Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sonuç oldukça iyi tebr.

Börek mi eritirsn umarım hemennn

Hilal bana sabahki yumurtanın biri fazla geldi
Onun dışında hep pro olması güzel

Menüm
(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk kasar
1 közlenmiş biber
Domates
Biber

(19:00)
1 kase yoğurt
1 tabak nohut
3 jalapeno

Su:2 lt
Spor henüz yok birazdan koşu bandı ile buluşacam şuan midem ağrıyor
Kaşar dışında menü güzel bu arada jalapeno ney öncednde duydm sankii

Günaydınlarrr
Herkese bol eksili vumslar diliyorum.
Geçen cuma : 90.7 kg
Bu hafta : 89.4 kg
Fark : 1.4 kg

Geçen cuma:65,4
Bugün:64,7
Fark:-700 gr

Günaydın kızlar
Geçen hafta 88
Bu hafta 88
Malesef sabit

Kizlaaar gunaydin dun yemegi 8 de yedim diye cok korkmustum amaaa gecen cuma:65.2 bugun:63.9 fark:1.3

Gecen hafta 79.6
Bu hafta 79.4
Fark -200
Kizlar cok uzgunum bu hafta icin kusuruma bakmayin
Uyku duzensizliginden dolayi sanirim sisimm kacamakta yapmamistmmm

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 85.6
Bugün: 84.6
Fark : 1 kg
% 1.16

Eki Görüntüle 1965439

Günaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
Sporum azdı daha iyi giderdi

Selam kızlar
Geçen hafta 76.900

Bugün 75.300

1.600gr fark

maşallah hepinize bwua guzel eksiler var darisi haftaya benim basima tebrik ediyorum ayri ayri

aaaa mefkusum ne işlerin pesindesin yaaaa bak üzüldüm gelemyeecek olmaba ama napalim ins basladigin işler senin için hayırlı olur hep aklimizdasin unutma seviyoruz seni

Yaaa sana kizasim var özlemiştim ama ben seniiiii

Ya alıştım yemeye ponim birden olmuyor iste :) bakalım bu ara proya ağırlık vericem kh hakkımı fazlasıyla kullandım şeytan durtuyor git dolaba bak neler varmis diye susturmaya çalışıyorum

Karataycilar zeytinin dogalini
Gezeleyen tavugun etini
Otlayan inegin sütünü etini peynirini yogurdunu
Gdo suz bulguru vb nerde buluyonuz
Bende karatayci olacaktim ama bulamadim yiyecekleri
Bazen kendimi kandırıyorum tereddüt yaşıyorum ama ne yaparsın çare yok yumurtayı bakkaldan, bulguru değirmenden yoğurdu evde mayalayıp , peyniri köyden yaptırıp, zeytini de kendim kurup, kayısıyı kendim ilaçsız kurutup ....liste uzayıp gidiyor güya doğal en azından markete göre daha doğal bulmuş oluyorum ayrıca ''sağlıklı yaşıyoruz ''(okan çağlar) diye bir grup var herkes neyi nerden alıyorsa fiyat paylaşıp adres veriyor bir bak istersen

Selam kızlar

Sabah9.00

1 yumurta, 1 dilim ekmek

Ara 2 adet müsli kurabiye

Öğlen 14.00
1 kepçe çorba
2 tane yaprak sarması

Ara 1 çay bardağı chia puding

Akşam 19.00
2 parça haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt

Tavuktan miğdem bulandı ya bi süre yiyemiycem sanırım :))))

Musli kurabiyenin içinde ne var canım çorba ne çorbası. Sarma cuma hakkı sanırım afiyet olsun :)
Kızlar oğlum su çiçeği oldu,çok nazlı ondan pek giremedim bugün, 7 gün yatacak dinlenecek bakalım .
Geçmiş olsun canım

Kızlar ben hiç kaseye koyupta yoğurt kaşıklayan biri değilim kova yoğurt almayız pek sadece süzme yoğurt yenir oda sarımsaklı yoğurt makarnaya falan geçen kızların biri yemeklerin yanında yoğurt ye dedi bende gittim 3kg.yoğurt aldım hergün yedim geçmek bilmeyen şişlik ve başka bi sorun oldu kova yoğurt yemeye başladığımdan beri inanın az önce kafam dank etti kesin yoğurttan pazartesi gününe kadar yemicem bakalım yine olucakmı aynı sorunlar

İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canim
menu guzel ama aksam cok kh olmus. Gün icinde ara ogün yapıp aksam ekmek yemeseydin keşke afiyet olsun
Menü incelemenizden korktum artık detay vereceğimizi bilmek iyi üstünkörü değil gerçekten bakmanız harika
canım yeni arkadaşlar çok içinde ne var ne yok bilelimki ona gore uyarı yapabilelim. Ilk başladığım zaman bende bilmiyordum burda yorumlar sayesinde öğrendim hala da öğreniyorum
Canım dünkü menunu gördüm açıkçası yogurtla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kimse gün içinde börekleri yeyip kilo vermeyi bekleyemez

Sarıl şeytanın gırtlağına olmaaaaz
Kız yakalarsam bi kasik suda bogucam onu

Iki cocukta duracanmiiii
Durmayı düşünüyorum abla hayırlısı
Cuma için güzel sporuna ek yaptığında söyle bot alayim
Abla börekler olmamis
Afiyet olsun canım
güzel görünüyor xnm

Selam hanimlar nasilsiniz ozlendiniz yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz bende geri donus yapmayı dusunuyorum bakalim hayirlisi
hoşgeldin Ayşenur

Musli kurabiyenin içinde ne var canım çorba ne çorbası. Sarma cuma hakkı sanırım afiyet olsun :)

Geçmiş olsun canım

Müslü, süt ,1 yumurta,elma rendesi,tarçın

İyi akşamlar kızlar

,
Çok geçmiş olsun biz de boş su ile sık sık duş aldırılır ki kabarcıklar çabuk sönsün

Teşekkürler canım

Kızlar menumu paylasayim
10 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.30
1kk kaşar (b.peynir bitmiş de)
6 zeytin
1 tk diyabetik reçel
2d ekmek
Domates
2dal taze soğan

Ara 13.00
1sb kefir
1 yeşil elma

Öğle 15.00
Fırında baharatlı tavuk kelebek
Yoğurt 1 kase

Ara 17.00
½ ayva

Akşam 19.30
Fırında b. tavuk
Salata
1D.ekmek

Ara 21.30
1 elma
1sb süt

Su 2lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…