- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.701
gülüm işin yoksa ben sana bir şey sorucam sen 103 kiloyla başlamışsın maşallah 76 ya düşmüşsün ne kadar süre de verdin bu ruh ve beden ağırlıklarını ortada çok ciddi rakamla zayıflama var 27 kilo ne demek koca 1.5 tane damacana suya denk gözünde canlandırdığında insan daha iyi anlıyorbulgur pilavı bugün olmasa iyiymiş canım
Bu hafta güzel eksiler gelecek inşallah
canısı dün gitmeden de bize soz vermiştin dikkat edeceğim diye hadi sabah yedin keşke akşam makarna olmasaydı meyve ne meyvesi ve ne kadar yedin
yok pişman olmadım ve güzel yazıyorsun bende okuyorum
süt yada yoğurtla yemeyi de öğrendik işte gülüm:)) sen böyle güzelce ara ara ara aklına gelenleri yazmaya devam et unutan olur bilmeyen vardır güzel paylaşım oluyor herkes içinMeyvaları içine 2 kaşık yoğurt koyup tüketin kızlar
gülüm çekinme sen paylaş bilenin bilgileri tazelenir bilmeyenler varsa öğrenir ne güzel işte biz de eline sağlık deriz yada doğru bilinen yanlışlardandır doğrusunu bilenler varsa düzeltir herkes kazanır öğrenir yani :)Tamam canım bende Yen'i öğreniyorum,bildiğiniz şeyleri paylaşıyorum diye çekiniyorum biraz :)
ay ne sen sor ne ben anlatayım nisan 2013 te falan başladım ben 103 kiloyla haziran 2014 de 75 kiloyla evlendim evlenince kilo aldım 87 ile hamile kaldım hamilelikte tekrar 78 indim ama doğuma 94 ile girdim doğumdan sonra yine 78 i görmüştüm lakin emzirme derdine kilo aldım 94 oldum kasımda geldim tekrar buraya kasımdan bu yana tekrar 76 lari gördüm araya evlilik hamilelik girince yarıda kaldı şimdi sonlandıracagim inşallahgülüm işin yoksa ben sana bir şey sorucam sen 103 kiloyla başlamışsın maşallah 76 ya düşmüşsün ne kadar süre de verdin bu ruh ve beden ağırlıklarını ortada çok ciddi rakamla zayıflama var 27 kilo ne demek koca 1.5 tane damacana suya denk gözünde canlandırdığında insan daha iyi anlıyor
şimdi zamanın yoksa olduğunda yazsan da olur gülüm ee bebiş var ne de olsa:)
Mutlaka bir bilmeyen vardır canım yada bildiğimiz halde unuttugumuZ şeyler olur paylaşmaktn çekinme ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyonTamam canım bende Yen'i öğreniyorum,bildiğiniz şeyleri paylaşıyorum diye çekiniyorum biraz :)
kaptancilik nasil oluyor ablakacamaklara yorum yapmiycaz mi
kaptancilik nasil oluyor ablakacamaklara yorum yapmiycaz mi
Kendi eleştirini kendin yapmışsın canımO kadar konuştum menü yazmayı unuttum ya
8 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
6zeytin
1haslanmis yumurta
2d ekmek
Domates
Ara yok
Öğle 13.30
½ simit
Ara 16.00
1 y elma
Aksam 18.30
Nohut salatası ( 5 YK has. Nohut 3yk yoğurt ½ soğan 1domates ile yağsız yaptım)
Ara21.30
1 elma
1sb süt
Su 1.5 lt
Spor yok
Suyum az bugün ama içmeye devam ediyorum
Sinemada kaçamak yapmadım sadece su içtim seansı beklerken de 30 dk yurumusuz eşimle ama mağazalarda falan sayılmaz yani evde yemeğim yoktu ogleyi de yarım simitle gecistirince nohut kolayima geldi ama yapmayacağım bundan sonra cumaya yakın hafta sonu ve başına saklıyorum onlari
menülere yorum yapılacak canimBunu bende anlamadım, okudukça bazı menülere bende yorum yapıyorum, yapmamam mı lazım?
Tamam canım inan çok takılmıştı kafama İnsülini bırakayım daha sıkı yapicam diyetimi sozsans_sans Ayşecim sen ekstrem bir durumsun sen iyi kendini tanırsın o yüzden o konuda bişey diyemem önce sağlık
Yaaa çok seviyorum ben seni benim için çıkıp spor mı yaptın yerim seni ben yaaaasans_sans gülüm inan dün yazdıklarından sonra utandım da bu gün misafirim varken de ben sabah gittiğim dede dikkat ettim bu günü hafifi atlatayım diye sabah sporu senin içindi :))
reişi mantarını geçen sene kardeşim benim tahlil sonuçlarımı istemişti yolladım bu mantarı satan bir doktor varmış ona göstermiş rahatsızlıklarımın hepsini de söylemiş doktor fibromiyaljiye de diğer rahatsızlıklarına da iyi gelir diyince o da hapıyla çayını hediye olarak alıp bana getirmişti (baya da pahalılar) o dönem kullandım iyi geldi gibiydi bitirmemiştim ama
bu ara yine boyun yada omuzdan koltuk altına kadar kocaman şiş ve ağrıyla uyanıyorum aklıma geldi kalanını kullanayım iyi gelir dedim başladım bu gün
kardeşim kanser olan iş yerindeki arkadaşının bu mantarla iyileştiğini kendi gözüyle görmüş onun için ısrarla tahlillerimi istemiş, getirdi ama ben cinsim ya netten dip köşe araştırdım kahvesi v.s. de varmış zayıflamak için de kullanıp çok güzel rakamlarla kilo verenler de ama yorum yazanlar hep satışını da yapıyorlar zararlı olmadığına kanaat getirip kullandım ağrılar o dönem azaldı ama kilo desen hiiiç gitmedi üstüne bir de iştahımı açtı baktım olmayacak kilo artıya geçişte ağrılar da az bıraktım kullanmayı ta ki bu güne kadar:)
Ben de çok seviyorum bunu yaaa 2 gündür favori şarkımı paylaşayım durup durup açıp oynuyorum bu gün gelenlere de açtım hadi oynayalım garii dedim:)
Yaklaşık 43.700 sonuç bulundu (0,51 saniye)
Arama Sonuçları
Eki Görüntüle 1964487
► 3:05
Arapça - Vava Vava Vava - YouTube
iyi de gülüm sen o arada çok iş başarmışsın evlenmiş bebiş yapmışsın emzirip ayaklandırmışsın bile demek ki düzenin bozulmasa sen baya güzel hızlı zayıflıyorsun maşallah maşallahay ne sen sor ne ben anlatayım nisan 2013 te falan başladım ben 103 kiloyla haziran 2014 de 75 kiloyla evlendim evlenince kilo aldım 87 ile hamile kaldım hamilelikte tekrar 78 indim ama doğuma 94 ile girdim doğumdan sonra yine 78 i görmüştüm lakin emzirme derdine kilo aldım 94 oldum kasımda geldim tekrar buraya kasımdan bu yana tekrar 76 lari gördüm araya evlilik hamilelik girince yarıda kaldı şimdi sonlandıracagim inşallah
Sen İnsülini bir bırak ondan sonra etinde kemiğinde bizimTamam canım inan çok takılmıştı kafama İnsülini bırakayım daha sıkı yapicam diyetimi soz
Yaaa çok seviyorum ben seni benim için çıkıp spor mı yaptın yerim seni ben yaaaa
Arkadaş ne mantarmis maşallah ne faydaliymis iyi geliyorsa kullan abla ama ara ara kullan yine de bence herşeyin azı karar çoğu zarar malumsen zaten çok iyi dengeliyorsun bunları herşey çok çok daha güzel olacak ben eminim
Ben de çok seviyorum bunu ya
çok şükür bir düzene girersem kolayca gidiyor da iş o düzeni Kuruncaya kadar evlenince hem evlilik hem okulu bitirme hem hamilelik derdi derken kilom en son düşüneceğim şey olmuştuiyi de gülüm sen o arada çok iş başarmışsın evlenmiş bebiş yapmışsın emzirip ayaklandırmışsın bile demek ki düzenin bozulmasa sen baya güzel hızlı zayıflıyorsun maşallah maşallah
Maşallah canım emeğine sağlık ne güzel kilo vermişsin aldığın kilolarda çok yeni daha en kısa zamanda tamamen istediğin kiloya ulaşacağına eminim ben çok güçlü bir iradeye sahipsin sen maşallah diyorum Darısı bizim de başımıza inşallahay ne sen sor ne ben anlatayım nisan 2013 te falan başladım ben 103 kiloyla haziran 2014 de 75 kiloyla evlendim evlenince kilo aldım 87 ile hamile kaldım hamilelikte tekrar 78 indim ama doğuma 94 ile girdim doğumdan sonra yine 78 i görmüştüm lakin emzirme derdine kilo aldım 94 oldum kasımda geldim tekrar buraya kasımdan bu yana tekrar 76 lari gördüm araya evlilik hamilelik girince yarıda kaldı şimdi sonlandıracagim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?