- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.801
bunu yapalım :))Bugün napıyonuz kızlarr
Aklinla bin yasa smile kullanmiyorumbilmeyenler icin not olsun
berilceee nin yazilari sert gelebilir aslinda degildir uslubu oyle ve smile kullanmadigi icin oylegeliyor
guzel menuler
bende kahvalti sonrassi aksam mide agrisi yapiyor
guzel canim
sorma abla ya gozimun inune geliyor surekli boncuk gozleri dikip emisi
o kadarda guldum abla nerede sert cikiskaptanlik mi zaten hic isim olmaz caktirma merveye sattim takimi
hapla gune baslamissin abla gecmis olsun
dunde demistim gormedin galiba nedir bu zeytin cilgiligi siz ayda kac kg zeytin aliyorsunuz eve
altina imzami atiyorim :)
yap abla dohal maden suyubdan zarar gelmez dogalsa
gunduz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay vay
aslinda krixi iyi idare etmissin ama bi gunkurusuda olabilirdi
afiyet olsun canim
menu guxel canim
soz vermistin bize
kahvaltida yemem diye
soz vermistin hepimize
ne olursa olsun yemeyeecektinnn
olmamis farkindasin iki gubdur bol karbon oldu senin yerinde olsam yarin protein gunu yapardim
oo havalarda guzellesti bol bol yurursun yurudukce hizlaniyor insan
niye cekiniyorsun canim surda biz bize kac milyon kadiniz
suyu artirirsan sorun yok simit amorti olmus
yok canim yapacagiz zaten beril abla acikladu o kurallara uymam bu kural bana ters deyip kendi dudugunu otturmek isteyenler demek istemis
hahahah çok hoşsun :))Assolist girişi gibi olmuş çekindim şimdi
="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba KızlarMisafirler gitti kızlar geçmişe devam ediyorum
canım sen ne dersen Ben elimden geldiğince kurallara uymaya çalışırım destek ve motive Bizi Birbirimizden eksik etmediğimiz sürece hepimizin buradan kilo vererek mezun olabileceğimizi inanıyorum ben
ablam İnan senin yazılarını çok seviyorum ben senin farkındalığında birisi olmak isterdim ben gerçekten sana inanıyorum O kilolarından çok rahat kurtulabileceğine inanıyorum yapabilirsin hepimizin etrafında bize ısrarlarla yemek yedirmeye çalışan insanlar var hepimiz her gün yeni mazeretler Uyduruyoruz diyetimiz dışında bir şey yememek için demek ki bizim de sınavımız buymuş diyorum ben ısrarlara rağmen bir şeyler yememeye çalışmak Bunu başarabilmek gerekli bunu yapabildiğimizde diyet yaptığımızı insanlara kabul ettirebildigimizde bunu sağlığımız için yaptığımızı kabul ettiklerinde ya da bizim yaşam tarzımıza saygı duymaya başladıklarında işimiz biraz daha kolay olacak inşallah ama her insan aynı değil o yüzden Kimseden birşey beklememek lazım Yasemin'e çok katılıyorum Hiç Kimseden birşey beklemediğinde Belki de yaşamak daha kolay oluyor çünkü insan beklediğine beklediğin şeyin olmadığını gördüğünde hayal kırıklığına uğruyor O yüzden kimseden bir şey beklemeyelim kendimize inanalım yapabileceğimize güvenelim emin adımlarla devam edelim hepimiz burada aynı şey için buradayız birbirimizin desteği ile yapamayacağımız hiçbir şey olmadığına inanıyorum ve en başta nasıl sen o kilolarından kurtulacaksın listeye de gireceksin çok da güzel kilo vereceksin ve sonra etrafında senin yemek yemek için ısrar eden arkadaşların var ya işte onlar sana tekrar tekrar ne yaptığını nasıl diyet yaptığını hangi sporları yaptığını nasıl kilo verdiğini Hergün yeni sorular sorarak keşfetmeye çalışacaklar diyecekler ki Ekim Bize de yardım et Biz de kilo verelim fazlalıklardan kurtulalım sağlıklı bedenlerinize kavuşalım ve sen onlara rehber olacaksın onların kilo verme süreçlerinde yardımcı olduğun için onlar da sana dua edecekler bir sürü dua kazanacaksın bundan güzel bir şey olabilir mi
Canım sen bana söyle benim sevgiye ihtiyacım var de Ben seni sevgiye boğarım burada
bazen eşimin söylediği şeyleri duymamazlıktan geliyorum hiçbir şey kafama takmamaya çalışıyorum aslında kötü niyetle yaptıkları bir şey yok erkeklerin ama Bizler kadar detaylı düşünemiyor O yüzden bazen duymamak görmemek en iyisi
Gunaydin canim kolay gelsin ben de bugun nobetciyim.1
Günaydın kizlar okuldayim nobetciyim gecmis okadar uzunki once bi selam vereyim dedim
senden de allah razı olsun :)
Yapiliyor canim hazir suplalardan cok daha guzel oluyor.Elimdekiler bitince de penye ipten sepetler yapicam insallah.maşallah cidden hamaratsın örgüden supla yapıldığını bilmiyordum
romantik çiftsiniz anlaşıldı göle karşı çay içmeler oh ohh maşallah allah mıhabbetinizi arttırsın
benimkiler de o yönden boğazlı çiğ badem fındık cevizi alıyor eşim kavanoza koyuyorum ben yemeyi hep unutuyorum aklıma geldiğin de zaten kavanozlar boşalmış oluyor bazen dibin de bir iki parça kalırsa ..:))Yağ ilk başta eklemeyim dedim bide suan ikiside yok evde.zeytini benden baska yiyen yok.cevizse aldığım gün bitiyor masallah seviyorlar.
sen cidden marifetlisin sepette yapıcan vuu harikaYapiliyor canim hazir suplalardan cok daha guzel oluyor.Elimdekiler bitince de penye ipten sepetler yapicam insallah.
Arada kocayla takissakta romantik sayiliriz
kızlar dün diğer topikte tartı günüydü tartılamadım diye bu gün bildirim yaptım geçen haftaya göre 200 gram fazla var malum dönemdeyim ondan biliyorum o yüzden moralimi alıp yere fırlatmadım hala başımın üstün de taşıyorum daa yarına onu nasıl eksiye çevirsem diye kurtlanıyorum azıcık :)
Kiz kurtlanacagina kalk kurtlarini dokkızlar dün diğer topikte tartı günüydü tartılamadım diye bu gün bildirim yaptım geçen haftaya göre 200 gram fazla var malum dönemdeyim ondan biliyorum o yüzden moralimi alıp yere fırlatmadım hala başımın üstün de taşıyorum daa yarına onu nasıl eksiye çevirsem diye kurtlanıyorum azıcık :)
Sana acilinden çatacak başka bir yer lazımGünaydin sekerler
Yarin tarti dananin kuyrugu kopar
Tartidan memnun kalmassa beril herife catarrrre
Insallah bakalim becerebilirsemsen cidden marifetlisin sepette yapıcan vuu harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?