Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy çok hoşuma gitti yazdığın ne güzel güldüm alışmadık uyku yarar mı yaramazzz:))))))))))))

Canim hosgeldin canim ben de hala buralardayim,liste disi takiliyorum burdan uzaklasinca malesef kendime engel olamiyorum
ahaa dün senin nick i hatırlıycam diye kendimi paraladım azıcık geçmişte arandım bulamadım da.. güya etiketleyip topraaam nerdesin nediiysiiin yazacaktım :))

Menüm
Sabah 11:00 (aç karnına maydanoz kürümü içtim bir bardak)
Yarım kk.dereotlu peynir
14 zeytin
2 yk.az yağlı lor
2 dilim ekmek
Çay

Akşam:
19:30
Canım yemek istemedi kahvaltı yaptım
3 yk.az yağlı lor
16 zeytin
1 kase yoğurt
Bir yudum tavuk
2 dilim ekmek

Dereotu,funda çayı,3litre ılık su

Güzel başladın motivasyon süper
Örnek alacağımız menülerle tekrar hoşgeldin o zaman

Canım baklagiller haftasonu tüketiliyor bilgin olsun hafta içi yasak

canim fasulyedendir ayranda tuzlu birde porsiyonlarini yk cinsinden yap tabak seklinde kaciriyoruz mesela benim tabaklar 4yk kadar aliyor
Ben de menulerimi mükemmel bulamadığım için menulere yorum yapmak haddim diil diye düşünüyorum inceledigim halde yorum yapmıyordum
olur mu canim kendince yanlisi dogruyu spylersin tartisilip ogrenilir bunlar
Ayranin ödem attığını duymamistim. Göbek çevresini eritiyor diye biliyorum. Tuzlu ayran içsem olur mu detoks suyu içtiğimiz gün pro ağırlıklı mı beslencez
tuzsuz ev yapimi odem atar canim

benim bekletilerim çok fazla kaptandan
1.beni sevsin isterim
2. kk ye geç geldiğim de endişelensin gözleri yolda kalsın isterim
3. ektra ilgi özel hissettirsin isterim
4. bu yazdıklarımı okurken hay ben senin ağzına tüküreyim çatlak kiremit demesin isterim
( yine zibilliğim tuttu hihihih zamanla alışırsınız ara ara tutar böyle):))))

yaav gülüm önceki mesaj da kaptandan beklentiler demişsin çok güzel demokratik olmuşta bu kadar kalabalıkta sormak doğru değil koy kuralları uyun de bitsin gitsin fazla detaya gerek yok bence :))

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu

Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata

2 litre su
20 dk bisiklet
Guzel görünüyor canım
saatleri de yazabilirimisin canım suyu 2 yaparsan daha iyi olur

spor sonrasi maden suyu odem tutmaz canim aksine etkili soda ve maden sutu ayni degil iki uc marka var gercekten maden suyu olan
evet tartidada etkili o yuzden biz son uc gun tuketmiyoruz ozellikle cuma ve hafta sonu bakliyat aliyoruz
iyi ki yazdın gülüm ben de kurallardaki ödem içeceği niyetine yarın yeşil çay maden suyu limon sıcak su karışımı yapmayı düşünmüştüm yapmayayım bari:)

Gorme bunalimlaraa mutsuz olcak bisey yok bak ne guzel saglikliyiz daha da saglikli olmak icin ugrasiyoruzz cumaya kadar hic bisey kalmaz o helvadan canmm
kalmaz haklisin zaten artık çatal in ucuyla bile yemiyorum zarar ziyansin diyorum helva nin yüzüne yüzüne
Sağlıklı olduğumuz için bin şükür.

canım balım ne güzel şeyler yazmışsın Sağol güzel yüreğin güzel düşüncelerin verdiğin motivasyon için. Herşeye rağmen iyiki saglikliyim iyiki vicdanliyim iyiki merhametli yim de kv ye bakıyorum şükür Rabbime ki cennete azcikta olsa yaklasmam için beni bu sınava tabi tuttu.
Hiç merak etme dünden beri dikkat ediyorum yediklerime istediğim enerjiyi yakaladım zayıflamak için bu olay bitecek vericez kurtulucaz. İyiki varsınız.

2 gündür dikkat ediyorum aktif olamıyorum fizik tedaviye gidiyoruz hergün 10 gün sonra bitiyor inşallah aktif olucam

kv ne kadar daha sizde kalacak canım?
daha burda canım bahar sonu anca gider.

haklısın canım hasta bakmak zor ama olsun nasip oldu sevap kazandık inşallah.
Arada kalmak çok zor anlıyorum seni.

Senin tim hayali Aldi beni yine
Kayganayi düsündümde pehh

Kilo vermek vermeyenin kulagina cemkirmek dürtmek irezilllll etmek kisaca o is bende

Sabah neden kahvaltı yapmıyorsun
Akşamki ekmek fazla olmuş zeytinde baya fazla canım
yinede fikirleri alayım dedim ama bı kac kişi dışında yazan olmadı fikrini

haftalık en az 200 dk spor denirse daha iyi olur bence mervecim.

bir de kaçamaklara un ve şeker eklenmeden yapılan alternatif atıştırmalıklar dahil olmamalı bence. mesela ben de böyle çok tarif var.

iyi akşamlar kızlar. eve zor geldim. o kadar yorgunumki. yatsam hemen uyurum. o kadar yani. ama yatmak da istemiyorum.

haftalık en az 200 dk spor denirse daha iyi olur bence mervecim.

bir de kaçamaklara un ve şeker eklenmeden yapılan alternatif atıştırmalıklar dahil olmamalı bence. mesela ben de böyle çok tarif var.
kuzum özellikle gün verdim haftanın 2 günü 200 dakika spor yapmanın bir faydası yok sporda süreklilik önemli her gün olsun az olsun öz olsun ama devamlılık olsun şeker hamur işi olmayan şeyleri cis içermeyen tarifleri saymiyoruz zaten fulyam kacamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…