- 30 Kasım 2014
- 30.024
- 132.406
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.961
Sağ ol canım teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için
gecmis olsun canim
daha nice guzel yillara tatlim
evet ablacim zaten nerdeyse 4yildir gorusuyoruz kismet buguneymis cokta guzel gecti
menuler guzelmis
yulaf lapasi tarifi var canim oylede guzel sutle pisirip
afiyet olsun canim
alemsin abla
350 olan profosyonel galiba
afiyet plsub guxel canim
yani yarin tarti var ve menu cok kotu hem borek hem patates salatasi hemde sabah yine borek
burda bircok kisi bugun aksami yogurtla gecirecek tarti gunu icin ve bu menu hayal kirikligi oldu kotu ornek oldu
Menu superrrr
Allah yardımcın olsun canım benim kolaylıklar diliyorum sanaKızlarr çook özür diliyorum gerçekten listeye girebildikten sonra da böyle olması beni çok üzdü...hatta kilo verebilmeyi ilk günkü kadar çok istiyorum ama gerçekten inanılmaz yoğunum okula yetişemiyorum artıknasıl anlatsam bilmiyorum biliyorum bu bana yakışmadı ama sizin konularınıza dahil olamamakta üzdü beni çok sonra sonra görüyorum mesajları....mesela yarın çok önemli bi sınavım var 80 dolgu yapıp barajı doldurup bide staj bitim sınavı koymuşlar... günlerdir onun için çok uğraşıyorum...o kadar çok emek verip bide sınava tabi tutulmak çok zor... Bu biticek diğerleri başlıcak...öğle arası yemek yiyemiyorum gördüğüm her yaşlı hastaya acaba protez için mi geldi diye bakıyorum... Bundan sonrası daha zor olacak...Lütfen beni affedin kırdıysam kusura bakmayın ama size saygısızlık gibi geliyo artık menümü yazıp gitmek... Hakkınızı helal edin... Ama eğer bigün kabul ederseniz rahata kavuştuğumda buralara gelebilmeyi çok isterimm yeniden ...Allaha emanet olunn
Afiyet olsun canım benim sorma ben de tavuk diyecektim ama baktım ki Dolapta tavuk yok Sonra Et yemeye karar verdim Aslında çıkıp alacaktım ama bugün çok fazla yağmur vardı burada cesaret edemedim Bir de belim çok ağrıyor da spor bile yapamadım yani o yüzdenmenum
sabah (8:30)
2yum omlet
2,parmak peynir
5zeytin
ogle(13:00)
250g tavuk izgara
1bardak ayran
aksam(19:00)
3kofte
1bardak ayran
su:2lt
aksam tavuk yiyecektim yine ama yandi malesef
disardada sadece filtre kahve ictim bicok seye hayir dedim
İnşallah canım inşallah hep eksi görme umuduyla uyanıyorum her sabahGayet güzel olmuş Ayşecim yarın güzel bir eksi olacak
Kızartma deme kız valla moralim bozuldu buglama de 1 yk ile yaptığına kızartma değince kalori bombası oluyor
anladım köfte 1 porsiyon dan fazla olmuş
yani su menüyü görmesem daha iyiydi sabah börek akşam çörek patates salatası olmuyor kızlar yarın tartı var ben diyorum protein ağırlıklı siz karbonhidratın gozunu çıkartıyorsunuz yapmayın Allah aşkına
Ay inşallah -1 sonuç Alırım da yüzünüzü kara çıkartmamYarın sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum
Menü gayet güzel tartıda karşılığını bol eksilerle al inşaallah
ne güzel tarifler Bunlar bende alayım yaparım Teşekkürler paylaştığın için ellerine sağlıkI isilkzlll mesela ilk etapta şunları yazayım canım.
BROWNİ
3 yumurta, 8 hurma, 3-4 yk kakao...
Hepsi bu, tencerede suda pisiyor ve 8 tane cikiyor bu malzemeyle.
KURABİYE
• 1 sb badem • 1 sb hindistan cevizi kurusu
• 8-10 hurma
• 1 yumurta
• 1 cb sut
• 1/2cb tahin • 1 sb bugday ruseymi (besin degerleri una gore cok daha zengin, normal un da kullanilabilir arzuya gore)
• karbonat
KİNOALI MUFFİN
5 yk haşlanmış kinoa
kabartma tozu
beyaz peynir
maydanoz
kıvam koyu olursa biraz süt
hepsini karıştır. Fırında 175 derecede 25 dk civari turboda pisirin.
KARABUĞDAYLI KRAKER
1,5 cup karabuğday unu
1 yumurta
2 yk su
tuz
2 yk zeytinyağı
½ çk kabartma tozu
hepsini karıştır. Ele yapışan bir hamur oluyor. Hamuru yağlı kağıdın üzerine koyup üstünü poşetle kapla ki merdaneye yapışmasın. Hamuru merdaneyle ince aç ve kes.
perşembe ye uygun bir çorba değilmiş tatlimAz sehriyeli az nohutlu domates corbasi
valla kelebekcim söyleyecek çok seyimiz var aslında ama tek ricam ve umidim yarın güzel bir bildirim yapmanKızlarr çook özür diliyorum gerçekten listeye girebildikten sonra da böyle olması beni çok üzdü...hatta kilo verebilmeyi ilk günkü kadar çok istiyorum ama gerçekten inanılmaz yoğunum okula yetişemiyorum artıknasıl anlatsam bilmiyorum biliyorum bu bana yakışmadı ama sizin konularınıza dahil olamamakta üzdü beni çok sonra sonra görüyorum mesajları....mesela yarın çok önemli bi sınavım var 80 dolgu yapıp barajı doldurup bide staj bitim sınavı koymuşlar... günlerdir onun için çok uğraşıyorum...o kadar çok emek verip bide sınava tabi tutulmak çok zor... Bu biticek diğerleri başlıcak...öğle arası yemek yiyemiyorum gördüğüm her yaşlı hastaya acaba protez için mi geldi diye bakıyorum... Bundan sonrası daha zor olacak...Lütfen beni affedin kırdıysam kusura bakmayın ama size saygısızlık gibi geliyo artık menümü yazıp gitmek... Hakkınızı helal edin... Ama eğer bigün kabul ederseniz rahata kavuştuğumda buralara gelebilmeyi çok isterimm yeniden ...Allaha emanet olunn
Gazamiz mübarek olsun baharımmenum
sabah (8:30)
2yum omlet
2,parmak peynir
5zeytin
ogle(13:00)
250g tavuk izgara
1bardak ayran
aksam(19:00)
3kofte
1bardak ayran
su:2lt
aksam tavuk yiyecektim yine ama yandi malesef
disardada sadece filtre kahve ictim bicok seye hayir dedim
kız beni niye düşünüyorsun ben alışkınım az yemeğe perşembeye özel bu yarın dolu dolu yerim onemsedigim şeyleri unutmam canım benimWaaaoooovvv hiç böyle bir hesap yapmak aklıma gelmemişti öyle düşününce vayy her dedim kendi kendime çok haklısın canım ama işte insan bı hedef koyuyor ya kendine o hedefe ulaşmayı çok isteyince 500 Gr yeterli olmuyor bazen 700 olsa falan diye biraz fazlasını istiyorum ne yapayim :)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor
suyun mucizelerini bir bilsen :) en kısa videoyu buldum sonun da
SUYUN BİLİNMEYEN MUCİZELERİ - YouTube
Eki Görüntüle 1964981 ▶ 3:23
[
Zemzem suyunun özelliklerini biliyordum ama haberlerde birkaç kez görmüştüm ama normal suyun bile bu kadar özelliği olduğunu bilmiyordum düşünce gücüyle insanın neler yapabileceğinin küçük bir örneğini izledim Aslında Teşekkür ederim ablacığım Ellerine kollarına sağlık Çok güzel bir bilgi oldu benim için Allah razı olsun senden
Afiyet olsun Kaptanım Sen yine çok az yemişsin Ben sabaha kadar seni düşüneceğim galiba yine
Kızlar bu penye ipler ne kadar acaba biliyormusunuz fiyatını Benim de çok hoşuma gidiyor o sepetler Ellerinize sağlık bu arada Hamarat Hatun bir başka oluyor tabi
Canım benim arkadaşlar senin Yediklerine değil göz yanılsamalarından oluşan yanlış anlaşılmalarla eglenmisler Sen alınma onlara Sen burada 50 kilo vermiş birisi olarak bunları çok görmüşsündür diye tahmin ediyorum ben Hiç takılma böyle şeylere gülelim eğlenelim moralimiz daha iyi olsun ki daha rahat kilo verelim kimse kimseye küsmesin kızmasın kırılmasın arkadaşlar bizler Burada hepimiz aynı hedef için varız hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım benim
Kız Kaptanım Sen de dene hafıza var dünkü bulguru hatırlıyorsun valla maşallah
canım benim Sen kararlı olduktan sonra kilo versende duramayacak zaten merak etme Arada yanlış anlaşılmalar olabiliyor Ben geldiğim ilk gün burada sabaha kadar ağlamıştım Bende yanlış anlaşılmalar yaşamamıştım ama hepsi geldi geçti oluyor bazen şimdi azimle devam ediyorum 4 kilodan fazla verdim bile bu amaç için tam motive olmuş devam ediyorum Kimsenin de moralimi bozmasına izin vermiyorum Arkadaşın da başka birşey takıldığını düşünüyorum aklının Olur böyle şeyler bazen devam edelim yolumuza biraz daha özenli bir şekilde inşallah
Buradayım canım geldim geldim
Afiyet olsun abla çok güzel
Afiyet olsun canım benim çok güzel
Ben de bunu kullanıyorum canım benim 2 yemek kaşığı yulaf a 1 su bardağı süt ekleyip 10 15 dakika bekliyorum Daha sonrasında içine bir yemek kaşığı kakao ekleyip ocaktan puding kıvamına gelinceye kadar pişiriyorum sen istersen içine bir tatlı kaşığı bal da ekleyebilirsin ya da benim gibi bir tane tatlandırıcı atabilirsin üzerine Hindistan ceviziyle süslüyorum Bu arada içine de bir tane meyve yada yarım meyve doğuruyorum çok harika bir tadı oluyor hem de çok doyurucu
Ben de unutuyorum hep onları eklemeyi ya
o kadar pahalı mıymış onlar ya Şok oldum yani şu an
Aşk olsun abla senin şu bilinçle halin farkındalıklı halin o kadar okumuş luğun etrafımızda bize şöyle yap böyle yap diyenlere göre çok çok daha sağlıklı ve bilimsel açıklamalarla dolu dolu bir hatunsun birçok kişiye de 10 basarsın kendini hafife alma
Fırında kızartma yapmışsın canım inşallah içinde patates yoktur Çünkü patatesin glisemik indeksi çok fazla onun dışında çok güzel Afiyet olsun
canım çörek börek patates salatası perşembe gününe pek uygun olmamış sanırım Afiyet olsun
kız fulya bunları denemek lazım valla ne güzel tariflerI isilkzlll mesela ilk etapta şunları yazayım canım.
BROWNİ
3 yumurta, 8 hurma, 3-4 yk kakao...
Hepsi bu, tencerede suda pisiyor ve 8 tane cikiyor bu malzemeyle.
KURABİYE
• 1 sb badem • 1 sb hindistan cevizi kurusu
• 8-10 hurma
• 1 yumurta
• 1 cb sut
• 1/2cb tahin • 1 sb bugday ruseymi (besin degerleri una gore cok daha zengin, normal un da kullanilabilir arzuya gore)
• karbonat
KİNOALI MUFFİN
5 yk haşlanmış kinoa
kabartma tozu
beyaz peynir
maydanoz
kıvam koyu olursa biraz süt
hepsini karıştır. Fırında 175 derecede 25 dk civari turboda pisirin.
KARABUĞDAYLI KRAKER
1,5 cup karabuğday unu
1 yumurta
2 yk su
tuz
2 yk zeytinyağı
½ çk kabartma tozu
hepsini karıştır. Ele yapışan bir hamur oluyor. Hamuru yağlı kağıdın üzerine koyup üstünü poşetle kapla ki merdaneye yapışmasın. Hamuru merdaneyle ince aç ve kes.
Yarından itibaren affettiricem kendimi
başla bakalım sende bir yerden fulyamben de mi yarın kilo bildirsemizne ayrıldıktan bu yana kilo bildirmedim biraz artıyım biliyom r.... öncesindeyim tatlı hamurişi diye gözüm döndü. frenlemeye çalışıyom ama
Çok tatlısın ya canımsın bugün iyiyim acikmadim öyle çok protein olunca tok tutuyor uzun süre birde bol su tüketim canım , inan çok bir sevindirik oldumaskrhpozitif ya ne bilim yavrum ya geçen haftalarda bı perşembe açlıktan karnımın guruldamasindan uyuyamamistim sen o gün yine kuş kadar yemistin aklıma sen geliyorsun durmadan uykuya dalana kadar ben boyleyse Merve nasıldır Yardım et Allahım diye diye uyumuştum da o aklıma geldi
Ben de proteini bol tuttum bugün sen dedin ya sabah tavuk yiyeceğim diye Ben de seninle beraber tavuk yiyeyim diye düşünmüştüm ama olmadı Bende Et çıkardım dondurucudan Öğle ve akşam da ekmeklerini azalttım akşam hiç yemedim karbonhidratı En azından perşembeleri bari takım için indire bildiğim kadar aza indirmeye çalışıyorum inşallah yarın yüzümüzü güldürecek bir sonuç alırız çok seviyorum ben hepinizi ya gerçekten Hepinizin ayrı ayrı değeri var bende sizinle tanıştığım dan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum kilo verdiğimi de gördükçe Çok da mutlu oluyorum Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahÇok tatlısın ya canımsın bugün iyiyim acikmadim öyle çok protein olunca tok tutuyor uzun süre birde bol su tüketim canım , inan çok bir sevindirik oldum
Canım çok şükür regl olmama rağmen eksideyim zaten... Sadece menü paylaşamıyorum ama yeme düzenime aynı şekilde devam etmeye çalışıyorumperşembe ye uygun bir çorba değilmiş tatlim
valla kelebekcim söyleyecek çok seyimiz var aslında ama tek ricam ve umidim yarın güzel bir bildirim yapman
Gazamiz mübarek olsun baharım
kız beni niye düşünüyorsun ben alışkınım az yemeğe perşembeye özel bu yarın dolu dolu yerim onemsedigim şeyleri unutmam canım benim
Insallah yansimaz tartiya :)perşembe ye uygun bir çorba değilmiş tatlim
valla kelebekcim söyleyecek çok seyimiz var aslında ama tek ricam ve umidim yarın güzel bir bildirim yapman
Gazamiz mübarek olsun baharım
kız beni niye düşünüyorsun ben alışkınım az yemeğe perşembeye özel bu yarın dolu dolu yerim onemsedigim şeyleri unutmam canım benim
Ben deneyeceğim Canım çok teşekkür ederim tariflerinin kopyasını aldım hemen Allah razı olsun bilgilendirdiğin içinsans_sans askrhpozitif evet kızlar bu tarifler güzel. deneyin bence de.
Canım sen kendini zorlama şekerin düşmesi daha kotu olur bizim içinBen de proteini bol tuttum bugün sen dedin ya sabah tavuk yiyeceğim diye Ben de seninle beraber tavuk yiyeyim diye düşünmüştüm ama olmadı Bende Et çıkardım dondurucudan Öğle ve akşam da ekmeklerini azalttım akşam hiç yemedim karbonhidratı En azından perşembeleri bari takım için indire bildiğim kadar aza indirmeye çalışıyorum inşallah yarın yüzümüzü güldürecek bir sonuç alırız çok seviyorum ben hepinizi ya gerçekten Hepinizin ayrı ayrı değeri var bende sizinle tanıştığım dan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum kilo verdiğimi de gördükçe Çok da mutlu oluyorum Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
inşallah canımInsallah yansimaz tartiya :)
ilk fırsatta deneyecegimsans_sans askrhpozitif evet kızlar bu tarifler güzel. deneyin bence de.
Merak etme canım benim çok dikkat ediyorum Allah'ın izniyle bir şey olmayacak Sen Yüreğini ferah tutCanım sen kendini zorlama şekerin düşmesi daha kotu olur bizim için
inşallah canım
ilk fırsatta deneyecegim
Sağol canım güzel tariflerin için hepsini not aldım Allah razı olsun tek tek deneemek istiyorum onların hepsinibir de şunlar var:
YULAFLI PİŞİ
2 kasik Yulaf ezmesini rondodan gecirin. Sonra onu bir kaba alin, icine 1 yumurta, bol peynir ve dereotu ekleyin (maydonoz vs de olur) kivam cok koyu olursa Icine 1 kasik da kefir ekleyelim. Tavada tereyag ile pisirelim.
BÖREKİMSİ
2 yumurta
1 çk tereyağı
1 yk rondadan geçirilmiş yulaf ezmesi
1 tk chia tohumu
1 tk buğday ruşeymi
1 tk kabartma tozu
maydanoz ya da pazı, ıspanak
hepsini karıştır. Yağlı kağır serdiğin tost makinasına koy pişir. Kıtır kıtır börekler hazır.
hadi ben sizi öper ve kaçar. çok uykum var
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versinİyi geceler kızlar
Afiyet olsun canım benim çok güzel misafirlerin olmasına rağmen diyetini bozmadığın için çok mutluyumBugunku menum
Sabah 11.00
Yarim dl tb ekmegi
Cecil peyniri
1 haslanmis yumurta
Kk dan az dil peyniri
Sekersiz cay
Ogle 16.00
Yesil elma
Sade turk kahvesi
Aksam 20.00
4 adet kofte
1 kepce yogurt corbasi
Spor malesef yok su 1.5 lt
Habinar . askrhpozitif
Kizlarrr yarindan itibaren kismetse aranizdayimmmm opuldunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?