneyebilirim şu an için zaten olmaz Şu an sadece diyetisyenin verdiği diyet uyguluyorum onun dışına çıkmak istemiyorum açıkçası Nisa'nın ilk haftası tekrar görüşeceğiz diyetisyenle o zamana kadar belki Birazda insülin direncim düşmüş olur Bakalım zaman bana ne gösterecek hayırlısı diyeyim
Afiyet olsun canım Bence fazla değil sporda yapacaksın nasıl olsa
Aynen Yasemin sana katılıyorum Bencede Ekim abla yapabilir Bu işi birçok şeyi bilinçli yapıyor her şeyin farkında Herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama iş kendine döndüğünde Belki bir boş vermişlige giriyor Aslında herkesin Önce Kendine önem varsa değer varsa en çok kendisine fayda sağlayacak Ekim abla sen yapabilirsin bunu ben sana güveniyorum Bence en azından bir ay denemelisin ben yapacağım ben inanıyorum ben güveniyorum diyerek yaparsın hiç kimseden hiçbir şeyin eksik değil Herkes zaman daha çok şey biliyorsun Her şeyin farkında olarak yaşıyorsun vücuduna en iyi sen tanıyorsun neyin yararlı neyin zararlı olduğunu çok iyi biliyorsun Ee yapamamak için bence malzemelerinin arkasına saklanma ortaya çık ve savaş
Afiyet olsun canım benim su içmek iyidir iç bence
Afiyet olsun canım benim Bugün spor yok muydu birkaç gündür da görmüyorum Senin nasılsın iyi misin Her şey yolundadır inşallah
Canım suyunun içine tarçın taze nane Reyhan tarzında Aroma verici baharatlar kullanılan suyun tadını farklılaştırarak içtiğin su miktarını artırır bilirsin bir de şöyle bir hedef koy kendini Her gün bir bardak daha fazla içeceğim de Bence yaparsın
abla Bence senin psikoloji okumanın lazımdı Gerçekten bu konuyla çok ilgilisin çok farkındasın bilinçlisin kendine en iyi sen gelirsin ama bizden moral motivasyon istiyorsan 7/24 arkandayım Hep destek tam destek
Afiyet olsun canım benim Ama dikkat etmeye çalış kaçamak yaptıkça insan yeni kaçamakları engel olamıyor kaçamak kaçamağı doğuruyor Bugün gitti o zaman her şeyi yiyebilirim mantığı ile devam edersek bu kiloları asla veremeyiz üç gün diyet bir gün serbest moduyla yaşarsak olmaz zaten sen de bunu en iyi bilenlerdensin Ben yarın bunu en kısa zamanda telafi edeceğine inanıyorum bol bol su içeceksin dans edeceksin yürüyüş yapacaksın ve uzun bir süre bir daha kaçamak yapacağını da inanmıyorum çünkü sen Çok bilinçlisin ne olmak istediğini biliyorsun ne olduğunu biliyorsun kendine en iyi şekilde davranacağından eminim en kısa zamanda gelip diyeceksin ki Kızlar ben yaptım Hatamı telafi ettim Üzerine de kilo verdim eksi deyim deyip bizden tebrik isteyeceksin bundan eminim
Kolay gelsin canım benim Allah yardımcın olsun Rabb'im en kısa zamanda mezuniyetinide görmeyi nasip etsin Bizlere
ahh ahh bu yaşam kadını bazen sarımsak zannedip ezdikçe eziyor ezdikçe eziyor ama artık bitti biz sarımsak değilizzzzzzzBana yasam baska ögretti dertleri
Format atmaya calisiyom simdi
Doğru canım bende tereddüt ettim aslında.
Maydonozu haşlayacakmısın canım.
Şişliğimde vardı canım daha az çıkarım sanmıştımOlacaksın canım merak etme
Geçmiş olsun canım
Katılıyorum @mefkurem Zuhal ablanın sözü geldi aklıma alırken kürekle verirken gramlavericez ama inanıyorum
Oooooo maşallah tebrikler canim
Evet canım diyabetliyim ben İnsülin kullanıyorum o yuzden Dr ve diyetisyen destekli yapıyorum
Canım çok geçmiş olsun kızına Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda dualarım seninle
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Süt ürünleri fazla tüketilmesi kasılma mı yapıyormuş duymamistim
Kendi kendinin Dr u olmuşsun ablam sen neyin ne kadar yiyip ne yapman gerekiyor en iyi sen bilirsin
Geçmiş olsun canım
Çok güzel canım tebrikler neden beğenmedin anlamadim
Oooooo maşallah ya ne büyük irade tebrik ediyorum seni
Ne güzel anlatmissin canım aynen öyle valla buraya gelip sizlerle konuştuğumda daha iyi hissediyorum kendimi
Sen kararlı olduktan sonra neden olmasın canım bizler hepimiz moral motivasyon vermeye hazırız sen zaten o kadar kiloyu verebilmissin bu işi en iyi bilenlerdensin bizlere de en iyi destek olacak kişi yine sensin hoşgeldin diyorum takıma can kan getirdin hepberaber sağlıklı bedenlerimize beraber kavusacagiz inşallah
aynen katılıyorum
Evet ben de okuyacağım canım sagol
Düş almayı denedin mı canım bu arada çok geçmiş olsun zor oluyor biliyorum hareket ettirmiyor insana
Ben kullanmıyorum diyabetlilere zararlı diye biliyorum
Ben de temmuzda 65 olucam inşallah
Afiyet olsun canım maydanoz kürü sonuçlarını merakla bekliyorum
Hayırlı olsun canım güzel günlerde otursunlar inşallah
Bence kendini çok iyi ifade ediyorsun kendini çok iyi tanıyorsun kendi kendinin doktoru olduğunu düşünüyorum senin veri bu kilo verme serüveninde de çok iyi kilolar verebileceğine inanıyorum ama sen kendine inanmıyorsun gibi geliyor bana Bank her hafta düzenli olarak eksi rakamları görüyorsun bence listeye girmeyi bir denemelisin faydasını görmezsen yine çıkarsın ama ben faydasını göreceğini düşünüyorum çünkü listeye girmiş olmak sorumluluk almak demek ya Senin sorumlulukla hem de bu bilinçlilik ile daha iyi kilolar verebileceğini biliyorum
Afiyet olsun canım benim
Evet canım benim insülin direncim çok yüksek ama ben bir veya iki ay içinde Onun düşeceğine inanıyorum sporu bırakmıyorum devam ediyorum her gün düzenli yürüyüşler yapıyorum diyetime de dikkat ediyorum Çok yakında İnsülin direncinin biraz daha düşeceğine inanıyorum ben o kitapları okumak istiyorum ama birebir uygulayabilir miyim bilmiyorum En azından insülinleri bıraktıktan sonra belki deneyebilirim şu an için zaten olmaz Şu an sadece diyetisyenin verdiği diyet uyguluyorum onun dışına çıkmak istemiyorum açıkçası Nisa'nın ilk haftası tekrar görüşeceğiz diyetisyenle o zamana kadar belki Birazda insülin direncim düşmüş olur Bakalım zaman bana ne gösterecek hayırlısı diyeyim
Afiyet olsun canım Bence fazla değil sporda yapacaksın nasıl olsa
Aynen Yasemin sana katılıyorum Bencede Ekim abla yapabilir Bu işi birçok şeyi bilinçli yapıyor her şeyin farkında Herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama iş kendine döndüğünde Belki bir boş vermişlige giriyor Aslında herkesin Önce Kendine önem varsa değer varsa en çok kendisine fayda sağlayacak Ekim abla sen yapabilirsin bunu ben sana güveniyorum Bence en azından bir ay denemelisin ben yapacağım ben inanıyorum ben güveniyorum diyerek yaparsın hiç kimseden hiçbir şeyin eksik değil Herkes zaman daha çok şey biliyorsun Her şeyin farkında olarak yaşıyorsun vücuduna en iyi sen tanıyorsun neyin yararlı neyin zararlı olduğunu çok iyi biliyorsun Ee yapamamak için bence malzemelerinin arkasına saklanma ortaya çık ve savaş
Afiyet olsun canım benim su içmek iyidir iç bence
Afiyet olsun canım benim Bugün spor yok muydu birkaç gündür da görmüyorum Senin nasılsın iyi misin Her şey yolundadır inşallah
Canım suyunun içine tarçın taze nane Reyhan tarzında Aroma verici baharatlar kullanılan suyun tadını farklılaştırarak içtiğin su miktarını artırır bilirsin bir de şöyle bir hedef koy kendini Her gün bir bardak daha fazla içeceğim de Bence yaparsın
abla Bence senin psikoloji okumanın lazımdı Gerçekten bu konuyla çok ilgilisin çok farkındasın bilinçlisin kendine en iyi sen gelirsin ama bizden moral motivasyon istiyorsan 7/24 arkandayım Hep destek tam destek
Afiyet olsun canım benim Ama dikkat etmeye çalış kaçamak yaptıkça insan yeni kaçamakları engel olamıyor kaçamak kaçamağı doğuruyor Bugün gitti o zaman her şeyi yiyebilirim mantığı ile devam edersek bu kiloları asla veremeyiz üç gün diyet bir gün serbest moduyla yaşarsak olmaz zaten sen de bunu en iyi bilenlerdensin Ben yarın bunu en kısa zamanda telafi edeceğine inanıyorum bol bol su içeceksin dans edeceksin yürüyüş yapacaksın ve uzun bir süre bir daha kaçamak yapacağını da inanmıyorum çünkü sen Çok bilinçlisin ne olmak istediğini biliyorsun ne olduğunu biliyorsun kendine en iyi şekilde davranacağından eminim en kısa zamanda gelip diyeceksin ki Kızlar ben yaptım Hatamı telafi ettim Üzerine de kilo verdim eksi deyim deyip bizden tebrik isteyeceksin bundan eminim
Kolay gelsin canım benim Allah yardımcın olsun Rabb'im en kısa zamanda mezuniyetinide görmeyi nasip etsin Bizlere
düşüncelerimiz aynı benim de kimseden bir beklentim yok hiç bir zaman da olmadı ama benden beklentisi olanlar ....Ekimcim bu konuda da yanlız değilsin
Çevremde çok fazla insan yoktur
Benim değer verdiğim beni gerçekten seven insanlar mevcut
Diyet sürecinde insanlarında diyetini yaptım
Bütün benliğimle Yen'i bir ben olmak istiyorum
Hedeflerim öncelikle kendimi değiştirmekten geçiyor bünün farkına vardım
Öncelikle ummamayı öğrendim
Hayatta kimseden bir beklenti içerisinde değilim eşimden ilgi sevgi beklemiyorum beni seviyorsa yapar sevmiyorsa niye küseyim
Çocuklarımla ilgili bir gelecek planım Yok ummuyorum onlar yetişkin olunca bilincine varacak herkes kendisi için mücadele etmeli beni mutlu etmelerini beklemiyorum kendileri nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalılar
Arkadaşlarımdan annemden babamdan ilgi alaka beklemiyorum herkes değer verdiği kadar değerlidir gözümde
Ben böyle çok mutluyum hedeflerim hayallerim var
öncelik kendimden başladımhedeflerime
Ben varsam bu dünya ve içindekiler var ben yoksam koca bir hiç burası.....
Yok küçük simit haklsın karbonhidratı azaltmalıyımŞu kocaman beyaz simitmi oluyor ankara simiti
Sabah 4 dilim ekmek yerine geçer
Üstüne diyet bisküvi
2 de akşam
6 dilim ekmekle diyet menünü tamamlamışsın
Hahahahah bayildim buna ablacm:)ahh ahh bu yaşam kadını bazen sarımsak zannedip ezdikçe eziyor ezdikçe eziyor ama artık bitti biz sarımsak değilizzzzzzz
Kızlar takımdan beklentileriniz neler , bir kaptan nasıl olmalı herkes düşüncesini belirtebilir mı
@nanekekik B burcugncyHabinar @MuallimeA sans_sans Melekkk90 Cakinin Gelini Pamukseker19 ekim2009 I isilkzlll kkelebeketkisi Y ysmnshn1
Unuttuklarm varsa kusura
Kaptanım Canım Kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?