- 29 Temmuz 2012
- 485
- 509
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.721
Canım menü güzel tek onerim tatlandırıcılar sanıldigi gibi masum değiller onun yerine 1-2 tane kuru kayısı ile tatlandırabilirsinMerhaba Kızlar,
Bugünkü menümü çok beğendim :) Perşembe de böyle yapıcam ki cumaya gelsin eksiler
Sabah:
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
2 zeytin
Ara:
Sade kahve
Öğle:
2 yk yulaf kepeği+ yarım çay bardağı süt+yarım kaşık tatlandırıcı
Sade kahve
1 yk goji berry
Akşam:
Balık ızgara
2 yeşilçay+1 mistik çay(metobolizma hızlandırıyor)
2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
gülüm bir daha diyetisyene gittiğin de mecburiyetten dışarıda yemek zorunda kalırsan bu gün ki gibi liste dışında neleri tercih edebilirsin sana alternatif sunmasını söyle istersenO kadar konuştum menü yazmayı unuttum ya
8 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
6zeytin
1haslanmis yumurta
2d ekmek
Domates
Ara yok
Öğle 13.30
½ simit
Ara 16.00
1 y elma
Aksam 18.30
Nohut salatası ( 5 YK has. Nohut 3yk yoğurt ½ soğan 1domates ile yağsız yaptım)
Ara21.30
1 elma
1sb süt
Su 1.5 lt
Spor yok
Suyum az bugün ama içmeye devam ediyorum
Sinemada kaçamak yapmadım sadece su içtim seansı beklerken de 30 dk yurumusuz eşimle ama mağazalarda falan sayılmaz yani evde yemeğim yoktu ogleyi de yarım simitle gecistirince nohut kolayima geldi ama yapmayacağım bundan sonra cumaya yakın hafta sonu ve başına saklıyorum onlari
canim fasulyedendir ayranda tuzlu birde porsiyonlarini yk cinsinden yap tabak seklinde kaciriyoruz mesela benim tabaklar 4yk kadar aliyor
olur mu canim kendince yanlisi dogruyu spylersin tartisilip ogrenilir bunlar
tuzsuz ev yapimi odem atar canim
Sen İnsülini bir bırak ondan sonra etinde kemiğinde bizim
çok şükür bir düzene girersem kolayca gidiyor da iş o düzeni Kuruncaya kadar evlenince hem evlilik hem okulu bitirme hem hamilelik derdi derken kilom en son düşüneceğim şey olmuştu
Çok güzel canım bu cuma güzel bir eksi göreceksin inşallahMerhaba Kızlar,
Bugünkü menümü çok beğendim :) Perşembe de böyle yapıcam ki cumaya gelsin eksiler
Sabah:
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
2 zeytin
Ara:
Sade kahve
Öğle:
2 yk yulaf kepeği+ yarım çay bardağı süt+yarım kaşık tatlandırıcı
Sade kahve
1 yk goji berry
Akşam:
Balık ızgara
2 yeşilçay+1 mistik çay(metobolizma hızlandırıyor)
2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Doğumdan sonra almasaydim süper olacaktı ama eve tikili kalmak çocukla uğraşmak derken birde baktım yiyorum tabi iştahımda oldukça açıktı süt olsun diye rezene çok tüketiyordum lakin oda boşa gitti kızım sadece 4 ay emdi oda benim zorumla su siralar irademle ilgili sorunlar yaşıyorum ama başa cikabilirimMaşallah canım emeğine sağlık ne güzel kilo vermişsin aldığın kilolarda çok yeni daha en kısa zamanda tamamen istediğin kiloya ulaşacağına eminim ben çok güçlü bir iradeye sahipsin sen maşallah diyorum Darısı bizim de başımıza inşallah
koş koş arada geçmişi bırakıp guncelden devam ediyorum ben kopukluk olmuyor en azındanKızlar yavaş yazın, okuyorum bir taraftan ama yetişemiyorum
Canım menü güzel tek onerim tatlandırıcılar sanıldigi gibi masum değiller onun yerine 1-2 tane kuru kayısı ile tatlandırabilirsin
Kızlar yavaş yazın, okuyorum bir taraftan ama yetişemiyorum
Sorayim ablam soracağım çok şey var 45dk da çıkamıyorum zaten yanından cenem dusuyorgülüm bir daha diyetisyene gittiğin de mecburiyetten dışarıda yemek zorunda kalırsan bu gün ki gibi liste dışında neleri tercih edebilirsin sana alternatif sunmasını söyle istersen
dışarıda olmana rağmen yarım simitle bence çok güzel idare etmişsin
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu
Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata
2 litre su
20 dk bisiklet
guzel menulerMenüm
Sabah: 1 Kase mercimek çorbası
1 /2 yaprak kırmızı lahana
5 zeytin
Akşam:
1tabak yeşil mercimek yemeği
1 Kase (yaklaşık 4 kaşık) yoğurt
3 dilim turp
Su şimdilik 1.5 lt
Artık bu günlük çiğneme eylemini bitirdim , içmeye devam içelim güzelleşelim coşalım
bende kahvalti sonrassi aksam mide agrisi yapiyorKızlar ben akşam yemeğinden sonra hergün yeşil çay içiyorum, faydalı olduğunu düşünüyorum.
guzel canimSelam kizlar bugunku menum:
Sabah 9: cokelek salatasi (salatalik domates nane 2 zeytin var)
Oglen: 4 kasik az yagli az tuzlu kisirla tuzsuz ayran
Ara: 1 kuru incir 4 soyali fistik
Aksam 19: balik salata
Sabah 10 dk tempolu spor yaptim hoplamali ziplamali bi video buldum ise gitmeden yaptim :) ikindin 25 dk yurudum. Su 3lt olacak
sorma abla ya gozimun inune geliyor surekli boncuk gozleri dikip emisiyavrum yaaa alışacakta kolay mı 2 senedir çekiştire çekiştire açken üzgünken heyacanlandığında kucağında rahatlayıp keyifle emdiği yoldaşını bırakması , inşallah bu geceniz daha da sakin geçer
o kadarda guldum abla nerede sert cikisSanirim kaptancilik derken sert ciktin ama beni anladin bak
hapla gune baslamissin abla gecmis olsunben geçmiş mesajları biterene kadar gece olacak en iyisi menümü yazıp öyle devam edeyim
sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay
öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma
akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir
spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt
eşim beraber yürüyelim birazdan dedi az önce yürüyüş yapıcaz inşallah tel de konuşması biterse:)
askrhpozitif @Habinar
dunde demistim gormedin galiba nedir bu zeytin cilgiligi siz ayda kac kg zeytin aliyorsunuz eveMenüm
Sabah 11:00 (aç karnına maydanoz kürümü içtim bir bardak)
Yarım kk.dereotlu peynir
14 zeytin
2 yk.az yağlı lor
2 dilim ekmek
Çay
Akşam:
19:30
Canım yemek istemedi kahvaltı yaptım
3 yk.az yağlı lor
16 zeytin
1 kase yoğurt
Bir yudum tavuk
2 dilim ekmek
Dereotu,funda çayı,3litre ılık su
altina imzami atiyorim :)benim bekletilerim çok fazla kaptandan
1.beni sevsin isterim
2. kk ye geç geldiğim de endişelensin gözleri yolda kalsın isterim
3. ektra ilgi özel hissettirsin isterim
4. bu yazdıklarımı okurken hay ben senin ağzına tüküreyim çatlak kiremit demesin isterim
( yine zibilliğim tuttu hihihih zamanla alışırsınız ara ara tutar böyle):))))
yaav gülüm önceki mesaj da kaptandan beklentiler demişsin çok güzel demokratik olmuşta bu kadar kalabalıkta sormak doğru değil koy kuralları uyun de bitsin gitsin fazla detaya gerek yok bence :))
yap abla dohal maden suyubdan zarar gelmez dogalsaiyi ki yazdın gülüm ben de kurallardaki ödem içeceği niyetine yarın yeşil çay maden suyu limon sıcak su karışımı yapmayı düşünmüştüm yapmayayım bari:)
gunduz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay vaykalmaz haklisin zaten artık çatal in ucuyla bile yemiyorum zarar ziyansin diyorum helva nin yüzüne yüzüne
Sağlıklı olduğumuz için bin şükür.
canım balım ne güzel şeyler yazmışsın Sağol güzel yüreğin güzel düşüncelerin verdiğin motivasyon için. Herşeye rağmen iyiki saglikliyim iyiki vicdanliyim iyiki merhametli yim de kv ye bakıyorum şükür Rabbime ki cennete azcikta olsa yaklasmam için beni bu sınava tabi tuttu.
Hiç merak etme dünden beri dikkat ediyorum yediklerime istediğim enerjiyi yakaladım zayıflamak için bu olay bitecek vericez kurtulucaz. İyiki varsınız.
2 gündür dikkat ediyorum aktif olamıyorum fizik tedaviye gidiyoruz hergün 10 gün sonra bitiyor inşallah aktif olucam
daha burda canım bahar sonu anca gider.
haklısın canım hasta bakmak zor ama olsun nasip oldu sevap kazandık inşallah.
Arada kalmak çok zor anlıyorum seni.
aslinda krixi iyi idare etmissin ama bi gunkurusuda olabilirdiCanım çook tatlı istedii
Bir kase muzlu yulaf ezmesi yaptım birkaç üzümle
afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
Salatalik
Cecil peyniri
Ogle 13.00
1 dl tb ekmek arasina jambon beyaz peynir
Ara 16.00
1 kucuk muz
Aksam 20.00
Firinda dana eti
2 yk bulgur pilavi
Su 2.5 lt spor malesef yok
@Habinar.askrhpozitif .
Kizlar kv ler geldi o yuzden aktif olamiyorum bir kac gun kalcaklar kusuruma bakmayin lutfen opuldunuzz
menu guxel canimMenüm
Sabah 9.45
peynir karabiberli 1dl ekmek
Öğlen 14.30
tavuk göğsü
2 çarliston
1 kase yoğurt
2 ceviz
Akşam 19
1 tabak yahni
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
soz vermistin bizeBugün sacma sapan bir menüm var
Arkadaşıma kahvaltıya gittim uzun zamandır görüşmüyoruz ben diyete girmeden bir tatlı sözü vardı bana muhallebili kadayıf sabah erkenden kalkmış yapmış utandım azıcık yedim
Sabah:1 yumurta iki sigara böreği miniktiler,bide o tatlidan azıcık yedim.sekersiz çay
Aksam= 4 kaşık makarna 4 kaşık sarımsaklı yogurt salata yedim.
Ara: meyve
Türk kahvesi
Spor:30dk yürüyüş
Su:2 litre
oo havalarda guzellesti bol bol yurursun yurudukce hizlaniyor insaneşimle yürüyüşe gittik geldik 35dk ama benim önden bacaklarımın kemikleri ağrıdı baldırım kasıldı
adam tazı kovalayan tavşan gibi yürümüyor koşuyor sanki yetişemiyorum ki 200-300 metre sonra geri bana doğru yürüyor gelip yine bana fark atıyor :))
@Habinar 35 dk daha yürüdüm ama hızlı yürüdüm eve de merdivenden çıktım tıslaya tıslaya oturdum :)
niye cekiniyorsun canim surda biz bize kac milyon kadinizTamam canım bende Yen'i öğreniyorum,bildiğiniz şeyleri paylaşıyorum diye çekiniyorum biraz :)
suyu artirirsan sorun yok simit amorti olmusO kadar konuştum menü yazmayı unuttum ya
8 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1kk b peynir
6zeytin
1haslanmis yumurta
2d ekmek
Domates
Ara yok
Öğle 13.30
½ simit
Ara 16.00
1 y elma
Aksam 18.30
Nohut salatası ( 5 YK has. Nohut 3yk yoğurt ½ soğan 1domates ile yağsız yaptım)
Ara21.30
1 elma
1sb süt
Su 1.5 lt
Spor yok
Suyum az bugün ama içmeye devam ediyorum
Sinemada kaçamak yapmadım sadece su içtim seansı beklerken de 30 dk yurumusuz eşimle ama mağazalarda falan sayılmaz yani evde yemeğim yoktu ogleyi de yarım simitle gecistirince nohut kolayima geldi ama yapmayacağım bundan sonra cumaya yakın hafta sonu ve başına saklıyorum onlari
yok canim yapacagiz zaten beril abla acikladu o kurallara uymam bu kural bana ters deyip kendi dudugunu otturmek isteyenler demek istemisBunu bende anlamadım, okudukça bazı menülere bende yorum yapıyorum, yapmamam mı lazım?
Bu tarçınlı Türk kahvesini ben de merak ediyorum deneyeceğim inşallahAynen canım tatlandırıcılar öyle masum değiller ama ben Dukan yaptığım için bana meyve vs hepsi yasak, o yüzden canım çok tatlı isterse haftada bir yapıyorum, Allah'tan çok tatlı şeyleri yiyemem, o yüzden az miktarda kullanıyorum. Eskiden beri çayı kahveyi de hep şekersiz içerdim bu da bir şans tabi benim için. Bir tek türk kahvesini sade sevmiyorum, onun içine de tarçın atıyorum.
Doğumdan sonra almasaydim süper olacaktı ama eve tikili kalmak çocukla uğraşmak derken birde baktım yiyorum tabi iştahımda oldukça açıktı süt olsun diye rezene çok tüketiyordum lakin oda boşa gitti kızım sadece 4 ay emdi oda benim zorumla su siralar irademle ilgili sorunlar yaşıyorum ama başa cikabilirim
koş koş arada geçmişi bırakıp guncelden devam ediyorum ben kopukluk olmuyor en azından
sevgiler karşılıklı gülüm kalbimiz ısındı daha ilk konuşmada :))dün o kadar güzel şeyler yazdın benim için bari yazının hakkını vereyim dedim sabah yürümem normalde ama sonra ne olur ne olmaz kalırsa diye çıktım :)bak gördün mü sen de beni motive diyorsunTamam canım inan çok takılmıştı kafama İnsülini bırakayım daha sıkı yapicam diyetimi soz
Yaaa çok seviyorum ben seni benim için çıkıp spor mı yaptın yerim seni ben yaaaa
Arkadaş ne mantarmis maşallah ne faydaliymis iyi geliyorsa kullan abla ama ara ara kullan yine de bence herşeyin azı karar çoğu zarar malumsen zaten çok iyi dengeliyorsun bunları herşey çok çok daha güzel olacak ben eminim
Ben de çok seviyorum bunu ya
Bu tarçınlı Türk kahvesini ben de merak ediyorum deneyeceğim inşallah
ben inanıyorum Ayşecim sende o azim ve istek var o günler yakındırsize teslimim tazecik kaptanicem çok yakında o müjdeyi vermek istiyorum diyeceğim Kaptanım etimle kemigimle geldim lime lime et kabulum zayiflat beni inşallah
Çok güzel canım bu cuma güzel bir eksi göreceksin inşallah
o zaman tatlandırıcı kullanımıni minimum tutmaya çalış canım cidden çok zararlılar ben tatlandıricili bişey yiyip içtiğimde gün boyu agzim tatlimsak olurAynen canım tatlandırıcılar öyle masum değiller ama ben Dukan yaptığım için bana meyve vs hepsi yasak, o yüzden canım çok tatlı isterse haftada bir yapıyorum, Allah'tan çok tatlı şeyleri yiyemem, o yüzden az miktarda kullanıyorum. Eskiden beri çayı kahveyi de hep şekersiz içerdim bu da bir şans tabi benim için. Bir tek türk kahvesini sade sevmiyorum, onun içine de tarçın atıyorum.
valla tebrikler evlendikten sonra okulu uzunca süründürmeden bitireni görmedim dahaSen İnsülini bir bırak ondan sonra etinde kemiğinde bizim
çok şükür bir düzene girersem kolayca gidiyor da iş o düzeni Kuruncaya kadar evlenince hem evlilik hem okulu bitirme hem hamilelik derdi derken kilom en son düşüneceğim şey olmuştu
Hiç cakmadım baharımguzel menuler
bende kahvalti sonrassi aksam mide agrisi yapiyor
guzel canim
sorma abla ya gozimun inune geliyor surekli boncuk gozleri dikip emisi
o kadarda guldum abla nerede sert cikiskaptanlik mi zaten hic isim olmaz caktirma merveye sattim takimi
hapla gune baslamissin abla gecmis olsun
dunde demistim gormedin galiba nedir bu zeytin cilgiligi siz ayda kac kg zeytin aliyorsunuz eve
altina imzami atiyorim :)
yap abla dohal maden suyubdan zarar gelmez dogalsa
gunduz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay vay
aslinda krixi iyi idare etmissin ama bi gunkurusuda olabilirdi
afiyet olsun canim
menu guxel canim
soz vermistin bize
kahvaltida yemem diye
soz vermistin hepimize
ne olursa olsun yemeyeecektinnn
olmamis farkindasin iki gubdur bol karbon oldu senin yerinde olsam yarin protein gunu yapardim
oo havalarda guzellesti bol bol yurursun yurudukce hizlaniyor insan
niye cekiniyorsun canim surda biz bize kac milyon kadiniz
suyu artirirsan sorun yok simit amorti olmus
yok canim yapacagiz zaten beril abla acikladu o kurallara uymam bu kural bana ters deyip kendi dudugunu otturmek isteyenler demek istemis
Ay bu kadar olur, ben de bir geçmişi bir günceli okuyorum, aynıyız
kalbi yumuşacıktirbilmeyenler icin not olsun
berilceee nin yazilari sert gelebilir aslinda degildir uslubu oyle ve smile kullanmadigi icin oylegeliyor
Tarcina bir türlü ısınmadim kilo verme uğruna hiç agzima koymadım o kadar çok şey Yedum ama tarçını kullanamıyorumCanım senle geçen gün konuştuk ya tarçının fazlası zarar diye, o yüzden biraz azalttım, yoksa ben her şeyin içine katıyordum, inanılmaz yakışıyor. Suyun içine çubuk tarçın atıyorum mesela harika oluyor.
Ohh ohh afiyet olsunvee menum
sabah(8:00)
1yumurta
2,parmak kadar prynir
1,dlm ekmek yesillik
7zeytin
ara(10:30)
activia
ogle(13:30)
3kuzu pirzola yagli yerlerini yemedim
salata
1kepce corba
1kase yogurt
ara,(16:00)
1kucuk muz 3cilek
yesilcay
aksam,(18:30)
5kofte ekmeksiz
1kepce corba
1kase yogurt
ara,(21:00)
yesilcay
5finduk
su:2lt
spor:45dk
iyi geceler canım bende yatıcam şimdi kiZ uyudu sonundagecmis bitti yataga vuf cuf geceniz guzel olsun gencler :)
Kızım piyango oldu bizim için hesapta yoktu beklemiyorduk ama şimdi iyiki diyorum zorluk çok cektik ama değdi dikişlerle sınavlara gittiğimi uykusuz geceleri daha bir sürü şey işte şimdi bana arkadaş yoldaş oluyor cimcimevalla tebrikler evlendikten sonra okulu uzunca süründürmeden bitireni görmedim daha
iyi tarafından bak şimdi istiyorsun zayıflıyorsun zaten o dönem zayıf olupta okulu bitirmeyip bebek yapmamış olsan şimdi hadi bitireyim bebekte yapayım desen pat olur mu olmazz ama zayıflama oluyor şükür
her şeyin bir zamanı varmış o zaman da yapmak değer kazandırırmış , kızını her sevdiğin de iyi ki doğurmuşum diyorsun ya asıl mutluluk o işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?