- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #194.981
menüm
sabah
reişi mantar hapı ve 2 fincan mantar çayı
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
tel peynir
ezine peyniri
2 dal marul
1 t.k bal
3 y.k. yoğurt
akşam 19 :30
doğranmış 1 elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia tohumu
3 kaşık yoğurt biraz tarçın karışımı
su 3. litredeyim
spor 35 dk leslie
5 er dk kol ve bacak hareketleri biraz da oryantal
askrhpozitif Habinar
Yarın yüzün daha da gülecek canım afiyet olsunKızlar menumu yazayım geçmişi toplayıp geliyorum
9 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.00
1,5 d ekmek
6 zeytin
1 kk b peynir
Domates
Ara 13.00
1 armut
1 sb süt
Öğle 14.30
2 avcum kadar haslanmis daha eti
3yk yoğurt
Domates
1D ekmek
Ara 17.0
1armut
1 fincan Nescafe
Aksam 19.00
2yk h. Dana eti
3 YK yogurt
Domates
Ara 21.00
1 y elma
1sb süt
Su 2lt
Spor yok
Belim çok ağrıyor bugün o yüzden spor yapamadım kızlar pro ağırlıklı olsun dedim ekmekleri azalttim inşallah yarın biraz daha eksi görebilirim
Wuuuuu nasıl bi etkileniş ne güzel bir menü afiyet olsun canımMenüm
Sabah 9:00: 1dilim ekmek kk peynir yesillik haşlanmış yumurta
Öğle: 14:30=tonbalikli salata
Aksam 19:00=6 tane köfte lahana salatası 2 bardak ayran,bir dilim ekmek
Ara:meyve(henuz yemedim)
Su:3 litre
Spor:1saat yürüyüş.
Desede inanma liste başına aday kendisibeni gözüne kestir sana moral motivasyon olur kaba tabirle ben deh cüşle kaplumbağa hızı ilerliyorum çünkü:)))
gülüm ben burada konuk oyuncu misali liste dışıyım yarışlara katılmıyorum ters etki yapıyor bana strese grip kilo veremiyorum
Canım maydonoz kürünü içiyorsun güzelMenüm ( aç karnına maydanoz kürü 1br.)
Sabah 11:00
1 çay tb.otlu peynir
8 zeytin
Yarımdan birazcık fazla saç böreği
Çay
Akşam 20:00
1 tb.patates salatası
1 çay tb.otlu peynir
2 ekmek dilimi kadar sodalı çörek
çay
Dereotu,2.5 su
bildiğin ilaç olmayan doğal hap gülüm onu yutunca 1 saat yemek yenmiyor ondan 1 saat öncede troid ilacım oluyor o yüzden kahvaltı yapmıyorum öğleye kadar 1 litre su içiyorum :))ben mantar hapı da olsa bi kahvaltı gördüm sanki
Ekimcim menü de sporda mikemmel
yok valla aday değilim :))Desede inanma liste başına aday kendisi
Kesinlikle doğru söylüyorsun bugün ailem için özel bişey yaptım menümdeki peynir, çörek, çok uzaktan siparişle getirttim ve dayanamayıp az yedim çok az bukadar fırında pişen tepsi çöreği değil son bidaha olmazCanım maydonoz kürünü içiyorsun güzel
Üstüne sac böreği ve 8 zeytin patates sodalı çörek
Perşembe günleri elimizden geldiğince protein tüketmeye çakışıyoruz
Karbon hiç denecek kadar
Sen karbon ağırlıklı beslenmişsin bu diyet menüsü değilki
Nefsine yenik düşmüş ucundan kulağından tırtıklamış günü kapatmış menüsü
Sen bu menünü beğendinmi perşembeye layıkımı sence
Perşembe'nin gelişi çarşambadan belliydi zatenKızlarr çook özür diliyorum gerçekten listeye girebildikten sonra da böyle olması beni çok üzdü...hatta kilo verebilmeyi ilk günkü kadar çok istiyorum ama gerçekten inanılmaz yoğunum okula yetişemiyorum artıknasıl anlatsam bilmiyorum biliyorum bu bana yakışmadı ama sizin konularınıza dahil olamamakta üzdü beni çok sonra sonra görüyorum mesajları....mesela yarın çok önemli bi sınavım var 80 dolgu yapıp barajı doldurup bide staj bitim sınavı koymuşlar... günlerdir onun için çok uğraşıyorum...o kadar çok emek verip bide sınava tabi tutulmak çok zor... Bu biticek diğerleri başlıcak...öğle arası yemek yiyemiyorum gördüğüm her yaşlı hastaya acaba protez için mi geldi diye bakıyorum... Bundan sonrası daha zor olacak...Lütfen beni affedin kırdıysam kusura bakmayın ama size saygısızlık gibi geliyo artık menümü yazıp gitmek... Hakkınızı helal edin... Ama eğer bigün kabul ederseniz rahata kavuştuğumda buralara gelebilmeyi çok isterimm yeniden ...Allaha emanet olunn
Hoşgeldin canım benim ilk iş yarın tartı o zamanSelam kızlar uzun bi aradan sonra dönüş yapmak istiyorum. Ancak toparlandim kabul ederseniz çok sevinirim
iyi geceler allah rahatlık versinİyi geceler kızlar
maşallah tek peynirle kaç saat durabiliyorsun. 1 saat nasıl ter dökmüşsündür yarına bu kadar emeğin karşılığını bol bol alırsın inşallahMenümü unutmuşum yazmayı
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Öğlen 13:45
1 kase yahni yoğurt
Akşam 18
Ton balığı yiyecektim kalmamış
Peynir haşlanmış yumurta
Su 2.5
Filtre kahve bitki çayı
Spor 1 saat aerobik
5 saat durmaya çalışıyorum alıştım canımmaşallah tek peynirle kaç saat durabiliyorsun. 1 saat nasıl ter dökmüşsündür yarına bu kadar emeğin karşılığını bol bol alırsın inşallah
tamam mervecimHoşgeldin canım benim ilk iş yarın tartı o zaman
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?