Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım hazır yoğurtlarda jelatin var
Neidüğü belirsiz onlar
Kendin mayalamayı dene için rahat mis gibi kaşık kaşık ye

iyi akşamlar canım takımım 2.lik gelmiş bu hafta tebrik ederim haftaya da ilk iki bizim olur inşallah
berilceee beril ablam hoşgeldin nasılsın nefes cadısı nasıl iyidir inşallah

Burdayım canım
Müthiş başağrısı çekiyorum gözümün önü kararıyor resmen migrenim tuttu gene
geçmiş olsun canım ne beter şeydir o
bugün aerobikteydim Neslihan hoca vardı yok ya olmuyor bu hatunla bizim sitede bir komşu zen hocanın günlerini seçmiş bizdemi öyle yapsakki

Afiyet Olsun canım benim
Bende sonrası bebiş gibi duruyor abla
Öyle mi Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah istediğin zamanda istediğin bebeğe ulaşırsın Rabb'im gönlüne göre versin
İnşaaallah merveeeee bende çok istiyorum
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versın hayırlısıyla
Abla böreğin hatırına erken kapatmışsın yine günü inşallah açıkmazsın
Afiyet olsun canım benim
Bende çok uzun zamandan beri şeker kullanmıyorum biraz daha kilo verdiğimizde ise tuzu da azaltmaya çalışacağım elimden geldiğince
Afiyet olsun canım benim
Menüm
(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk kasar
1 közlenmiş biber
Domates
Biber

(19:00)
1 kase yoğurt
1 tabak nohut
3 jalapeno

Su:2 lt
Spor henüz yok birazdan koşu bandı ile buluşacam şuan midem ağrıyor
Afiyet olsun canım benim jalepano biberini Ben de çok severim
Ben de elimden geldiğince her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum ama bazen Ne kadar istesek de olmuyor tabi ki salçami domates sosları mı meyve suları mı elimden geldiğince yazın yaparım hep
Afiyet olsun canım benim
Kızlar oğlum su çiçeği oldu,çok nazlı ondan pek giremedim bugün, 7 gün yatacak dinlenecek bakalım .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Safi ismiyle şifa versin inşallah
Zeytin azalmış Afiyet olsun canım benim
Bende hazırlanıyorum yoğurdu alma kendim yapmayı deneyeceğim bakalım
Burdayım canım
Müthiş başağrısı çekiyorum gözümün önü kararıyor resmen migrenim tuttu gene
Geçmiş olsun canım benim duş al istersen iyi geliyor bende bir de Karanlık odada uyku

geçmiş olsun canım ne beter şeydir o
bugün aerobikteydim Neslihan hoca vardı yok ya olmuyor bu hatunla bizim sitede bir komşu zen hocanın günlerini seçmiş bizdemi öyle yapsakki
Saol canım hemde ne beter hiçbir şeye tahammülüm Yok şu anda zaten
Perşembe Neslihan hoca vardı bizde pek bişey yaptırmadı ya da alıştık
Zen hoca salı günleri var dilekcim
Değişik iyi oluyor bence bugün kim vardı Bengü hocamı

Saol canım ağrı kesici aldım yattım zaten uyurum inşallah

Neslihan hoca vardı güya aerobik bugun yarısını minder hareketi yaptırdı .. pazarteside zen varmış galiba

Bence zeytinden şişliğin
Tuz çünkü ödem yapıyor
Yoğurt en masumu yediklerinin arasında suçu başkasında ara

Neslihan hoca vardı güya aerobik bugun yarısını minder hareketi yaptırdı .. pazarteside zen varmış galiba
Bizede aynısını yaptırdı
Çok kalabalık oldu dilek iyice bunaldım kalabalıktan
Bide kimse yapamıyor kolayına kaçıyor hocalar herkes Yen'i kaç kişi sıcaktan bunaldı baygınlık geçirdi dün büyük salonda yaptık bide
Daha da üye alıyorlar seans sayısını artırmıyorlar Ramazan'a kadar artması gerekiyor bence sonra dökülür herkes

Hoşgeldin canım vakitsizlikten yazamadım
İsmim yasemin ocakta başladım 82 den 74 lere düştüm Mayıs'ta 65 olup mezun olmayı düşünüyorum 34 yaşında 3 çocuktan sonra zorunlu süresiz ev hanımlığına atandım işte öyle
Sen tanıttınmı kendini görmedim geçmişe bakmadım kusura bakma

Müslü, süt ,1 yumurta,elma rendesi,tarçın

Teşekkürler canım
Içinden bisi yokmus canım :)
canım sen şeker hastasının bu kadar meyve fazla değilmi? Menüde kalabalık afiyet olsun
iyi akşamlar canım takımım 2.lik gelmiş bu hafta tebrik ederim haftaya da ilk iki bizim olur inşallah
hoşgeldin dilekcim :)
Sağol canım

Evet tanitmistim canım hilal bende 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var :)

Saol canım
Sizde birinci olmuşsunuz
Tebrik ederim ötekileştirmek yerine destek vererek takımı lider yaptınız tebrik ediyorum mükemmelsiniz kendi takımım 1. Olmuş kadar sevindim

gülüm kendin mayala biliyorsan ev yoğurdu da hazır da şişirebilir o zaman içine biraz limon sıkıp ye yada çeyrek çay kaşığı kadar kimyon kat hangisi hoşuna giderse yoğurt çok önemli göbek yağlarını eritmede..

69.5 çıktım
Baya yeni arkadaşlar var kendimi tanitayim. Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Aralık ayında 63.7 ile mezun olmuştum ama geri aldım
Buldum mesajını :)
Allah bağışlasın yavrunu
Önceden yapmışsın şimdi daha güzel gider acemilik Yok çünkü kolaylıklar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…