Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menünü beğendim Ekim yediklerin yediklerime benziyor senin kadar verince kız yarış için seni gözüme kestireyim diyorum ama bir yandan da korkuyorum arkadan tozunu yutmayayım
beni gözüne kestir sana moral motivasyon olur kaba tabirle ben deh cüşle kaplumbağa hızı ilerliyorum çünkü:)))
gülüm ben burada konuk oyuncu misali liste dışıyım yarışlara katılmıyorum ters etki yapıyor bana strese grip kilo veremiyorum

glohop çevirmesi ne eğelencelidir küçükken oynardık ben o zamanda topalakcanaydım bir türlü güzel düzgün çeviremezdim ayy özendim sana valla:))

ben 1 saat önce yedim ondan akşam yemeği niyetine :)
yoğurt yada süt ekleyip genelde yeniyor üstüne bol su içmen lazım kendinin 10 katı su emer o yüzden 10 gram yersen en az 100gr su içmen şart
Pisirerek yiyen varmı ki daha yumuşak olsayine aynı etki olurmu

sen yumuşak istiyorsan yoğurt yada süte kattıktan sonra 5-10 dk bekle pamııkk gibi oluyor yumuşacık ben bekletmiyorum sert hali daha hoşuma gitti midem de şişsin yer kaplasın :)))))

Sporumuda yaptım bakalım ne olacak sabah :)
Supersin
AFiyet olsun abla
Çorba ne çorbası
Köfteyi ekmeksiz mı yaptın akşamki ekmek olmamaliymis yarın cuma akşamı ne kadar hafif tutarsak o kadar iyi birde meyve ne meyvesi
Sabah 08.00
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
100 gr et doner
Salata

Aksam 18.00
1 porsiyon patlican kebabi
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
Afiyet olsun burcu
sütle pisirebilirsin

Kızlar menumu yazayım geçmişi toplayıp geliyorum

9 mart diyabetik menüm

Kahvaltı 10.00
1,5 d ekmek
6 zeytin
1 kk b peynir
Domates

Ara 13.00
1 armut
1 sb süt

Öğle 14.30
2 avcum kadar haslanmis daha eti
3yk yoğurt
Domates
1D ekmek

Ara 17.0
1armut
1 fincan Nescafe

Aksam 19.00
2yk h. Dana eti
3 YK yogurt
Domates

Ara 21.00
1 y elma
1sb süt

Su 2lt
Spor yok
Belim çok ağrıyor bugün o yüzden spor yapamadım kızlar pro ağırlıklı olsun dedim ekmekleri azalttim inşallah yarın biraz daha eksi görebilirim

Bu günkü menü
Sabah 6.30
2 haş yumurta
Fomates
2 ceviz

Ara 10.30
3 hurma

Öğlen 14.00
1 kase sebze kızartması ( fırında 1 kaşık zeytinyağ ile pişirdim )
1 kase yoğurt

Ara 16.00
3 hurma

Akşam 19.00
1 kase yoğurt
Dpmates

2 litre su
35 dk yürüyüş

Ekmeksiz yaptım köfteyi canım.ekmrk yemezsem gece yenik düşebilirdim kendimi tanıyorum.meyve kivi düşünüyorum.cikolata yeme kivi ye mantığındayim.

tabi canım yazarım.

3. Mesaj
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümuz 14. Yıla adım atıyoruz Rabbim daha nice yılları huzur ve mutluluk ile geçirmeyi nasip etsin hepimize
amin canım inşallah. daha nice yıllara
Eki Görüntüle 1965129 bugün bunu aldım nasıl tuketebilirim
sütle pişirebilirsin canım. daha sonra da içine kuruyemiş ve taze meyve ekleyebilirsin. öyle yersin. ya da kurabiye tarifleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…