- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.601
alismamis g.. te don durmazmis uyku uyumakta yaramiyo bizevalla kızlar disiplin işi herkesin kendi içinde siz kaçamak yaptikca ben istediğim kadar yirtayim burda istediğiniz kadar elim sopalı olayım kime ne fayda edecek ama sopayida cikartirm yeter ki isteyin
Günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun günaydın
Hoşgeldin kamilem inşallah hedefine ulaşırsında mezun olarak göndeririz seni
Günaydın canım bende sabah geç kalkarak acısını çıkardım
Acimicam valla baharım aslında her kaçamak her katilimsizlik kendimize zarar kendimizi biz düşünmüyorsak başkası niye düşünsün ki o yüzden acimayacagim bilgisayara geçince ne bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyiz dilim döndükçe anlatmaya calisicam tabi sizinde benim eksik oldugum yonlerimi bana mutlaka söyleyin emi
Günaydın canm insallah
Ay hadi sevindim canım bugün bende çok uyudm baş ağrıyor
Günaydın canım nedir
Poni sana iki kat sert olacam
Canım menü hiç olmamış motive olaym menülerime yorum yapsanz yeter dedin ama böyle olmaz diğer arkadaslarada iyi örnek olmalı menülerin turşu ay çöreği pilav fasulye vs vs bunlar bizim ya hafta sonu tükettiğimiz şeyler yada hiç tüketmedigimiz şeyler bir daha dikkat edersen daha güzel olur canısı en başta kendin için tabi sonra bizim için
Abla sen arada durt beni emi
Günaydın ablam
dur bakalım nereye kaçıyorsun abla sen bir kere geldin buraya öylede olsa böylede olsa o hedefe ulaşmak zorundasın sen ki daha önce başarmış bir sürü sorunu alt etmiş hatunsun bu kilolarımi alt e
kesinlikle dibine kadar katiliyorum biz bi takimsak ve kurallar ortadaysa yapamam diye bir luksu yok yapamayacagini dusunen izne ciksin listeyide takimida etkilemesinYok o anlamda demedim
Benim yasadigim cok oldu sen sunu yapalim diye kural koyarsin ama baskasi yok o olmaz Yada ben yapmam der gibi gibi
Acik yazmak isterdim ama kirmaktan korkarim
O nedenlede kaptanlik bana gore degil artik
Ama Birde gercek var biz burda niye takiliyoz
Her kahri angaryayi ceken kaptansa vardir bir bildigi bizim icin yararli demek lazim
hadi burcu insallah faydali olurSelam kizlar sonunda gelebildim diyetisyene gittim 3 gunluk bir program vericek bana sonrasinda bi diyet listesi verick bakalim yarin baslicm
ortamiz yok bizim hep uçlarda yasiyoruzalismamis g.. te don durmazmis uyku uyumakta yaramiyo bize
kesinlikle dibine kadar katiliyorum biz bi takimsak ve kurallar ortadaysa yapamam diye bir luksu yok yapamayacagini dusunen izne ciksin listeyide takimida etkilemesin
hadi burcu insallah faydali olur
Iyiyim canim okula basladim ama stres cok cok kilo getirdi bana bu sekilde devam edemem ins bu kez başarip bu isi bitirmek istiyorum sen ne alwmdesin 69 u gördünmuuHedefe benden daha yakınsın canm inşaallah ulaşırız
Gerçekten çok haklısın herkeste mide aynı bizim doymayan beynimiz var
Sende kendimi gördüm
Çiğ olarak tüketilebilir diye biliyorum
O kadar şey farketmeden nasıl yenir kız
Tşk canım seninde
Keşke bnde böyle yapabilsem
Bence çok sert olmamalı
Senindd kutlu olsnnn
Kamile hoşgeldin nasılsın
Kesinlkle haklısın
Teşekkürlerrr
harika din yine abla ya beni unutmadin dimiiiCuma kiloma bakip bir yol cizecem
Haaa Bu arada gündüz degilde aksam cosuyonuz masallah
Simdi kim okuyacak onca sayfayi ben degillll
Eeee ben degilsem merve kime cemkirecek uykusuz haliyleeee
Ben ne yapacammmm kacacammmm
Kacarsam yiyecemmm
Yersem sisecem
Sisersem bosanacam
Bosanirsam onca cocuk babasiz ve parasiz kalacak
Parsiz kalinca ne olacak anne calisacak
Anne calisirsa nefese kim bakacak
Bu Liste uzarrrrrr gider yazin bakalim kaderim ellerinizde
Ins mervem yaa bu son olsun artik istiyorum basla birak başla birak sıkıldım artık buraya zaman zaman geliyirdum bi ara poniyi bi ara seni gorwmedim yazilardagiden cok oldu sanıyordum vogunuz hala burdaymissiniz nane mi kaptan olduuvalla kızlar disiplin işi herkesin kendi içinde siz kaçamak yaptikca ben istediğim kadar yirtayim burda istediğiniz kadar elim sopalı olayım kime ne fayda edecek ama sopayida cikartirm yeter ki isteyin
Günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun günaydın
Hoşgeldin kamilem inşallah hedefine ulaşırsında mezun olarak göndeririz seni
Günaydın canım bende sabah geç kalkarak acısını çıkardım
Acimicam valla baharım aslında her kaçamak her katilimsizlik kendimize zarar kendimizi biz düşünmüyorsak başkası niye düşünsün ki o yüzden acimayacagim bilgisayara geçince ne bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyiz dilim döndükçe anlatmaya calisicam tabi sizinde benim eksik oldugum yonlerimi bana mutlaka söyleyin emi
Günaydın canm insallah
Ay hadi sevindim canım bugün bende çok uyudm baş ağrıyor
Günaydın canım nedir
Poni sana iki kat sert olacam
Canım menü hiç olmamış motive olaym menülerime yorum yapsanz yeter dedin ama böyle olmaz diğer arkadaslarada iyi örnek olmalı menülerin turşu ay çöreği pilav fasulye vs vs bunlar bizim ya hafta sonu tükettiğimiz şeyler yada hiç tüketmedigimiz şeyler bir daha dikkat edersen daha güzel olur canısı en başta kendin için tabi sonra bizim için
Abla sen arada durt beni emi
Günaydın ablam
dur bakalım nereye kaçıyorsun abla sen bir kere geldin buraya öylede olsa böylede olsa o hedefe ulaşmak zorundasın sen ki daha önce başarmış bir sürü sorunu alt etmiş hatunsun bu kilolarımi alt e
Canim hosgeldin canim ben de hala buralardayim,liste disi takiliyorum burdan uzaklasinca malesef kendime engel olamiyorumNorth River kaptanim benide kabul ediyormusun liste dışı olarak takimda zaten ayrildigim kiloya cok var ama
cem yilmaz recep İvedik nedense bu ikisi beni hiç güldürmuyorlar genelde bel altı çalışıyor esprileriMerhaba kızlar eşimle sinemaya geldik biraz gülelim dedik Recep İvedik 5 izleyeceğiz bugün bizim olsun dedik müsait olunca yazicam size öpüldünüz
hadi bakalım canım bu sefer hedefe ulaşmadan ortadan kaybolmak yok bahardan dün devraldm kaptanlığı canımIns mervem yaa bu son olsun artik istiyorum basla birak başla birak sıkıldım artık buraya zaman zaman geliyirdum bi ara poniyi bi ara seni gorwmedim yazilardagiden cok oldu sanıyordum vogunuz hala burdaymissiniz nane mi kaptan olduu
Hosbulduk canım ben kendime inanamafigim icin gittim burda bulunma amacini once beynime kabul ettirmem gerekiyordu tabi bu sure bana baya bi kilo olarak yansifi ama ins inandiktan sonra basaracagimi biliyorum burdan gitmek hic iyi gelmiyo bize o kesinCanim hosgeldin canim ben de hala buralardayim,liste disi takiliyorum burdan uzaklasinca malesef kendime engel olamiyorum
evet kaptanim bu sefer mezun olmak hedefim kabul edildim dimi zaten kepek ekmegimi aldim geldim sindi aksam yemeginden tezi yok basliyir maraton ins iyi olacak sonucu bu sefercem yilmaz recep İvedik nedense bu ikisi beni hiç güldürmuyorlar genelde bel altı çalışıyor esprileriiyi seyirler canimcim
hadi bakalım canım bu sefer hedefe ulaşmadan ortadan kaybolmak yok bahardan dün devraldm kaptanlığı canım
iyi seyirler sinema neydi nasil birseydi misir filan vardi dimi ahh ahh en sin gittimde 30 haftalik. hamileydimMerhaba kızlar eşimle sinemaya geldik biraz gülelim dedik Recep İvedik 5 izleyeceğiz bugün bizim olsun dedik müsait olunca yazicam size öpüldünüz
ben erken emekli oldum canim :)North River kaptanim benide kabul ediyormusun liste dışı olarak takimda zaten ayrildigim kiloya cok var ama
bu sefer mezun olmadan kaçmayacaksan kapımız açık kuzum bu sefer inancın tam dimi kendineHosbulduk canım ben kendime inanamafigim icin gittim burda bulunma amacini once beynime kabul ettirmem gerekiyordu tabi bu sure bana baya bi kilo olarak yansifi ama ins inandiktan sonra basaracagimi biliyorum burdan gitmek hic iyi gelmiyo bize o kesin
evet kaptanim bu sefer mezun olmak hedefim kabul edildim dimi zaten kepek ekmegimi aldim geldim sindi aksam yemeginden tezi yok basliyir maraton ins iyi olacak sonucu bu sefer
Bende unuttum sinemayi valla az daha büyüsünde giderm hayalleri ile yaşıyorumiyi seyirler sinema neydi nasil birseydi misir filan vardi dimi ahh ahh en sin gittimde 30 haftalik. hamileydim
ben erken emekli oldum canim :)
Canım ekmekler çörekler sütlaçlar her öğünde bir fire vermişsinDünkü menüm
sabah 9:00
1 ayçöreği
ara yok
öğle 13:00
mercimek çorba 1 kepçe
et köfte 4 adet ızgara
5 kşk yoğurt
2 kşk pilav
2 dilim ekmek
akşam 20:15 gibi
mantarlı et sote 5 yk
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
3 adet sivri biber turşusu
1 domates
2 ymk kaşığı fasulye piyazı
gece bol tarçınlı 2 yk sütlaç
3 litre su
spor öğle arası çalıştım çıkamadım yürüyüşe
Listeni paylaş bizimledir Burcu merak ettimSelam kizlar sonunda gelebildim diyetisyene gittim 3 gunluk bir program vericek bana sonrasinda bi diyet listesi verick bakalim yarin baslicm
Hoşgeldin tanışmışmıydık seninle 1 ocakta geldim ismim yaseminIns mervem yaa bu son olsun artik istiyorum basla birak başla birak sıkıldım artık buraya zaman zaman geliyirdum bi ara poniyi bi ara seni gorwmedim yazilardagiden cok oldu sanıyordum vogunuz hala burdaymissiniz nane mi kaptan olduu
Zeytin miktari her geçen gün artıyor gördüğümMenüm
Sabah 11:00
14 zeytin
1 kk.peynir
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 18:45
1 tabak ıspanak yemeği ve pırasa yemeği :)
1 kaset yoğurt
1 dilim ekmek
Funda çayı,yeşil çay,3 litre ılık su
Sabah aç karnınada maydanoz limon kürü içtim
( 16 dal sapıyla birlikte maydanoz ve bir limon suyunu hepsi bir bardağa denk gelecek kadar suyla iyice yeşil su olana kadar robotto çektim )
(10:30)
2 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış bıldırcın yumurtası
1 kivi
1 kk lor
(14:00)
2 haşlanmış bıldırcın yumurtası
2 kk lor
1 kivi
1 çeri domates
(19:30)
1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
200 gr bonfile
1 bardak ayran
Cok duzenli ve guzel yapiyorsun canim tebrik ediyorum seni7 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 9.20
1kk b peynir
6zeytin
2ceviz
2d ekmek
Domates
Ara 12.30
½ elma
½ armut (eşimle paylaştık)
Öğle 14.30
2 avcum kadar fırınlanmış dana eti
Bol salata
2 d. Ekmek
Akşam 19.30
3yk mantar sote
1 avcum kadar f. Dana eti
3yk yoğurt
2d. Ekmek
Ara 21.30
1 büyük armut
1 sb süt
Su 2.5 lt
Spor 90 dk tempolu yürüyüş
askrhpozitif Habinar
Yulafli kurabiye tarifini alabilir miyim regl yaklasiyor daBenim yulaflı kurabiyelere benziyor afiyet olsun
Sabah yaptım canım ama değişen birşey yok
afiyet olsun tatlım
Ne kadar çok mutlu'lu bir mesaj olmuş böylene güzel yazmışsın canım çok Katılıyorum sana Çok haklısın Benim de yapmaya çalıştığım bu aslında hayat felsefem yapmaya çalışıyorum kendime değer vermeye çalışıyorum kendim mutlu olmaya çalışıyorum ben mutlu olursam beni seven insanların da benim mutluluğumla mutlu olabileceklerine inanıyorum çünkü aynı zamanda bütün insanları mutlu etmek mümkün değil birisini mutlu ettiğinde diğerini kırıyorsun onu mutlu ettiğinde bir başkasını kiriyorsun böyle böyle derken her gün birisini mutlu etmeye çalışırken Bir bakmışsın ki yıl bitmiş yıllar geçip gitmiş Ama sen mutsuz kalmışsın senin mutsuz olmana sebep olan insanlar ise kendi içlerinde gayet mutlular o yüzden önce insan kendi için mutlu olmalı kendine değer vermeli kendine özen göstermeli Sen mutluysan herkes mutlu Sen Mutsuzsan herkes yine Mutlu O yüzden önce insan kendi mutlu olmalı
Neden diplomali ev hanımı atanamadin mi canimtebrik ederim maşallah yeniden verebileceğine hiç şuphe yok bence bu arada ben seren 27 yasşında diplomalı ev hanımıyım :) hoşgeldinnn
valla çok doğru söylemişşşsin abla bi çay muhabbetine bakar herşeyi geride bırakmak burasııı o kdr iyi geliyo ki insanaaaa
umarım en yakın zamanda bütün bu sorunlar gelip geçicekk sende bol bol dinlen kafanı dinleee bir yerlere de gitmeee :)askrhpozitif hayırlı olsun o camann kaptanımm :)
çok geçmiş olsunn oğluna dikkat et kendine gider o + lar elbett
bence gayet iyi afiyet olsun canım
suyu biraz arttırsan çok faydasını görürsün menülerin gayet güzel
harika görünüyorlarrrrrrr
aynen tatlım inanılmaz yorgunummm
Herkesin beklentisini karsilayabilmek cok zor canim. Gördüğüm bazıları ceza zoppaKızlar takımdan beklentileriniz neler , bir kaptan nasıl olmalı herkes düşüncesini belirtebilir mı
North River @burcugncy Habinar @MuallimeA sans_sans @Melekkk90 @Cakinin Gelini @Pamukseker19 ekim2009 I isilkzlll @kkelebeketkisi @ysmnshn1
@kitkurdu
selinayege
Unuttuklarm varsa kusura bakmayın canlar iyi geceler
Ben de ara öğünde süt veya yoğurt tuketmedigim zaman cuma bizim için buyuk günMenüm
11:00 ankara simiti kk peynir sekersiz çay
Ara:yarim paket diyet bisküvi
18:30 2yk pirasa yemeği iki dilim ekmek iki bardak ayran salata
Ara:sütlü kahve
Su:2 litre spor 30 dk yürüyüş
Yumurta yemeğim gün doymadigimi farkettim.
Düşsün abla düşsün cenen hiç eksik olmasın eksikliğini görmeyelim sakindüşüncelerimiz aynı benim de kimseden bir beklentim yok hiç bir zaman da olmadı ama benden beklentisi olanlar ....
sevgiye ilgiye ihtiyacım varsa ağzımla söyleyip zorla alıyorum eşime beni sevsene diyorum başımı omzuna koyuyorum bazen git oğlun sevsin diyor (o da diğer kanepe de bakıp oturup kıs kıs gülüyor) bu ara canım sevilmekte istemiyor(adama çok gıcığım bu ara dudağım da uçuk gibi yara çıktı stresinden) :)) ihtiyaç duymuyorum ben kendimi sevmeliyim her derdin devası sevgiden geçiyor aslında önce ben demeyi çok geç öğrendik biz (ben) sofra da ayrı yemek yemem bile sorun oluyor bazen, aynı saatte acıkmadığım halde yemek zorunda kalıyorum (eşimden dolayı)
kendime öz güven ve ben değerliyim olumları yaptım 3-4 sene önce ki ben değilim artık değiştim 10 sene önce ki beni hiç tanımıyorum ezip kendi kendine düşünme, karar alma yetisi olmayan beni ...
değişiyoruz gülüm öğrenip gelişerek değişiyoruz birden pat diye olmuyor bilmekle kendine uygulamaya geçmek apayrı bir şey, zamanla olacak hem de çoook güzel olacak
hayat mücadele ve sabırdan ibaret sanırdım hayır öyle değilmiş hayat bunlara ek öğrenmek,değişim, mutluluğun tüm renklerini tatmakla da oluyormuş :)))yine çenem düştü
Burdan mezun olunca da kilolari korunamiyor geri donmeler oluyor. Demekki daimi olmak lazim burdaHosbulduk canım ben kendime inanamafigim icin gittim burda bulunma amacini once beynime kabul ettirmem gerekiyordu tabi bu sure bana baya bi kilo olarak yansifi ama ins inandiktan sonra basaracagimi biliyorum burdan gitmek hic iyi gelmiyo bize o kesin
evet kaptanim bu sefer mezun olmak hedefim kabul edildim dimi zaten kepek ekmegimi aldim geldim sindi aksam yemeginden tezi yok basliyir maraton ins iyi olacak sonucu bu sefer
Evet evet kesinlikle ram hazirim zaten bi aydir onu bekledim gerçekten kararli olup oyle başlayayım diye cunku obur turlu kendime olan givenimde inancimda gidiyor basla bosla derken busefer ya herro ya merro ya verip kurtulacam yada artık hic denemiycem kesin kararliyimbu sefer mezun olmadan kaçmayacaksan kapımız açık kuzum bu sefer inancın tam dimi kendine
evet seni hatirliyorum zqten bende ocak gibi gitmistim burdanben gecen yil burada 86 dan 71 e hatta bi ara izindeyken 69 a kadar dustum ama hep birakip 75 -77 araliginda donup bidaha basla yibe 71-72 yine cik yaptim bi sefer yone 77-78 im muhtemelen ama bu son artik ya gidecej ya bitecek öyle düşünüyorum cok motiveyim ins başarıcamListeni paylaş bizimledir Burcu merak ettim
İnşalallah işe yarar
Hoşgeldin tanışmışmıydık seninle 1 ocakta geldim ismim yasemin
Sen ne zaman ayrıldın listeden
Kaç kiloya çıktın bahsedermisin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?