Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aliniyom bak
Havadan nem kapiyom gizzzz
Merve duymasinda iyi ettin o zaman

="sehnsuht, post: 50438105, member: 402289"]Merhaba Kızlar

Sabah:

1 tabak Pırasa (Ne alaka diceksiniz ama evden çok erken çıkıyorum, servisi kaçırmamak için kahvaltı hazırlayamadım yanına kahve yaptım)

Öğlen:
1 tabak Karnıbahar kısırı (karnıbahar+soğan+salça+marul)

Akşam:
1 tabak Pırasa
1 tabak Karnıbahar haşlaması
3 yk yoğurt

Ara:
2 yk yulaf kepeği+yarım çay bardağı süt+1yk goji berry
Kahve

1 yeşilçay
1.5 lt su[/QUOTE]
Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım

Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah

Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmen

katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konuda

canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert

Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin

Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba

Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sana

Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim

eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim

Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum

Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi

Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]
Canisi bende beril
39 yasina girecek emekli ogretmen
Profosör ev hanimi
Ordinaryus cüzdan düsmani
5 sipa birde yavru agasiyla yasayip giden

ekim2009
ben bu gazla durmam bugün yerimde.allah razı olsun canım
senden de allah razı olsun :)
protein günü yapacaksan arada, tavuk göğsü al gülüm tek öğün yiyecek boyutlarda kes ayır buzluğuna at güzel bol yeşil salatana sadece haşlanmış tavuk doğrasan yeterli olur pratik ve doyurucu oluyor , ben pek tavuk sevmem salatayla yiyebiliyorum şükür sıkıntı olmuyor evdekilere normal yemek bana bundan yapıyorum bazen

maşallah cidden hamaratsın örgüden supla yapıldığını bilmiyordum
romantik çiftsiniz anlaşıldı göle karşı çay içmeler oh ohh maşallah allah mıhabbetinizi arttırsın
Yapiliyor canim hazir suplalardan cok daha guzel oluyor.Elimdekiler bitince de penye ipten sepetler yapicam insallah.

Arada kocayla takissakta romantik sayiliriz

Yağ ilk başta eklemeyim dedim bide suan ikiside yok evde.zeytini benden baska yiyen yok.cevizse aldığım gün bitiyor masallah seviyorlar.
benimkiler de o yönden boğazlı çiğ badem fındık cevizi alıyor eşim kavanoza koyuyorum ben yemeyi hep unutuyorum aklıma geldiğin de zaten kavanozlar boşalmış oluyor bazen dibin de bir iki parça kalırsa ..:))

kızlar dün diğer topikte tartı günüydü tartılamadım diye bu gün bildirim yaptım geçen haftaya göre 200 gram fazla var malum dönemdeyim ondan biliyorum o yüzden moralimi alıp yere fırlatmadım hala başımın üstün de taşıyorum daa yarına onu nasıl eksiye çevirsem diye kurtlanıyorum azıcık :)

Akşam hafif geçiştir olmadı yoğurt biber zencefil karışımı ye

Kiz kurtlanacagina kalk kurtlarini dok moralini bozma stres daha kotu etkiler,bunyene iyi gelen bitki caylari ya da detoks sulari hazirlasan odemini atarsin en azindan sabit olursun yarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…