Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler abla
Kolay gelsin sana
Özlettin kendini
Bi ara uğra az sohbet edelim

Superr

Saol canım buz dedin içimtitredi üşüyorum zaten hiç yapamam o dediğini dinlensem geçer inşallah
inşallah geçer aslında sakin de uykun gelmese bile yatsan iyice atak yapmadan geçer belki
bir de baş parmağınla işaret parmağının arasına kasların başladığı yere acısına dayanabileceğin kadar sert bastırsan 1 dk kadar o da işe yarıyor hafifletiyor baya

Menümü yazayım uyumak istiyorum sonra
Sabah 10
2 dl çavdar ekmeği ile tost
Öğlen 14.30
Biber patlıcan közlenmiş yoğurtlu salata
3-4 yaprak sarma
kırmızı lahana salatası
Akşam 19
Tonbalığı havuç rendesi

Sabah 2 dl ekmeği hakettim günler sonra :)
Su 2 litre

Içinden bisi yokmus canım :)

canım sen şeker hastasının bu kadar meyve fazla değilmi? Menüde kalabalık afiyet olsun

hoşgeldin dilekcim :)

Sağol canım
Canım ben Dr ve diyetisyen desteği ile diyet yapıyorum günlük 4 özellikle akşam 2 meyve ve günlük 8 d ekmeğim var ben 1 meyve yiyorum akşamları ekmeği de daha az yiyorum özellikle persembeleri daha da az yiyorum takıma destek olmak için İnsülin kullandığım için akşam meyvesini kaldıramıyorum ama elimden geleni yapıyorum
Ohhhh afiyet olsun canım ozlemissindir
Afiyet olsun canım yulaf kepeği yulaf ezmesinden farklı demi tatları aynı mı peki
kızlar tebrikler takım olarak 2. olduk. askrhpozitif merve de bireyselde 3. oldu. tebrikler harikasınız
Tebrik ederim kızlar el birliği ile yaptık hepinizin ellerine sağlık
askrhpozitif canım demiştim bak bireyselde geldi çok şükür tebrik ederim helal olsun

Yanlış yazmışım.

I isilkzlll @ysmnshn1 kızlar 1. kez bildirim yapmadı olarak uyarı aldınız bilginize
60kiloyum @masal3487 kaçaklar sizlerde izinde olabilirsiniz ama bıldırımler nerde
Canım işyerinde sıkıntılar yaşıyorum bölüm değişikliği talebinde bulundum bugun. Sıkıntılı durumdayım. Kilo bildirimi yapmaya fırsat bulamadim. Bu hafta da listeye girme gunumdu cok onemsedigimi biliyorsunuz. Bebeğim de diş diil dişler çıkarıyor cok yoruyor beni. Evde de ondan zaman bulamadim. Şöyle bir mesele de var ki Grup da çok kalabalik oldu. Çarşamba itibariyle motivasyonum git gide düştü. Açıyorum biraz geçmişi eritiyorum tekrar açıyorum yine 100 u gecmis oluyor. Bulduğum en ufak firsatlarda giriyorum ama yetisemiyorum. Kim listede kim diil kim menü yaziyor yazmiyor kimin ne derdi var tamamen çorba oldum. Çok da güzel kilo veriyorum sizlerle. Sizden ogrendiklerimi aileme de aktarıyorum faydaniz bir diil binleri buluyor. Şimdi birkaç haftaya inşallah düzelecek bir yoğunluğum var grup da çok kalabalik gitmek de istemiyorun ne yapcam ben
Buarada
Geçen hafta:87.2
Bu hafta;85.6
Fark:-1600 gr.
1 ayda 9cm incelme
Kaptanlarim bir akıl verin

Afiyet olsun canım sarmalar cuma ödülü sanırım :)
haklısın canım. valla sabah tartılmayı unuttum. ama şimdi de çok şişim tartılsam olmaz. r.... başladı bugün. ama geçen gün 85.4 düm
abla ya senin kilo verme iyice yavasladimi yoksa izindesin diye mi böyle oldu
Menü güzel canım afiyet olsun
alintilar ucmus heo ya oglumu uyuttum simdi bi kahve ucecegim menuyu yazayim
Afiyet olsun baharcim
menu
sabah(11:30)
2yumurtadan omlet
5top peynir
5zeytin salata

ara(15:00)
1kivi

aksam(18:00)
200,g tavuk
300ml ayran

su:2lt spor:30dk leslie
Menun güzel baharcim afiyet olsun
Anladım canım genelde pek meyve tavsiye edilmez merak etmiştim. Diyetisyen verdiyse vardır bi bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…