- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.921
Benimkinde kahvaltılık yazmıyorEki Görüntüle 1965129 bugün bunu aldım nasıl tuketebilirim
beni gözüne kestir sana moral motivasyon olur kaba tabirle ben deh cüşle kaplumbağa hızı ilerliyorum çünkü:)))Menünü beğendim Ekim yediklerin yediklerime benziyor senin kadar verince kız yarış için seni gözüme kestireyim diyorum ama bir yandan da korkuyorum arkadan tozunu yutmayayım
glohop çevirmesi ne eğelencelidir küçükken oynardık ben o zamanda topalakcanaydım bir türlü güzel düzgün çeviremezdim ayy özendim sana valla:))Selam kizlar aksam yemegini anca yiyebildim cok yogundum bugun.
Sabah 9:30 2 ceviz 3ceri domates yesillik 1kk peynir 1 yumurta
Ara 11: 4 soyali fistik
Oglen 1: bir bucuk kase corba turp
Ara 3: turk kahvesi
Aksam: izgara tavuk salata
Spor 10 dk hoplama ziplama 15 dk yuruyus gulahop. Su 2.5 lt
ben 1 saat önce yedim ondan akşam yemeği niyetine :)Eki Görüntüle 1965129 bugün bunu aldım nasıl tuketebilirim
Hahahaglohop çevirmesi ne eğelencelidir küçükken oynardık ben o zamanda topalakcanaydım bir türlü güzel düzgün çeviremezdim ayy özendim sana valla:))
ayy canım çekti valla içine sığarmıyım ki kenarın da boşluk kalmazsa yaa:)Hahahasen de cevir canimm cok eglenceli tv izlerken yapiyorum :)
Pisirerek yiyen varmı ki daha yumuşak olsayine aynı etki olurmuben 1 saat önce yedim ondan akşam yemeği niyetine :)
yoğurt yada süt ekleyip genelde yeniyor üstüne bol su içmen lazım kendinin 10 katı su emer o yüzden 10 gram yersen en az 100gr su içmen şart
Tamam canımkızlar menülerin sonuna kaptanla yardımcısını etiketlemeyi unutmayın sayfalar arasında menüleri bulması zor olur yoksa onlara
sen yumuşak istiyorsan yoğurt yada süte kattıktan sonra 5-10 dk bekle pamııkk gibi oluyor yumuşacık ben bekletmiyorum sert hali daha hoşuma gitti midem de şişsin yer kaplasın :)))))Pisirerek yiyen varmı ki daha yumuşak olsayine aynı etki olurmu
Hangi öğünde mantıklı öğle yi düşünüyorum ben olurmusen yumuşak istiyorsan yoğurt yada süte kattıktan sonra 5-10 dk bekle pamııkk gibi oluyor yumuşacık ben bekletmiyorum sert hali daha hoşuma gitti midem de şişsin yer kaplasın :)))))
bence olur sen yine de diğer kızlar ne diyecek bir bak ne de olsa zayıflama konusun da ben çok fazla yol kat edemedim daha deneyimliler var onlar daha iyi bilirHangi öğünde mantıklı öğle yi düşünüyorum ben olurmu
SupersinSporumuda yaptım bakalım ne olacak sabah :)
AFiyet olsun ablamenüm
sabah
reişi mantar hapı ve 2 fincan mantar çayı
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
tel peynir
ezine peyniri
2 dal marul
1 t.k bal
3 y.k. yoğurt
akşam 19 :30
doğranmış 1 elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia tohumu
3 kaşık yoğurt biraz tarçın karışımı
su 3. litredeyim
spor 35 dk leslie
5 er dk kol ve bacak hareketleri biraz da oryantal
askrhpozitif @Habinar
Çorba ne çorbasıSelam kizlar aksam yemegini anca yiyebildim cok yogundum bugun.
Sabah 9:30 2 ceviz 3ceri domates yesillik 1kk peynir 1 yumurta
Ara 11: 4 soyali fistik
Oglen 1: bir bucuk kase corba turp
Ara 3: turk kahvesi
Aksam: izgara tavuk salata
Spor 10 dk hoplama ziplama 15 dk yuruyus gulahop. Su 2.5 lt
Köfteyi ekmeksiz mı yaptın akşamki ekmek olmamaliymis yarın cuma akşamı ne kadar hafif tutarsak o kadar iyi birde meyve ne meyvesiMenüm
Sabah 9:00: 1dilim ekmek kk peynir yesillik haşlanmış yumurta
Öğle: 14:30=tonbalikli salata
Aksam 19:00=6 tane köfte lahana salatası 2 bardak ayran,bir dilim ekmek
Ara:meyve(henuz yemedim)
Su:3 litre
Spor:1saat yürüyüş.
Afiyet olsun burcuSabah 08.00
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 12.30
100 gr et doner
Salata
Aksam 18.00
1 porsiyon patlican kebabi
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
sütle pisirebilirsinPisirerek yiyen varmı ki daha yumuşak olsayine aynı etki olurmu
Ekmeksiz yaptım köfteyi canım.ekmrk yemezsem gece yenik düşebilirdim kendimi tanıyorum.meyve kivi düşünüyorum.cikolata yeme kivi ye mantığındayim.Supersin
AFiyet olsun abla
Çorba ne çorbası
Köfteyi ekmeksiz mı yaptın akşamki ekmek olmamaliymis yarın cuma akşamı ne kadar hafif tutarsak o kadar iyi birde meyve ne meyvesi
Afiyet olsun burcu
sütle pisirebilirsin
tabi canım yazarım.e kuru y
O tariflerden alabilir miyim acabayulaf ezmesi aldım henuz bir tarif bulamadim yapmak için. Regl ilk günü benim icin kabustur. Kendime acirim o gün. Ve saldirmamdam anlarim o gün olacagimi. Bari güzel tarifleriniz bir nebze beni kurtarsin
amin canım inşallah. daha nice yıllara3. Mesaj
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümuz14. Yıla adım atıyoruz Rabbim daha nice yılları huzur ve mutluluk ile geçirmeyi nasip etsin hepimize
sütle pişirebilirsin canım. daha sonra da içine kuruyemiş ve taze meyve ekleyebilirsin. öyle yersin. ya da kurabiye tarifleri var.Eki Görüntüle 1965129 bugün bunu aldım nasıl tuketebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?