Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[

simdilik guzel gorunuyor degisiklik olmazsa

Soda ödem topluyor diye biliyorum doğru mu ? Karnabahar mercimek corbasi vb bakliyat evet şişkinlik yapıyor ama bu şişlik gazdan ibaret diil mi tartiya yansir mi yine ? North River ve diğer arkadaşlar

Evet kızlarr gelelim zurnanın zırt dedıği yere yani kurallarımızaönerilerinize acığım

1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sagladığımız devamlılık ,katılım , verdiğimiz destek ve bu yuzden; en az günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var veher gün ilk 5 mesaj numaralandırılmalıdır ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Hergün menü paylasımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
3-) su en az 2 lt içilmeli, ve haftada 1 gün ödem atıcı su tüketilmeli
4-) haftada en az 4 gün 60 dk spor yapılmalı
5-)kaçamaklar haftada 1 degıl , ayda 1 yapılacak oda aylık hedefe ulastıgımız takdırde .. (oldu da ayda 1 kacamak yapmadık ve ust uste 2 kere kacamak yaptınız ilk 2 kacamakta uyarı ve kalorısı kadar spor cezamız olacak 3. kacamakta ise diskalifiye edilecek)
6-) her üye aylık hedef belirlemeli ve hedefinin %90 na ulasmalıdır.
7-) menulerdeki karbonhidratlar sabah ve oglen tuketılmelı, carsamba ve persembe gunlerı ıse mınımum karbonhıdrat alınmalı, meyve ıse en gec 16:00 dan once yenılmelidır( ekstrem durumlar hariç)
ilk sayfadaki kurallara ektir

ÖNERİ VE FİKİRLERİNİZE ACIGIM ( daha ayrıntılı yazmıstım kk nın azızılıgıne ugradım)

@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Bestttt
@masal3487
@Habinar
@Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
@sans_sans
@isilkzlll
@hedef25
@Pamukseker19
@KelebekEtkisi93
@ekim2009
@yiden16
@60kiloyum
@berilceee
@ysmnshn1
@kitkurdu
@selinay2002
@ysmnshn1
@Cakinin Gelini

unuttuklarım umarım yoktur

Bir şekilde bir orta yol bulucaz hep birlikte canim

Selam kaptanım ,listelere en acımasız yorumları yapmanı bekliyorum ben
hadi canım bismillah diyelim o zaman

Musli değil şeker yoksa gayet güzel geldi bana günde attığı değil dimi adim
Soda ödem topluyor diye biliyorum doğru mu ? Karnabahar mercimek corbasi vb bakliyat evet şişkinlik yapıyor ama bu şişlik gazdan ibaret diil mi tartiya yansir mi yine ? North River ve diğer arkadaşlar
soda ödem tutuyor doğru şişlik maalesef tartiya yansıyor canım

Ben sadece gaz yapiyor diye biliyordum gaz neden tartiya yansisin ki diyordum diyetisyenler de veriyor protein yoksa bir ana ogunde yerine bakliyat veriyorlar. Geçen hafta her gün mercimek çorbası icmistim o etkiledi demek ki. Şimdi bu cuma 3. Haftam ve en az 2 kg verebilmissem mi gruba katılabiliyorum

Mesajlarin başına 1 2 3 diye numara mi koycaz bir de işyerinde çıkan yemekler ekstreme tabidir inşallah

spor sonrasi maden suyu odem tutmaz canim aksine etkili soda ve maden sutu ayni degil iki uc marka var gercekten maden suyu olan
evet tartidada etkili o yuzden biz son uc gun tuketmiyoruz ozellikle cuma ve hafta sonu bakliyat aliyoruz

öyle hatalar yapıyorum ki öneri vermek ne haddime ama beni belki biraz düzeltmek anlamında
menülere kalori tutarlarını da ekleyelim mi gün içinde kaç kalori aldığımız
kaç kalori harcadığımız belli olur ne dersiniz

Bir de emziren anneler ödem atıcı su tüketebilir mi ? Ben hangisine el atsam emzirenler kullanmasın diyorlar
bir şey yemeden gün boyu ayran tüketmek onun yerine geçecekse bunu yapabilirim

simcik taze kaptanicem corbada karbonhidrat ve benim menulerimde aksam bi dlm ekmek yada 1kepce corba var ben genelde corba tercih ediyorum cunku mide hacmini kaplayip doymayi sagliyor
birde malum diyetisyenlerin %98 I aksam saatlerinde meyve ve sut turevi veriyor aslinda sebebi aksam kacamaklarini onlemek ve bende ise yariyor ama seninicin sut ve cig kuruyemise degisim yaparim sahsen persembe tuketmiyorum ve persembe protein agirlikli beslenip listelerimi uyguluyacagim bunlar extremidir

haftasonu tüketmeye çalışıyoruz canım bakliyatlari 3. Hafta da kilo veren ve katılımın yeterli gorunulurse takıma dahil olabiliyorsun canım takıma dahil olduğunda da aynı istikrarı saglaman lazm bu hafta listeden cikartacaklarm var mesela listeye yeni dahil olmuş ama görevlerini yerine getirmemiş

Mesajlarin başına 1 2 3 diye numara mi koycaz bir de işyerinde çıkan yemekler ekstreme tabidir inşallah
ilk 5 mesaja numara koyucaz canım iş yerinde çıkan ve diyete en uygun olan yemekler tercih edilmeli tatlım gerekirse yanımızda aparatif biseyler bulundurmalıyız

Kalorileri yazmak çok zahmetli olur canım ayran tuzsuz olduğu sürece oda ödem atıcı oluyor
kuzum diyetisyene gidenler diyet listesini harfiyen uygulasin meyve akşam geç yendiği zaman sindirimi ve yakımı zor oluyor o yüzden mümkün olduğunca erken yenilmeli diye düşünüyorum

Herkes kilo vermenin önemini biliyor ve bunun çok istiyor ki burada uygulayacağınız her kural yararımıza olur illaki verim alamadığımızda yeni tedbirler alırız buradaki her bir arkadaş altın değerinde bilgiye sahip çünkü tecrübeyle oluşturuyor onları , her söylenene açığız, başarıyla yapacağını biliyoruz kahrımızı çekeceksin şimdiden teşekkürler hep destek tam destek kaptanım

elbetteki canım sonuçta hep birlikte bir takımiz her konuda her öneriye çözüme açığım ve her birimiz için elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağıma emin olabilirsiniz

spor sonrasi maden suyu odem tutmaz canim aksine etkili soda ve maden sutu ayni degil iki uc marka var gercekten maden suyu olan
evet tartidada etkili o yuzden biz son uc gun tuketmiyoruz ozellikle cuma ve hafta sonu bakliyat aliyoruz
Bugün soda içtim öğleyin de menudeki kuru fasulyeyi yedim. Yine ödem çıkacak bir miktar o zaman tursuyu tamamen biraktim bakliyati da haftasonuna çekeyim.
Ben 2 litre suya 1 tarcin çubuğu 1 zencefil kurusu 1 cay kaşığı karanfil 1 cay kaşığı karabiber tohumu yarim yesil elma dilimi yarım limon dilimi atıp 1 gece bekletip ertesi gün içiyorum canim. Bebisim 9.ayında 2 aydır da aklıma düştükçe yapıyorum.

Meyve diil de 21 22 deki çiğ kuruyemiş falan olabilir. 4ten sonra meyve yenmemesi gerek diye biliyorum ben de. En fenomen diyet listelerinde 4ten sonra yok. Mesela eceninki

Menum
07.30
1 kk peynir
1 Yumurta peynir omleti
10.00
1 bardak süt
11.00
1 fincan az şekerli türk kahvesi
12.00
1 tabak kuru fasulye
Yarim kase corba
1 kase yoğurt
16.00
Sodali tuzlu ayran
17.00
Yarim muz
18.30
1 kase corba
6 kaşık karnabahar
35 dk tempolu yürüyüş
4 litre su ( aşırı susama hissim var. Tutmasam daha çok icicem normal diil ama anlamadım

Ayranin ödem attığını duymamistim. Göbek çevresini eritiyor diye biliyorum. Tuzlu ayran içsem olur mu detoks suyu içtiğimiz gün pro ağırlıklı mı beslencez

aslında en sağlıklıdır akşam 7 den sonra birşey yememek ama çoğumuz, yapamıyoruz akşam arası için en ideali yoğurt tüketmek bence hem protein hemde tok tutuyor

karnabahar, kuru fasulye şişlik yapabilen gıdalar canım ; Türk kahvesi şekersiz içildiği sürece yağ yakıcı etkisi var; su içmenin güzel bişey a sürekli susuzluk hissi için bir şekerine baktır bence

Ben de menulerimi mükemmel bulamadığım için menulere yorum yapmak haddim diil diye düşünüyorum inceledigim halde yorum yapmıyordum
Her ne olursa olsun menülere yorum yapiyoruz canlar bildiğimiz gördüğümüz yanlislari kendimiz kacamak yapmış dahi olsak söylüyoruz
Ayranin ödem attığını duymamistim. Göbek çevresini eritiyor diye biliyorum. Tuzlu ayran içsem olur mu detoks suyu içtiğimiz gün pro ağırlıklı mı beslencez
tuzsuz içmen lazm canım tuz zaten ödem yapan bişey ayranı tuzlu icmenin bir mantığı yok yani perşembe günü yapılsa daha iyi olur ödem içeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…