Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım harikasın gerçekten, cumaya gelecek eksiler inşallah

Evet canım maksimum 1 kaşık haftada.

Tarçına hastayım ben ya, bayılıyorum kokusuna, tatlı isteğini bastırmasıda cabası.

Süper menü canım, harikasın.

iyi de canımcım sen o emrekenki bakışlarını yazarken için sızlamış resmen çocuktan daha fazla sana zor oluyor sanki :)
ufak uafak zorlıycam kendimi alışsın bacaklarım zamanla kramplarda azalır inşallah bi bak ekim hızlı gonzales gibi fır fır tur atıyor allahhh çekilin yoldan diyerek :))

Canım harikasın gerçekten, cumaya gelecek eksiler inşallah

Evet canım maksimum 1 kaşık haftada.

Tarçına hastayım ben ya, bayılıyorum kokusuna, tatlı isteğini bastırmasıda cabası.

Süper menü canım, harikasın.

Abla ben Burda hem motive etmek hem de motive olmak amacıyla bulunuyorum her geçen gün kendimize olan guvenimiz artacak çok daha iyi olacağız inşallah sonuçta aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz paylaştıkça sorunları atlatmak daha kolay oluyor bunun farkındayım ve sende kendimi görüyorum bilmiyorum ama çok yakinmisiz gibi hissediyorum sanki yeni tanısmadık da yıllardır konuşur dertlesirmisiz gibi geliyor o yüzden senin kilo vermene takmış durumdayım seni zayiflatmadan rahat edemicem sanırım çünkü sen kilo verirsen ben de verecekmisim gibi hissediyorum
Ahhhh o tarçınlı şu beni mahvetti adetimi 39 gün geciktirdi sinir stresini saymiyorum bile o yüzden herşeyin azı karar çoğu zarar diyorum
Ayyyy inşallah canım inşallah
Afiyet olsun canım bol eksiler getirsin inşallah
gecmis bitti yataga vuf cuf geceniz guzel olsun gencler :)
Kaptanlığı bıraktın bakıyorum keyfin yerinde ohhhh hep boyl e ol canım hayat bu şekilde geçip gidiyor biraz da anın tadını çıkarmak lazım muahhh iyi geceler
O ben oluyorum sanırım evlendikten sonra üni okuyup bitirdim bebeği erteledim şimdi de istiyorum ama nasip bakalım hayırlısı
Ne güzel canım kilo verilir en güzel kuzucugunla geçirdiğim vaktin kıymetini değerini bilmek tadını çıkar mutlu ol benim için de op prensesi yanağından
Canlar ben yatar iyi geceler Allah rahatlık versin yarın perşembe ne olur dikkat edelim emeklerimiz boşa gitmesin kendimiZ için bir adım daha hedefe ilerleyelim
İyi geceler canım

="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba Kızlar

Sabah:

1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)

Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)

Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt

Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve

1 yeşilçay
1.5 lt su[/QUOTE]
Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım

Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah

Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmen

katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konuda

canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert

Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin

Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba

Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sana

Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim

eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim

Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum

Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi

Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]
Teşekkür ederiz canım ben daha iyiyim.
Kızım hala iyileşemedi. O çok mız mız.

Canım eline sağlık. Ödem atıcı su nasıl oluyordu?

Kızlar bu bir kaç gün uğrayamadım hastslıklar beni mahvetti ama menülwr güzel. İnşallah yarından iyibaren daha aktif olacağım.
yatağa düşürdü değil mi öksürüğün boğaz ağrın varsa küçük bir tavada az tereyağı pekmez fokurdat ılıkken iç kalanı ısıtıp ara ara al ağzına rabbim şifa versin

Kızlar bu bir kaç gün uğrayamadım hastslıklar beni mahvetti ama menülwr güzel. İnşallah yarından iyibaren daha aktif olacağım.
İyi olun da canım önce sağlık gerisi hallolur inşallah
Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım

Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah

Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmen

katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konuda

canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert

Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin

Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba

Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sana

Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim

eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim

Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum

Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi

Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]
Teşekkür ederiz canım ben daha iyiyim.
Kızım hala iyileşemedi. O çok mız mız.[/QUOTE]
Kızlar biraz nazlı oluyorlar sanırım inşallah o da iyileşir en kısa zamanda Rabbim şifa versin inşallah

rabbim sana da hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah
ama sen beni böyle sevip zayıflatmadan rahat ettirmiycem diyince ben çok duygulanıyorum hiiç sulu göz değilim ama burnumun direği cıss etti yüzünü kara çıkarmıycam allahın izniyle malum dönem başladı onun ödemi tartıya yansımasın diye yarın da çok dikkatli olucam gülüm :)
tarcın regli geciktiriyormuymuş bunu bilmiyordum genelde aynı zamanlar da ve çok uzun sürdüğü için hiç ne geciktiri diye bakmamışım demek ki

Bida olmaz kaptanım

valla oyle ablam gecesi cok. zor ucuncu gece ama hala kabullenmedi

Canım sen diyete ne zaman başlayacaksın bi de hele
Bizde ona göre yorum yapalım
Peki tutamadın kendini dünden belliydi yedin kahvaltıda
Akşama makarna nedir allasen

bir tane tontişim dışında bu hatunların hepsi zayıf benden yaşları baya büyük olanlar var onlar da zayıf kışın 2-3 kilo alırlarsa bir tek o vardır :))
kimseyi takmıyorum zaten kendi oğlumdan bile beklentim yok bana zararı olmasın ben bir şey beklemem diyorum aştım onları da şükür:))
sadece ayy nasıl dayanıyorsun yemiyorsun v.s. lafları her defasın da söyleyen biri var ben diyet yapmıyorum leptin hormonu çalışsın diye acıkmayı bekliyorum diye her defasın da ama her defasın da tekrar anlatıyorum unutuyor mu bilerek mi yapıyor çözemedim ama sıkılmaya başladım bozuk plağa döndüm garii:))
bir de şunu diycem bir elin nesi var iki el dağları devirir misaliyiz burada biribirimizden öğrenecek yada hatırlatacak çok şeyimiz var ben hala menülere yorum yapmak istemiyorum bana göre iyi menü diğer yorumları okuyorum olmamış deniyor bana kalsa hepsi iyi güzel gibi :))[/QUOTE]
ablacığım o kişi inan ki bilerek yapıyordur bunu benim etrafımda da oluyor bazen bu şekilde bana davrananlar bir Sabrediyorum 2 Sabrediyorum 3 Sabrediyorum ama en sonunda dayanamayıp öyle bir bozuyorum ki bir daha hiç bir şekilde o konuda yorum yapmıyorlar beni anlıyorlar biraz küsüyorlar ama en iyisi kendi duygularını açıkça ifade etmek bence[/QUOTE]

@kkelebeketkisi nerelerdesin canım bu şekilde olmaz gecen haftada yoktu bu haftada yoksun

Kızlar hepinizden özür diliyorum sözümü tutamadığım için.bir daha olmayacak.adet öncesi tatlı krizime denk geldi.dun yemek yapmaya vaktim yoktu makarna o yuzden.cezamı ödemle kalkarak bu sabah aldım her yerim ağrıyor.bana diyetimin başında ders oldu.pro ne bilmiyorum.ama bundan sonra elimden geleni yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…