Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canisi bende beril
39 yasina girecek emekli ogretmen
Profosör ev hanimi
Ordinaryus cüzdan düsmani
5 sipa birde yavru agasiyla yasayip giden

Hoşgeldin beril.
Ben de elif. Yeniyim daha.
Ama burası bana iyi geliuor. Bunh anladım. İnşallah harika kilolar vereceğix.

Kız adamın ne suçu var.

Ben de pro yapacaktım unuttum tavuk slmaya.

Sepet yapıyorum ben. Ćok da seviuotum. Çevremdekilere hediye olarak yapıyorum.[/QUOTE]
nereye düştüm ben yaaa herkes mi becerikli hamarat ne şanslı arkadaşların var keşkee benim de arkadaşım olsaydın tığla yapmıyorsan bende senden hevesle öğrenirdim beceremezsem sen bana sepet yapardın ben de sana tel kırma fular işlerdim . etrafım da becerikli birileri olsun bişeyler öğreneyim diye hep heves ettim 21 yaşındayken ilk defa bir komşumdan örgü öğrendim (basit düz örgü) sonrası yok , el becerisini boş ver lahana bile sarmasını bilmeyenler hep denk geldi o yüzden cidden imreniyorum becerikli hanımlara çok hoşuma gidiyor bir şeyler üretebilenler
ben tavuktan vaz geçtim galiba hiç canım istemiyor yulaf ezmesi yoğurt elma karışımı yapıcam gibi şimdilik[/QUOTE]

Canım tığla örülüyor.
Zor değil. Yakın olsak hemen öğretirim ben sana.

Canım moralimizi yüksek tutabilsek kilolar daha kolay gidecek zaten. 500 eksi az deģil canım. 1 yıl 500 eksi görsek 26 kg giderdi.

rabbim daha nice seneler nasip etsin canım inşallah

Pirincli yapmazsan gayet güzel canım lif içerdigi için faydalı olur kendileri
amaç aslında katılımı saglamak canım

İyi olmuş kuzum.

ben ortada ters durup anasını emen enik gibiyim ailenin tuhafı sayın beni unutsam da hoş görün

mesajlara sayı koymayı unutabilirim zaten 5 mesaj ne ki yazmasam parmaklarım kireçlenir dilim şişer benim:)

Süper ötesisin.

Ya gözlerim fehmetmiyor pirinç yoğurt ve barbunya mı görüyorum yoksa başka mı anlamadım gördüklerim doğruysa yorum iğneli olacak ona göre erkenden horozlanmayayım dedim teyit alayım

Ben elma rendesi, yoğurt bide badem gördüm ama:)))))

kizlaraksam gecmis yPacagum yZmayi unuttum sanirim 5.msj aksam toptan sayarim
kkdan tanisip bebek bekledigimiz sonra birlikte buyuttugumuz 5arkadasiz biz farkli illerde simdi antepte olan ankaraya ablasina geldi onunla bulusacagim

7. Mesaj

İnşallah abla inşallah suyum azdı biraz dün abla doğru söylüyorsun ve evet artık suyu yudum yudum içiyorum hem miktar olarak daha çok su icebiliyorum hem de wcye daha az gider oldum daha rahatım bunu senin sayende öğrendim önceden bir dikişte yarım litre suyu birde icerdim ve hemen wcye kosardim şimdi öyle değilim sıcak bir çay içer gibi yudum yudum içiyorum ve çok memnunum etrafındakilere de öğretiyorum :)
ben ortada ters durup anasını emen enik gibiyim ailenin tuhafı sayın beni unutsam da hoş görün

mesajlara sayı koymayı unutabilirim zaten 5 mesaj ne ki yazmasam parmaklarım kireçlenir dilim şişer benim:)
Çok tatlı yaaaaa herbirini kucağıma alıp sevesim geldi maşallah çok sevimliler
Nice güzel yıllara
Teşekkür ederim canım benim Allah'ım razı olsun senden
nereye düştüm ben yaaa herkes mi becerikli hamarat ne şanslı arkadaşların var keşkee benim de arkadaşım olsaydın tığla yapmıyorsan bende senden hevesle öğrenirdim beceremezsem sen bana sepet yapardın ben de sana tel kırma fular işlerdim . etrafım da becerikli birileri olsun bişeyler öğreneyim diye hep heves ettim 21 yaşındayken ilk defa bir komşumdan örgü öğrendim (basit düz örgü) sonrası yok , el becerisini boş ver lahana bile sarmasını bilmeyenler hep denk geldi o yüzden cidden imreniyorum becerikli hanımlara çok hoşuma gidiyor bir şeyler üretebilenler
ben tavuktan vaz geçtim galiba hiç canım istemiyor yulaf ezmesi yoğurt elma karışımı yapıcam gibi şimdilik[/QUOTE]

Canım tığla örülüyor.
Zor değil. Yakın olsak hemen öğretirim ben sana.

Canım moralimizi yüksek tutabilsek kilolar daha kolay gidecek zaten. 500 eksi az deģil canım. 1 yıl 500 eksi görsek 26 kg giderdi.

İyi olmuş kuzum.

Süper ötesisin.[/QUOTE]
Waaaoooovvv hiç böyle bir hesap yapmak aklıma gelmemişti öyle düşününce vayy her dedim kendi kendime çok haklısın canım ama işte insan bı hedef koyuyor ya kendine o hedefe ulaşmayı çok isteyince 500 Gr yeterli olmuyor bazen 700 olsa falan diye biraz fazlasını istiyorum ne yapayim :)
Eki Görüntüle 1964875
Öğle yemeğim ekmeksiz tonbalıkli salata
Afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 1964903 buda benim kahvalti arti öglenim
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor

Ya gözlerim fehmetmiyor pirinç yoğurt ve barbunya mı görüyorum yoksa başka mı anlamadım gördüklerim doğruysa yorum iğneli olacak ona göre erkenden horozlanmayayım dedim teyit alayım
elma rendesi yoğurt badem yada kayısı çekirdeği görmüş olsam da bence sen doğru görüyorsun horozlan gitsin(fitnatlık böyle olur ben) :)) tutma için de valla tutukça inşanın yüreği şişiyor sonra da bedeni

kizlaraksam gecmis yPacagum yZmayi unuttum sanirim 5.msj aksam toptan sayarim
kkdan tanisip bebek bekledigimiz sonra birlikte buyuttugumuz 5arkadasiz biz farkli illerde simdi antepte olan ankaraya ablasina geldi onunla bulusacagim
ilk defa yüz yüze görüşeceksiniz değil mi çok hoş sana bol muhabbetler çocuklar da kaynaşır akranlar oynarlar ne güzel:)

Çok mu açık verdim aç değilim halbuki baktığım ve gördüğüm her şey artık aynı değil elma rendesi şehriyeli pirinçe çok benziyor zaten ne var yanılamam mı hem yoğurdu bildim mi bildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…