Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

H hedef25 sağol gülüm ince tığla mı büyük kalın tığlamı örülüyor oan göre netten taratıp bakayım ince tığ tutamıyorumkalın büyük olursa belki tutabilirim
ben senin mesajı sans sansın mesajının için de fark ettim iyi mi :)))

Çok mu açık verdim aç değilim halbuki baktığım ve gördüğüm her şey artık aynı değil elma rendesi şehriyeli pirinçe çok benziyor zaten ne var yanılamam mı hem yoğurdu bildim mi bildim
bende elmayı önce kaşar rendesi sandım sonra kenardakiler de kırmızılık olduğunu fark ettim de çaktırmadım :))
hakkını yememek lazım yoğurdu bildin :)

Canım tığla örülüyor.
Zor değil. Yakın olsak hemen öğretirim ben sana.

Canım moralimizi yüksek tutabilsek kilolar daha kolay gidecek zaten. 500 eksi az deģil canım. 1 yıl 500 eksi görsek 26 kg giderdi.

İyi olmuş kuzum.

Süper ötesisin.[/QUOTE]
Waaaoooovvv hiç böyle bir hesap yapmak aklıma gelmemişti öyle düşününce vayy her dedim kendi kendime çok haklısın canım ama işte insan bı hedef koyuyor ya kendine o hedefe ulaşmayı çok isteyince 500 Gr yeterli olmuyor bazen 700 olsa falan diye biraz fazlasını istiyorum ne yapayim :)

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor[/QUOTE]
suyun mucizelerini bir bilsen :) en kısa videoyu buldum sonun da
SUYUN BİLİNMEYEN MUCİZELERİ - YouTube
▶ 3:23

Canım penye ip var kalın oluyor ćok.
Tığ da 8 veya 9 numara oluyor. İnternetten arat çoj güzel oluyor. İnstegrsmda penye ipten sepet de örülmesini de gödteriyor.
Hem de 3 saat te örüyorum ben bir sepeti.
Ben daha çok hediyelik örüyorum. Kızların doğumgününe toka kutusu. Kırk ućufmalara. Banyolara çok iyi oluyor.

Elma cig badem yogurt

Süper menü canım.
Menüm
(11:00)
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 kupa 4 lu çay
(15:40)
150 Gr tavuk ızgara
1 yk lor
1 maden suyu

Spor yok ev temizliği yaptım bugün
Su: 2lt şuan için

Az ama tartı öncesi iyi.

netten şimdi baktım penye iple örgü sepet diye ne kadar güzel cıvıl cıvıllar insanın hemen yapıp her yere doldurası geliyor :))
kutular da oluyormuş bir dünya para veriyoruz dandik kutulara kendimiz yapabilirmişiz meğerse:)
eline emeğine sağlık çok güzel şeyler üretiyorsun

Hedefcim Sagol ama artik ne menü nede menü yazmayi düsünmüyorum

Yediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya
gülüm yediklerine değil biz kendi bakar görmez yanlış görür durumumuza yazıp eğlendik dedim ya önce bende benzer şekil akşama yiycem inşallah diye
sen şimdi benim eğlendik dememi alındın yoksaa
öyleyse çok özür diliyorum yanlış ifade edip seni kırdığımın farkın da değilim asla bilerek kimseyi kırmam hele burada asla yapmam yapamam

ribbon ip diyorlar onlara fort bebe falan yapiyorlar

Yediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya

Zaten ben yemediğim halde niye kilomun coştuğunu anladım yediğim her şeyi farklı gördüğüm gibi beynimde gördüğüm gibi kabul edince elma yerken şehriyeli pirinç, sütü sıvı krema ,turp desen renkli kek ... benim gözlük de almam şart oldu

ben hemen ipin adını not alıyorum gülüm sağ ol
Bu hamaratlık ne böyle ne kaçırdık ne öreceksiniz

İyi akşamlar diyerek menümü paylaşayım

MENÜM
8.30
sabah : 1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir (köy peyniri)
9 yeşil zeytim
1 yaprak kırmızı lahana
3 dal dereotu
1 tane kırmızı köz biber
3 tane ceviz

3.30 Bir fincan tarçınlı sütlü kave

4.30 :
Haşlanmış tavuk
1 kase mercimek çorbası
1 turp bol limonlu
4 kaşık yoğurt

Su şimdilik 2 lt çiğneme işim bitti suya devam

Alınacak bir şey söylemedik Ekim varsa da bir sıkıntı benden kaynaklıdır senden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…