- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.201
Sağol abla :)Sende kuzu
Yarım tabak biraz fazla ama cuma hakkın olmuş canım afiyet olsunKizlarr bugunku menum
Sabah 9: 2ceviz 1kk peynir yesillik 3ceri 1 yumurta 2 zeytin
Ogle 12: lor salatasi 1d ekmek
Ara 14:1 kuru incir 4 soyali fistik
Ara 16: yarim muz
Aksam: yarim tabak peynirli makarna yogurt
Vala cok yorgundum yemek yoktu canim da makarna istedi ondan olculu yedim. 2 haftada 2 kilonuj serefine
Spor 15 dk yuruyus 30 dk hulahop. Su 3.5 lt
Hakettin canım ama bana hiç yaramıyo makarna çok artıda olmazsn umarım onun dışında güzelKizlarr bugunku menum
Sabah 9: 2ceviz 1kk peynir yesillik 3ceri 1 yumurta 2 zeytin
Ogle 12: lor salatasi 1d ekmek
Ara 14:1 kuru incir 4 soyali fistik
Ara 16: yarim muz
Aksam: yarim tabak peynirli makarna yogurt
Vala cok yorgundum yemek yoktu canim da makarna istedi ondan olculu yedim. 2 haftada 2 kilonuj serefine
Spor 15 dk yuruyus 30 dk hulahop. Su 3.5 lt
Ben 103le başladın 83e düştün diye hatırlıyorm amaaKiz 95 gittim nerdeyse 10 kilo verdim en son halime gore
Cokkk dikkatlisin bebegim bugun cokmu yoruldun ne ettin
tahmin ettim açık açık yazmana gerek yok rabbim güç kuvvet versin sabrını arttırsınDünkü konu icin birsey soyleyecegim cok takmazdim boyle seyleri ama dün sanirim zor bir gündü benim icin
Alinganlik Belki de sinir bosalmasi oldu
Cocuklarimla zor bir donem geciriyorum dün onlara bagirinca bende film koptu
Yoksa bilinirimki pek takman cogu seyi kim alindiysa kusura bakmayin öuellikle ekin sen kusura bakma
Anne cocuklara bagirir demeyin benim cocuklarim özel cocuklar anlayanlar ses etmesin
Keske daha acik yazabilsem nasil özel olduklarini ama olmuyor iste
Dogru son gorustugumüzde 82 felandimBen 103le başladın 83e düştün diye hatırlıyorm amaa
Tüm kitirlardan özür dilerim60-70 grubu pitirlar
@burcugncy % 0.45
Bestttt % 1.99
ortalama % 1,22
70-80 grubu citirlar
@nanekekik %0,84
askrhpozitif %2,56
Habinar %0,94
@Melekkk90 %0,25
@sehnsuht %1,07
Poni Bon %0,39
ortalama %1,008
80-90 grubu kitirlar
@sans_sans %1,17
@hedef25 %1,45
Pamukseker19 %0
ekim2009 %0
@Cakinin Gelini %0,87
ortalama %0,698
Al işte bir ben daha tartı çok gösteriyor ama yeminle ayna hiç öyle değil şişman hissetmeyince de özellikle kışın kalın kalın giyip yiyip içip keyfime bakmışım mayısa kadar sendeki azmi kararlığı gösterip iki ayda 85 gelsem sadaka vereceğimBen 64 gidip 116 listeyi zorlamistim ve 2 ay gibi bir zamanda 95 e geldim
Hatta birkac hafta önce 82 felandim ama Bu arkadas bulusmalari yemeler icmeler bitiriyor beni
Yada ben öküz modunda yeyip iciyorum ama bilmiyorum verilecek
Isin ilginci kendimi hic sisman hissetmemem
Önemli değil ablam sen farklı bi enerji veriyosn gitmek yok bu kez anlaşalımDogru son gorustugumüzde 82 felandim
Ben listeden ayrildigim kiloyu kastediyorsun sandim yanlis anladim kusura bakma canim
Menü güzel hele de mercimek köftesine sadece tadımlık bakıp bırakmışsın çok güzelMenüm
10.00
1 d ekmek,1 d peynir,6 zeytin
Domates,portakal
14.00
Yarım çay bardağı beyaz leblebi
Yarım elma
18.00
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
1 d ekmek
1 tatlı kaşığı kadar mercimek köftesi
Su 1.5
Spor 15 dk eliptik (akşam 15 dk eliptik 2 mil leslie yapmayı planlıyorum)
Sagol canim cumaya kadar ilk ve son :)Sağol abla :)
Yarım tabak biraz fazla ama cuma hakkın olmuş canım afiyet olsun
Kizlar yarin annemler gelicek Malatyadan sabahtan beri icli kofte yapiyorum 40 tane yapmisim
Temizlik is guc derken giremedim.Meraktayim ama kimler ne kadar kilo verdi hemencecik bakayim gecmise.
Gecen hafta da yapmistim bunu :) insallah haftaya da duscem. Oyle umuyorummm.Hakettin canım ama bana hiç yaramıyo makarna çok artıda olmazsn umarım onun dışında güzel
Ve sadalayi bana vereceksin dimiiiiiAl işte bir ben daha tartı çok gösteriyor ama yeminle ayna hiç öyle değil şişman hissetmeyince de özellikle kışın kalın kalın giyip yiyip içip keyfime bakmışım mayısa kadar sendeki azmi kararlığı gösterip iki ayda 85 gelsem sadaka vereceğim
Beni biliyon annem gitmeyede kalmayada soz veremiyommmÖnemli değil ablam sen farklı bi enerji veriyosn gitmek yok bu kez anlaşalım
Utandırma beni sana kalbimizde yer verdik ya güzel insanVe sadalayi bana vereceksin dimiiiii
menüm
sabah 10
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 d. t.b. ekmeği(büyük dilimdi) tost makinasında kuruttum
kaşar
3 y.zeytin
1 çay. bal
16 :20 komşu da
superfresh in hazır mini böreğinden 2 tane parmaktan küçük olandan (patatesli kıymalı)
2 ceviz
orta şekerli kahve
akşam
acıkırsam sıcak süte nescafe olacak
su 2.5 lt
spor 35 dk kol bacak hareketleri(yarım kiloluk ağırlıkla)
askrhpozitif Habinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?