Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

alismamis g.. te don durmazmis uyku uyumakta yaramiyo bize
kesinlikle dibine kadar katiliyorum biz bi takimsak ve kurallar ortadaysa yapamam diye bir luksu yok yapamayacagini dusunen izne ciksin listeyide takimida etkilemesin
Selam kizlar sonunda gelebildim diyetisyene gittim 3 gunluk bir program vericek bana sonrasinda bi diyet listesi verick bakalim yarin baslicm
hadi burcu insallah faydali olur

ortamiz yok bizim hep uçlarda yasiyoruz

Iyiyim canim okula basladim ama stres cok cok kilo getirdi bana bu sekilde devam edemem ins bu kez başarip bu isi bitirmek istiyorum sen ne alwmdesin 69 u gördünmuu
harika din yine abla ya beni unutmadin dimiii

Ins mervem yaa bu son olsun artik istiyorum basla birak başla birak sıkıldım artık buraya zaman zaman geliyirdum bi ara poniyi bi ara seni gorwmedim yazilardagiden cok oldu sanıyordum vogunuz hala burdaymissiniz nane mi kaptan olduu

Merhaba kızlar eşimle sinemaya geldik biraz gülelim dedik Recep İvedik 5 izleyeceğiz bugün bizim olsun dedik müsait olunca yazicam size öpüldünüz
cem yilmaz recep İvedik nedense bu ikisi beni hiç güldürmuyorlar genelde bel altı çalışıyor esprileri iyi seyirler canimcim

hadi bakalım canım bu sefer hedefe ulaşmadan ortadan kaybolmak yok bahardan dün devraldm kaptanlığı canım

Canim hosgeldin canim ben de hala buralardayim,liste disi takiliyorum burdan uzaklasinca malesef kendime engel olamiyorum
Hosbulduk canım ben kendime inanamafigim icin gittim burda bulunma amacini once beynime kabul ettirmem gerekiyordu tabi bu sure bana baya bi kilo olarak yansifi ama ins inandiktan sonra basaracagimi biliyorum burdan gitmek hic iyi gelmiyo bize o kesin
evet kaptanim bu sefer mezun olmak hedefim kabul edildim dimi zaten kepek ekmegimi aldim geldim sindi aksam yemeginden tezi yok basliyir maraton ins iyi olacak sonucu bu sefer

Arkadaşlar geçmişi okuyorum okuyorum cevap yazana kadar tekrar birikiyor tekrar okuyorum 10 tl lik mb aldım sırf size cevap yazabileyim diye yazamadan bitiyor. ;D ekim2009 sans_sans Habinar ve diğer uzun uzun yazanlar çok güzel yazıyorsunuz. Bazi zamanlarda screenshot yapiyorum yazılarınızı. Olur da gruba kabul edilemezsem motivasyon amacli acar tekrar tekrar okurum diye ve hatira kalsin diye Uzun yazdığınızda sakın üzülmeyin mesajlariniz yerini buluyor

Merhaba kızlar eşimle sinemaya geldik biraz gülelim dedik Recep İvedik 5 izleyeceğiz bugün bizim olsun dedik müsait olunca yazicam size öpüldünüz
iyi seyirler sinema neydi nasil birseydi misir filan vardi dimi ahh ahh en sin gittimde 30 haftalik. hamileydim
North River kaptanim benide kabul ediyormusun liste dışı olarak takimda zaten ayrildigim kiloya cok var ama
ben erken emekli oldum canim :)

bu sefer mezun olmadan kaçmayacaksan kapımız açık kuzum bu sefer inancın tam dimi kendine

Canım ekmekler çörekler sütlaçlar her öğünde bir fire vermişsin
Sen gerçekten hazırmısın diyet yapmaya
Ve tek başına iradene sahip çıkamıyorsun dediğin gibi destek Alman gerekiyor tanımışsın kendini

Selam kizlar sonunda gelebildim diyetisyene gittim 3 gunluk bir program vericek bana sonrasinda bi diyet listesi verick bakalim yarin baslicm
Listeni paylaş bizimledir Burcu merak ettim
İnşalallah işe yarar

Hoşgeldin tanışmışmıydık seninle 1 ocakta geldim ismim yasemin
Sen ne zaman ayrıldın listeden
Kaç kiloya çıktın bahsedermisin biraz

Zeytin miktari her geçen gün artıyor gördüğüm özellikle mi 2 menu yapiyorsun canim hep

Cok duzenli ve guzel yapiyorsun canim tebrik ediyorum seni

Benim yulaflı kurabiyelere benziyor afiyet olsun

Sabah yaptım canım ama değişen birşey yok
afiyet olsun tatlım
Yulafli kurabiye tarifini alabilir miyim regl yaklasiyor da
Ne kadar çok mutlu'lu bir mesaj olmuş böyle cok haklisin canim

Neden diplomali ev hanımı atanamadin mi canim
Herkesin beklentisini karsilayabilmek cok zor canim. Gördüğüm bazıları ceza zoppa kisaca otorite istiyor. Ben ve ekim abla gibileri de otoriteden hoşlanmıyor. Üzerinde baskı hissedip strese giriyor ve daha kötüye gidiyor. Nabza göre şerbet dicem ama burda çok zor zamanla olacak bişey
Ben de ara öğünde süt veya yoğurt tuketmedigim zaman cuma bizim için buyuk gün
Düşsün abla düşsün cenen hiç eksik olmasın eksikliğini görmeyelim sakin
Burdan mezun olunca da kilolari korunamiyor geri donmeler oluyor. Demekki daimi olmak lazim burda

Son düzenleme:
bu sefer mezun olmadan kaçmayacaksan kapımız açık kuzum bu sefer inancın tam dimi kendine
Evet evet kesinlikle ram hazirim zaten bi aydir onu bekledim gerçekten kararli olup oyle başlayayım diye cunku obur turlu kendime olan givenimde inancimda gidiyor basla bosla derken busefer ya herro ya merro ya verip kurtulacam yada artık hic denemiycem kesin kararliyim
Listeni paylaş bizimledir Burcu merak ettim
İnşalallah işe yarar

Hoşgeldin tanışmışmıydık seninle 1 ocakta geldim ismim yasemin
Sen ne zaman ayrıldın listeden
Kaç kiloya çıktın bahsedermisin biraz
evet seni hatirliyorum zqten bende ocak gibi gitmistim burdanben gecen yil burada 86 dan 71 e hatta bi ara izindeyken 69 a kadar dustum ama hep birakip 75 -77 araliginda donup bidaha basla yibe 71-72 yine cik yaptim bi sefer yone 77-78 im muhtemelen ama bu son artik ya gidecej ya bitecek öyle düşünüyorum cok motiveyim ins başarıcam

Sabah 9.30 1 müsli kurabiye

1 haşlanmış yumurta

Ara 12.30 yarım muz 2 kaşık yoğurt

Öğlen 15.00

3 müsli kurabiye 1 bardak süt

Akşam 18.30 da salata ve 1 parça et yiyip kapatıcam

Su 1,5 litre şimdilik
3 litreyi bulur

Spor 5000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…