- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.881
bende elmayı önce kaşar rendesi sandım sonra kenardakiler de kırmızılık olduğunu fark ettim de çaktırmadım :))Çok mu açık verdim aç değilim halbuki baktığım ve gördüğüm her şey artık aynı değil elma rendesi şehriyeli pirinçe çok benziyor zaten ne var yanılamam mı hem yoğurdu bildim mi bildim
Elma cig badem yogurtYa gözlerim fehmetmiyor pirinç yoğurt ve barbunya mı görüyorum yoksa başka mı anlamadım gördüklerim doğruysa yorum iğneli olacak ona göre erkenden horozlanmayayım dedim teyit alayım
7. Mesaj
İnşallah abla inşallah suyum azdı biraz dün abla doğru söylüyorsun ve evet artık suyu yudum yudum içiyorum hem miktar olarak daha çok su icebiliyorum hem de wcye daha az gider oldum daha rahatım bunu senin sayende öğrendim önceden bir dikişte yarım litre suyu birde icerdim ve hemen wcye kosardim şimdi öyle değilim sıcak bir çay içer gibi yudum yudum içiyorum ve çok memnunum etrafındakilere de öğretiyorum :)
Çok tatlı yaaaaa herbirini kucağıma alıp sevesim geldi maşallah çok sevimliler
Teşekkür ederim canım benim Allah'ım razı olsun senden
nereye düştüm ben yaaa herkes mi becerikli hamaratne şanslı arkadaşların var keşkee benim de arkadaşım olsaydın tığla yapmıyorsan bende senden hevesle öğrenirdim beceremezsem sen bana sepet yapardın ben de sana tel kırma fular işlerdim . etrafım da becerikli birileri olsun bişeyler öğreneyim diye hep heves ettim 21 yaşındayken ilk defa bir komşumdan örgü öğrendim (basit düz örgü) sonrası yok , el becerisini boş ver lahana bile sarmasını bilmeyenler hep denk geldi o yüzden cidden imreniyorum becerikli hanımlara çok hoşuma gidiyor bir şeyler üretebilenler
ben tavuktan vaz geçtim galiba hiç canım istemiyor yulaf ezmesi yoğurt elma karışımı yapıcam gibi şimdilik
ne yedin diye yorum yaparken çok eğlendik biz :))Elma cig badem yogurt
Aminçok güzel sağlıklı bir seçim afiyet şifa olsun bol eksi getirsin
Elma cig badem yogurt
Menüm
(11:00)
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 kupa 4 lu çay
(15:40)
150 Gr tavuk ızgara
1 yk lor
1 maden suyu
Spor yok ev temizliği yaptım bugün
Su: 2lt şuan için
Sizi eglendirdiysem ne mutlu elmaya bademe yogurdane yedin diye yorum yaparken çok eğlendik biz :))
netten şimdi baktım penye iple örgü sepet diye ne kadar güzel cıvıl cıvıllar insanın hemen yapıp her yere doldurası geliyor :))Canım penye ip var kalın oluyor ćok.
Tığ da 8 veya 9 numara oluyor. İnternetten arat çoj güzel oluyor. İnstegrsmda penye ipten sepet de örülmesini de gödteriyor.
Hem de 3 saat te örüyorum ben bir sepeti.
Ben daha çok hediyelik örüyorum. Kızların doğumgününe toka kutusu. Kırk ućufmalara. Banyolara çok iyi oluyor.
Süper menü canım.
Az ama tartı öncesi iyi.
Hedefcim Sagol ama artik ne menü nede menü yazmayi düsünmüyorumCanım penye ip var kalın oluyor ćok.
Tığ da 8 veya 9 numara oluyor. İnternetten arat çoj güzel oluyor. İnstegrsmda penye ipten sepet de örülmesini de gödteriyor.
Hem de 3 saat te örüyorum ben bir sepeti.
Ben daha çok hediyelik örüyorum. Kızların doğumgününe toka kutusu. Kırk ućufmalara. Banyolara çok iyi oluyor.
Süper menü canım.
Az ama tartı öncesi iyi.
yoğurdu bildik elma rendesine kaşar, şehriye pilav mı dedikSizi eglendirdiysem ne mutlu elmaya bademe yogurda
neden niye birden vazgeçtin gülüm, yorgun musun bıkkınlık hissi mi oldu yoksaHedefcim Sagol ama artik ne menü nede menü yazmayi düsünmüyorum
Yediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercimneden niye birden vazgeçtin gülüm, yorgun musun bıkkınlık hissi mi oldu yoksa
gülüm yediklerine değil biz kendi bakar görmez yanlış görür durumumuza yazıp eğlendik dedim ya önce bende benzer şekil akşama yiycem inşallah diyeYediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya
ribbon ip diyorlar onlara fort bebe falan yapiyorlarnetten şimdi baktım penye iple örgü sepet diye ne kadar güzel cıvıl cıvıllar insanın hemen yapıp her yere doldurası geliyor :))
kutular da oluyormuş bir dünya para veriyoruz dandik kutulara kendimiz yapabilirmişiz meğerse:)
eline emeğine sağlık çok güzel şeyler üretiyorsun
ben hemen ipin adını not alıyorum gülüm sağ olribbon ip diyorlar onlara fort bebe falan yapiyorlar
Yediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya
Bu hamaratlık ne böyle ne kaçırdık ne öreceksinizben hemen ipin adını not alıyorum gülüm sağ ol
Alınacak bir şey söylemedik Ekim varsa da bir sıkıntı benden kaynaklıdır senden değilgülüm yediklerine değil biz kendi bakar görmez yanlış görür durumumuza yazıp eğlendik dedim ya önce bende benzer şekil akşama yiycem inşallah diye
sen şimdi benim eğlendik dememi alındın yoksaa
öyleyse çok özür diliyorum yanlış ifade edip seni kırdığımın farkın da değilim asla bilerek kimseyi kırmam hele burada asla yapmam yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?