Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol abla :)
Yarım tabak biraz fazla ama cuma hakkın olmuş canım afiyet olsun

Hakettin canım ama bana hiç yaramıyo makarna çok artıda olmazsn umarım onun dışında güzel

tahmin ettim açık açık yazmana gerek yok rabbim güç kuvvet versin sabrını arttırsın
benim için sorun yok bırakmadın burayı, devam ediyorsun yaa yoksa cidden çok üzülürdüm

Al işte bir ben daha tartı çok gösteriyor ama yeminle ayna hiç öyle değil şişman hissetmeyince de özellikle kışın kalın kalın giyip yiyip içip keyfime bakmışım mayısa kadar sendeki azmi kararlığı gösterip iki ayda 85 gelsem sadaka vereceğim

Menü güzel hele de mercimek köftesine sadece tadımlık bakıp bırakmışsın çok güzel

Ve sadalayi bana vereceksin dimiiiii

menüm
sabah 10
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 d. t.b. ekmeği(büyük dilimdi) tost makinasında kuruttum
kaşar
3 y.zeytin
1 çay. bal

16 :20 komşu da
superfresh in hazır mini böreğinden 2 tane parmaktan küçük olandan (patatesli kıymalı)
2 ceviz
orta şekerli kahve

akşam
acıkırsam sıcak süte nescafe olacak

su 2.5 lt
spor 35 dk kol bacak hareketleri(yarım kiloluk ağırlıkla)
askrhpozitif Habinar

Menüm
Sabah
11. 40 : 2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
11 tane yeşil zeytin küçük ev yapımı
3 çeri domates
3 dal dereotu
Akşam
4.30 Tarçınlı sütlü kahve
6.30: Kabaklı yoğurtlu köfte(köftelerimiz bulgurdan unsuz , köftesi az kabağı çok)
Su şimdilik 2.30 lt
Çiğneme işini bitirdim içmeye devam
askrhpozitif Habinar

Yemeyi bitirdiysen sıkıntı yok ben kahveme tarçın atınca şekeri hiç aramıyorum gerçi ben içecekte sıfır şeker politikasını uzuuuun yıllardır uyguluyorum ondan mı bilmiyorum dene bakalım nasıl bulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…