Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2
3. Mesaj
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümuz 14. Yıla adım atıyoruz Rabbim daha nice yılları huzur ve mutluluk ile geçirmeyi nasip etsin hepimize
Eşinle Daha nice hayırlı uzun yıllara inşallah
Kalbinden geçen bütün dualar niyetler tez zamanda kabul olsun canım

Rabbin Şafi ismiyle şifa olsun inşallah Ekimcim
Ha gayret azıcık itekle kendini sen yapacaksın biliyorum ben

Tadı nasıl oldu canm müsli kurabiyenin

Çok güzel oldu canım sabah sütle yedim yine .

Günaydın canlar gribal durumlar baş gösterdi fenalardayim

Geçmiş olsun canım.

3. Mesaj
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümuz 14. Yıla adım atıyoruz Rabbim daha nice yılları huzur ve mutluluk ile geçirmeyi nasip etsin hepimize

Allah uzun ömürler nasip etsin canım.

telaş yok :))
hadi bakalım yarına kim ne kadar eksiyle gelecek kimler sabit kalacak inşallah artıda kimse olmayacak (başta ben )

Rabbin Şafi ismiyle şifa olsun inşallah Ekimcim
Ha gayret azıcık itekle kendini sen yapacaksın biliyorum ben
sağol gülüm inşallah şifa olur
kuduz köpek alıcam gayretim biterse, kendimi itekleyemezsem ben önde o geri de kovalasın beni ki mecbur ilerliyeyim :))

4. Mesaj

Masallah size,beraber gecireceginiz nice yillariniz olsun insallah
İnşallah canım aminnnnnn Allah razı olsun
2

Eşinle Daha nice hayırlı uzun yıllara inşallah
Kalbinden geçen bütün dualar niyetler tez zamanda kabul olsun canım
Aminnnnnn canım benim inşallah Allah razı olsun hepimizin duası kabul olsun inşallah
Çok güzel oldu canım sabah sütle yedim yine .

Geçmiş olsun canım.

Allah uzun ömürler nasip etsin canım.
Amin canım çok sağol Allah razı olsun
telaş yok :))
hadi bakalım yarına kim ne kadar eksiyle gelecek kimler sabit kalacak inşallah artıda kimse olmayacak (başta ben )
İnşallah ablacim inşallah benim birazcık umudum var eksi göreceğim hakkında inşallah bir terslik olmaz birazcık da artarsa eksi rakam çok mutlu olacagim
rabbim nice sağlıklı huzurlu (ileride evlatlarınızla) bol muhabbetli yıllar nasip etsin
Aminnnnnn Ablacim inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun

ben senden çok umutluyum maşallah çok güzel gidiyorsun enerjin de yerin de moralin de süper daha ne olsun bol bol eksiiiii tabi ki:)

Maşallah canım.
Benim evden çıkasım gelmez. Eşim beni zorla çıkartır.

Süper bence.

gundux sessix aksam cosuyorux

Aynen katılıyorum.
Benim de akşam yemek bulaşık adamla ilgilen çocuğa ödev yaptır bir bakıyotum saat 23.30. Gün bitmiş.

Bugün napıyonuz kızlarr

Teşekkür ederiz kuzum.
Güzel bilgiler.

Canım inşallah sende kurtulursun kilolardan. Hepimiz bimba gibi bir yaz geçiritiz.

1

Günaydın kizlar okuldayim nobetciyim gecmis okadar uzunki once bi selam vereyim dedim

Kolay gelsin canım.
Ben de yarın nöbetçiyim.

bu gün nasılsın bu halinle rapor da almışsın gülüm ne zaman dinleneceksin

Bu gün ben iyiyim allaha şükür.
Ev ahalisi de düzelecek inşsllah.

Afiyet olsun canım benim Senin iradene güçlü duruşuna hayranım

Geçmiş olsun canım benim Şimdi nasılsınız Herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım benim tekrar yuvaya ben gül ayşe diyabette bir İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum Bu arada diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum hep beraber yapacağız inşallah

Oooooo maşallah canım ne güzel böyle hissetmen

katılıyorum canım benim Çok haklısın bu konuda

canım ya Allah kolaylık versin vallahi korkuyorum sen böyle anlattıkça kadın olmak ne kadar zor her şeyi ayrı bir dert

Evet canım Tek başına yapamıyorsun bazen diyetisyenle başlamak en iyisi Daha sonrasında Belki tek başına devam edebilirsin

Ay çöreği ve sütlaç dikkatimi çekti canım biraz daha dikkat etmen gerekiyor galiba

Evet kızlar bazen gündüz cosuyorlar bazen de akşamları cosuyorlar ben de takip etmekte zorlanıyorum İlla geçmişi okumadan da yapamıyorum koptuğunu düşünüyorum yoksa
Bu arada adım Gülayşe diyabetli bir İngilizce öğretmeniyim insülin kullanıyorum amacım insülin ve ilaçları bırakabilmek sağlıklı bedenime geri dönmek O yüzden kilo vermeye çalışıyorum Bir diyetisyen ve doktor desteğiyle

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım tartıya az kaldı yarın son gün dikkat etmemiz lazım

Hayırlı uğurlu olsun canım kolaylıklar diliyorum İnşallah iyi gelir sana

Hoşgeldin canım benim Bende yeni sayılırım adım gül ayşe İngilizce öğretmeniyim diyabetliyim

eşim ona gidelim deyince kırmak istemedim yani sinemaya gitmiş diye Aslında çok daha farklı bir filme gidebilirdik ama eşim kırılmasın istediğim için ona girdim

Canım bir yerlere ulaşabiliyorsam yazdıklarımda bir nebze olsun haklı olduğumu düşünüyorsan Ne mutlu bana
Sana dokunabiliyorsa m arkadaşlarıma dokunabiliyorsam mutlu olurum Burada bulunma amacımız Birbirimize destek olmak değil mi elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum

Yok canım benim Ne Mısır ne kola ne cips hiçbir şey yoktu Ben elime aldım suyumu Sadece su içtim filmi izlerken
sadece film beklediğimiz beklediğimiz seansta giremedik O yüzden biraz geç kaldı öğle yemeği eşimde sağolsun simit aldı bana onun sadece yarısını yedim Onun dışında bir şey yemedim ama kokular çok güzeldi

Sağ ol canım Allah razı olsun Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

sen kararını olduktan sonra yaparsın Canım benim inan insanoğlunun istedikten sonra yapamayacağı bir şey olmadığına inanıyorum ben

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım benim[/QUOTE]
Canisi bende beril
39 yasina girecek emekli ogretmen
Profosör ev hanimi
Ordinaryus cüzdan düsmani
5 sipa birde yavru agasiyla yasayip giden[/QUOTE]

Hoşgeldin beril.
Ben de elif. Yeniyim daha.
Ama burası bana iyi geliuor. Bunh anladım. İnşallah harika kilolar vereceğix.

Günaydin sekerler
Yarin tarti dananin kuyrugu kopar
Tartidan memnun kalmassa beril herife catarrrre

Kız adamın ne suçu var.

Ben de pro yapacaktım unuttum tavuk slmaya.

sen cidden marifetlisin sepette yapıcan vuu harika

Sepet yapıyorum ben. Ćok da seviuotum. Çevremdekilere hediye olarak yapıyorum.

Canisi bende beril
39 yasina girecek emekli ogretmen
Profosör ev hanimi
Ordinaryus cüzdan düsmani
5 sipa birde yavru agasiyla yasayip giden[/QUOTE]

Hoşgeldin beril.
Ben de elif. Yeniyim daha.
Ama burası bana iyi geliuor. Bunh anladım. İnşallah harika kilolar vereceğix.

Kız adamın ne suçu var.

Ben de pro yapacaktım unuttum tavuk slmaya.

Sepet yapıyorum ben. Ćok da seviuotum. Çevremdekilere hediye olarak yapıyorum.[/QUOTE]
nereye düştüm ben yaaa herkes mi becerikli hamarat ne şanslı arkadaşların var keşkee benim de arkadaşım olsaydın tığla yapmıyorsan bende senden hevesle öğrenirdim beceremezsem sen bana sepet yapardın ben de sana tel kırma fular işlerdim . etrafım da becerikli birileri olsun bişeyler öğreneyim diye hep heves ettim 21 yaşındayken ilk defa bir komşumdan örgü öğrendim (basit düz örgü) sonrası yok , el becerisini boş ver lahana bile sarmasını bilmeyenler hep denk geldi o yüzden cidden imreniyorum becerikli hanımlara çok hoşuma gidiyor bir şeyler üretebilenler
ben tavuktan vaz geçtim galiba hiç canım istemiyor yulaf ezmesi yoğurt elma karışımı yapıcam gibi şimdilik

ben senden çok umutluyum maşallah çok güzel gidiyorsun enerjin de yerin de moralin de süper daha ne olsun bol bol eksiiiii tabi ki:)
6. Mesaj
Ay abla dayanamadım sabah tartildim hatta dün de tartildim dün pazartesiye gore +100 Gr iken bugün cumaya göre -500 Gr gördüm inşallah yarina azıcık da olsa biraz daha eksi görmek istiyorum inşallah
Aslında hayatta en önemli olan şey kendini iyi hissetmek moralinin iyi olması
Kanser hastaları bile morallerini yüksek tutarak bu hastalığı atlatabiliyorlar ben ise moralim iyi olduğunda şekerim normal seviyelerde oluyor ama moralim bozuk olduğunda bişey yemeden bile şekerim çok yükseliyor ve kolay kolay da düşmüyor
Herşey yaşadığımız psikolojik durumlarla ilintili yani
Ne kadar iyi hissedersek o kadar kolay kilo veririz
Kilo vermeye o kadar inanıyorum ve kendime güveniyorum ki insulin direnci falan da umrumda değil bu yolda hiçbir şey engel olamaz bana ...
Ne istediğimi çok iyi biliyorum ve bu yolun sonunda harika bir vücuda sahip olacagimi biliyorum bu artık hayal falan değil çünkü hayaller gerçekleşmesi çok zor olan şeylerdir oysaki benim fit vücudum çok uzakta değil sabrımı irademi inancımı kaybetmediğim sürece çok yakinimda elimi uzatiyorum biraz daha biraz daha fazla uzatiyorum sanki her an yakalayacakmisim gibi hissediyorum hergun biraz daha yakinlasiyorum ve yakinlastikca daha çok heyecanlanıyor ve sabırsızlanıyorum...
Bu duyguyu sadece biz bilebiliriz yiyip yiyip kilo almayan ömrü boyunca zayıf olan insanlar bilemez kilo vermenin incelmenin müthiş hazzını bizim gibi kiloları yüzünden hayatı karmakarışık bir hal alan duygu dolu kişiler anlar bizi hadi canlar zayiflamanin o muhteşem zevkini yaşamaya hayat ile dopdolu olmaya devam edelim ....

3. Mesaj
rabbim daha nice seneler nasip etsin canım inşallah

Kızlar pırasa yapsammı ne dersiniz.pırasa gaz fln yapmaz sanırım.
Pirincli yapmazsan gayet güzel canım lif içerdigi için faydalı olur kendileri
Bende koymadım numara.
Dediģin gibi alışana kadar biraz noksanlıklar olacsk.
amaç aslında katılımı saglamak canım

yaradanına kurban ne güzel anlatmışsın cidden ideal bedenin azıcık uzağında sen kesinlikle o mesafeyi kolayca aşacaksın çünkü inancın tam isteğin tam bilincin tam...
yarına kesin çok mutlu olacağın bir rakam göreceksin suyu yudum yudum içmeyi aksatma sakın dün artı görmenin sebebi suyu az içmiş olabilirsin
o muhteşem zevki inşallah hep beraber yakın zamanlar da yaşarız

rabbim daha nice seneler nasip etsin canım inşallah

Pirincli yapmazsan gayet güzel canım lif içerdigi için faydalı olur kendileri
amaç aslında katılımı saglamak canım
ben ortada ters durup anasını emen enik gibiyim ailenin tuhafı sayın beni unutsam da hoş görün

mesajlara sayı koymayı unutabilirim zaten 5 mesaj ne ki yazmasam parmaklarım kireçlenir dilim şişer benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…