Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saolasın canım

Saolasın canım geçti şükür

Menüm
11:00 ankara simiti kk peynir sekersiz çay
Ara:yarim paket diyet bisküvi
18:30 2yk pirasa yemeği iki dilim ekmek iki bardak ayran salata
Ara:sütlü kahve
Su:2 litre spor 30 dk yürüyüş
Yumurta yemeğim gün doymadigimi farkettim.

Canım sabah simit yediğimde bende çok acıkıyorum,ondan olabilir.

Şu kocaman beyaz simitmi oluyor ankara simiti
Sabah 4 dilim ekmek yerine geçer
Üstüne diyet bisküvi
2 de akşam
6 dilim ekmekle diyet menünü tamamlamışsın

Haklsın.çok sık yaptığım birşey değil ama bu menümü beğenmedim
Bayanlar ne kadar karbon tüketirseniz o kadar çok acıkır o kadar çok hamur yeme isteği oluşur
Başlangıçta Günde 3 dilim ekmek bana az geliyordu
Şimdi hiç canım istemiyor
Acıkınca yoğurt yiyin kaşıklayın bedeniniz ruhunuz temizlenir öyle düşünün
Ne istiyorsa canınız onu yiyormuş gibi yoğurt kaşıklayın bu işin sırrı yoğurt bi deneyin bişey kaybetmezsiniz

yaradanına kurban ne güzel şeyler yazmışsın bu kadar emek verip yazdığına insan(ben ) utanıp menüsüne daha dikkat eder istese dee istemese de:)) bazen sadece bir boş vermişlik geliyor dış etkenlerin de etkisiyle aman aman canım çekmediği halde bir bakıyorum yemişim bile, bu akşam boş vermişlik yoktu daldırıp yemişim ve eşim hiç demiyor bile onun fıs fıs gülmesine çaktım benim el kıpır kıpır ağız da :)) bu gün dışarıda hatunlarla otururken ilk kafeden lahmacun söyleyeyim diye tutturdular siz yiyin ben aç değilim dedim sonra dondurma dediler ben 2 senedir 2 kere anca yemişimdim hazırına tiksindim dedim baya bir ısrardan sonra en son tost söylediler illa ye de ye .. ben baskıya fazla gelemiyorum artık, en son dedim yaa arkadaşlar aç değilim diyorum neden bu kadar ısrar, içimize sinmiyor da ondan diyorlar sinsin dedim acıkmadan yemem baya bir uzadı konu böyle şeylerde cidden dirayetliyim aslında, oldu valla bir hata yarın protein sebze yapayım dansı da arttırıp gece yürüyeyim böyle oldukça günüm ziyan oluyor zaman su gibi akıp gidiyor br gün daha aynı kiloya çakılıp kalamam sirkeleniyorum ve kendime geliyorum sağ ol gülümmmmmm

Doğru canım bende tereddüt ettim aslında.

Maydonozu haşlayacakmısın canım.

Hayır ca
Şişliğimde vardı canım daha az çıkarım sanmıştım

İnşallah canım cuma gününü iple çekicem maydanoz kürü işe yaramaya başlıycakmı diye

düşüncelerimiz aynı benim de kimseden bir beklentim yok hiç bir zaman da olmadı ama benden beklentisi olanlar ....
sevgiye ilgiye ihtiyacım varsa ağzımla söyleyip zorla alıyorum eşime beni sevsene diyorum başımı omzuna koyuyorum bazen git oğlun sevsin diyor (o da diğer kanepe de bakıp oturup kıs kıs gülüyor) bu ara canım sevilmekte istemiyor(adama çok gıcığım bu ara dudağım da uçuk gibi yara çıktı stresinden) :)) ihtiyaç duymuyorum ben kendimi sevmeliyim her derdin devası sevgiden geçiyor aslında önce ben demeyi çok geç öğrendik biz (ben) sofra da ayrı yemek yemem bile sorun oluyor bazen, aynı saatte acıkmadığım halde yemek zorunda kalıyorum (eşimden dolayı)
kendime öz güven ve ben değerliyim olumları yaptım 3-4 sene önce ki ben değilim artık değiştim 10 sene önce ki beni hiç tanımıyorum ezip kendi kendine düşünme, karar alma yetisi olmayan beni ...
değişiyoruz gülüm öğrenip gelişerek değişiyoruz birden pat diye olmuyor bilmekle kendine uygulamaya geçmek apayrı bir şey, zamanla olacak hem de çoook güzel olacak
hayat mücadele ve sabırdan ibaret sanırdım hayır öyle değilmiş hayat bunlara ek öğrenmek,değişim, mutluluğun tüm renklerini tatmakla da oluyormuş :)))yine çenem düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…