Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dogru soyluyosun kaptanimmm kendimizi disipline ediyoruz mumkun oldugunca sende arada cikar sopayi kendimize gelelim:))

Atanamadim canim malesef iibfliyimm dersane gidiyorum bakalm

yok canım zaten kimsenin 2 gün de toplam 200 dk yapacağını zannetmiyorum. mesela her gün 30 dk dan 7 gün olsa 210 dk eder. aralarda fazla da yaparsa dk çoğalır. çünkü bazen fırsat olmuyor bir gün de 60 dk yapılamıyor. o yüzden dedim.

ahaa dün senin nick i hatırlıycam diye kendimi paraladım azıcık geçmişte arandım bulamadım da.. güya etiketleyip topraaam nerdesin nediiysiiin yazacaktım :))
Ahaaa topragim yazmis ben simdi goruyorum aman gecmiste bulaman beni bu ara kk pek girmiyorum orgu ormeklle mesgulum sen nediiysin hemsom

Bugunku menum
Sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
Salatalik
Cecil peyniri
Ogle 13.00
1 dl tb ekmek arasina jambon beyaz peynir
Ara 16.00
1 kucuk muz
Aksam 20.00
Firinda dana eti
2 yk bulgur pilavi
Su 2.5 lt spor malesef yok
Habinar . askrhpozitif .
Kizlar kv ler geldi o yuzden aktif olamiyorum bir kac gun kalcaklar kusuruma bakmayin lutfen opuldunuzz

Bugün sacma sapan bir menüm var
Arkadaşıma kahvaltıya gittim uzun zamandır görüşmüyoruz ben diyete girmeden bir tatlı sözü vardı bana muhallebili kadayıf sabah erkenden kalkmış yapmış utandım azıcık yedim
Sabah:1 yumurta iki sigara böreği miniktiler,bide o tatlidan azıcık yedim.sekersiz çay
Aksam= 4 kaşık makarna 4 kaşık sarımsaklı yogurt salata yedim.
Ara: meyve
Türk kahvesi
Spor:30dk yürüyüş
Su:2 litre

Senin tim hayali Aldi beni yine
Kayganayi düsündümde pehh
senelerdir hayalim o tim ee bir şey icat edince (çivili sopayı seri üretimini bile düşünüyorum ) ilk kendin de test edip onaylamak lazımmış kocalara raptiyeli yapıcam yazık arada seviyoruz ne de olsa önce bir ona dalacam sonra kv ye anam anammm düşüncesi bile nasıl insanı kendinden alıp nirvanalara ulaştırıyor, yok böyle bir mutluluk :))
mefkurem gelsin ona da gelinler için olanından yapıcam yoksa beni

Sabah neden kahvaltı yapmıyorsun

Akşamki ekmek fazla olmuş zeytinde baya fazla canım
yinede fikirleri alayım dedim ama bı kac kişi dışında yazan olmadı fikrini
bu gün diğer topikte tartı günüydü ilk normal ilacımı içtim 1 saat sonra reişi mantar hapını ona da 1 saat beklemek lazım wc ye de gidicem ki eksi çıkayım baktım yok ben hala bekliyorum bari yürüyeyim dedim dışardayken komşu aradı ona kahveye gittim masa dolu bana göre bir şey yok saatim gelmedi acıkmadım dedim , öğleden sonra misafir gelecekti onlarla yiyim bari dedim yumurta salatasını kendimi düşündüğümden yaptım zaten poğaça börek yememek için :)
üstelik tartılmaya fırsatta olmadı bildirim yapamadım akşama kadar boş kalmadım yazayım
sorduğuna pişman oldun mu:)) destan gibi cevap verdim yaaff
eğer fazladan fikir çıkmıyorsa olan kuralları herkes beğeniyor demektir bence

Ahaaa topragim yazmis ben simdi goruyorum aman gecmiste bulaman beni bu ara kk pek girmiyorum orgu ormeklle mesgulum sen nediiysin hemsom
kime ne örüyorsun hamarat hatun :)
ben havalar güzel olunca dışarı diye meliyorum hatunlar ev de oturup çay kahve içelim diyor kendi çapım da cebelleşiyorum :)

eşimle yürüyüşe gittik geldik 35dk ama benim önden bacaklarımın kemikleri ağrıdı baldırım kasıldı
adam tazı kovalayan tavşan gibi yürümüyor koşuyor sanki yetişemiyorum ki 200-300 metre sonra geri bana doğru yürüyor gelip yine bana fark atıyor :))
Habinar 35 dk daha yürüdüm ama hızlı yürüdüm eve de merdivenden çıktım tıslaya tıslaya oturdum :)

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu

Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata

2 litre su
20 dk bisiklet
Gayet güzel canim

Bu zeytinler umarim su tutmaz vucudunda ve tartida fazla cikarmaz

haftalık en az 200 dk spor denirse daha iyi olur bence mervecim.

bir de kaçamaklara un ve şeker eklenmeden yapılan alternatif atıştırmalıklar dahil olmamalı bence. mesela ben de böyle çok tarif var.
O tariflerden alabilir miyim acaba yulaf ezmesi aldım henuz bir tarif bulamadim yapmak için. Regl ilk günü benim icin kabustur. Kendime acirim o gün. Ve saldirmamdam anlarim o gün olacagimi. Bari güzel tarifleriniz bir nebze beni kurtarsin

kolay gelsin canımcım

Misafirler gitti kızlar geçmişe devam ediyorum

canım sen ne dersen Ben elimden geldiğince kurallara uymaya çalışırım destek ve motive Bizi Birbirimizden eksik etmediğimiz sürece hepimizin buradan kilo vererek mezun olabileceğimizi inanıyorum ben
ablam İnan senin yazılarını çok seviyorum ben senin farkındalığında birisi olmak isterdim ben gerçekten sana inanıyorum O kilolarından çok rahat kurtulabileceğine inanıyorum yapabilirsin hepimizin etrafında bize ısrarlarla yemek yedirmeye çalışan insanlar var hepimiz her gün yeni mazeretler Uyduruyoruz diyetimiz dışında bir şey yememek için demek ki bizim de sınavımız buymuş diyorum ben ısrarlara rağmen bir şeyler yememeye çalışmak Bunu başarabilmek gerekli bunu yapabildiğimizde diyet yaptığımızı insanlara kabul ettirebildigimizde bunu sağlığımız için yaptığımızı kabul ettiklerinde ya da bizim yaşam tarzımıza saygı duymaya başladıklarında işimiz biraz daha kolay olacak inşallah ama her insan aynı değil o yüzden Kimseden birşey beklememek lazım Yasemin'e çok katılıyorum Hiç Kimseden birşey beklemediğinde Belki de yaşamak daha kolay oluyor çünkü insan beklediğine beklediğin şeyin olmadığını gördüğünde hayal kırıklığına uğruyor O yüzden kimseden bir şey beklemeyelim kendimize inanalım yapabileceğimize güvenelim emin adımlarla devam edelim hepimiz burada aynı şey için buradayız birbirimizin desteği ile yapamayacağımız hiçbir şey olmadığına inanıyorum ve en başta nasıl sen o kilolarından kurtulacaksın listeye de gireceksin çok da güzel kilo vereceksin ve sonra etrafında senin yemek yemek için ısrar eden arkadaşların var ya işte onlar sana tekrar tekrar ne yaptığını nasıl diyet yaptığını hangi sporları yaptığını nasıl kilo verdiğini Hergün yeni sorular sorarak keşfetmeye çalışacaklar diyecekler ki Ekim Bize de yardım et Biz de kilo verelim fazlalıklardan kurtulalım sağlıklı bedenlerinize kavuşalım ve sen onlara rehber olacaksın onların kilo verme süreçlerinde yardımcı olduğun için onlar da sana dua edecekler bir sürü dua kazanacaksın bundan güzel bir şey olabilir mi
ahh ahh bu yaşam kadını bazen sarımsak zannedip ezdikçe eziyor ezdikçe eziyor ama artık bitti biz sarımsak değilizzzzzzz

Canım sen bana söyle benim sevgiye ihtiyacım var de Ben seni sevgiye boğarım burada
bazen eşimin söylediği şeyleri duymamazlıktan geliyorum hiçbir şey kafama takmamaya çalışıyorum aslında kötü niyetle yaptıkları bir şey yok erkeklerin ama Bizler kadar detaylı düşünemiyor O yüzden bazen duymamak görmemek en iyisi

[/QUOTE]="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba Kızlar

Sabah:

1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)

Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)

Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt

Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve

1 yeşilçay
1.5 lt su[/QUOTE]
Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım
Günaydınlar kızlar.
Ailecek hastayız iki gü dür. Kızım kusuyo.
Dün uğrayamadım. Uzun bir geçmişe dalayım.
Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallah
Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah
Günaydın kızlar önceki gece 4te uyuduğum için dün erkenden uyuyakaldım.uykumu aldım çok din hissediyorum kendimi
Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmen
katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konuda
bu gece sanki daha iyiydi en azindan icini ceke ceke aglamadi ama zombi gibiyim kac kez kalktik kac kez salladim ben bule farkinda degilim
canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert
Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin
Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba
Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle
Günaydın canlarım

tartiya son iki gün lütfen dikkat edelim karbonu bugün minimuma indirilelim hatta mümkünse yarın protein ağırlıklı beslenelim
Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Selam kizlar sonunda gelebildim diyetisyene gittim 3 gunluk bir program vericek bana sonrasinda bi diyet listesi verick bakalim yarin baslicm
Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sana
@nanekekik kaptanim benide kabul ediyormusun liste dışı olarak takimda zaten ayrildigim kiloya cok var ama
Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim
eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim
Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum
iyi seyirler sinema neydi nasil birseydi misir filan vardi dimi ahh ahh en sin gittimde 30 haftalik. hamileydim
ben erken emekli oldum canim :)
Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi
Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorum
sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben
Afiyet olsun canım
Bu arada kızlar kurabiyelerin tadı süper olmuş ,özel günlerinizde deneyebilirsiniz, üzümlerden ve tarçından dolayı tatlı gibi ben beğendim.
Afiyet olsun canım benim

="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba Kızlar

Sabah:

1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)

Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)

Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt

Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve

1 yeşilçay
1.5 lt su[/QUOTE]

Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah

canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert

Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin

Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba

Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim

eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim

Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum

Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi

sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]

bir tane tontişim dışında bu hatunların hepsi zayıf benden yaşları baya büyük olanlar var onlar da zayıf kışın 2-3 kilo alırlarsa bir tek o vardır :))
kimseyi takmıyorum zaten kendi oğlumdan bile beklentim yok bana zararı olmasın ben bir şey beklemem diyorum aştım onları da şükür:))
sadece ayy nasıl dayanıyorsun yemiyorsun v.s. lafları her defasın da söyleyen biri var ben diyet yapmıyorum leptin hormonu çalışsın diye acıkmayı bekliyorum diye her defasın da ama her defasın da tekrar anlatıyorum unutuyor mu bilerek mi yapıyor çözemedim ama sıkılmaya başladım bozuk plağa döndüm garii:))
bir de şunu diycem bir elin nesi var iki el dağları devirir misaliyiz burada biribirimizden öğrenecek yada hatırlatacak çok şeyimiz var ben hala menülere yorum yapmak istemiyorum bana göre iyi menü diğer yorumları okuyorum olmamış deniyor bana kalsa hepsi iyi güzel gibi :))

Canım sen diyete ne zaman başlayacaksın bi de hele
Bizde ona göre yorum yapalım
Peki tutamadın kendini dünden belliydi yedin kahvaltıda
Akşama makarna nedir allasen

Canım benimle ilgili ne düşünüyorsunuz çünkü benim diyabetim var ve meyveyi o şekilde birden akşamları cikaramam normalde gece 11de yiyordum ama erkene çektim bilmiyorum yapabilir miyim canım spor mesaj diğerlerini yaparım hatta baklagilleri hafta içinden tamamen çıkarır cuma cumartesi pazar üst üste yerim ama meyve aklıma takildi
Ne kadar çok su içiyorsun canım
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu

Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata

2 litre su
20 dk bisiklet
Afiyet olsun canım çok güzel
Arada yaparız canım dahası yarın da evlilik yıldönümümuz var
Sporunu çok sevdim
Hep hayalini kurduğum şeyi anlatmissin abla ortak olmak mı
Ohhhh sporlara gel maşallah
Mantar hapını ne için kullanıyorsun abla biraz bahsetsene
O kadar zeytin çok değil mi canım ya
Canım benim seni merak ediyordum Ben de İyi ki yazdın ben eminim ki sen çok iyi bir şekilde geri döneceksin ve birçok kıza fark atarak kilo vereceksin Rabb'im hepimize sınavlarımız dan başarıyla geçe bilmeyi nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canım benim kolay gelsin Ağır misafirlerin var
Menüm
Sabah 9.45
peynir karabiberli 1dl ekmek
Öğlen 14.30
tavuk göğsü
2 çarliston
1 kase yoğurt
2 ceviz
Akşam 19
1 tabak yahni
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
Afiyet olsun canım benim bu hafta senden büyük bir atak bekliyorum
biraz kaçamak menu olmuş galiba
Zuhal abla Nereye kayboldu ya
Valla abla Yakında sen eşini geçeceksin biliyor musun Bu spor konusunda O senin arkanda kalacak Sen düzenli bir şekilde yürüyüş yaptıkça Spor yaptıkça kondisyonu artacak daha iyi olacaksın

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]

bir tane tontişim dışında bu hatunların hepsi zayıf benden yaşları baya büyük olanlar var onlar da zayıf kışın 2-3 kilo alırlarsa bir tek o vardır :))
kimseyi takmıyorum zaten kendi oğlumdan bile beklentim yok bana zararı olmasın ben bir şey beklemem diyorum aştım onları da şükür:))
sadece ayy nasıl dayanıyorsun yemiyorsun v.s. lafları her defasın da söyleyen biri var ben diyet yapmıyorum leptin hormonu çalışsın diye acıkmayı bekliyorum diye her defasın da ama her defasın da tekrar anlatıyorum unutuyor mu bilerek mi yapıyor çözemedim ama sıkılmaya başladım bozuk plağa döndüm garii:))
bir de şunu diycem bir elin nesi var iki el dağları devirir misaliyiz burada biribirimizden öğrenecek yada hatırlatacak çok şeyimiz var ben hala menülere yorum yapmak istemiyorum bana göre iyi menü diğer yorumları okuyorum olmamış deniyor bana kalsa hepsi iyi güzel gibi :))[/QUOTE]
ablacığım o kişi inan ki bilerek yapıyordur bunu benim etrafımda da oluyor bazen bu şekilde bana davrananlar bir Sabrediyorum 2 Sabrediyorum 3 Sabrediyorum ama en sonunda dayanamayıp öyle bir bozuyorum ki bir daha hiç bir şekilde o konuda yorum yapmıyorlar beni anlıyorlar biraz küsüyorlar ama en iyisi kendi duygularını açıkça ifade etmek bence

bulgur pilavı bugün olmasa iyiymiş canım

Menüm
Sabah 9.45
peynir karabiberli 1dl ekmek
Öğlen 14.30
tavuk göğsü
2 çarliston
1 kase yoğurt
2 ceviz
Akşam 19
1 tabak yahni
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
Bu hafta güzel eksiler gelecek inşallah
canısı dün gitmeden de bize soz vermiştin dikkat edeceğim diye hadi sabah yedin keşke akşam makarna olmasaydı meyve ne meyvesi ve ne kadar yedin

yok pişman olmadım ve güzel yazıyorsun bende okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…