- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.681
Dogru soyluyosun kaptanimmm kendimizi disipline ediyoruz mumkun oldugunca sende arada cikar sopayi kendimize gelelim:))valla kızlar disiplin işi herkesin kendi içinde siz kaçamak yaptikca ben istediğim kadar yirtayim burda istediğiniz kadar elim sopalı olayım kime ne fayda edecek ama sopayida cikartirm yeter ki isteyin
Günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun günaydın
Hoşgeldin kamilem inşallah hedefine ulaşırsında mezun olarak göndeririz seni
Günaydın canım bende sabah geç kalkarak acısını çıkardım
Acimicam valla baharım aslında her kaçamak her katilimsizlik kendimize zarar kendimizi biz düşünmüyorsak başkası niye düşünsün ki o yüzden acimayacagim bilgisayara geçince ne bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyiz dilim döndükçe anlatmaya calisicam tabi sizinde benim eksik oldugum yonlerimi bana mutlaka söyleyin emi
Günaydın canm insallah
Ay hadi sevindim canım bugün bende çok uyudm baş ağrıyor
Günaydın canım nedir
Poni sana iki kat sert olacam
Canım menü hiç olmamış motive olaym menülerime yorum yapsanz yeter dedin ama böyle olmaz diğer arkadaslarada iyi örnek olmalı menülerin turşu ay çöreği pilav fasulye vs vs bunlar bizim ya hafta sonu tükettiğimiz şeyler yada hiç tüketmedigimiz şeyler bir daha dikkat edersen daha güzel olur canısı en başta kendin için tabi sonra bizim için
Abla sen arada durt beni emi
Günaydın ablam
dur bakalım nereye kaçıyorsun abla sen bir kere geldin buraya öylede olsa böylede olsa o hedefe ulaşmak zorundasın sen ki daha önce başarmış bir sürü sorunu alt etmiş hatunsun bu kilolarımi alt e
Atanamadim canim malesef iibfliyimm dersane gidiyorum bakalmZeytin miktari her geçen gün artıyor gördüğümözellikle mi 2 menu yapiyorsun canim hep
Cok duzenli ve guzel yapiyorsun canim tebrik ediyorum seni
Yulafli kurabiye tarifini alabilir miyim regl yaklasiyor da
Ne kadar çok mutlu'lu bir mesaj olmuş böylecok haklisin canim
Neden diplomali ev hanımı atanamadin mi canim
Herkesin beklentisini karsilayabilmek cok zor canim. Gördüğüm bazıları ceza zoppakisaca otorite istiyor. Ben ve ekim abla gibileri de otoriteden hoşlanmıyor. Üzerinde baskı hissedip strese giriyor ve daha kötüye gidiyor. Nabza göre şerbet dicem ama burda çok zor zamanla olacak bişey
Ben de ara öğünde süt veya yoğurt tuketmedigim zaman cuma bizim için buyuk gün
Düşsün abla düşsün cenen hiç eksik olmasın eksikliğini görmeyelim sakin
Burdan mezun olunca da kilolari korunamiyor geri donmeler oluyor. Demekki daimi olmak lazim burda
yok canım zaten kimsenin 2 gün de toplam 200 dk yapacağını zannetmiyorum. mesela her gün 30 dk dan 7 gün olsa 210 dk eder. aralarda fazla da yaparsa dk çoğalır. çünkü bazen fırsat olmuyor bir gün de 60 dk yapılamıyor. o yüzden dedim.kuzum özellikle gün verdim haftanın 2 günü 200 dakika spor yapmanın bir faydası yok sporda süreklilik önemli her gün olsun az olsun öz olsun ama devamlılık olsun şeker hamur işi olmayan şeyleri cis içermeyen tarifleri saymiyoruz zaten fulyam kacamak
Ahaaa topragim yazmis ben simdi goruyorumahaadün senin nick i hatırlıycam diye kendimi paraladım azıcık geçmişte arandım bulamadım da.. güya etiketleyip topraaam nerdesin nediiysiiin yazacaktım :))
senelerdir hayalim o tim ee bir şey icat edince (çivili sopayı seri üretimini bile düşünüyorum ) ilk kendin de test edip onaylamak lazımmış kocalara raptiyeli yapıcam yazık arada seviyoruz ne de olsa önce bir ona dalacam sonra kv ye anam anammm düşüncesi bile nasıl insanı kendinden alıp nirvanalara ulaştırıyor, yok böyle bir mutluluk :))Senin tim hayali Aldi beni yine
Kayganayi düsündümde pehh
bu gün diğer topikte tartı günüydü ilk normal ilacımı içtim 1 saat sonra reişi mantar hapını ona da 1 saat beklemek lazım wc ye de gidicem ki eksi çıkayım baktım yok ben hala bekliyorum bari yürüyeyim dedim dışardayken komşu aradı ona kahveye gittim masa dolu bana göre bir şey yok saatim gelmedi acıkmadım dedim , öğleden sonra misafir gelecekti onlarla yiyim bari dedim yumurta salatasını kendimi düşündüğümden yaptım zaten poğaça börek yememek için :)
Sabah neden kahvaltı yapmıyorsun
Akşamki ekmek fazla olmuş zeytinde baya fazla canım
yinede fikirleri alayım dedim ama bı kac kişi dışında yazan olmadı fikrini
kime ne örüyorsun hamarat hatun :)Ahaaa topragim yazmis ben simdi goruyorumaman gecmiste bulaman beni bu ara kk pek girmiyorum orgu ormeklle mesgulum sen nediiysin hemsom
Gayet güzel canimSabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu
Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata
2 litre su
20 dk bisiklet
Bu zeytinler umarim su tutmaz vucudunda ve tartida fazla cikarmazMenüm
Sabah 11:00 (aç karnına maydanoz kürümü içtim bir bardak)
Yarım kk.dereotlu peynir
14 zeytin
2 yk.az yağlı lor
2 dilim ekmek
Çay
Akşam:
19:30
Canım yemek istemedi kahvaltı yaptım
3 yk.az yağlı lor
16 zeytin
1 kase yoğurt
Bir yudum tavuk
2 dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3litre ılık su
O tariflerden alabilir miyim acabahaftalık en az 200 dk spor denirse daha iyi olur bence mervecim.
bir de kaçamaklara un ve şeker eklenmeden yapılan alternatif atıştırmalıklar dahil olmamalı bence. mesela ben de böyle çok tarif var.
kolay gelsin canımcımBugunku menum
Sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
Salatalik
Cecil peyniri
Ogle 13.00
1 dl tb ekmek arasina jambon beyaz peynir
Ara 16.00
1 kucuk muz
Aksam 20.00
Firinda dana eti
2 yk bulgur pilavi
Su 2.5 lt spor malesef yok
Habinar . askrhpozitif .
Kizlar kv ler geldi o yuzden aktif olamiyorum bir kac gun kalcaklar kusuruma bakmayin lutfen opuldunuzz
canım sen ne dersen Ben elimden geldiğince kurallara uymaya çalışırım destek ve motive Bizi Birbirimizden eksik etmediğimiz sürece hepimizin buradan kilo vererek mezun olabileceğimizi inanıyorum benKızlar takımdan beklentileriniz neler , bir kaptan nasıl olmalı herkes düşüncesini belirtebilir mı
@nanekekik @burcugncyHabinar @MuallimeA sans_sans Melekkk90 @Cakinin Gelini Pamukseker19 ekim2009 I isilkzlll @kkelebeketkisi @ysmnshn1
@kitkurdu
@selinay2002
Unuttuklarm varsa kusura bakmayın canlar iyi geceler
ablam İnan senin yazılarını çok seviyorum ben senin farkındalığında birisi olmak isterdim ben gerçekten sana inanıyorum O kilolarından çok rahat kurtulabileceğine inanıyorum yapabilirsin hepimizin etrafında bize ısrarlarla yemek yedirmeye çalışan insanlar var hepimiz her gün yeni mazeretler Uyduruyoruz diyetimiz dışında bir şey yememek için demek ki bizim de sınavımız buymuş diyorum ben ısrarlara rağmen bir şeyler yememeye çalışmak Bunu başarabilmek gerekli bunu yapabildiğimizde diyet yaptığımızı insanlara kabul ettirebildigimizde bunu sağlığımız için yaptığımızı kabul ettiklerinde ya da bizim yaşam tarzımıza saygı duymaya başladıklarında işimiz biraz daha kolay olacak inşallah ama her insan aynı değil o yüzden Kimseden birşey beklememek lazım Yasemin'e çok katılıyorum Hiç Kimseden birşey beklemediğinde Belki de yaşamak daha kolay oluyor çünkü insan beklediğine beklediğin şeyin olmadığını gördüğünde hayal kırıklığına uğruyor O yüzden kimseden bir şey beklemeyelim kendimize inanalım yapabileceğimize güvenelim emin adımlarla devam edelim hepimiz burada aynı şey için buradayız birbirimizin desteği ile yapamayacağımız hiçbir şey olmadığına inanıyorum ve en başta nasıl sen o kilolarından kurtulacaksın listeye de gireceksin çok da güzel kilo vereceksin ve sonra etrafında senin yemek yemek için ısrar eden arkadaşların var ya işte onlar sana tekrar tekrar ne yaptığını nasıl diyet yaptığını hangi sporları yaptığını nasıl kilo verdiğini Hergün yeni sorular sorarak keşfetmeye çalışacaklar diyecekler ki Ekim Bize de yardım et Biz de kilo verelim fazlalıklardan kurtulalım sağlıklı bedenlerinize kavuşalım ve sen onlara rehber olacaksın onların kilo verme süreçlerinde yardımcı olduğun için onlar da sana dua edecekler bir sürü dua kazanacaksın bundan güzel bir şey olabilir miyaradanına kurbanne güzel şeyler yazmışsın bu kadar emek verip yazdığına insan(ben ) utanıp menüsüne daha dikkat eder istese dee istemese de:)) bazen sadece bir boş vermişlik geliyor dış etkenlerin de etkisiyle aman aman canım çekmediği halde bir bakıyorum yemişim bile, bu akşam boş vermişlik yoktu daldırıp yemişim ve eşim hiç demiyor bile onun fıs fıs gülmesine çaktım benim el kıpır kıpır ağız da :)) bu gün dışarıda hatunlarla otururken ilk kafeden lahmacun söyleyeyim diye tutturdular siz yiyin ben aç değilim dedim sonra dondurma dediler ben 2 senedir 2 kere anca yemişimdim hazırına tiksindim dedim baya bir ısrardan sonra en son tost söylediler illa ye de ye .. ben baskıya fazla gelemiyorum artık, en son dedim yaa arkadaşlar aç değilim diyorum neden bu kadar ısrar, içimize sinmiyor da ondan diyorlar sinsin dedim acıkmadan yemem baya bir uzadı konu böyle şeylerde cidden dirayetliyim aslında, oldu valla bir hata yarın protein sebze yapayım dansı da arttırıp gece yürüyeyim böyle oldukça günüm ziyan oluyor zaman su gibi akıp gidiyor br gün daha aynı kiloya çakılıp kalamam sirkeleniyorum ve kendime geliyorum sağ ol gülümmmmmm
ahh ahh bu yaşam kadını bazen sarımsak zannedip ezdikçe eziyor ezdikçe eziyor ama artık bitti biz sarımsak değilizzzzzzz
Canım sen bana söyle benim sevgiye ihtiyacım var de Ben seni sevgiye boğarım buradadüşüncelerimiz aynı benim de kimseden bir beklentim yok hiç bir zaman da olmadı ama benden beklentisi olanlar ....
sevgiye ilgiye ihtiyacım varsa ağzımla söyleyip zorla alıyorum eşime beni sevsene diyorum başımı omzuna koyuyorum bazen git oğlun sevsin diyor (o da diğer kanepe de bakıp oturup kıs kıs gülüyor) bu ara canım sevilmekte istemiyor(adama çok gıcığım bu ara dudağım da uçuk gibi yara çıktı stresinden) :)) ihtiyaç duymuyorum ben kendimi sevmeliyim her derdin devası sevgiden geçiyor aslında önce ben demeyi çok geç öğrendik biz (ben) sofra da ayrı yemek yemem bile sorun oluyor bazen, aynı saatte acıkmadığım halde yemek zorunda kalıyorum (eşimden dolayı)
kendime öz güven ve ben değerliyim olumları yaptım 3-4 sene önce ki ben değilim artık değiştim 10 sene önce ki beni hiç tanımıyorum ezip kendi kendine düşünme, karar alma yetisi olmayan beni ...
değişiyoruz gülüm öğrenip gelişerek değişiyoruz birden pat diye olmuyor bilmekle kendine uygulamaya geçmek apayrı bir şey, zamanla olacak hem de çoook güzel olacak
hayat mücadele ve sabırdan ibaret sanırdım hayır öyle değilmiş hayat bunlara ek öğrenmek,değişim, mutluluğun tüm renklerini tatmakla da oluyormuş :)))yine çenem düştü
Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallahGünaydınlar kızlar.
Ailecek hastayız iki gü dür. Kızım kusuyo.
Dün uğrayamadım. Uzun bir geçmişe dalayım.
Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallahGünaydin kızlar döndüm yine Kürkçü dükkanı na eskilerden cok kimse yok gibi gördüm ama neyse olsun amac kilo vermek bir ay once gitmiştim arti olarak döndüm burası olmadan birak kilo vermeyi koruyamiyorumda surekli bi yükseliş oluyo ve yaz geliyo artik aldığım cicilerimede giremiyorum kararli bir şekilde geldim zaten gidersemde bi daha donmeyecem kendimi kandırıp durmaya luzum yok ins bu son deneyisim olir ve basaririm bu arada ben Kamile
Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmenGünaydın kızlar önceki gece 4te uyuduğum için dün erkenden uyuyakaldım.uykumu aldım çok din hissediyorum kendimi
katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konudagunaydin dunya kadinlar gununuz kutlu olsun farkindalik yaratilirda insallah birseyler duzelir yoksa cay kurabiyeli kutlamalar olumlerin,kadina siddetin,ezilen calisanin,cocuk yasta evliliklerin onune gecmiyor...
mesela bircok ozel sirkette ayni depertmandaki kadin ve erkegin maas farki vardir mantik su kadin ek gelir sagliyor erkek ev idare ediyor neyse yine costum kk beni badlamadan konuya derin girmeyim
canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dertbu gece sanki daha iyiydi en azindan icini ceke ceke aglamadi ama zombi gibiyim kac kez kalktik kac kez salladim ben bule farkinda degilim
Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsinBen de diyetisyene başlayacağım olmuyor tek başıma dün çok kötü abarttım
Magnezyum ve kalsiyum arasındaki denge bozulunca kramplar başlarmış özellikle kalsiyum magnezyumdan fazla birikirse oluyormuş canım
Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galibaDünkü menüm
sabah 9:00
1 ayçöreği
ara yok
öğle 13:00
mercimek çorba 1 kepçe
et köfte 4 adet ızgara
5 kşk yoğurt
2 kşk pilav
2 dilim ekmek
akşam 20:15 gibi
mantarlı et sote 5 yk
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
3 adet sivri biber turşusu
1 domates
2 ymk kaşığı fasulye piyazı
gece bol tarçınlı 2 yk sütlaç
3 litre su
spor öğle arası çalıştım çıkamadım yürüyüşe
Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksaCuma kiloma bakip bir yol cizecem
Haaa Bu arada gündüz degilde aksam cosuyonuz masallah
Simdi kim okuyacak onca sayfayi ben degillll
Eeee ben degilsem merve kime cemkirecek uykusuz haliyleeee
Ben ne yapacammmm kacacammmm
Kacarsam yiyecemmm
Yersem sisecem
Sisersem bosanacam
Bosanirsam onca cocuk babasiz ve parasiz kalacak
Parsiz kalinca ne olacak anne calisacak
Anne calisirsa nefese kim bakacak
Bu Liste uzarrrrrr gider yazin bakalim kaderim ellerinizde
Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazımGünaydın canlarım
tartiya son iki gün lütfen dikkat edelim karbonu bugün minimuma indirilelim hatta mümkünse yarın protein ağırlıklı beslenelim
Türk kadını çekicidir;
İşe başlarken besmele çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker…
Bekârken abisinden çeker,
Evlenir; kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
Kâğıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bi yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır; mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Anadır; doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM’den parayı elini ekrana siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker…
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Hoşuna gitmeyen durumlarda “Cık cık cık” çeker,
Cevaplardan çok soruya dikkat çeker,
Demir eksikliği, vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evlada kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
Şifacıdır; sırta bardak çeker,
Perdeleri sıkı sıkı çeker, yorganı da üstünüze çeker,
Bulaşığa girişirken kolları dirseğe çeker,
Elektrik süpürgesiyle vura vura ayakları kenara çeker,
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker…
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.ncı hisle yapılan tüm ‘yaramazlıkların’ röntgenini çeker!
Buket çiçek görünce iç çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker!..
Dişle tır çekmek de neymiş, dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker....
☺
Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sanaSelam kizlar sonunda gelebildim diyetisyene gittim 3 gunluk bir program vericek bana sonrasinda bi diyet listesi verick bakalim yarin baslicm
Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim@nanekekik kaptanim benide kabul ediyormusun liste dışı olarak takimda zaten ayrildigim kiloya cok var ama
eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdimcem yilmaz recep İvedik nedense bu ikisi beni hiç güldürmuyorlar genelde bel altı çalışıyor esprileriiyi seyirler canimcim
hadi bakalım canım bu sefer hedefe ulaşmadan ortadan kaybolmak yok bahardan dün devraldm kaptanlığı canım
Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu banaArkadaşlar geçmişi okuyorum okuyorum cevap yazana kadar tekrar birikiyor tekrar okuyorum10 tl lik mb aldım sırf size cevap yazabileyim diye yazamadan bitiyor. ;D ekim2009 sans_sans Habinar ve diğer uzun uzun yazanlar çok güzel yazıyorsunuz. Bazi zamanlarda screenshot yapiyorum yazılarınızı. Olur da gruba kabul edilemezsem motivasyon amacli acar tekrar tekrar okurum diye ve hatira kalsin diye Uzun yazdığınızda sakın üzülmeyin mesajlariniz yerini buluyor
Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerkeniyi seyirler sinema neydi nasil birseydi misir filan vardi dimi ahh ahh en sin gittimde 30 haftalik. hamileydim
ben erken emekli oldum canim :)
Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorumZeytin miktari her geçen gün artıyor gördüğümözellikle mi 2 menu yapiyorsun canim hep
Cok duzenli ve guzel yapiyorsun canim tebrik ediyorum seni
Yulafli kurabiye tarifini alabilir miyim regl yaklasiyor da
Ne kadar çok mutlu'lu bir mesaj olmuş böylecok haklisin canim
Neden diplomali ev hanımı atanamadin mi canim
Herkesin beklentisini karsilayabilmek cok zor canim. Gördüğüm bazıları ceza zoppakisaca otorite istiyor. Ben ve ekim abla gibileri de otoriteden hoşlanmıyor. Üzerinde baskı hissedip strese giriyor ve daha kötüye gidiyor. Nabza göre şerbet dicem ama burda çok zor zamanla olacak bişey
Ben de ara öğünde süt veya yoğurt tuketmedigim zaman cuma bizim için buyuk gün
Düşsün abla düşsün cenen hiç eksik olmasın eksikliğini görmeyelim sakin
Burdan mezun olunca da kilolari korunamiyor geri donmeler oluyor. Demekki daimi olmak lazim burda
sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum benEvet evet kesinlikle ram hazirim zaten bi aydir onu bekledim gerçekten kararli olup oyle başlayayım diye cunku obur turlu kendime olan givenimde inancimda gidiyor basla bosla derken busefer ya herro ya merro ya verip kurtulacam yada artık hic denemiycem kesin kararliyim
evet seni hatirliyorum zqten bende ocak gibi gitmistim burdanben gecen yil burada 86 dan 71 e hatta bi ara izindeyken 69 a kadar dustum ama hep birakip 75 -77 araliginda donup bidaha basla yibe 71-72 yine cik yaptim bi sefer yone 77-78 im muhtemelen ama bu son artik ya gidecej ya bitecek öyle düşünüyorum cok motiveyim ins başarıcam
Afiyet olsun canımSabah 9.30 1 müsli kurabiye
1 haşlanmış yumurta
Ara 12.30 yarım muz 2 kaşık yoğurt
Öğlen 15.00
3 müsli kurabiye 1 bardak süt
Akşam 18.30 da salata ve 1 parça et yiyip kapatıcam
Su 1,5 litre şimdilik
3 litreyi bulur
Spor 5000 adım
Afiyet olsun canım benimBu arada kızlar kurabiyelerin tadı süper olmuş ,özel günlerinizde deneyebilirsiniz, üzümlerden ve tarçından dolayı tatlı gibi ben beğendim.
Hedefe benden daha yakınsın canm inşaallah ulaşırız
Canım sen benden daha zayıfsın, sen daha yakınsın yani :) tabi ki başarıcaz Allah'ın izniyle.
Gerçekten çok haklısın herkeste mide aynı bizim doymayan beynimiz var
Sende kendimi gördüm
Çiğ olarak tüketilebilir diye biliyorum
O kadar şey farketmeden nasıl yenir kız
Tşk canım seninde
Keşke bnde böyle yapabilsem
Bence çok sert olmamalı
Senindd kutlu olsnnn
Kamile hoşgeldin nasılsın
Kesinlkle haklısın
Teşekkürlerrr
faydasını gördün mü
="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba KızlarMisafirler gitti kızlar geçmişe devam ediyorum
canım sen ne dersen Ben elimden geldiğince kurallara uymaya çalışırım destek ve motive Bizi Birbirimizden eksik etmediğimiz sürece hepimizin buradan kilo vererek mezun olabileceğimizi inanıyorum ben
ablam İnan senin yazılarını çok seviyorum ben senin farkındalığında birisi olmak isterdim ben gerçekten sana inanıyorum O kilolarından çok rahat kurtulabileceğine inanıyorum yapabilirsin hepimizin etrafında bize ısrarlarla yemek yedirmeye çalışan insanlar var hepimiz her gün yeni mazeretler Uyduruyoruz diyetimiz dışında bir şey yememek için demek ki bizim de sınavımız buymuş diyorum ben ısrarlara rağmen bir şeyler yememeye çalışmak Bunu başarabilmek gerekli bunu yapabildiğimizde diyet yaptığımızı insanlara kabul ettirebildigimizde bunu sağlığımız için yaptığımızı kabul ettiklerinde ya da bizim yaşam tarzımıza saygı duymaya başladıklarında işimiz biraz daha kolay olacak inşallah ama her insan aynı değil o yüzden Kimseden birşey beklememek lazım Yasemin'e çok katılıyorum Hiç Kimseden birşey beklemediğinde Belki de yaşamak daha kolay oluyor çünkü insan beklediğine beklediğin şeyin olmadığını gördüğünde hayal kırıklığına uğruyor O yüzden kimseden bir şey beklemeyelim kendimize inanalım yapabileceğimize güvenelim emin adımlarla devam edelim hepimiz burada aynı şey için buradayız birbirimizin desteği ile yapamayacağımız hiçbir şey olmadığına inanıyorum ve en başta nasıl sen o kilolarından kurtulacaksın listeye de gireceksin çok da güzel kilo vereceksin ve sonra etrafında senin yemek yemek için ısrar eden arkadaşların var ya işte onlar sana tekrar tekrar ne yaptığını nasıl diyet yaptığını hangi sporları yaptığını nasıl kilo verdiğini Hergün yeni sorular sorarak keşfetmeye çalışacaklar diyecekler ki Ekim Bize de yardım et Biz de kilo verelim fazlalıklardan kurtulalım sağlıklı bedenlerinize kavuşalım ve sen onlara rehber olacaksın onların kilo verme süreçlerinde yardımcı olduğun için onlar da sana dua edecekler bir sürü dua kazanacaksın bundan güzel bir şey olabilir mi
Canım sen bana söyle benim sevgiye ihtiyacım var de Ben seni sevgiye boğarım burada
bazen eşimin söylediği şeyleri duymamazlıktan geliyorum hiçbir şey kafama takmamaya çalışıyorum aslında kötü niyetle yaptıkları bir şey yok erkeklerin ama Bizler kadar detaylı düşünemiyor O yüzden bazen duymamak görmemek en iyisi
Canım sen diyete ne zaman başlayacaksın bi de heleBugün sacma sapan bir menüm var
Arkadaşıma kahvaltıya gittim uzun zamandır görüşmüyoruz ben diyete girmeden bir tatlı sözü vardı bana muhallebili kadayıf sabah erkenden kalkmış yapmış utandım azıcık yedim
Sabah:1 yumurta iki sigara böreği miniktiler,bide o tatlidan azıcık yedim.sekersiz çay
Aksam= 4 kaşık makarna 4 kaşık sarımsaklı yogurt salata yedim.
Ara: meyve
Türk kahvesi
Spor:30dk yürüyüş
Su:2 litre
Canım benimle ilgili ne düşünüyorsunuz çünkü benim diyabetim var ve meyveyi o şekilde birden akşamları cikaramam normalde gece 11de yiyordum ama erkene çektim bilmiyorum yapabilir miyim canım spor mesaj diğerlerini yaparım hatta baklagilleri hafta içinden tamamen çıkarır cuma cumartesi pazar üst üste yerim ama meyve aklıma takildiEvet kızlarr gelelim zurnanın zırt dedıği yere yani kurallarımızaönerilerinize acığım
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sagladığımız devamlılık ,katılım , verdiğimiz destek ve bu yuzden; en az günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var veher gün ilk 5 mesaj numaralandırılmalıdır( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Hergün menü paylasımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
3-) su en az 2 lt içilmeli, ve haftada 1 gün ödem atıcı su tüketilmeli
4-) haftada en az 4 gün 60 dk spor yapılmalı
5-)kaçamaklar haftada 1 degıl , ayda 1 yapılacak oda aylık hedefe ulastıgımız takdırde .. (oldu da ayda 1 kacamak yapmadık ve ust uste 2 kere kacamak yaptınız ilk 2 kacamakta uyarı ve kalorısı kadar spor cezamız olacak 3. kacamakta ise diskalifiye edilecek)
6-) her üye aylık hedef belirlemeli ve hedefinin %90 na ulasmalıdır.
7-) menulerdeki karbonhidratlar sabah ve oglen tuketılmelı, carsamba ve persembe gunlerı ıse mınımum karbonhıdrat alınmalı, meyve ıse en gec 16:00 dan once yenılmelidır( ekstrem durumlar hariç)
ilk sayfadaki kurallara ektir
ÖNERİ VE FİKİRLERİNİZE ACIGIM ( daha ayrıntılı yazmıstım kk nın azızılıgıne ugradım)
@burcugncy
@nanekekik
@kkelebeketkisi
@Bestttt
@masal3487
@Habinar
@Melekkk90
@sehnsuht
@MuallimeA
@sans_sans
@isilkzlll
@hedef25
@Pamukseker19
@KelebekEtkisi93
@ekim2009
@yiden16
@60kiloyum
@berilceee
@ysmnshn1
@kitkurdu
@selinay2002
@ysmnshn1
@Cakinin Gelini
unuttuklarım umarım yoktur
Ne kadar çok su içiyorsun canımMenum
07.30
1 kk peynir
1 Yumurta peynir omleti
10.00
1 bardak süt
11.00
1 fincan az şekerli türk kahvesi
12.00
1 tabak kuru fasulye
Yarim kase corba
1 kase yoğurt
16.00
Sodali tuzlu ayran
17.00
Yarim muz
18.30
1 kase corba
6 kaşık karnabahar
35 dk tempolu yürüyüş
4 litre su ( aşırı susama hissim var. Tutmasam daha çok icicem normal diil ama anlamadım
Afiyet olsun canım çok güzelSabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu
Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata
2 litre su
20 dk bisiklet
Arada yaparız canım dahası yarın da evlilik yıldönümümuz varDönüşünüz muhteşem olur umarım hoşgeldiniz.
Beril şu negatifliği bırakıp bi silkelen rekor kırmaya başlarsın yedik yedik de ne anladık yerken bile pişmanlıkla lokmaları çiğniyoruz , geldiğim gün seni de burada görmek acayip moral oldu şimdi beni de gaza getirir bu iş tamam düşüncesini verdin hadi aşk kadını kendine gel
Güne özel etkinlik mi yoksa yoksa biz hep böyleyiz mi mutluluğunuz daim olsun
Sporunu çok sevdimSelam kizlar bugunku menum:
Sabah 9: cokelek salatasi (salatalik domates nane 2 zeytin var)
Oglen: 4 kasik az yagli az tuzlu kisirla tuzsuz ayran
Ara: 1 kuru incir 4 soyali fistik
Aksam 19: balik salata
Sabah 10 dk tempolu spor yaptim hoplamali ziplamali bi video buldum ise gitmeden yaptim :) ikindin 25 dk yurudum. Su 3lt olacak
Hep hayalini kurduğum şeyi anlatmissin abla ortak olmak mıyok öyle yağma yemezlerrrrrr
gençken evlen onca sıkıntı çek çocuk doğur büyüt varına yoğuna tamam de sonra kilo aldın diye boşama valla çivili sopayla dalarım ben adama, zaten zengin olursam özel tim kurucam bir coşan kocalara bir de kuduran kaynanalara çivili sopayla dalma timi dellendirmesinler benii deliyim manyak ımmm çılgınım haa ona göre:)
şaka bir yana gülüm bundan sonra şişmeyi kilo almayı aklının ucundan bile geçirme, şaka olsa bile geçirme o zaman cidden alman imkansız benim bile gözüm de senin 2. KEZ BAŞARI ÖYKÜM diye başlık attığın canlanıyor senin haydan haya canlanması lazım
Ohhhh sporlara gel maşallahben geçmiş mesajları biterene kadar gece olacak en iyisi menümü yazıp öyle devam edeyim
sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay
öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma
akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir
spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt
eşim beraber yürüyelim birazdan dedi az önce yürüyüş yapıcaz inşallah tel de konuşması biterse:)
askrhpozitif Habinar
O kadar zeytin çok değil mi canım yaMenüm
Sabah 11:00 (aç karnına maydanoz kürümü içtim bir bardak)
Yarım kk.dereotlu peynir
14 zeytin
2 yk.az yağlı lor
2 dilim ekmek
Çay
Akşam:
19:30
Canım yemek istemedi kahvaltı yaptım
3 yk.az yağlı lor
16 zeytin
1 kase yoğurt
Bir yudum tavuk
2 dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3litre ılık su
Canım benim seni merak ediyordum Ben de İyi ki yazdın ben eminim ki sen çok iyi bir şekilde geri döneceksin ve birçok kıza fark atarak kilo vereceksin Rabb'im hepimize sınavlarımız dan başarıyla geçe bilmeyi nasip etsin inşallahkalmaz haklisin zaten artık çatal in ucuyla bile yemiyorum zarar ziyansin diyorum helva nin yüzüne yüzüne
Sağlıklı olduğumuz için bin şükür.
canım balım ne güzel şeyler yazmışsın Sağol güzel yüreğin güzel düşüncelerin verdiğin motivasyon için. Herşeye rağmen iyiki saglikliyim iyiki vicdanliyim iyiki merhametli yim de kv ye bakıyorum şükür Rabbime ki cennete azcikta olsa yaklasmam için beni bu sınava tabi tuttu.
Hiç merak etme dünden beri dikkat ediyorum yediklerime istediğim enerjiyi yakaladım zayıflamak için bu olay bitecek vericez kurtulucaz. İyiki varsınız.
2 gündür dikkat ediyorum aktif olamıyorum fizik tedaviye gidiyoruz hergün 10 gün sonra bitiyor inşallah aktif olucam
daha burda canım bahar sonu anca gider.
haklısın canım hasta bakmak zor ama olsun nasip oldu sevap kazandık inşallah.
Arada kalmak çok zor anlıyorum seni.
Afiyet olsun canım benim kolay gelsin Ağır misafirlerin varBugunku menum
Sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
Salatalik
Cecil peyniri
Ogle 13.00
Ara 16.00
1 kucuk muz
Aksam 20.00
Firinda dana eti
2 yk bulgur pilavi
Habinar . askrhpozitif .
Kizlar kv ler geldi o yuzden aktif olamiyorum bir kac gun kalcaklar kusuruma bakmayin lutfen opuldunuzz
Afiyet olsun canım benim bu hafta senden büyük bir atak bekliyorumMenüm
Sabah 9.45
peynir karabiberli 1dl ekmek
Öğlen 14.30
tavuk göğsü
2 çarliston
1 kase yoğurt
2 ceviz
Akşam 19
1 tabak yahni
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
biraz kaçamak menu olmuş galibaBugün sacma sapan bir menüm var
Arkadaşıma kahvaltıya gittim uzun zamandır görüşmüyoruz ben diyete girmeden bir tatlı sözü vardı bana muhallebili kadayıf sabah erkenden kalkmış yapmış utandım azıcık yedim
Sabah:1 yumurta iki sigara böreği miniktiler,bide o tatlidan azıcık yedim.sekersiz çay
Türk kahvesi
Zuhal abla Nereye kayboldu yasenelerdir hayalim o tim ee bir şey icat edince (çivili sopayı seri üretimini bile düşünüyorum ) ilk kendin de test edip onaylamak lazımmış kocalara raptiyeli yapıcam yazık arada seviyoruz ne de olsa önce bir ona dalacam sonra kv ye anam anammm düşüncesi bile nasıl insanı kendinden alıp nirvanalara ulaştırıyor, yok böyle bir mutluluk :))
mefkurem gelsin ona da gelinler için olanından yapıcam yoksa beni
Valla abla Yakında sen eşini geçeceksin biliyor musun Bu spor konusunda O senin arkanda kalacak Sen düzenli bir şekilde yürüyüş yaptıkça Spor yaptıkça kondisyonu artacak daha iyi olacaksıneşimle yürüyüşe gittik geldik 35dk ama benim önden bacaklarımın kemikleri ağrıdı baldırım kasıldı
adam tazı kovalayan tavşan gibi yürümüyor koşuyor sanki yetişemiyorum ki 200-300 metre sonra geri bana doğru yürüyor gelip yine bana fark atıyor :))
Habinar 35 dk daha yürüdüm ama hızlı yürüdüm eve de merdivenden çıktım tıslaya tıslaya oturdum :)
Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba Kızlar
Sabah:
1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)
Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)
Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt
Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve
1 yeşilçay
1.5 lt su
bulgur pilavı bugün olmasa iyiymiş canımBugunku menum
Sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
Salatalik
Cecil peyniri
Ogle 13.00
Ara 16.00
1 kucuk muz
Aksam 20.00
Firinda dana eti
2 yk bulgur pilavi
Habinar . askrhpozitif .
Bu hafta güzel eksiler gelecek inşallahMenüm
Sabah 9.45
peynir karabiberli 1dl ekmek
Öğlen 14.30
tavuk göğsü
2 çarliston
1 kase yoğurt
2 ceviz
Akşam 19
1 tabak yahni
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
canısı dün gitmeden de bize soz vermiştin dikkat edeceğim diye hadi sabah yedin keşke akşam makarna olmasaydı meyve ne meyvesi ve ne kadar yedinBugün sacma sapan bir menüm var
Türk kahvesi
yok pişman olmadım ve güzel yazıyorsun bende okuyorumbu gün diğer topikte tartı günüydü ilk normal ilacımı içtim 1 saat sonra reişi mantar hapını ona da 1 saat beklemek lazım wc ye de gidicem ki eksi çıkayım baktım yok ben hala bekliyorum bari yürüyeyim dedim dışardayken komşu aradı ona kahveye gittim masa dolu bana göre bir şey yok saatim gelmedi acıkmadım dedim , öğleden sonra misafir gelecekti onlarla yiyim bari dedim yumurta salatasını kendimi düşündüğümden yaptım zaten poğaça börek yememek için :)
üstelik tartılmaya fırsatta olmadı bildirim yapamadım akşama kadar boş kalmadım yazayım
sorduğuna pişman oldun mu:)) destan gibi cevap verdim yaaff
eğer fazladan fikir çıkmıyorsa olan kuralları herkes beğeniyor demektir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?