Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gün boyu çok karbonhidrat almışsın canım. olmamış. afiyet olsun.

Makinaya at yıka. Kurut yine kullam ćok da kullanışlı.

Hedefcim Sagol ama artik ne menü nede menü yazmayi düsünmüyorum

Niye kuzum . O kadar güzel kilolar vermişsin bize de rehber olurdun.

ribbon ip diyorlar onlara fort bebe falan yapiyorlar

Ribbon deģil canım.
Penye ip ile güzel oluyor. Özellikle özel kesim ipler var. Sepetler çok muntazsm oluyor canım.

Gayet güzrl bence. Afiyet olsun.

Güzrl menü.
Sfiyet olsun..

Güzrl.
Afiyrt olsun.

Düper bence.
Afiyet olsun.

Süperrr menü.
Afiyet olsun.

Sabah 08.00
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
100 gr et doner
Salata

Aksam 18.00
1 porsiyon patlican kebabi
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus

Burcucum güzel menü.
Afiyet olsun.

Süper menü.
Afiyet olsun.

Patates sslatası olmamış canım.
Börrk de var üstelik.

Aklinla bin yasa smile kullanmiyorum
Pambik gibiyimmmm dimi

Günaydın canlar gribal durumlar baş gösterdi fenalardayim
gecmis olsun canim
3. Mesaj
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümuz 14. Yıla adım atıyoruz Rabbim daha nice yılları huzur ve mutluluk ile geçirmeyi nasip etsin hepimize
daha nice guzel yillara tatlim

ilk defa yüz yüze görüşeceksiniz değil mi çok hoş sana bol muhabbetler çocuklar da kaynaşır akranlar oynarlar ne güzel:)
evet ablacim zaten nerdeyse 4yildir gorusuyoruz kismet buguneymis cokta guzel gecti
Menüm
(11:00)
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 kupa 4 lu çay
(15:40)
150 Gr tavuk ızgara
1 yk lor
1 maden suyu

Spor yok ev temizliği yaptım bugün
Su: 2lt şuan için

menuler guzelmis
Eki Görüntüle 1965129 bugün bunu aldım nasıl tuketebilirim
yulaf lapasi tarifi var canim oylede guzel sutle pisirip
Sabah 08.00
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
100 gr et doner
Salata

Aksam 18.00
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
afiyet olsun canim
ayy canım çekti valla içine sığarmıyım ki kenarın da boşluk kalmazsa yaa:)
alemsin abla
ayy bu hulahoplar neden bu kadar pahalı 45 e de var 350 tl ye de
plastikten değil mi bunlar allah allah
350 olan profosyonel galiba

afiyet plsub guxel canim

yani yarin tarti var ve menu cok kotu hem borek hem patates salatasi hemde sabah yine borek
burda bircok kisi bugun aksami yogurtla gecirecek tarti gunu icin ve bu menu hayal kirikligi oldu kotu ornek oldu

Menu superrrr

Kızlarr çook özür diliyorum gerçekten listeye girebildikten sonra da böyle olması beni çok üzdü...hatta kilo verebilmeyi ilk günkü kadar çok istiyorum ama gerçekten inanılmaz yoğunum okula yetişemiyorum artık nasıl anlatsam bilmiyorum biliyorum bu bana yakışmadı ama sizin konularınıza dahil olamamakta üzdü beni çok sonra sonra görüyorum mesajları....mesela yarın çok önemli bi sınavım var 80 dolgu yapıp barajı doldurup bide staj bitim sınavı koymuşlar... günlerdir onun için çok uğraşıyorum...o kadar çok emek verip bide sınava tabi tutulmak çok zor... Bu biticek diğerleri başlıcak...öğle arası yemek yiyemiyorum gördüğüm her yaşlı hastaya acaba protez için mi geldi diye bakıyorum... Bundan sonrası daha zor olacak...Lütfen beni affedin kırdıysam kusura bakmayın ama size saygısızlık gibi geliyo artık menümü yazıp gitmek... Hakkınızı helal edin... Ama eğer bigün kabul ederseniz rahata kavuştuğumda buralara gelebilmeyi çok isterimm yeniden ...Allaha emanet olunn

normalde yarin kilo bildirmen gereklikatkin olmadigi halde bildirmeyecegin icin extra kisiye bolunecek keske gecen hafta ayrilsaydin en azindan bu haftada listeyi etkilemezdin cunku sinav takvimini zaten biliyordun

menum
sabah (8:30)
2yum omlet
2,parmak peynir
5zeytin

ogle(13:00)
250g tavuk izgara
1bardak ayran

aksam(19:00)
3kofte
1bardak ayran

su:2lt
aksam tavuk yiyecektim yine ama yandi malesef
disardada sadece filtre kahve ictim bicok seye hayir dedim
Guzel menu canim

Gayet güzel olmuş Ayşecim yarın güzel bir eksi olacak
Kızartma deme kız valla moralim bozuldu buglama de 1 yk ile yaptığına kızartma değince kalori bombası oluyor
Ekmeksiz yaptım köfteyi canım.ekmrk yemezsem gece yenik düşebilirdim kendimi tanıyorum.meyve kivi düşünüyorum.cikolata yeme kivi ye mantığındayim.
anladım köfte 1 porsiyon dan fazla olmuş

yani su menüyü görmesem daha iyiydi sabah börek akşam çörek patates salatası olmuyor kızlar yarın tartı var ben diyorum protein ağırlıklı siz karbonhidratın gozunu çıkartıyorsunuz yapmayın Allah aşkına

Doğru üzüldüm

menum
sabah (8:30)
2yum omlet
2,parmak peynir
5zeytin

ogle(13:00)
250g tavuk izgara
1bardak ayran

aksam(19:00)
3kofte
1bardak ayran

su:2lt
aksam tavuk yiyecektim yine ama yandi malesef
disardada sadece filtre kahve ictim bicok seye hayir dedim

Yarın tartı sonrası gülücük bekliyoruz menü tam yarışma öncesi gayretini yansıtmış helal olsun

Waaaoooovvv hiç böyle bir hesap yapmak aklıma gelmemişti öyle düşününce vayy her dedim kendi kendime çok haklısın canım ama işte insan bı hedef koyuyor ya kendine o hedefe ulaşmayı çok isteyince 500 Gr yeterli olmuyor bazen 700 olsa falan diye biraz fazlasını istiyorum ne yapayim :)

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor[/QUOTE]
suyun mucizelerini bir bilsen :) en kısa videoyu buldum sonun da
SUYUN BİLİNMEYEN MUCİZELERİ - YouTube
Eki Görüntüle 1964981 ▶ 3:23
[/QUOTE]
Zemzem suyunun özelliklerini biliyordum ama haberlerde birkaç kez görmüştüm ama normal suyun bile bu kadar özelliği olduğunu bilmiyordum düşünce gücüyle insanın neler yapabileceğinin küçük bir örneğini izledim Aslında Teşekkür ederim ablacığım Ellerine kollarına sağlık Çok güzel bir bilgi oldu benim için Allah razı olsun senden
Menüm
(11:00)
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 kupa 4 lu çay
(15:40)
150 Gr tavuk ızgara
1 yk lor
1 maden suyu

Spor yok ev temizliği yaptım bugün
Su: 2lt şuan için
Afiyet olsun Kaptanım Sen yine çok az yemişsin Ben sabaha kadar seni düşüneceğim galiba yine
Kızlar bu penye ipler ne kadar acaba biliyormusunuz fiyatını Benim de çok hoşuma gidiyor o sepetler Ellerinize sağlık bu arada Hamarat Hatun bir başka oluyor tabi
Yediklerim sizi cok eglendirirken beni bozdu sekercim
Cok absürtte birsey yememistim oysa ya
Canım benim arkadaşlar senin Yediklerine değil göz yanılsamalarından oluşan yanlış anlaşılmalarla eglenmisler Sen alınma onlara Sen burada 50 kilo vermiş birisi olarak bunları çok görmüşsündür diye tahmin ediyorum ben Hiç takılma böyle şeylere gülelim eğlenelim moralimiz daha iyi olsun ki daha rahat kilo verelim kimse kimseye küsmesin kızmasın kırılmasın arkadaşlar bizler Burada hepimiz aynı hedef için varız hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım benim
Pırasaya yanlış hatirlamiyorsm bulgur koymuştun keşke oglenki ekmeği yemeseydin
Kız Kaptanım Sen de dene hafıza var dünkü bulguru hatırlıyorsun valla maşallah
canım benim Sen kararlı olduktan sonra kilo versende duramayacak zaten merak etme Arada yanlış anlaşılmalar olabiliyor Ben geldiğim ilk gün burada sabaha kadar ağlamıştım Bende yanlış anlaşılmalar yaşamamıştım ama hepsi geldi geçti oluyor bazen şimdi azimle devam ediyorum 4 kilodan fazla verdim bile bu amaç için tam motive olmuş devam ediyorum Kimsenin de moralimi bozmasına izin vermiyorum Arkadaşın da başka birşey takıldığını düşünüyorum aklının Olur böyle şeyler bazen devam edelim yolumuza biraz daha özenli bir şekilde inşallah
Perşembe geldi catti nerdesiniz hanimlar
Buradayım canım geldim geldim
Afiyet olsun abla çok güzel
Afiyet olsun canım benim çok güzel
Eki Görüntüle 1965129 bugün bunu aldım nasıl tuketebilirim
Ben de bunu kullanıyorum canım benim 2 yemek kaşığı yulaf a 1 su bardağı süt ekleyip 10 15 dakika bekliyorum Daha sonrasında içine bir yemek kaşığı kakao ekleyip ocaktan puding kıvamına gelinceye kadar pişiriyorum sen istersen içine bir tatlı kaşığı bal da ekleyebilirsin ya da benim gibi bir tane tatlandırıcı atabilirsin üzerine Hindistan ceviziyle süslüyorum Bu arada içine de bir tane meyve yada yarım meyve doğuruyorum çok harika bir tadı oluyor hem de çok doyurucu
Sabah 08.00
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
100 gr et doner
Salata

Aksam 18.00
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
ayy canım çekti valla içine sığarmıyım ki kenarın da boşluk kalmazsa yaa:)

kızlar menülerin sonuna kaptanla yardımcısını etiketlemeyi unutmayın sayfalar arasında menüleri bulması zor olur yoksa onlara
Ben de unutuyorum hep onları eklemeyi ya
ayy bu hulahoplar neden bu kadar pahalı 45 e de var 350 tl ye de
plastikten değil mi bunlar allah allah
o kadar pahalı mıymış onlar ya Şok oldum yani şu an
bence olur sen yine de diğer kızlar ne diyecek bir bak ne de olsa zayıflama konusun da ben çok fazla yol kat edemedim daha deneyimliler var onlar daha iyi bilir
Aşk olsun abla senin şu bilinçle halin farkındalıklı halin o kadar okumuş luğun etrafımızda bize şöyle yap böyle yap diyenlere göre çok çok daha sağlıklı ve bilimsel açıklamalarla dolu dolu bir hatunsun birçok kişiye de 10 basarsın kendini hafife alma
Fırında kızartma yapmışsın canım inşallah içinde patates yoktur Çünkü patatesin glisemik indeksi çok fazla onun dışında çok güzel Afiyet olsun
canım çörek börek patates salatası perşembe gününe pek uygun olmamış sanırım Afiyet olsun

normalde yarin kilo bildirmen gereklikatkin olmadigi halde bildirmeyecegin icin extra kisiye bolunecek keske gecen hafta ayrilsaydin en azindan bu haftada listeyi etkilemezdin cunku sinav takvimini zaten biliyordun
Tamam yarın bildiririm sizin için sıkıntı olacaksa

Tamam yarın bildiririm sizin için sıkıntı olacaksa

Yarın sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum

Menü gayet güzel tartıda karşılığını bol eksilerle al inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…