- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.261
Canım hazır yoğurtlarda jelatin varKızlar ben hiç kaseye koyupta yoğurt kaşıklayan biri değilim kova yoğurt almayız pek sadece süzme yoğurt yenir oda sarımsaklı yoğurt makarnaya falan geçen kızların biri yemeklerin yanında yoğurt ye dedi bende gittim 3kg.yoğurt aldım hergün yedim geçmek bilmeyen şişlik ve başka bi sorun oldu kova yoğurt yemeye başladığımdan beri inanın az önce kafam dank etti kesin yoğurttan pazartesi gününe kadar yemicem bakalım yine olucakmı aynı sorunlar
Burdayım canım
geçmiş olsun canım ne beter şeydir oBurdayım canım
Müthiş başağrısı çekiyorum gözümün önü kararıyor resmen migrenim tuttu gene
Afiyet Olsun canım benimKizlarr bugunku menum
Sabah 9: 2ceviz 1kk peynir yesillik 3ceri 1 yumurta 2 zeytin
Ogle 12: lor salatasi 1d ekmek
Ara 14:1 kuru incir 4 soyali fistik
Ara 16: yarim muz
Aksam: yarim tabak peynirli makarna yogurt
Vala cok yorgundum yemek yoktu canim da makarna istedi ondan olculu yedim. 2 haftada 2 kilonuj serefine
Spor 15 dk yuruyus 30 dk hulahop. Su 3.5 lt
Öyle mi Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah istediğin zamanda istediğin bebeğe ulaşırsın Rabb'im gönlüne göre versinBende sonrası bebiş gibi duruyor abla
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versın hayırlısıylaİnşaaallah merveeeee bende çok istiyorum
Abla böreğin hatırına erken kapatmışsın yine günü inşallah açıkmazsınmenüm
sabah 10
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 d. t.b. ekmeği(büyük dilimdi) tost makinasında kuruttum
kaşar
3 y.zeytin
1 çay. bal
16 :20 komşu da
superfresh in hazır mini böreğinden 2 tane parmaktan küçük olandan (patatesli kıymalı)
2 ceviz
orta şekerli kahve
akşam
acıkırsam sıcak süte nescafe olacak
su 2.5 lt
spor 35 dk kol bacak hareketleri(yarım kiloluk ağırlıkla)
@askrhpozitifHabinar
Afiyet olsun canım benimMenüm
Sabah
11. 40 : 2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
11 tane yeşil zeytin küçük ev yapımı
3 çeri domates
3 dal dereotu
Akşam
4.30 Tarçınlı sütlü kahve
6.30: Kabaklı yoğurtlu köfte(köftelerimiz bulgurdan unsuz , köftesi az kabağı çok)
Su şimdilik 2.30 lt
Çiğneme işini bitirdim içmeye devam
@askrhpozitifHabinar
Bende çok uzun zamandan beri şeker kullanmıyorum biraz daha kilo verdiğimizde ise tuzu da azaltmaya çalışacağım elimden geldiğincegülüm komşu da olunca bana ayarı kahve diyemedim
tarçınlı hatta zencefilli bile içtim kahveyi tarçınlı daha güzel
türk kahvesi dışında (konu komşu dayken o da ) içeceklere nescafe de dahil hiç şeker kullanmam ben de
tuzu da baya kestim çok az kullanıyorum
Afiyet olsun canım benimMenum
Sabah 10:45
1 dilim kızarmış tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim kızarmış peynir kk kadar (kızarmış dedigim tost makinesinde tavada degil )
Sütlü kahve
Ara 13
Bir elma
Öğle 14:45
100 gr tavuk döner
Bir kase yoğurt
Aksam 18:45
100 gr tavuk döner
Bir kase yoğurt
Bir dilim kızarmış peynir
Su 1.5litre daha içerim
Spor 2 mil leslie
Afiyet olsun canım benim jalepano biberini Ben de çok severimMenüm
(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk kasar
1 közlenmiş biber
Domates
Biber
(19:00)
1 kase yoğurt
1 tabak nohut
3 jalapeno
Su:2 lt
Spor henüz yok birazdan koşu bandı ile buluşacam şuan midem ağrıyor
Ben de elimden geldiğince her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum ama bazen Ne kadar istesek de olmuyor tabi ki salçami domates sosları mı meyve suları mı elimden geldiğince yazın yaparım hepBazen kendimi kandırıyorum tereddüt yaşıyorum ama ne yaparsın çare yok yumurtayı bakkaldan, bulguru değirmenden yoğurdu evde mayalayıp , peyniri köyden yaptırıp, zeytini de kendim kurup, kayısıyı kendim ilaçsız kurutup ....liste uzayıp gidiyor güya doğal en azından markete göre daha doğal bulmuş oluyorum ayrıca ''sağlıklı yaşıyoruz ''(okan çağlar) diye bir grup var herkes neyi nerden alıyorsa fiyat paylaşıp adres veriyor bir bak istersen
Afiyet olsun canım benimSelam kızlar
Sabah9.00
1 yumurta, 1 dilim ekmek
Ara 2 adet müsli kurabiye
Öğlen 14.00
1 kepçe çorba
2 tane yaprak sarması
Ara 1 çay bardağı chia puding
Akşam 19.00
2 parça haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
Tavuktan miğdem bulandı ya bi süre yiyemiycem sanırım :))))
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Safi ismiyle şifa versin inşallahKızlar oğlum su çiçeği oldu,çok nazlı ondan pek giremedim bugün, 7 gün yatacak dinlenecek bakalım .
Zeytin azalmış Afiyet olsun canım benimMenüm
Sabah 11:00
2 dilim ekmek
4 zeytin 2yeşil 2siyah
1 yk.az yağlı lor
Birkaç lokmada oltu peynir
Çay
Akşam 18:45
1 tabak tarhana çorbası
1kase yoğurt
1tane küçük kuru köfte
2dilim ekmek
Maydanoz kürkü,dereotu,2.5 litre su
Bende hazırlanıyorum yoğurdu alma kendim yapmayı deneyeceğim bakalımKızlar ben hiç kaseye koyupta yoğurt kaşıklayan biri değilim kova yoğurt almayız pek sadece süzme yoğurt yenir oda sarımsaklı yoğurt makarnaya falan geçen kızların biri yemeklerin yanında yoğurt ye dedi bende gittim 3kg.yoğurt aldım hergün yedim geçmek bilmeyen şişlik ve başka bi sorun oldu kova yoğurt yemeye başladığımdan beri inanın az önce kafam dank etti kesin yoğurttan pazartesi gününe kadar yemicem bakalım yine olucakmı aynı sorunlar
Geçmiş olsun canım benim duş al istersen iyi geliyor bende bir de Karanlık odada uykuBurdayım canım
Saol canım hemde ne beter hiçbir şeye tahammülüm Yok şu anda zatengeçmiş olsun canım ne beter şeydir o
bugün aerobikteydim Neslihan hoca vardı yok ya olmuyor bu hatunla bizim sitede bir komşu zen hocanın günlerini seçmiş bizdemi öyle yapsakki
Saol canım ağrı kesici aldım yattım zaten uyurum inşallahAfiyet Olsun canım benim
Öyle mi Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah istediğin zamanda istediğin bebeğe ulaşırsın Rabb'im gönlüne göre versin
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versın hayırlısıyla
Abla böreğin hatırına erken kapatmışsın yine günü inşallah açıkmazsın
Afiyet olsun canım benim
Bende çok uzun zamandan beri şeker kullanmıyorum biraz daha kilo verdiğimizde ise tuzu da azaltmaya çalışacağım elimden geldiğince
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım benim jalepano biberini Ben de çok severim
Ben de elimden geldiğince her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum ama bazen Ne kadar istesek de olmuyor tabi ki salçami domates sosları mı meyve suları mı elimden geldiğince yazın yaparım hep
Afiyet olsun canım benim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Safi ismiyle şifa versin inşallah
Zeytin azalmış Afiyet olsun canım benim
Bende hazırlanıyorum yoğurdu alma kendim yapmayı deneyeceğim bakalım
Geçmiş olsun canım benim duş al istersen iyi geliyor bende bir de Karanlık odada uyku
Geçmiş olsun canım ateşde yapar çiçekKızlar oğlum su çiçeği oldu,çok nazlı ondan pek giremedim bugün, 7 gün yatacak dinlenecek bakalım .
Neslihan hoca vardı güya aerobik bugun yarısını minder hareketi yaptırdı .. pazarteside zen varmış galibaSaol canım hemde ne beter hiçbir şeye tahammülüm Yok şu anda zaten
Perşembe Neslihan hoca vardı bizde pek bişey yaptırmadı ya da alıştık
Zen hoca salı günleri var dilekcim
Değişik iyi oluyor bence bugün kim vardı Bengü hocamı
Bence zeytinden şişliğinKızlar ben hiç kaseye koyupta yoğurt kaşıklayan biri değilim kova yoğurt almayız pek sadece süzme yoğurt yenir oda sarımsaklı yoğurt makarnaya falan geçen kızların biri yemeklerin yanında yoğurt ye dedi bende gittim 3kg.yoğurt aldım hergün yedim geçmek bilmeyen şişlik ve başka bi sorun oldu kova yoğurt yemeye başladığımdan beri inanın az önce kafam dank etti kesin yoğurttan pazartesi gününe kadar yemicem bakalım yine olucakmı aynı sorunlar
malatya :))ekim2009 Malatyalıyım , ıspanak yıkamaya gözüm kesmedi kabakla kandırdım evdekileri senin memleket neresi
Bizede aynısını yaptırdıNeslihan hoca vardı güya aerobik bugun yarısını minder hareketi yaptırdı .. pazarteside zen varmış galiba
Hoşgeldin canım vakitsizlikten yazamadımiyi akşamlar canim
menu guzel ama aksam cok kh olmus. Gün icinde ara ogün yapıp aksam ekmek yemeseydin keşke afiyet olsun
canım yeni arkadaşlar çok içinde ne var ne yok bilelimki ona gore uyarı yapabilelim. Ilk başladığım zaman bende bilmiyordum burda yorumlar sayesinde öğrendim hala da öğreniyorum
Canım dünkü menunu gördüm açıkçası yogurtla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kimse gün içinde börekleri yeyip kilo vermeyi bekleyemez
Kız yakalarsam bi kasik suda bogucam onu
Içinden bisi yokmus canım :)Müslü, süt ,1 yumurta,elma rendesi,tarçın
Teşekkürler canım
canım sen şeker hastasının bu kadar meyve fazla değilmi? Menüde kalabalık afiyet olsunKızlar menumu paylasayim
10 mart diyabetik menüm
Kahvaltı 10.30
1kk kaşar (b.peynir bitmiş de)
6 zeytin
1 tk diyabetik reçel
2d ekmek
Domates
2dal taze soğan
Ara 13.00
1sb kefir
1 yeşil elma
Öğle 15.00
Fırında baharatlı tavuk kelebek
Yoğurt 1 kase
Ara 17.00
½ ayva
Akşam 19.30
Fırında b. tavuk
Salata
1D.ekmek
Ara 21.30
1 elma
1sb süt
Su 2lt
Spor yok
hoşgeldin dilekcim :)iyi akşamlar canım takımım 2.lik gelmiş bu hafta tebrik ederim haftaya da ilk iki bizim olur inşallah
berilceee beril ablam hoşgeldin nasılsın nefes cadısı nasıl iyidir inşallah
Sağol canımAfiyet Olsun canım benim
Öyle mi Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah istediğin zamanda istediğin bebeğe ulaşırsın Rabb'im gönlüne göre versin
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versın hayırlısıyla
Abla böreğin hatırına erken kapatmışsın yine günü inşallah açıkmazsın
Afiyet olsun canım benim
Bende çok uzun zamandan beri şeker kullanmıyorum biraz daha kilo verdiğimizde ise tuzu da azaltmaya çalışacağım elimden geldiğince
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım benim jalepano biberini Ben de çok severim
Ben de elimden geldiğince her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum ama bazen Ne kadar istesek de olmuyor tabi ki salçami domates sosları mı meyve suları mı elimden geldiğince yazın yaparım hep
Afiyet olsun canım benim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Safi ismiyle şifa versin inşallah
Zeytin azalmış Afiyet olsun canım benim
Bende hazırlanıyorum yoğurdu alma kendim yapmayı deneyeceğim bakalım
Geçmiş olsun canım benim duş al istersen iyi geliyor bende bir de Karanlık odada uyku
Evet tanitmistim canım hilal bende 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var :)Hoşgeldin canım vakitsizlikten yazamadım
İsmim yasemin ocakta başladım 82 den 74 lere düştüm Mayıs'ta 65 olup mezun olmayı düşünüyorum 34 yaşında 3 çocuktan sonra zorunlu süresiz ev hanımlığına atandım işte öyle
Sen tanıttınmı kendini görmedim geçmişe bakmadım kusura bakma
çok geçmiş olsun allah kolaylık versin zor valla kaşımaya başlarsa bir deKızlar oğlum su çiçeği oldu,çok nazlı ondan pek giremedim bugün, 7 gün yatacak dinlenecek bakalım .
Saol canımiyi akşamlar canım takımım 2.lik gelmiş bu hafta tebrik ederim haftaya da ilk iki bizim olur inşallah
berilceee beril ablam hoşgeldin nasılsın nefes cadısı nasıl iyidir inşallah
gülüm kendin mayala biliyorsan ev yoğurdu da hazır da şişirebilir o zaman içine biraz limon sıkıp ye yada çeyrek çay kaşığı kadar kimyon kat hangisi hoşuna giderse yoğurt çok önemli göbek yağlarını eritmede..Kızlar ben hiç kaseye koyupta yoğurt kaşıklayan biri değilim kova yoğurt almayız pek sadece süzme yoğurt yenir oda sarımsaklı yoğurt makarnaya falan geçen kızların biri yemeklerin yanında yoğurt ye dedi bende gittim 3kg.yoğurt aldım hergün yedim geçmek bilmeyen şişlik ve başka bi sorun oldu kova yoğurt yemeye başladığımdan beri inanın az önce kafam dank etti kesin yoğurttan pazartesi gününe kadar yemicem bakalım yine olucakmı aynı sorunlar
Buldum mesajını :)69.5 çıktım
Baya yeni arkadaşlar var kendimi tanitayim. Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Aralık ayında 63.7 ile mezun olmuştum ama geri aldım
enseye buz koymak iyi gelir gülüm geçmiş olsunBurdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?