Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım menü güzel tek onerim tatlandırıcılar sanıldigi gibi masum değiller onun yerine 1-2 tane kuru kayısı ile tatlandırabilirsin

gülüm bir daha diyetisyene gittiğin de mecburiyetten dışarıda yemek zorunda kalırsan bu gün ki gibi liste dışında neleri tercih edebilirsin sana alternatif sunmasını söyle istersen
dışarıda olmana rağmen yarım simitle bence çok güzel idare etmişsin

canim fasulyedendir ayranda tuzlu birde porsiyonlarini yk cinsinden yap tabak seklinde kaciriyoruz mesela benim tabaklar 4yk kadar aliyor

olur mu canim kendince yanlisi dogruyu spylersin tartisilip ogrenilir bunlar
tuzsuz ev yapimi odem atar canim

Canım ben ayranı hazır alıyorum, onlar çok mu tuzlu oluyor?

size teslimim tazecik kaptanicem çok yakında o müjdeyi vermek istiyorum diyeceğim Kaptanım etimle kemigimle geldim lime lime et kabulum zayiflat beni inşallah
Çok güzel canım bu cuma güzel bir eksi göreceksin inşallah

Doğumdan sonra almasaydim süper olacaktı ama eve tikili kalmak çocukla uğraşmak derken birde baktım yiyorum tabi iştahımda oldukça açıktı süt olsun diye rezene çok tüketiyordum lakin oda boşa gitti kızım sadece 4 ay emdi oda benim zorumla su siralar irademle ilgili sorunlar yaşıyorum ama başa cikabilirim
Kızlar yavaş yazın, okuyorum bir taraftan ama yetişemiyorum
koş koş arada geçmişi bırakıp guncelden devam ediyorum ben kopukluk olmuyor en azından

Canım menü güzel tek onerim tatlandırıcılar sanıldigi gibi masum değiller onun yerine 1-2 tane kuru kayısı ile tatlandırabilirsin

Aynen canım tatlandırıcılar öyle masum değiller ama ben Dukan yaptığım için bana meyve vs hepsi yasak, o yüzden canım çok tatlı isterse haftada bir yapıyorum, Allah'tan çok tatlı şeyleri yiyemem, o yüzden az miktarda kullanıyorum. Eskiden beri çayı kahveyi de hep şekersiz içerdim bu da bir şans tabi benim için. Bir tek türk kahvesini sade sevmiyorum, onun içine de tarçın atıyorum.

Kızlar yavaş yazın, okuyorum bir taraftan ama yetişemiyorum
biliyorum bu duyguyu
Sorayim ablam soracağım çok şey var 45dk da çıkamıyorum zaten yanından cenem dusuyor unutuyorum soracaklarimi bu defa not alıp tek tek soracağım eksik kalsın istemiyorum

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ogle 12.15
1 kase mantar corba
2 parca derisiz tavuk butu

Aksam 18.00
1.5 levrek firinda
Salata

2 litre su
20 dk bisiklet

guzel menuler
Kızlar ben akşam yemeğinden sonra hergün yeşil çay içiyorum, faydalı olduğunu düşünüyorum.
bende kahvalti sonrassi aksam mide agrisi yapiyor

guzel canim
sorma abla ya gozimun inune geliyor surekli boncuk gozleri dikip emisi
Sanirim kaptancilik derken sert ciktin ama beni anladin bak
o kadarda guldum abla nerede sert cikis kaptanlik mi zaten hic isim olmaz caktirma merveye sattim takimi
hapla gune baslamissin abla gecmis olsun
dunde demistim gormedin galiba nedir bu zeytin cilgiligi siz ayda kac kg zeytin aliyorsunuz eve
altina imzami atiyorim :)
iyi ki yazdın gülüm ben de kurallardaki ödem içeceği niyetine yarın yeşil çay maden suyu limon sıcak su karışımı yapmayı düşünmüştüm yapmayayım bari:)
yap abla dohal maden suyubdan zarar gelmez dogalsa
gunduz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay vay

Canım çook tatlı istedii
Bir kase muzlu yulaf ezmesi yaptım birkaç üzümle
aslinda krixi iyi idare etmissin ama bi gunkurusuda olabilirdi
afiyet olsun canim
Menüm
Sabah 9.45
peynir karabiberli 1dl ekmek
Öğlen 14.30
tavuk göğsü
2 çarliston
1 kase yoğurt
2 ceviz
Akşam 19
1 tabak yahni
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı filtre kahve
Su 2 litreyi geçti
menu guxel canim
soz vermistin bize
kahvaltida yemem diye
soz vermistin hepimize
ne olursa olsun yemeyeecektinnn
olmamis farkindasin iki gubdur bol karbon oldu senin yerinde olsam yarin protein gunu yapardim
oo havalarda guzellesti bol bol yurursun yurudukce hizlaniyor insan
Tamam canım bende Yen'i öğreniyorum,bildiğiniz şeyleri paylaşıyorum diye çekiniyorum biraz :)
niye cekiniyorsun canim surda biz bize kac milyon kadiniz
suyu artirirsan sorun yok simit amorti olmus
Bunu bende anlamadım, okudukça bazı menülere bende yorum yapıyorum, yapmamam mı lazım?
yok canim yapacagiz zaten beril abla acikladu o kurallara uymam bu kural bana ters deyip kendi dudugunu otturmek isteyenler demek istemis

Bu tarçınlı Türk kahvesini ben de merak ediyorum deneyeceğim inşallah

Ay bu kadar olur, ben de bir geçmişi bir günceli okuyorum, aynıyız

sevgiler karşılıklı gülüm kalbimiz ısındı daha ilk konuşmada :))dün o kadar güzel şeyler yazdın benim için bari yazının hakkını vereyim dedim sabah yürümem normalde ama sonra ne olur ne olmaz kalırsa diye çıktım :)bak gördün mü sen de beni motive diyorsun
1 hafta kullanıp bırakıcam mantarı iştah patlaması yapıyor resmen şu ağrılar azalsa 1 haftadan önce bile bırakırım

Bu tarçınlı Türk kahvesini ben de merak ediyorum deneyeceğim inşallah

Canım senle geçen gün konuştuk ya tarçının fazlası zarar diye, o yüzden biraz azalttım, yoksa ben her şeyin içine katıyordum, inanılmaz yakışıyor. Suyun içine çubuk tarçın atıyorum mesela harika oluyor.

ben inanıyorum Ayşecim sende o azim ve istek var o günler yakındır

o zaman tatlandırıcı kullanımıni minimum tutmaya çalış canım cidden çok zararlılar ben tatlandıricili bişey yiyip içtiğimde gün boyu agzim tatlimsak olur

vee menum
sabah(8:00)
1yumurta
2,parmak kadar prynir
1,dlm ekmek yesillik
7zeytin

ara(10:30)
activia

ogle(13:30)
3kuzu pirzola yagli yerlerini yemedim
salata
1kepce corba
1kase yogurt

ara,(16:00)
1kucuk muz 3cilek
yesilcay

aksam,(18:30)
5kofte ekmeksiz
1kepce corba
1kase yogurt

ara,(21:00)
yesilcay
5finduk

su:2lt
spor:45dk

valla tebrikler evlendikten sonra okulu uzunca süründürmeden bitireni görmedim daha
iyi tarafından bak şimdi istiyorsun zayıflıyorsun zaten o dönem zayıf olupta okulu bitirmeyip bebek yapmamış olsan şimdi hadi bitireyim bebekte yapayım desen pat olur mu olmazz ama zayıflama oluyor şükür
her şeyin bir zamanı varmış o zaman da yapmak değer kazandırırmış , kızını her sevdiğin de iyi ki doğurmuşum diyorsun ya asıl mutluluk o işte

Hiç cakmadım baharım atıverdin beni oysa ne düşlerim hayallerim vardı benim
Ay bu kadar olur, ben de bir geçmişi bir günceli okuyorum, aynıyız

bilmeyenler icin not olsun
berilceee nin yazilari sert gelebilir aslinda degildir uslubu oyle ve smile kullanmadigi icin oylegeliyor
kalbi yumuşacıktir

Tarcina bir türlü ısınmadim kilo verme uğruna hiç agzima koymadım o kadar çok şey Yedum ama tarçını kullanamıyorum
Ohh ohh afiyet olsun
gecmis bitti yataga vuf cuf geceniz guzel olsun gencler :)
iyi geceler canım bende yatıcam şimdi kiZ uyudu sonunda

Kızım piyango oldu bizim için hesapta yoktu beklemiyorduk ama şimdi iyiki diyorum zorluk çok cektik ama değdi dikişlerle sınavlara gittiğimi uykusuz geceleri daha bir sürü şey işte şimdi bana arkadaş yoldaş oluyor cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…