- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.641
günaydın canım bu 3 günlük liste ne için canım
Listeni paylaş bizimledir Burcu merak ettim
İnşalallah işe yarar
Hoşgeldin tanışmışmıydık seninle 1 ocakta geldim ismim yasemin
Sen ne zaman ayrıldın listeden
Kaç kiloya çıktın bahsedermisin biraz
Günaydin kızlar döndüm yine Kürkçü dükkanı na eskilerden cok kimse yok gibi gördüm ama neyse olsun amac kilo vermek bir ay once gitmiştim arti olarak döndüm burası olmadan birak kilo vermeyi koruyamiyorumda surekli bi yükseliş oluyo ve yaz geliyo artik aldığım cicilerimede giremiyorum kararli bir şekilde geldim zaten gidersemde bi daha donmeyecem kendimi kandırıp durmaya luzum yok ins bu son deneyisim olir ve basaririm bu arada ben Kamile
Cuma kiloma bakip bir yol cizecem
Haaa Bu arada gündüz degilde aksam cosuyonuz masallah
Simdi kim okuyacak onca sayfayi ben degillll
Eeee ben degilsem merve kime cemkirecek uykusuz haliyleeee
Ben ne yapacammmm kacacammmm
Kacarsam yiyecemmm
Yersem sisecem
Sisersem bosanacam
Bosanirsam onca cocuk babasiz ve parasiz kalacak
Parsiz kalinca ne olacak anne calisacak
Anne calisirsa nefese kim bakacak
Bu Liste uzarrrrrr gider yazin bakalim kaderim ellerinizde
Merhaba kızlar eşimle sinemaya geldik biraz gülelim dedik Recep İvedik 5 izleyeceğiz bugün bizim olsun dedik müsait olunca yazicam size öpüldünüz
çok geçmiş olsun ailecek hastaysanız grip mi oldunuz kuzu da kusuyormuş midesini mi üşüttü inşallah grip değildir yavrucakGünaydınlar kızlar.
Ailecek hastayız iki gü dür. Kızım kusuyo.
Dün uğrayamadım. Uzun bir geçmişe dalayım.
hoş geldin :)Günaydin kızlar döndüm yine Kürkçü dükkanı na eskilerden cok kimse yok gibi gördüm ama neyse olsun amac kilo vermek bir ay once gitmiştim arti olarak döndüm burası olmadan birak kilo vermeyi koruyamiyorumda surekli bi yükseliş oluyo ve yaz geliyo artik aldığım cicilerimede giremiyorum kararli bir şekilde geldim zaten gidersemde bi daha donmeyecem kendimi kandırıp durmaya luzum yok ins bu son deneyisim olir ve basaririm bu arada ben Kamile
yavrum yaaa alışacakta kolay mı 2 senedir çekiştire çekiştire açken üzgünken heyacanlandığında kucağında rahatlayıp keyifle emdiği yoldaşını bırakması , inşallah bu geceniz daha da sakin geçerbu gece sanki daha iyiydi en azindan icini ceke ceke aglamadi ama zombi gibiyim kac kez kalktik kac kez salladim ben bule farkinda degilim
ben şişene kadar asla yemem zaten öyle olsa çıkarıyorum midem almıyor elimi uzatmayacağım şeyleri de yemişim işte :))Hedefe benden daha yakınsın canm inşaallah ulaşırız
Gerçekten çok haklısın herkeste mide aynı bizim doymayan beynimiz var
Sende kendimi gördüm
Çiğ olarak tüketilebilir diye biliyorum
O kadar şey farketmeden nasıl yenir kız
Tşk canım seninde
Keşke bnde böyle yapabilsem
Bence çok sert olmamalı
Senindd kutlu olsnnn
Kamile hoşgeldin nasılsın
Kesinlkle haklısın
Teşekkürlerrr
Kiz cumayi bekliyomDönüşünüz muhteşem olur umarım hoşgeldiniz.
Beril şu negatifliği bırakıp bi silkelen rekor kırmaya başlarsın yedik yedik de ne anladık yerken bile pişmanlıkla lokmaları çiğniyoruz , geldiğim gün seni de burada görmek acayip moral oldu şimdi beni de gaza getirir bu iş tamam düşüncesini verdin hadi aşk kadını kendine gel
Güne özel etkinlik mi yoksa yoksa biz hep böyleyiz mi mutluluğunuz daim olsun
Kamile sen unutulacak hatunmusunIyiyim canim okula basladim ama stres cok cok kilo getirdi bana bu sekilde devam edemem ins bu kez başarip bu isi bitirmek istiyorum sen ne alwmdesin 69 u gördünmuu
harika din yine abla ya beni unutmadin dimiii
Sanirim kaptancilik derken sert ciktin ama beni anladin bakalismamis g.. te don durmazmis uyku uyumakta yaramiyo bize
kesinlikle dibine kadar katiliyorum biz bi takimsak ve kurallar ortadaysa yapamam diye bir luksu yok yapamayacagini dusunen izne ciksin listeyide takimida etkilemesin
hadi burcu insallah faydali olur
Kilo vermek vermeyenin kulagina cemkirmek dürtmek irezilllll etmek kisaca o is bendevalla kızlar disiplin işi herkesin kendi içinde siz kaçamak yaptikca ben istediğim kadar yirtayim burda istediğiniz kadar elim sopalı olayım kime ne fayda edecek ama sopayida cikartirm yeter ki isteyin
Günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun günaydın
Hoşgeldin kamilem inşallah hedefine ulaşırsında mezun olarak göndeririz seni
Günaydın canım bende sabah geç kalkarak acısını çıkardım
Acimicam valla baharım aslında her kaçamak her katilimsizlik kendimize zarar kendimizi biz düşünmüyorsak başkası niye düşünsün ki o yüzden acimayacagim bilgisayara geçince ne bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyiz dilim döndükçe anlatmaya calisicam tabi sizinde benim eksik oldugum yonlerimi bana mutlaka söyleyin emi
Günaydın canm insallah
Ay hadi sevindim canım bugün bende çok uyudm baş ağrıyor
Günaydın canım nedir
Poni sana iki kat sert olacam
Canım menü hiç olmamış motive olaym menülerime yorum yapsanz yeter dedin ama böyle olmaz diğer arkadaslarada iyi örnek olmalı menülerin turşu ay çöreği pilav fasulye vs vs bunlar bizim ya hafta sonu tükettiğimiz şeyler yada hiç tüketmedigimiz şeyler bir daha dikkat edersen daha güzel olur canısı en başta kendin için tabi sonra bizim için
Abla sen arada durt beni emi
Günaydın ablam
dur bakalım nereye kaçıyorsun abla sen bir kere geldin buraya öylede olsa böylede olsa o hedefe ulaşmak zorundasın sen ki daha önce başarmış bir sürü sorunu alt etmiş hatunsun bu kilolarımi alt e
yok öyle yağma yemezlerrrrrrCuma kiloma bakip bir yol cizecem
Haaa Bu arada gündüz degilde aksam cosuyonuz masallah
Simdi kim okuyacak onca sayfayi ben degillll
Eeee ben degilsem merve kime cemkirecek uykusuz haliyleeee
Ben ne yapacammmm kacacammmm
Kacarsam yiyecemmm
Yersem sisecem
Sisersem bosanacam
Bosanirsam onca cocuk babasiz ve parasiz kalacak
Parsiz kalinca ne olacak anne calisacak
Anne calisirsa nefese kim bakacak
Bu Liste uzarrrrrr gider yazin bakalim kaderim ellerinizde
Zeytin miktari her geçen gün artıyor gördüğümözellikle mi 2 menu yapiyorsun canim hep
Cok duzenli ve guzel yapiyorsun canim tebrik ediyorum seni
Yulafli kurabiye tarifini alabilir miyim regl yaklasiyor da
Ne kadar çok mutlu'lu bir mesaj olmuş böylecok haklisin canim
Neden diplomali ev hanımı atanamadin mi canim
Herkesin beklentisini karsilayabilmek cok zor canim. Gördüğüm bazıları ceza zoppakisaca otorite istiyor. Ben ve ekim abla gibileri de otoriteden hoşlanmıyor. Üzerinde baskı hissedip strese giriyor ve daha kötüye gidiyor. Nabza göre şerbet dicem ama burda çok zor zamanla olacak bişey
Ben de ara öğünde süt veya yoğurt tuketmedigim zaman cuma bizim için buyuk gün
Düşsün abla düşsün cenen hiç eksik olmasın eksikliğini görmeyelim sakin
Burdan mezun olunca da kilolari korunamiyor geri donmeler oluyor. Demekki daimi olmak lazim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?