Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın canım bu 3 günlük liste ne için canım

Canim.kilo vermem.durdugu icin 3 gun bole yapalim sonrada bi liste vereyim dedi

Listeni paylaş bizimledir Burcu merak ettim
İnşalallah işe yarar

Hoşgeldin tanışmışmıydık seninle 1 ocakta geldim ismim yasemin
Sen ne zaman ayrıldın listeden
Kaç kiloya çıktın bahsedermisin biraz

Tamam cnm atarsa mutlaka paylasirim bu aksam

Menüm

Sabah: 1 Kase mercimek çorbası
1 /2 yaprak kırmızı lahana
5 zeytin

Akşam:

1tabak yeşil mercimek yemeği
1 Kase (yaklaşık 4 kaşık) yoğurt
3 dilim turp
Su şimdilik 1.5 lt
Artık bu günlük çiğneme eylemini bitirdim , içmeye devam içelim güzelleşelim coşalım

Dönüşünüz muhteşem olur umarım hoşgeldiniz.

Beril şu negatifliği bırakıp bi silkelen rekor kırmaya başlarsın yedik yedik de ne anladık yerken bile pişmanlıkla lokmaları çiğniyoruz , geldiğim gün seni de burada görmek acayip moral oldu şimdi beni de gaza getirir bu iş tamam düşüncesini verdin hadi aşk kadını kendine gel

Merhaba kızlar eşimle sinemaya geldik biraz gülelim dedik Recep İvedik 5 izleyeceğiz bugün bizim olsun dedik müsait olunca yazicam size öpüldünüz

Güne özel etkinlik mi yoksa yoksa biz hep böyleyiz mi mutluluğunuz daim olsun

Selam kizlar bugunku menum:
Sabah 9: cokelek salatasi (salatalik domates nane 2 zeytin var)
Oglen: 4 kasik az yagli az tuzlu kisirla tuzsuz ayran
Ara: 1 kuru incir 4 soyali fistik
Aksam 19: balik salata
Sabah 10 dk tempolu spor yaptim hoplamali ziplamali bi video buldum ise gitmeden yaptim :) ikindin 25 dk yurudum. Su 3lt olacak

hoş geldin :)
gideli 1 ay olmuş azıcık almışsındır hızlıca da verirsin inşallah
demesem dilim şişer sürüden ayrılanı kurtlar kapar :) kiloyu iyice sabitlemeden gidenler ucundan bucağından da olsa alıyor galiba en iyisi hep sık sık buraya takılmak galiba :)

bu gece sanki daha iyiydi en azindan icini ceke ceke aglamadi ama zombi gibiyim kac kez kalktik kac kez salladim ben bule farkinda degilim
yavrum yaaa alışacakta kolay mı 2 senedir çekiştire çekiştire açken üzgünken heyacanlandığında kucağında rahatlayıp keyifle emdiği yoldaşını bırakması , inşallah bu geceniz daha da sakin geçer

ben şişene kadar asla yemem zaten öyle olsa çıkarıyorum midem almıyor elimi uzatmayacağım şeyleri de yemişim işte :))
gülüm sen de kendimi gördüm demişsin ya hiç birimiz pis boğazlıktan keyiften yiyipte şişmedik ki hepimizin ayrı derdi sorunları oldu sorunlarla baş edemeyince vakitsiz gereksiz yedik duygusal açtık biz, mide açlığı değildii o yüzden benzerliklerimizin olması çok normal geliyor böyle düşününce

Kiz cumayi bekliyom
Geldim gelecem geliyom yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz tarzilacazzzzz

Iyiyim canim okula basladim ama stres cok cok kilo getirdi bana bu sekilde devam edemem ins bu kez başarip bu isi bitirmek istiyorum sen ne alwmdesin 69 u gördünmuu
harika din yine abla ya beni unutmadin dimiii
Kamile sen unutulacak hatunmusun
Unutmak icin unutulmak lazim liselim
Kamyoncu edebiyatini pek bir severim yawwwww

Sanirim kaptancilik derken sert ciktin ama beni anladin bak

Kilo vermek vermeyenin kulagina cemkirmek dürtmek irezilllll etmek kisaca o is bende

yok öyle yağma yemezlerrrrrr
gençken evlen onca sıkıntı çek çocuk doğur büyüt varına yoğuna tamam de sonra kilo aldın diye boşama valla çivili sopayla dalarım ben adama, zaten zengin olursam özel tim kurucam bir coşan kocalara bir de kuduran kaynanalara çivili sopayla dalma timi dellendirmesinler benii deliyim manyak ımmm çılgınım haa ona göre:)
şaka bir yana gülüm bundan sonra şişmeyi kilo almayı aklının ucundan bile geçirme, şaka olsa bile geçirme o zaman cidden alman imkansız benim bile gözüm de senin 2. KEZ BAŞARI ÖYKÜM diye başlık attığın canlanıyor senin haydan haya canlanması lazım

Bugün çok zeytin yedim :) kahvaltıyı geç yaptığımız için akşama kadar acıkmıyorum canım

ben geçmiş mesajları biterene kadar gece olacak en iyisi menümü yazıp öyle devam edeyim

sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay

öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma

akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir

spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt

eşim beraber yürüyelim birazdan dedi az önce yürüyüş yapıcaz inşallah tel de konuşması biterse:)
askrhpozitif Habinar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…