- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.901
Beril alındın mı anlamadım pek senin üslubun değil bu öyle alınganlık yapmazsın boş yere yanılıyor muyumYediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya
Yediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya
afiyet olsun biraz perşembe için dolu geldi gözüme onun dışında herşey guzelİyi akşamlar diyerek menümü paylaşayım
MENÜM
8.30
sabah : 1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir (köy peyniri)
9 yeşil zeytim
1 yaprak kırmızı lahana
3 dal dereotu
1 tane kırmızı köz biber
3 tane ceviz
3.30 Bir fincan tarçınlı sütlü kave
4.30 :
Haşlanmış tavuk
1 kase mercimek çorbası
1 turp bol limonlu
4 kaşık yoğurt
Su şimdilik 2 lt çiğneme işim bitti suya devam
Kaptanım bakma sen kalabalığa ıvır zıvır onlar Karatayda porsiyon yağ vs sınırı yok ben sebzeyi ekledim biraz ondandırafiyet olsun biraz perşembe için dolu geldi gözüme onun dışında herşey guzel
Karatay da doyana kadar yemek vardı doğruKaptanım bakma sen kalabalığa ıvır zıvır onlar Karatayda porsiyon yağ vs sınırı yok ben sebzeyi ekledim biraz ondandır
senden niye olsun gülüm ben dürttüm seni maksat azıcık gülelim motivasyon olsun diyeydi bu gün cidden canım sıkkındı kafam dağılsın istiyordum dağıldı da, sen de kızmadın bana ayak uydurdun kendi yanlış gördüklerimizi söyleyip güldükAlınacak bir şey söylemedik Ekim varsa da bir sıkıntı benden kaynaklıdır senden değil
Pırasaya yanlış hatirlamiyorsm bulgur koymuştun keşke oglenki ekmeği yemeseydinSabah 10.00 2 müsli kurabiye, 1 bardak süt
Ara 12.30 6 tane badem
Öğlen 14.00 pırasa , 1 bardak ayran,1 dilim tb ekmeği
Akşam 18.00
Pırasa,1 parça et,ayran
Spor yapamadım ,halsizim yapınca yazarım
Su 1,5 litre
1 litre daha zorluycam
Pırasaya yanlış hatirlamiyorsm bulgur koymuştun keşke oglenki ekmeği yemeseydin
Anladim canim ben pırasaya az tuzlu lor koyarak yapıyorum daha lezzetli oluyorCanım bulgur yemek kaşığının yarısı kadardı yani fazla koymadım hiç beğenmedim ekmeksiz yenilecek gibi değildi.
Menünü beğendim Ekim yediklerin yediklerime benziyor senin kadar verince kız yarış için seni gözüme kestireyim diyorum ama bir yandan da korkuyorum arkadan tozunu yutmayayımmenüm
sabah
reişi mantar hapı ve 2 fincan mantar çayı
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
tel peynir
ezine peyniri
2 dal marul
1 t.k bal
3 y.k. yoğurt
akşam 19 :30
doğranmış 1 elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia tohumu
3 kaşık yoğurt biraz tarçın karışımı
su 3. litredeyim
spor 35 dk leslie
5 er dk kol ve bacak hareketleri biraz da oryantal
askrhpozitif Habinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?