- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.861
gülmek bol kalori yaktırır insanın enerjisi artar gülmek iyidir :))İyi güldüm
Canisi bende beril
39 yasina girecek emekli ogretmen
Profosör ev hanimi
Ordinaryus cüzdan düsmani
5 sipa birde yavru agasiyla yasayip giden
6. Mesaj
Ay abla dayanamadım sabah tartildim hatta dün de tartildim dün pazartesiye gore +100 Gr iken bugün cumaya göre -500 Gr gördüm inşallah yarina azıcık da olsa biraz daha eksi görmek istiyorum inşallah
Aslında hayatta en önemli olan şey kendini iyi hissetmek moralinin iyi olması
Kanser hastaları bile morallerini yüksek tutarak bu hastalığı atlatabiliyorlar ben ise moralim iyi olduğunda şekerim normal seviyelerde oluyor ama moralim bozuk olduğunda bişey yemeden bile şekerim çok yükseliyor ve kolay kolay da düşmüyor
Herşey yaşadığımız psikolojik durumlarla ilintili yani
Ne kadar iyi hissedersek o kadar kolay kilo veririz
Kilo vermeye o kadar inanıyorum ve kendime güveniyorum ki insulin direnci falan da umrumda değil bu yolda hiçbir şey engel olamaz bana ...
Ne istediğimi çok iyi biliyorum ve bu yolun sonunda harika bir vücuda sahip olacagimi biliyorum bu artık hayal falan değil çünkü hayaller gerçekleşmesi çok zor olan şeylerdir oysaki benim fit vücudum çok uzakta değil sabrımı irademi inancımı kaybetmediğim sürece çok yakinimda elimi uzatiyorum biraz daha biraz daha fazla uzatiyorum sanki her an yakalayacakmisim gibi hissediyorum hergun biraz daha yakinlasiyorum ve yakinlastikca daha çok heyecanlanıyor ve sabırsızlanıyorum...
Bu duyguyu sadece biz bilebiliriz yiyip yiyip kilo almayan ömrü boyunca zayıf olan insanlar bilemez kilo vermenin incelmenin müthiş hazzını bizim gibi kiloları yüzünden hayatı karmakarışık bir hal alan duygu dolu kişiler anlar bizi hadi canlar zayiflamanin o muhteşem zevkini yaşamaya hayat ile dopdolu olmaya devam edelim ....
rabbim daha nice seneler nasip etsin canım inşallah
Pirincli yapmazsan gayet güzel canım lif içerdigi için faydalı olur kendileri
amaç aslında katılımı saglamak canım
evet ya yazılar birbirine giriyor sürekli, çok fazla alıntı yapıldığında oluyor galiba tek alıntı da sorun yokKıxlar sitede bir sıkıntı mı var.
Sürekli alıntılar çıkıyor.
Ekliyor
çok güzel sağlıklı bir seçim afiyet şifa olsun bol eksi getirsinEki Görüntüle 1964875
Öğle yemeğim ekmeksiz tonbalıkli salata
elma mı rendeledin ben de akşama benzerini yapıcam inşallah afiyet şifa olsun gramla değil kilo kilo eksi yapsın :)Eki Görüntüle 1964903 buda benim kahvalti arti öglenim
Afiyet olsun bende şimdi aksamı yiyorumEki Görüntüle 1964875
afiyet olsun ablaEki Görüntüle 1964903 buda benim kahvalti arti öglenim
Ya gözlerim fehmetmiyor pirinç yoğurt ve barbunya mı görüyorum yoksa başka mı anlamadım gördüklerim doğruysa yorum iğneli olacak ona göre erkenden horozlanmayayım dedim teyit alayımEki Görüntüle 1964903 buda benim kahvalti arti öglenim
Ya gözlerim fehmetmiyor pirinç yoğurt ve barbunya mı görüyorum yoksa başka mı anlamadım gördüklerim doğruysa yorum iğneli olacak ona göre erkenden horozlanmayayım dedim teyit alayım
Benim de aklıma geldi yarına bırakayım ya da yememem gereken bir şey pişirince kolaylık olur dedim afiyet olsun doğru seçimEki Görüntüle 1964875
İnşallah abla inşallah suyum azdı biraz dün abla doğru söylüyorsun ve evet artık suyu yudum yudum içiyorum hem miktar olarak daha çok su icebiliyorum hem de wcye daha az gider oldum daha rahatım bunu senin sayende öğrendim önceden bir dikişte yarım litre suyu birde icerdim ve hemen wcye kosardim şimdi öyle değilim sıcak bir çay içer gibi yudum yudum içiyorum ve çok memnunum etrafındakilere de öğretiyorum :)yaradanına kurban ne güzel anlatmışsın cidden ideal bedenin azıcık uzağında sen kesinlikle o mesafeyi kolayca aşacaksın çünkü inancın tam isteğin tam bilincin tam...
yarına kesin çok mutlu olacağın bir rakam göreceksin suyu yudum yudum içmeyi aksatma sakın dün artı görmenin sebebi suyu az içmiş olabilirsin
o muhteşem zevki inşallah hep beraber yakın zamanlar da yaşarız
Çok tatlı yaaaaa herbirini kucağıma alıp sevesim geldi maşallah çok sevimliler
Teşekkür ederim canım benim Allah'ım razı olsun sendenNice güzel yıllara
nereye düştüm ben yaaa herkes mi becerikli hamaratHoşgeldin beril.
Ben de elif. Yeniyim daha.
Ama burası bana iyi geliuor. Bunh anladım. İnşallah harika kilolar vereceğix.
Kız adamın ne suçu var.
Ben de pro yapacaktım unuttum tavuk slmaya.
Sepet yapıyorum ben. Ćok da seviuotum. Çevremdekilere hediye olarak yapıyorum.
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1964875
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1964903 buda benim kahvalti arti öglenim
Çok güldüm şimdi bende görüyorum demin görmediğimi fark ettim görmeyince de direk uydurmasyona geçmişim ne acıBen elma rendesi, yoğurt bide badem gördüm ama:)))))
elma rendesi yoğurt badem yada kayısı çekirdeği görmüş olsam da bence sen doğru görüyorsun horozlan gitsin(fitnatlık böyle olur ben) :))Ya gözlerim fehmetmiyor pirinç yoğurt ve barbunya mı görüyorum yoksa başka mı anlamadım gördüklerim doğruysa yorum iğneli olacak ona göre erkenden horozlanmayayım dedim teyit alayım
ilk defa yüz yüze görüşeceksiniz değil mi çok hoş sana bol muhabbetler çocuklar da kaynaşır akranlar oynarlar ne güzel:)kizlaraksam gecmis yPacagum yZmayi unuttum sanirim 5.msj aksam toptan sayarim
kkdan tanisip bebek bekledigimiz sonra birlikte buyuttugumuz 5arkadasiz biz farkli illerde simdi antepte olan ankaraya ablasina geldi onunla bulusacagim
Çok mu açık verdim aç değilim halbuki baktığım ve gördüğüm her şey artık aynı değil elma rendesi şehriyeli pirinçe çok benziyor zaten ne var yanılamam mı hem yoğurdu bildim mi bildimelma rendesi yoğurt badem yada kayısı çekirdeği görmüş olsam da bence sen doğru görüyorsun horozlan gitsin(fitnatlık böyle olur ben) :))tutma için de valla tutukça inşanın yüreği şişiyor sonra da bedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?