Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun biraz perşembe için dolu geldi gözüme onun dışında herşey guzel

Alınacak bir şey söylemedik Ekim varsa da bir sıkıntı benden kaynaklıdır senden değil
senden niye olsun gülüm ben dürttüm seni maksat azıcık gülelim motivasyon olsun diyeydi bu gün cidden canım sıkkındı kafam dağılsın istiyordum dağıldı da, sen de kızmadın bana ayak uydurdun kendi yanlış gördüklerimizi söyleyip güldük
berilcee ilk yazdığın da çok neşeli dili çok tatlı geldi bana böyle düşüneceği aklıma gelmedi bir de 50 küsür kiloyu vermiş o zamana kadar ne muhabbet şamatalar yapmıştır alışıktır oda gelir yazdıklarımızı okur espri yapar sanmıştım
bundan sonra dilimi tutarım zaten 5 mesaj hakkını doldurur bitiririm kimseyi kırıp zayıflama yoluna taş koyamam, hem de en çok kilosu olanlardan biri de benken

Pırasaya yanlış hatirlamiyorsm bulgur koymuştun keşke oglenki ekmeği yemeseydin

kızlar boşverin bunları amacımız,birazda gırgır şamata yaparak zayıflamak,motive olmak,bildiklerimizi paylaşmak,ben bu grubu çok sevdim,2 haftadır kaçamak yapmadım ilk defa,ilk defa bu kadar motive oldum, çevremdeki kimse başaracağıma inanmazken,ben burada siZinle başarabileceğime inanmaya başladım.tam gaz devam alınganlık yapmayalım lütfen

menüm
sabah
reişi mantar hapı ve 2 fincan mantar çayı

öğle 12:30
2 haşlama yumurta
tel peynir
ezine peyniri
2 dal marul
1 t.k bal
3 y.k. yoğurt

akşam 19 :30
doğranmış 1 elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia tohumu
3 kaşık yoğurt biraz tarçın karışımı

su 3. litredeyim
spor 35 dk leslie
5 er dk kol ve bacak hareketleri biraz da oryantal

askrhpozitif Habinar

Menünü beğendim Ekim yediklerin yediklerime benziyor senin kadar verince kız yarış için seni gözüme kestireyim diyorum ama bir yandan da korkuyorum arkadan tozunu yutmayayım

Selam kizlar aksam yemegini anca yiyebildim cok yogundum bugun.
Sabah 9:30 2 ceviz 3ceri domates yesillik 1kk peynir 1 yumurta
Ara 11: 4 soyali fistik
Oglen 1: bir bucuk kase corba turp
Ara 3: turk kahvesi
Aksam: izgara tavuk salata
Spor 10 dk hoplama ziplama 15 dk yuruyus gulahop. Su 2.5 lt

Menüm
Sabah 9:00: 1dilim ekmek kk peynir yesillik haşlanmış yumurta
Öğle: 14:30=tonbalikli salata
Aksam 19:00=6 tane köfte lahana salatası 2 bardak ayran,bir dilim ekmek
Ara:meyve(henuz yemedim)
Su:3 litre
Spor:1saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…