- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.281
Sağol yasemincim ins ya cBuldum mesajını :)
Allah bağışlasın yavrunu
Önceden yapmışsın şimdi daha güzel gider acemilik Yok çünkü kolaylıklar diliyorum canım
Teşekkürler ablaKilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler canlar
sans_sans kalp kalbe karşı bebeğim
Ben yeni işlere başladım hemde başka nedenlerden dolayıda baya yoğunum
Pek gelemem bundan sonra
Ama yazmasamda ara ara takip ediyorum sizleri
Herkeslere başarılar
SuperrKızlar menumu paylasayim
10 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.30
1kk kaşar (b.peynir bitmiş de)
6 zeytin
1 tk diyabetik reçel
2d ekmek
Domates
2dal taze soğan
Ara 13.00
1sb kefir
1 yeşil elma
Öğle 15.00
Fırında baharatlı tavuk kelebek
Yoğurt 1 kase
Ara 17.00
½ ayva
Akşam 19.30
Fırında b. tavuk
Salata
1D.ekmek
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Su 2lt
Spor yok
Saol canım buz dedin içimtitredi üşüyorum zaten hiç yapamam o dediğini dinlensem geçer inşallahenseye buz koymak iyi gelir gülüm geçmiş olsun
inşallah geçer aslında sakin de uykun gelmese bile yatsan iyice atak yapmadan geçer belkiSaol canım buz dedin içimtitredi üşüyorum zaten hiç yapamam o dediğini dinlensem geçer inşallah
haklısın canım. valla sabah tartılmayı unuttum. ama şimdi de çok şişim tartılsam olmaz. r.... başladı bugün. ama geçen gün 85.4 dümI isilkzlll @ysmnshn1 kızlar 1. kez bildirim yapmadı olarak uyarı aldınız bilginize
60kiloyum @masal3487 kaçaklar sizlerde izinde olabilirsiniz ama bıldırımler nerde
bence gayet güzelMenüm
9:00=2yumurta kk peynir bir dilim ekmek bol yesillik sekersiz cay
Öğle 14:30 :4yk yulag kepeği 4 yk yogurt
Ara:beyaz çay muz
Aksam:2 tavuk baget bol salata yogurt
Spor:1+1 saat yürüyüş
Su:3litre
sans_sans North River Habinar askrhpozitif selinayege Cakinin Gelini aklima simdi gelemeyen herkes yoruma beklerim
afiyet olsun gayet güzelmenu
sabah(11:30)
2yumurtadan omlet
5top peynir
5zeytin salata
ara(15:00)
1kivi
aksam(18:00)
200,g tavuk
300ml ayran
su:2lt spor:30dk leslie
Canım ben Dr ve diyetisyen desteği ile diyet yapıyorum günlük 4 özellikle akşam 2 meyve ve günlük 8 d ekmeğim var ben 1 meyve yiyorum akşamları ekmeği de daha az yiyorum özellikle persembeleri daha da az yiyorum takıma destek olmak için İnsülin kullandığım için akşam meyvesini kaldıramıyorum ama elimden geleni yapıyorumIçinden bisi yokmus canım :)
canım sen şeker hastasının bu kadar meyve fazla değilmi? Menüde kalabalık afiyet olsun
hoşgeldin dilekcim :)
Sağol canım
Ohhhh afiyet olsun canım ozlemissindirMenümü yazayım uyumak istiyorum sonra
Sabah 10
2 dl çavdar ekmeği ile tost
Öğlen 14.30
Biber patlıcan közlenmiş yoğurtlu salata
3-4 yaprak sarma
kırmızı lahana salatası
Akşam 19
Tonbalığı havuç rendesi
Sabah 2 dl ekmeği hakettim günler sonra :)
Su 2 litre
Afiyet olsun canım yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı demi tatları aynı mı pekiMenüm
sans_sans North River Habinar askrhpozitif selinayege Cakinin Gelini
60kiloyum aklima simdi gelemeyen herkes yoruma beklerim
Tebrik ederim kızlar el birliği ile yaptık hepinizin ellerine sağlıkkızlar tebrikler takım olarak 2. olduk.askrhpozitif merve de bireyselde 3. oldu. tebrikler harikasınız
bizde sizi kutluyoruz canisi iki haftadir firslady modundasiniz :)Selammm kızlarrr
Hepinizi kutluyorum 2. Liğiniz için ve bireyselde 3. Olan cici kaptanımızaskrhpozitif
Mervemmm senide ayrıca kutluyorummm
Canım ben Dr ve diyetisyen desteği ile diyet yapıyorum günlük 4 özellikle akşam 2 meyve ve günlük 8 d ekmeğim var ben 1 meyve yiyorum akşamları ekmeği de daha az yiyorum özellikle persembeleri daha da az yiyorum takıma destek olmak için İnsülin kullandığım için akşam meyvesini kaldıramıyorum ama elimden geleni yapıyorum
Ohhhh afiyet olsun canım ozlemissindir
Afiyet olsun canım yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı demi tatları aynı mı peki
Tebrik ederim kızlar el birliği ile yaptık hepinizin ellerine sağlık
askrhpozitif canım demiştim bak bireyselde geldi çok şükür tebrik ederim helal olsun
Canım işyerinde sıkıntılar yaşıyorum bölüm değişikliği talebinde bulundum bugun. Sıkıntılı durumdayım. Kilo bildirimi yapmaya fırsat bulamadim. Bu hafta da listeye girme gunumdu cok onemsedigimi biliyorsunuz. Bebeğim de diş diil dişler çıkarıyor cok yoruyor beni. Evde de ondan zaman bulamadim. Şöyle bir mesele de var ki Grup da çok kalabalik oldu. Çarşamba itibariyle motivasyonum git gide düştü. Açıyorum biraz geçmişi eritiyorum tekrar açıyorum yine 100 u gecmis oluyor. Bulduğum en ufak firsatlarda giriyorum ama yetisemiyorum. Kim listede kim diil kim menü yaziyor yazmiyor kimin ne derdi var tamamen çorba oldum. Çok da güzel kilo veriyorum sizlerle. Sizden ogrendiklerimi aileme de aktarıyorum faydaniz bir diil binleri buluyor. Şimdi birkaç haftaya inşallah düzelecek bir yoğunluğum var grup da çok kalabalik gitmek de istemiyorun ne yapcam benI isilkzlll @ysmnshn1 kızlar 1. kez bildirim yapmadı olarak uyarı aldınız bilginize
60kiloyum @masal3487 kaçaklar sizlerde izinde olabilirsiniz ama bıldırımler nerde
Afiyet olsun canım sarmalar cuma ödülü sanırım :)Menümü yazayım uyumak istiyorum sonra
Sabah 10
2 dl çavdar ekmeği ile tost
Öğlen 14.30
Biber patlıcan közlenmiş yoğurtlu salata
3-4 yaprak sarma
kırmızı lahana salatası
Akşam 19
Tonbalığı havuç rendesi
Sabah 2 dl ekmeği hakettim günler sonra :)
Su 2 litre
abla ya senin kilo verme iyice yavasladimi yoksa izindesin diye mi böyle olduhaklısın canım. valla sabah tartılmayı unuttum. ama şimdi de çok şişim tartılsam olmaz. r.... başladı bugün. ama geçen gün 85.4 düm
Menü güzel canım afiyet olsunMenüm
sans_sans North River Habinar askrhpozitif selinayege Cakinin Gelini
60kiloyum aklima simdi gelemeyen herkes yoruma beklerim
Afiyet olsun baharcimalintilar ucmus heo ya oglumu uyuttum simdi bi kahve ucecegim menuyu yazayim
Menun güzel baharcim afiyet olsunmenu
sabah(11:30)
2yumurtadan omlet
5top peynir
5zeytin salata
ara(15:00)
1kivi
aksam(18:00)
200,g tavuk
300ml ayran
su:2lt spor:30dk leslie
Anladım canım genelde pek meyve tavsiye edilmez merak etmiştim. Diyetisyen verdiyse vardır bi bildiğiCanım ben Dr ve diyetisyen desteği ile diyet yapıyorum günlük 4 özellikle akşam 2 meyve ve günlük 8 d ekmeğim var ben 1 meyve yiyorum akşamları ekmeği de daha az yiyorum özellikle persembeleri daha da az yiyorum takıma destek olmak için İnsülin kullandığım için akşam meyvesini kaldıramıyorum ama elimden geleni yapıyorum
Ohhhh afiyet olsun canım ozlemissindir
Afiyet olsun canım yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı demi tatları aynı mı peki
Tebrik ederim kızlar el birliği ile yaptık hepinizin ellerine sağlık
askrhpozitif canım demiştim bak bireyselde geldi çok şükür tebrik ederim helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?