- 8 Şubat 2017
- 2.023
- 9.449
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.661
ayyy çok hoşuma gitti yazdığın ne güzel güldüm alışmadık uyku yarar mı yaramazzz:))))))))))))alismamis g.. te don durmazmis uyku uyumakta yaramiyo bize
kesinlikle dibine kadar katiliyorum biz bi takimsak ve kurallar ortadaysa yapamam diye bir luksu yok yapamayacagini dusunen izne ciksin listeyide takimida etkilemesin
hadi burcu insallah faydali olur
ahaaCanim hosgeldin canim ben de hala buralardayim,liste disi takiliyorum burdan uzaklasinca malesef kendime engel olamiyorum
Güzel başladın motivasyon süperEvet evet kesinlikle ram hazirim zaten bi aydir onu bekledim gerçekten kararli olup oyle başlayayım diye cunku obur turlu kendime olan givenimde inancimda gidiyor basla bosla derken busefer ya herro ya merro ya verip kurtulacam yada artık hic denemiycem kesin kararliyim
evet seni hatirliyorum zqten bende ocak gibi gitmistim burdanben gecen yil burada 86 dan 71 e hatta bi ara izindeyken 69 a kadar dustum ama hep birakip 75 -77 araliginda donup bidaha basla yibe 71-72 yine cik yaptim bi sefer yone 77-78 im muhtemelen ama bu son artik ya gidecej ya bitecek öyle düşünüyorum cok motiveyim ins başarıcam
Canım baklagiller haftasonu tüketiliyor bilgin olsun hafta içi yasakMenum
07.30
1 kk peynir
1 Yumurta peynir omleti
10.00
1 bardak süt
11.00
1 fincan az şekerli türk kahvesi
12.00
1 tabak kuru fasulye
Yarim kase corba
1 kase yoğurt
16.00
Sodali tuzlu ayran
17.00
Yarim muz
18.30
1 kase corba
6 kaşık karnabahar
35 dk tempolu yürüyüş
4 litre su ( aşırı susama hissim var. Tutmasam daha çok icicem normal diil ama anlamadım
canim fasulyedendir ayranda tuzlu birde porsiyonlarini yk cinsinden yap tabak seklinde kaciriyoruz mesela benim tabaklar 4yk kadar aliyorMenum
07.30
1 kk peynir
1 Yumurta peynir omleti
10.00
1 bardak süt
11.00
1 fincan az şekerli türk kahvesi
12.00
1 tabak kuru fasulye
Yarim kase corba
1 kase yoğurt
16.00
Sodali tuzlu ayran
17.00
Yarim muz
18.30
1 kase corba
6 kaşık karnabahar
35 dk tempolu yürüyüş
4 litre su ( aşırı susama hissim var. Tutmasam daha çok icicem normal diil ama anlamadım
olur mu canim kendince yanlisi dogruyu spylersin tartisilip ogrenilir bunlarBen de menulerimi mükemmel bulamadığım için menulere yorum yapmak haddim diil diye düşünüyorum inceledigim halde yorum yapmıyordum
tuzsuz ev yapimi odem atar canimAyranin ödem attığını duymamistim. Göbek çevresini eritiyor diye biliyorum. Tuzlu ayran içsem olur mudetoks suyu içtiğimiz gün pro ağırlıklı mı beslencez
benim bekletilerim çok fazla kaptandanEvet kızlarr gelelim zurnanın zırt dedıği yere yani kurallarımızaönerilerinize acığım
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sagladığımız devamlılık ,katılım , verdiğimiz destek ve bu yuzden; en az günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var veher gün ilk 5 mesaj numaralandırılmalıdır( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Hergün menü paylasımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
3-) su en az 2 lt içilmeli, ve haftada 1 gün ödem atıcı su tüketilmeli
4-) haftada en az 4 gün 60 dk spor yapılmalı
5-)kaçamaklar haftada 1 degıl , ayda 1 yapılacak oda aylık hedefe ulastıgımız takdırde .. (oldu da ayda 1 kacamak yapmadık ve ust uste 2 kere kacamak yaptınız ilk 2 kacamakta uyarı ve kalorısı kadar spor cezamız olacak 3. kacamakta ise diskalifiye edilecek)
6-) her üye aylık hedef belirlemeli ve hedefinin %90 na ulasmalıdır.
7-) menulerdeki karbonhidratlar sabah ve oglen tuketılmelı, carsamba ve persembe gunlerı ıse mınımum karbonhıdrat alınmalı, meyve ıse en gec 16:00 dan once yenılmelidır( ekstrem durumlar hariç)
ilk sayfadaki kurallara ektir
ÖNERİ VE FİKİRLERİNİZE ACIGIM ( daha ayrıntılı yazmıstım kk nın azızılıgıne ugradım)
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Bestttt
@masal3487
@Habinar
@Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
@sans_sans
@isilkzlll
@hedef25
@Pamukseker19
@KelebekEtkisi93
@ekim2009
@yiden16
@60kiloyum
@berilceee
@ysmnshn1
@kitkurdu
@selinay2002
@ysmnshn1
@Cakinin Gelini
unuttuklarım umarım yoktur
Guzel görünüyor canımSabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu
Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata
2 litre su
20 dk bisiklet
saatleri de yazabilirimisin canım suyu 2 yaparsan daha iyi olurMenüm
Sabah: 1 Kase mercimek çorbası
1 /2 yaprak kırmızı lahana
5 zeytin
Akşam:
1tabak yeşil mercimek yemeği
1 Kase (yaklaşık 4 kaşık) yoğurt
3 dilim turp
Su şimdilik 1.5 lt
Artık bu günlük çiğneme eylemini bitirdim , içmeye devam içelim güzelleşelim coşalım
iyi ki yazdın gülüm ben de kurallardaki ödem içeceği niyetine yarın yeşil çay maden suyu limon sıcak su karışımı yapmayı düşünmüştüm yapmayayım bari:)spor sonrasi maden suyu odem tutmaz canim aksine etkili soda ve maden sutu ayni degil iki uc marka var gercekten maden suyu olan
evet tartidada etkili o yuzden biz son uc gun tuketmiyoruz ozellikle cuma ve hafta sonu bakliyat aliyoruz
kalmaz haklisin zaten artık çatal in ucuyla bile yemiyorum zarar ziyansin diyorum helva nin yüzüne yüzüneGorme bunalimlaraa mutsuz olcak bisey yok bak ne guzel saglikliyiz daha da saglikli olmak icin ugrasiyoruzz cumaya kadar hic bisey kalmaz o helvadan canmm
canım balım ne güzel şeyler yazmışsın Sağol güzel yüreğin güzel düşüncelerin verdiğin motivasyon için. Herşeye rağmen iyiki saglikliyim iyiki vicdanliyim iyiki merhametli yim de kv ye bakıyorum şükür Rabbime ki cennete azcikta olsa yaklasmam için beni bu sınava tabi tuttu.Afiyet olsun canım çok güzel menü sporda çok güzel
Canım benim daha fazla almadan dur demelisin bu duruma yoksa bir bakmışsın 80-82-85-90....... Bunun sonu yok 77den aşağı inmek mı kolay yoksa daha yüksek rakamlardan mı zaten başladığında 2-3 kg birden gidecek
KV zorlu birisi anliyorum seni ama biraz daha moralini bozmasina izin verirsen kendini toplaman çok daha zor olacak ve sende onun gibi olmaya baslayacaksin Etrafındaki insanları mutsuz etmeye başlayacaksın ve bunu farkına varmadan yapacaksın diyorsun ya farkında olmadan yiyorum diye farkında olmadan Etrafındaki insanları hem de sevdiğin insanları mutsuz etmeye başlayacaksın ve bunu fark ettiğinde Sen kendin daha çok mutsuz olacaksın Daha çok mutsuzluk daha daha çok mutsuzluğu beraberinde getirecek sana işte o yüzden şimdi kendine gel silkelen kendine değer ver önem ver kendi değerini kendi kendine var kimseden seni önemsemesini bekleme Özellikle de kayınvalidenden Sen kendine değer verdiğin sürece onlar da sana saygı duymayı öğrenecekler sen kendine dikkat etmezsen Özen göstermezsen ve bütün mutsuzluğunu yiyeceklerden yemek yemekten gidermeye çalışırsan vücudun miden bir kara deliğe dönüşecek daha çok mutlu olmak için daha çok yemeye başlayacaksın bir bakacaksın ki bir paket değil iki paket helva bile seni mutlu etmeye yetmeyecek bir zaman sonra Peki o zaman ne yapacaksın üçüncü paketimi açacaksın yoksa Yeter artık ben bu değilim mi diyeceksin Peki bunu ne zaman söyleyeceksin Şu an sadece kayınvaliden için mi yaşıyorsun eşin dostun Seni sevenler Senin kendi ailen annen baban kardeşin ablan abin çocukların komşuların akrabaların memleketlerinin ilkokul arkadaşların yok mu unuttun mu Bunları yapayalnız mısın sen kimsesiz misin çaresiz misin? değilsin !!!!! değilsin !!!!!!değilsin!!!!!!! İnan bana kimsesiz değilsin çaresiz asla değilsin Sen bu değilsin!!!!!!! bunu kendine yapma!!!!!! hepimiz Bu süreçten geçmedik mi daha önce sen Bu süreçten geçmedin mi daha önce Yiyip yiyip kilo almadın mı peki zayıflamaya karar verdiğinde zayıflama sürecine girdiğinde yaptığın hatalara üzülmedin mi Nasıl Bu hataları ben kendi vücuduma yaptım diye sormadın mı Bundan sonra Yapmayacağım diye sözler vermedin mi kendi vücudunun değerini öğrenmedin mi peki neden unuttun şimdi? bunları unutmadın sen sen sadece Bunları bir başkasından duymak istiyorsun şu an ve ben bunları senin yüzüne karşı söylüyorum senin bana kırılmayacağını biliyorum çünkü sen daha önce Bu süreçten geçtim o kiloları verdin sıkı diyetler yaptın litrelerce su içtin günlerce detokslar yaptın o kadar çok spor yaptım ki vücudun ter içinde kaldı Sen kilo verdin ama hepsini hak ederek verdın emek emek saatleri sayarak günleri sayarak tartının yüzüne her gün heyecanla çıkarak her gün 100 gram daha kilo verebilmiş umuduyla çıkarak sen bunların hepsini yaşadığın O yüzden vazgeçme kendinden vazgeçme verdiğin kilolara nankörlük etme geri dön Elif Lütfen kendine gel !!!!! mazeretleri bahaneleri bir kenara bırak!!!!! Lütfen kendine gel kendine bunu yapma!!!!! bizlere buradaki bütün arkadaşlara Senin çok güzel örnek olmam lazım Ben o kiloları verdim Evet şu an kötü bir dönemden geçiyorum ama kendime geldim kilo almıyorum yavaş da olsa kilo vermeye başladım demeni sabırsızlıkla bekliyorum
2 gündür dikkat ediyorum aktif olamıyorum fizik tedaviye gidiyoruz hergün 10 gün sonra bitiyor inşallah aktif olucamcok guzel haberler canim sen bedenini iji kgda disardaki 5kgda fark etmeye baslar
tekrar hosgeldin canim ben bahar 31yasindayim
tmm cnm o halde devam kaldigimiz yerden
tatlim o kadar emek verdin yapma bak vajtin var artik gel bueaya kilo bildir basla yeniden ne plvak sen kilo aldiginla kalacaksin kv iyilesip gidince
malesef sagliksiz asiri karbonhidratli beslenmd sonumuz oluyor iste
kahveyide sekersiz icsen super
afiyet olsun guzel canim
protein bar bildigimiz markami canim tadi nasil merak ediyorum bende
iyi aksamlae canim
afiyet olsun canim guxel avakado salatasini nasil yaptin tarifi alsak
tatlim guzel ama sen zeyrini cok fazla tujetiyorsun karatay yapsan anliycamda karatayda degil malum 7zeytin bi yag demek
daha burda canım bahar sonu anca gider.kv ne kadar daha sizde kalacak canım?
haklısın canım hasta bakmak zor ama olsun nasip oldu sevap kazandık inşallah.Allah kolaylık versin ama çok sevap hasta birine bakmak geçenlerde ben de anneme baktım hemde kv demde vardı düşün artık.
Arada çok kaldım o yüzden hastalandığımı düşünüyorum çünkü stres ortadan kalkınca hemen toparlandım.
Kaptanım sabah : 8 de kahvaltı bitti akşam 6.30 iki öğün yedim tüm gün koşturdumGuzel görünüyor canım
saatleri de yazabilirimisin canım suyu 2 yaparsan daha iyi olur
Kilo vermek vermeyenin kulagina cemkirmek dürtmek irezilllll etmek kisaca o is bende
Senin tim hayali Aldi beni yineyok öyle yağma yemezlerrrrrr
gençken evlen onca sıkıntı çek çocuk doğur büyüt varına yoğuna tamam de sonra kilo aldın diye boşama valla çivili sopayla dalarım ben adama, zaten zengin olursam özel tim kurucam bir coşan kocalara bir de kuduran kaynanalara çivili sopayla dalma timi dellendirmesinler benii deliyim manyak ımmm çılgınım haa ona göre:)
şaka bir yana gülüm bundan sonra şişmeyi kilo almayı aklının ucundan bile geçirme, şaka olsa bile geçirme o zaman cidden alman imkansız benim bile gözüm de senin 2. KEZ BAŞARI ÖYKÜM diye başlık attığın canlanıyor senin haydan haya canlanması lazım
Kilo vermek vermeyenin kulagina cemkirmek dürtmek irezilllll etmek kisaca o is bende
Sabah neden kahvaltı yapmıyorsunben geçmiş mesajları biterene kadar gece olacak en iyisi menümü yazıp öyle devam edeyim
sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay
öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma
akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir
spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt
eşim beraber yürüyelim birazdan dedi az önce yürüyüş yapıcaz inşallah tel de konuşması biterse:)
askrhpozitif Habinar
Akşamki ekmek fazla olmuş zeytinde baya fazla canımMenüm
Sabah 11:00 (aç karnına maydanoz kürümü içtim bir bardak)
Yarım kk.dereotlu peynir
14 zeytin
2 yk.az yağlı lor
2 dilim ekmek
Çay
Akşam:
19:30
Canım yemek istemedi kahvaltı yaptım
3 yk.az yağlı lor
16 zeytin
1 kase yoğurt
Bir yudum tavuk
2 dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3litre ılık su
yinede fikirleri alayım dedim ama bı kac kişi dışında yazan olmadı fikrinibenim bekletilerim çok fazla kaptandan
1.beni sevsin isterim
2. kk ye geç geldiğim de endişelensin gözleri yolda kalsın isterim
3. ektra ilgi özel hissettirsin isterim
4. bu yazdıklarımı okurken hay ben senin ağzına tüküreyim çatlak kiremit demesin isterim
( yine zibilliğim tuttu hihihih zamanla alışırsınız ara ara tutar böyle):))))
yaav gülüm önceki mesaj da kaptandan beklentiler demişsin çok güzel demokratik olmuşta bu kadar kalabalıkta sormak doğru değil koy kuralları uyun de bitsin gitsin fazla detaya gerek yok bence :))
Hareket candır 3 olursa süper olurKaptanım sabah : 8 de kahvaltı bitti akşam 6.30 iki öğün yedim tüm gün koşturdum
su 2 lt oldu 3 'ü zorlayacağım
canım az sabır bak bugün çarşamba cumaya bişey kalmadı yemeden önce iki kere dusunCanım çook tatlı istedii
Bir kase muzlu yulaf ezmesi yaptım birkaç üzümle
haftalık en az 200 dk spor denirse daha iyi olur bence mervecim.Evet kızlarr gelelim zurnanın zırt dedıği yere yani kurallarımızaönerilerinize acığım
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sagladığımız devamlılık ,katılım , verdiğimiz destek ve bu yuzden; en az günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var veher gün ilk 5 mesaj numaralandırılmalıdır( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Hergün menü paylasımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
3-) su en az 2 lt içilmeli, ve haftada 1 gün ödem atıcı su tüketilmeli
4-) haftada en az 4 gün 60 dk spor yapılmalı
5-)kaçamaklar haftada 1 degıl , ayda 1 yapılacak oda aylık hedefe ulastıgımız takdırde .. (oldu da ayda 1 kacamak yapmadık ve ust uste 2 kere kacamak yaptınız ilk 2 kacamakta uyarı ve kalorısı kadar spor cezamız olacak 3. kacamakta ise diskalifiye edilecek)
6-) her üye aylık hedef belirlemeli ve hedefinin %90 na ulasmalıdır.
7-) menulerdeki karbonhidratlar sabah ve oglen tuketılmelı, carsamba ve persembe gunlerı ıse mınımum karbonhıdrat alınmalı, meyve ıse en gec 16:00 dan once yenılmelidır( ekstrem durumlar hariç)
ilk sayfadaki kurallara ektir
ÖNERİ VE FİKİRLERİNİZE ACIGIM ( daha ayrıntılı yazmıstım kk nın azızılıgıne ugradım)
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Bestttt
@masal3487
@Habinar
@Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
@sans_sans
@isilkzlll
@hedef25
@Pamukseker19
@KelebekEtkisi93
@ekim2009
@yiden16
@60kiloyum
@berilceee
@ysmnshn1
@kitkurdu
@selinay2002
@ysmnshn1
@Cakinin Gelini
unuttuklarım umarım yoktur
kuzum özellikle gün verdim haftanın 2 günü 200 dakika spor yapmanın bir faydası yok sporda süreklilik önemli her gün olsun az olsun öz olsun ama devamlılık olsun şeker hamur işi olmayan şeyleri cis içermeyen tarifleri saymiyoruz zaten fulyam kacamakhaftalık en az 200 dk spor denirse daha iyi olur bence mervecim.
bir de kaçamaklara un ve şeker eklenmeden yapılan alternatif atıştırmalıklar dahil olmamalı bence. mesela ben de böyle çok tarif var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?