Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlar
Tartidan önce son gün lütfen yediklerimize dikkat edelim mümkünse protein ağırlıklı beslenelim bol su içelim bol hareket ve aksamı hafif tutup erken kapatalım, yatağa aç girelim ki yarına güzel sonuçlar alalım .Akşam yatağa yatigimda sırt üstü yatabiliyorsam ve bu şekilde uyuyabiliyorsam yediklerimde bir fazlalık var diye düşünüyorum ne zaman açlıktan uyuyamayip karnımın üzerine yatarak uyuyorsam işte o sabah mutlu olarak uyanıyorum

Bu yemeye patlamadıysan amca hakkındır yee

yok tatlim bu gece daha rahat gecer demistim ki hicte oyoe olmadi cok sinirli bana tripli babaasi sakinlestirdide uyutabildik geriye

Artık sabretmekten başka yapacak pek bir şey yok

Listedeki arkadaşlar ha gayret , biz nispeten rahatız ama kaptanım kızmasın çok dikkatliyiz
artık değerli bir ağza sahibim her şey geçemez denetim sıkı

askrhpozitif
Canımm sınav haftalarıma girdim protez stajına başlafım hasta arıyorum her yerde o yüzden kendime bakıcak halim bile kalmadı canım ama yine her gün tartılıyorum ve yediklerime çok dikkat etmeye çalışıyorum inşallah tek başıma da devam edebilirim ama bu kadar hızlı olabileceğini sanmıyorum burdaki gibi...Hakkınızı helal edin arkadaşlar burda kısacık sürede çok şey öğrendim her birinizi çok sevdim en içten duygularımla söylüyorum bunu...Herşey için çok sağolun kızlar inşşallah hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız... İnşallah çok mutlu olursunuz...Allaha emanet olunn

Düşüncelerimizi değiştrmek için verilen önerileri mutlaka yapıcam sağol bahar güzrl bilgiler

ablacığım o kişi inan ki bilerek yapıyordur bunu benim etrafımda da oluyor bazen bu şekilde bana davrananlar bir Sabrediyorum 2 Sabrediyorum 3 Sabrediyorum ama en sonunda dayanamayıp öyle bir bozuyorum ki bir daha hiç bir şekilde o konuda yorum yapmıyorlar beni anlıyorlar biraz küsüyorlar ama en iyisi kendi duygularını açıkça ifade etmek bence[/QUOTE]

Kızlar hepinizden özür diliyorum sözümü tutamadığım için.bir daha olmayacak.adet öncesi tatlı krizime denk geldi.dun yemek yapmaya vaktim yoktu makarna o yuzden.cezamı ödemle kalkarak bu sabah aldım her yerim ağrıyor.bana diyetimin başında ders oldu.pro ne bilmiyorum.ama bundan sonra elimden geleni yapacağım.[/QUOTE]
gülüm istersen yulaf ezmesi al ev de bulunsun kendine ayrı yemek yapmaya fırsatın olmadığın da yoğurt veya süte 2 kaşık katarsın içine bir de meyve doğrayıp tarçın dökersin hem tatlı istediğini de bastırır hem kolay öğün de olur sana
pro dediğimiz protein ağırlık beslenme kısaltıp yazıyoruz :)
seniz senden başka hiçbir şey engelleyemez gülüm istedikten sonra yapamayacağın hiç bir şey yok kendini asla hafife alma sen çook büyük bir güç taşıyorsun için de onu dışarı çıkar azim kararlılık hepsi beraberin de gelir sonu da başarı olur

maşallah cidden hamaratsın örgüden supla yapıldığını bilmiyordum
romantik çiftsiniz anlaşıldı göle karşı çay içmeler oh ohh maşallah allah mıhabbetinizi arttırsın

çok hoşmuş bu aceleden karpuzu bile soyamıyor kabuklu yiyor hahahah
okunyun da yemek nasıl yenirmiş öğrenin bizim ki yemek mi yok 3 kaşık 1 kepçe ölçü ne yaaa yemek dedin mi böyle yenir işte :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…