- 8 Şubat 2017
- 2.023
- 9.449
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.561
allah rahatlık versin sana da tatlı uykular :)Tatlı uykular canlarr
gülüm yaa kahvaltıya bile vaktin olmamış bol sebzeli bol lifli bir gün olmuş afiyet şifa olsunMerhaba Kızlar
Sabah:
1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)
Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)
Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt
Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve
1 yeşilçay
1.5 lt su
:)allah rahatlık versin sana da tatlı uykular :)
gülüm yaa kahvaltıya bile vaktin olmamış bol sebzeli bol lifli bir gün olmuş afiyet şifa olsun
cidden çok erken çıkıyorsun gülüm ama takdir etmeden geçemiycem açma poğaça yememek için sebze yemeğini o saatte yiyorsun bedenin de karşılığını bol eksi rakamla verir inşallahCanım 6.30 da çıkıyorum evden servisle gittiğim günler o yüzden çok kahvaltı yapamıyorum. Zaten diyetten önce okula gidince açma poğaça alıp yiyordum, çok kilo yapıyordu, şimdi koştur koştur bir şeyler yiyip çıkıyorum o yüzden. Teşekkür ederim canım.
cidden çok erken çıkıyorsun gülüm ama takdir etmeden geçemiycem açma poğaça yememek için sebze yemeğini o saatte yiyorsun bedenin de karşılığını bol eksi rakamla verir inşallah
kaptanim eli masali pl eksik menuler katilim azligi cuma gunu ahkam kesip ctesi pazar kacamak dolu menuler gunluk iki msjlar vs vs acima bize vur kirbaciKızlar takımdan beklentileriniz neler , bir kaptan nasıl olmalı herkes düşüncesini belirtebilir mı
North River @burcugncy @Habinar Poni Bon @sans_sans @Melekkk90 Cakinin Gelini @Pamukseker19 ekim2009 @isilkzlll @kkelebeketkisi @ysmnshn1
kitkurdu
selinayege
Unuttuklarm varsa kusura bakmayın canlar iyi geceler
cok gecmis olsun canimGünaydınlar kızlar.
Ailecek hastayız iki gü dür. Kızım kusuyo.
Dün uğrayamadım. Uzun bir geçmişe dalayım.
faydasını gördün müBen kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?