Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi bakalım inşallah.

Çakinin gelini

Olsun canım en azından börek,tatlı yememişsin.

Bayılıyorum sizin gibi insanlara, bende öyleyim, al çayını git dışarda iç bir yere gitmiyorsan da

Yapiliyor canim hazir suplalardan cok daha guzel oluyor.Elimdekiler bitince de penye ipten sepetler yapicam insallah.

Arada kocayla takissakta romantik sayiliriz
ayyy canım bende çok meraklıyım örgüye penye sepetlerinde hastasıyım kendi evimi doldurdum sıra annemlere teyzemlere geldi şmdide yapıp yapıp onlara veriyorm

Günaydın canlar gribal durumlar baş gösterdi fenalardayim
geçmiş olsun canımmm

3. Mesaj
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümuz 14. Yıla adım atıyoruz Rabbim daha nice yılları huzur ve mutluluk ile geçirmeyi nasip etsin hepimize
ayyyy nice nice mutlu yıllarınız canım benim sağlıkla sıhatle bebişle inşallahh

harikasın tatlım bu ne güzel bir yazı olmuş böyleee hepimiz amaçlarımıza ulaşacağız eminim bende aynı durumdayım kilo verdikçe bişiler başarabilceğimi anladıkça heycanlanıyorum daha çok hevesleniyormm 65 kilo halimi çok merak ediyormmm

gülmek bol kalori yaktırır insanın enerjisi artar gülmek iyidir :))
abla ben hep gülüyorum hiç yanmıyooooo kaloriii
Eki Görüntüle 1964875
Öğle yemeğim ekmeksiz tonbalıkli salata
afiyet olsun
Eki Görüntüle 1964903 buda benim kahvalti arti öglenim
afiyetolsunnnn :)

ahh kuzum yaaa nefsinle sürekli savaş halindesin sen de baya gençtin değil mi yaş gençken insanın canı daha bir başka çekiyor
ben işte o mücadeleye girmemek için diyet yapmıyorum zaten senelerdir denemediğim şey kalmadı bende işe yaramıyordu
ben de en az yemek için 6 saat ara koymaya çalışıyorum bu yöntem işe yarıyor
bizim ev de sizin ki gibi ben pişiririm bir onlar olur bir abur cuburlar bir de çerezler kuru meyveler yemiyorum canım da aman aman istemiyor anca bulaşıklarını yıkayıp kabuklarını döküyorum :)) 35 den sonra iştah biraz köreliyor yada nefsine daha çok söz geçiriyorsun..
ben 70 olsam var yaaa ... bak bu güzel konu bir gün soru olarak topikçe konuşalım hani geçen hafta yapıldı ya her gün biri bir soru soruyordu )))

ovvv bu cidden çok az olmuş hatta bir şey yok
kebapçıda sade et yeseydin ya gülüm niye kendine eziye tedip aç bıraktın neyse olan olmuş detoks saysın bedenin suyu inşallah bol içmişsindir kabızlık olmasın sonra

Canım gittiğimde çiğ köfte falan vardı, kaymaklı havuç dilimi, çok ısrar ettiler ama yemedim tabi ki. Aç kaldığın zamanda vucüt savunmaya geçer kilo veremezmiş, ben ona üzüldüm.

Valla bende hiç öyle olmuyo, az yiyince daha çok - görüyorum ama tabi sürekli böyle olursa olabilir,1 günden birşey olmaz bence canım:)

ben de hep gülerim ama hahahah diye katıla katıla gülmüyoruz gülüm, tek yüzümüz değil kalbimizle de sürekli gülebilsek
zaten hiç bir zaman kilo problemimiz olmazdı :))

Zayıf arkadaşlar seçin kısmına kesinlikle katılıyorum Benim bir çok arkadaşım kilolu mesela, ne zaman buluşsak talı vs yiyoruz. Bunu çiftlerde de görüyorum, biri zayıf biri kilolu diyelim, bir bakıyorsunuz ikiside kilolu oluyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım var, temmuzda evlenecek 95 kilo, çok üzülüyorum gerçekten, geçenlerde ben diyete başladım hadi beraber yapalım ben sana ne kadar istersen o kadar destek olucam dedim, ben tombik gelin olucam galiba dedi, kilo vermeye hiç niyeti yok çünkü nişanlısı da kilolu. Karşındaki kilolu olunca insan kilolu olma hakkını kendinde görüyor sanırım.

aynen öyle ablacım o kadar kullanışlılarki hemde kafa dağıtmak için birebir

Sporumuda yaptım bakalım ne olacak sabah :)
bol eksili olsun inş. canım

ayy canım çekti valla içine sığarmıyım ki kenarın da boşluk kalmazsa yaa:)
alemsin abla yaaa

harika bunlarrrrrr :)

Yarın tartı hepimizin yüzüne gülsün inşallah
Enerjinizi çeken insanlardan uzak durun ki motivasyonunuz bozulmasın
Geceniz hayırda kalsın
Allah'a her halde hamd olsun
amin canım inş. yarın bol eksili bri gün olacak

sağol gülüm inşallah şifa olur
kuduz köpek alıcam gayretim biterse, kendimi itekleyemezsem ben önde o geri de kovalasın beni ki mecbur ilerliyeyim :))

Senin espri anlayışına bayılıyorum canım :))

Menüm
(11:00)
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor
1 kupa 4 lu çay
(15:40)
150 Gr tavuk ızgara
1 yk lor
1 maden suyu

Spor yok ev temizliği yaptım bugün
Su: 2lt şuan için

Süper menü, neredeyse bir şey yememişsin maşallah.

Karatay yapıyorsun sanırım, bence çok sağlıklı menün.

Yarın eksi gelir inşallah :)

Canım bak ne güzel başladın, inşallah bozmazsın hep böyle gider.

Sabah 08.00
2 dilim kepege peynirli tost
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.30
100 gr et doner
Salata

Aksam 18.00
1 porsiyon patlican kebabi
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus

Güzel menü bence.

Kızlar bugün menüleriniz çok güzel gerçekten, tebrikler

ekim2009 mesajının içine cevap yazmışımmmm
gördüm gülüm bana da oluyor bazen :))
bu ara kafa dağıtmaya ihtiyacım var.. çabuk yapılıp bitecek şeyler hem de bu kadar güzellerken ben de heveslendim sepet yapmaya ben gümüş tel kırma işleyebiliyorum sadece en son komşuma doğum günü hediyesi olarak işledim günde en az 5 saat yaptım bazen 7 saat işledim 12 gün de bitti :))

burada rahat konuşabiliyorum diye rahat rahat yazıyorum aklımdan geçeni :))gerçekte resmi ortamımız ben yine aynı ben uslupta fark yok sadece sessiz kalmayı fazla kişiyle görüşmemeyi tercih ediyorum son 1 yıldır öyle olunca bazen fazla coşuyorum kk de:)
ağrılar aynı hala geçmedi sabahları kollarımı kaldırmak zor , saçımı zor toplayıp bağlıyorum, 3-5 gün daha kullansam mantar hapını inşallah faydası olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…